Eseesega o Wills Clondstic

Anonim

O lenei ona o se faʻafitauli tele o le malosi o le malosi, ma o lea ua suia le sui fou pe faʻapipiʻi faamalama, o le a faʻamaufaʻailogaina o le mamafa o lau fale. E manaʻomia lo latou matagofie, faigofie ona faʻaaoga, aoga ma uiga lelei. I aso nei, o le tele o kamupani o loʻo ofoina atu ai nai faʻamalama o ata eseese, mea gaosi, fuafuaga ma le tau.

Eseesega o Wills Clondstic

O se lelei lelei le palasitika e tatau ona puipuia mai le malulu ma le leo, e le gata i le matagofie, ae faʻatuatuaina foi. Ma, le maoaʻe, o le faamalama e tatau ona toe galue mo se taimi umi.

O lea la o le a le ese o palasitika oona i le isi ma mai isi faamalama?

Eseesega mai le tasi ma le isi

Masini palasitika

O le faamalama e aofia ai:
  • Faava;
  • faaluaina-papala faamalama;
  • mea faigaluega;
  • faamalama;
  • vaipuna.

Auivi

Eseesega o Wills Clondstic

I tulaga o le Atu saunoaga i Saute, e tutusa uma matagi tau vaitau, aemaise mo fale teu-teuina, o le faʻaaogaina o faamalama ma se mafiafia o le 60 mm e le fautuaina.

O le faʻavaʻa o le 20-30% o le faʻamalama o loʻo faia i le palasitika o loʻo faʻamalosia i uʻamea. O le talaaga e mafai ona tolu- ma lima-potu ma eseese faʻasologa ma mamanu o mea pueata. I lea tulaga, o lona lautele o le 58 mm, poʻo le 70 mm (mo le itu i matu o le konetineta e ono mafiafia). O loʻo faia potu i totonu o le faʻafitauli na tusia e vaega ina ia mafai ai ona tuʻu le vaʻa, lea e ausia ai le maualuga o le faigofie ma le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o faʻavaʻa ma le malamalama o faʻavaʻa ma le le malosi ma le le malosi o faʻavaʻa ma le malamalama o faʻatagata ma le malamalama o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o faʻavaʻa ma le malamalama o faʻavaʻa ma le malamalama o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o faʻavaʻa ma le malamalama o faʻavaʻa ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o le malosi ma le le malosi o faiga.

I le faaopoopo atu, o faʻamaumauga o faʻamaumauga e faʻavae i ai le mafiafia o o latou puipui, mea ma le faʻamalosia tekonolosi. O le faʻamatalaga e mafai ona faʻamalosia e le 4 itu o le faʻamalama pe naʻo le 3rd.

I faiga maualalo tau mo le palasitika e sefeina o le tino, o nisi taimi e faʻaititia ai le mafiafia o potu o potu o potu, e tau atu i le faʻaititia o le malosi ma le le onosaʻi i le malosi ma le le onosaʻi i le malosi ma le le onosaʻi. O le pito i fafo o faʻavaʻa e mafai ona avea ma glossy poʻo le matte.

Tusitusiga i luga o le autu: Clammer mo le Porcelain Cloyware pe a feagai ma le auala ma tale i totonu

Glass Windows

Faʻalua-Glabsed Windows o se fausaga ma le mafiafia o le 34 mm poʻo le 44 mm, e aofia ai le tele o le ie, i le va o le ea o loʻo faʻatumuina i le ea. E tasi i latou, lua ma le tolu-potu ma le mafiafia o potu mai le 6 i le 16 mm ma e ese mai o le matuia o le tau. Eseese le lelei ma le mafiafia o le tioata i le afifi (mai le 4 i le 7 mm), faʻapea foi ma a latou mea totino: e maua ai le tele o le gaʻo i ai ario). Mo le sili sili ona lelei o le sili atu ma mo se isi auala tele, o le mafiafia o le tioata i le afifi e tuufaatasi.

Momoliga

Eseesega o Wills Clondstic

O loʻo faʻaalia mai le ata: Afa, siitia Blocer, Microwing galuega, loka fetuʻutuʻutu, fausia le PIN, fetaomi le pito i lalo o le sash.

