Faʻafefea ona fai ni vailaʻau i totonu o piliki puipui e faia oe lava

Anonim

E leai se isi o se tasi o le vaega autu mo tulaga lelei o le ola o loʻo i ai i le fale ei ai le system station system. O le ea e tatau ona moʻomia e le gata mo le faʻaaogaina o le tino o le tagata, ae faʻapea foi mo le mamanu o le potu. Venketils i Piliki Pa o le fale faʻataga oe e pulea le tulaga talafeagai o le tuʻufaʻatasia o mea leaga, ea vevela ma le le fiafia i totonu o potu taʻitasi.

O le ea o le ea e faʻaaogaina e le gata mo nofoaga e nonofo ai. E masani lava, o le ventiplation faiga ua faʻaaogaina i tapula, Alamanuia aʻoga, cellars, fale teu oloa.

Metotia o le ventiplation system

E i ai foʻi metotia o tuʻutinoga o faʻatonutonu, ma lea e mafai ai ona ausia le itu taumatau o le vaʻalele i se fale nofomau.

Masani ituaiga auala

O le tau mai o le ea e tupu mai i faamalama ma faitotoʻa puipui, faʻapea foʻi ma le fausiaina auala, o loʻo galueaina i le taimi o le fausiaina o le fale. O nei auala e mafai ona matauina i le umukuka, i le faletaele, faapea foi ma le faletaele. O ia auala, i le taimi o le fausiaina o le fale, e mafai ona taofia i autafa o le tumutumu po o fata na fuafuaina mo le ventraing.

Faʻafefea ona fai ni vailaʻau i totonu o piliki puipui e faia oe lava

Polokalame o le vaega autu o le ventation

O fuaitau o le ea e mafai ona faʻaosofia le tulaga mai le taualuga o le fale, pe laʻititi foi. O lenei ua faia i le faasologa e mafai ai ona faia se faʻafitauli o le ventiplation. "Mo le maualuga-lelei le pito i luga o le ea malulu. O lea, na tuua ai le ea e le ea tuai le potu, aua e mafanafana, ma fou (ma fou) ulufale i totonu o le fale.

E taua le iloa o le ventipelation e saʻo ma maualuga-tulaga, vertiming auala e tatau ona i ai se lamolemole masoa, ma e le tatau ona iai i totonu, ma sili atu faigata. Lenei o le a agaʻi atu i le suavai faʻaiʻuga ma faʻaititia le fua o le faʻavasegaina atoa.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona e faia i ou lava lima faʻagaioiga o se laʻau?

Faʻafefea ona fai ni vailaʻau i totonu o piliki puipui e faia oe lava

I luga o le gaosiga o le tino, io tatou taimi, fou tekinolosi ua afaina - hermetic uamea-palasitika faamalama. Fausiaina le malosi atoatoa i totonu o le fale, matou te aumaia le afi o se ituaiga masani i le zero. I ia tulaga, o le potu, e manaʻomia ai ona e tatalaina faʻamalama faʻasolosolo lava.

Metotia mo le malosi

O le galuega o lea faiga o lea faiga o le faʻamalosia o le ea faʻasalalauga, faʻaaogaina masini faʻapitoa (tagata folau), e nafa ma le ea ma le osofaʻiga. O le polokalame o sea faiga e le o faʻafaigofie, o le mea autu o le iloa lea o le mea e sili atu le vaʻa e faʻapipiʻi ai, mo le lelei galuega.

Ituaiga o le faamalosia faamalosi:

  • Faamalosia fafaga ma masani masani;
  • Faamalosia femalagaiga ma manavaina;
  • Faʻamalosia le paʻu ma le faʻaliliuina masani.

O lenei ituaiga e mafai ona faia i se fale tuai i le mea o loʻo iai le faitotoʻa.

Faʻafefea ona fai ni vailaʻau i totonu o piliki puipui e faia oe lava

Faamalosia le fontiness system

Ina ia faia le faʻamalosia o le ventilation, e tatau ona e faʻatauina ni tagata fiafia mo le ata ma le sapalaiina o le ea. Mo taumafai fafaga, e tatau ona e faʻapipiʻiina le tasi fan i luga o le puipui, i le itu o le faamalama, (e fai ai se pu i lalo) o le faamalosia o pulou. O lea, o le va o le a faaleleia atili ai i totonu. O le tafe mai o le ea fou e televave, ma ua alu le toeaina i totonu o le auala.

Manaoga Prep

Seap o se seti o fale ma tulafono. Faʻaalia faʻapitoa tulafono ma tulafono faʻapitoa mo le fausiaina o le faʻavae o le vetepena. Maʻeu ma le Ventaitions o loʻo faʻaaogaina e 'ausia ai ni faʻailoga microclite e talafeagai mo lenei potu. O le vele mo le ea o se vaega tele o tulafono ma Norms. Mafaufau i le autu.

E tusa ai ma le snip, o le vevela o le tagata nofomau ai nofoaga e le tatau ona i lalo ifo +15 tikeri i le vaitaimi le le mafai.