O mea e loka ai, lops, vaega, o lena, o le, o le mea uma o elemene, faʻafetai lea o le Windows e maua le avanoa e fuafua lelei ai. E iloga i latou e ofuina, avega ma le saogalemu. O le faʻamalama i le faʻatonuga o le tatalaina e mafai ona swivel pe gagau ma le ono mafai ona o le slotted vertated ventilation pe leai foi. Ma o faiga e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi: mesh mesh, tauaso, ventilation system, ma isi. Talu ai nei, ina ua amata ona faavae faamalama palasitika, ia sologa lelei le tafe o le ea fou e aunoa ma le palapala ma le efuefu. O le fiafiaga o le taugofie e le mafai ona mafai o latou fetuunaiga, lea e mafai ona aofia ai avanoa e le mafai ona tupu i se isi leiloa o le malosi o le malosi.

Faamalama pou

O le faʻamalama o le faʻamalama o se vaega o se faʻapitoa palasitika talaaga ma faʻapitoa plags. O le manaʻoga tele mo latou o lo latou malosi, e faʻalagolago i le mafiafia o puipui ma le aofaʻi o vaega i totonu. O latou foliga vaaia e faalagolago i le gaosi oloa.

Alumini

Pupuni, o le faʻavaʻa o loʻo faia i le Alumini o le tagata elon (ae le mai le mama almininum, e pei ona manatu se tasi), o ni faʻamalama avanoa. Alininum talaaga e talitutusa ma palasitika: E iai potu i totonu, nofoaga mo le mumū faalua-glazed Windows ma faamaufaailoga.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taʻamilosaga faʻatuatuaina ma ou lava lima?

Eseesega mai palasitika

Fale vevela o Ram.

Eseesega o Wills Clondstic

Alu almininum e i ai se tulaga maualuga e faʻatusatusa i isi, ae o loʻo i ai lo latou ono ono mafai, maualuga le malosi o le falemai, faigofie ma mafai ona i ai se lavelave foliga.

O le tomai e feʻaveaʻi ai le vevela i le Aluminim e tele tele nai lo lena o polyvinyl chloride, o le mea lea, o faʻavaʻa e tatau ona iai ni mea pueata ma faʻapitoa. Almininum faʻamatalaga o le "malulu" ma "faʻamafanafana." "Malulu" o talaaga i se tamai numera o mea pueata (e tusa ma le lua), fuafuaina mo le mutia i nofoaga o loʻo iai le manaʻomia o le vevela (i totonu O le "mafanafana" mea pueata o se tele ma le manuia malosi ma palasitika. I se faʻaopopoga, i Alimini faʻamatalaga, ina ia aloese mai le foliga mai o le Space Bridge, o le puipui o le PASMAM o le polymid o loʻo faʻapipiʻiina - latou te faʻaaogaina i le suʻega o Polymade.

Relnenen ram.

PASCTM O SLLDER Aluminium ma le malosi o le le faaeteete ma le malosi o faʻavaʻa na faʻavasegaina i latou e faʻamalosia e uʻamea, faʻaumatia ai lenei suiga.

Tumau

Ua manino o le uʻamea na faʻasaoina ai se foliga ua leva ona iloa. Aluminim Windows Debrement e tumau le matagofie toetoe a faalua i le umi o le palasitika. E le gata i lea, ma le faʻaleagaina o le Alumonium faʻavasegaina, e mafai ona toe suia ai le talaaga pe suia, e le mafai ona faia i le PVC faʻavaʻa. Ae o le maosio i luga o le uʻamea ua faʻaali manino atili lava, ma e toetoe lava a leai sofiʻesea pe faʻapipiʻi i latou.

A afi, o se ala o le faamalama e tetee i le vevela maualuga, ma le palasitika e leai.

Eseesega o Wills Clondstic

Na o le alumini e mafai ona e faia faamalama o lapopoa tele tele. I se faʻaopopoga, o le faʻatasiga o se mea faʻasolitulafono.

Sveraplity

Ona o le malosi tele o faamalama o Alamunium, faʻatusatusa i palasitika, e tele ni a latou vaega, e tele le malamalama o le potu.

Siosiomaga

O faʻamaumauga a le palasitika o loʻo iai i le kalama na maua mai i le suauʻu, lea pe a mu pupuni o Wildhaust Windows o loʻo liua i Dioxins, ma Aliginum e faigofie ona toe faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: Faapitoa pa (pa) mo fale tumaoti - filifili lau sitaili

Galue lelei

O le mea moni, o le palasitika faamalama o loʻo teteʻe i le faʻapipiʻi o le leo sili atu nai lo alumini.

Tau

O faʻamaumauga palasitika e sili atu le taugofie nai lo le ala o le almininim, e tosina mai ai le averesi o tagata faʻatau ma o loʻo iai se amio lelei o lo latou lauiloa.

Faitau atili