  1. O le pilikiina o laʻu tupe mo le ea e tatau ona faʻavaeina pe a maeʻa le Polokalame Polokalama na faia ma le faʻamalosia o aiaiga ma Tulafono ma Norms.
  2. Ina ia aveese le ea o le latou potu, lea e vevela, e manaʻomia le faia o le faʻafitauli masani. I le mea e tupu e leai se avanoa o le fausiaina o gaioiga masani, e manaʻomia le faʻaaogaina o le o loʻo faʻaaoga ai le papala
  3. Tuʻu i totonu o le loli piliki. E tatau ona e mulimuli i tulafono saogalemu saogalemu. E faasaina ona i ai i le auala tuusaʻo latalata i ogalaau ma pulou taupulepulega. I lona tulaga le amanaiaina o ia tulafono, o auala o le a avea ma afi faavavega i le taimi o le afi afi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le faʻamalama ma se laupapa laupapa?

Faʻafefea ona fai ni vailaʻau i totonu o piliki puipui e faia oe lava

  1. E manaʻomia le faʻaaogaina o Lattū i le Ventices Channels ma sela matala ma ma le leai o ni faʻaupuga faʻaupuga.
  2. O le tele o auala mo le chimney e tatau ona maua ai le vaega manaʻomia. E manaʻomia le filifilia i luga o le faʻavae o le eletise faʻailoga:
  • Mana e le sili atu nai lo le 3.5 kw - le tele o le chimpney 14x14 cm;
  • Faatasi ai ma le gafatia o le 3.5-5.2 KW - O le tele o le chimpney 14x20 cm;
  • O le agavaʻa o le sili atu nai lo le 5.2 kw o le lapoʻa o le chimps 14x27 cm.

Manori Tekonolosi

O le mea e sili ona aoga i le auala, o le mea lea lauiloa, o le lua o le lalagaina o piliki ma se sikuea sikuea e manatu. Mo le mantkanal masonry, o le sili-umi-umi ua faʻaaogaina, ma o le fofo ua faʻaaoga e pei ona o le pa masony. Ina ua fausia le fale o piliki, i ona pa e tatau ona e mamanuina o le veleina muamua.

O lea, mafaufau i le auala tou te sateteina tekonolosi. Muamua lava, e manaʻomia le faʻafefiloi, faʻaaogaina o se mea e fai ai faila faila. O lenei mamanu e mafai ona faia tutoatasi. E tatau ona e faʻaogaina le 14x250x2.5 cm laupapa, fai tipi i totonu o le faʻaputuga o le ventrainel auala i luga o le puipui.

Faʻafefea ona fai ni vailaʻau i totonu o piliki puipui e faia oe lava

O le tele o auala e sili ona masani ai o 140x140mm. Ina ia mafai ona sili atu le lamolemole i le auala e mafai ai ma puipuia mai i le leaga, o bugs ua faʻaaogaina mo le taʻoto. I le ituaiga o pasi, e mafai ona e faʻaaogaina se pusa laupapa e tatau ona faʻafetaui le tele o tatou tau.

O lona maualuga e tatau ona itiiti ifo ma le maualuga o piliki e fitu. Buok e faʻaofi i le ogatotonu o le auala, ma agaʻi i luga o le fitu - valu piliki. O tagata uma e tatau ona tata lelei i se tali, o le a aveese le tui o le asu po o le ausa i totonu o le potu, latalata pe o le auala na pasi ai. Ventiplation mafai adajoin

O mea sili ona masani ai ma a latou faasaʻoina

E tele mea sese e faʻatagaina ai tagata i le taimi o le faʻafaigaluegaina e faʻalavelave i le masani ai o le ea i totonu o le fale. Mafaufau ia i latou e taʻitasi, ma o le a tatou faʻafetaia foi le auala e faʻasaʻo ai.

Tusimago i luga o le autu: pepa puipui mumu i totonu: ata, uliuli mo puipui, o lavalava mumori, brown, lanu, lanu, mo utchen, visa

Faʻafefea ona fai ni vailaʻau i totonu o piliki puipui e faia oe lava

  1. Le le lava o le po o le leaga o le potu o le potu e leai ni faamalama. E mafai ona oʻo ai i se faʻaopoopoga o le fefe i le mataʻu, o loʻo aʻafia ai le foliga mai o le teuteuina ma tagata fungas. Ina ia mafai ona foia lenei faʻafitauli, e manaʻomia le faia o se eseʻese mafuaʻaga o le ea fou o sapalai ma le bandwidth o le 15 m³ / h.
  2. Aoga i le puipui o le pu. E ala i lenei pu i le ogatotonu na pasi le ea malulu mai le auala, e tau atu i le leiloa o le vevela. O lenei faʻafitauli o loʻo foia e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi i le pu o le Fina. E manaʻomia foʻi mo pili o le fafie i luga o le Fan e faia ma le suavai ma le malie o le hydrophobic agavaʻa, a o le a ola pea le susu.
  3. O le le lava o le ventipela, e mafai ona oʻo atu i totonu o faitotoʻa i totonu o le ea. Tafa lenei faʻafitauli e faigofie - E tatau ona e faia i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona faʻamatuʻu mai le potu ma le ea palapala. O fuaitau o pu e mafai ona fai le 80x80cm pe 150x150cm. I le agavaʻa e faʻamatalaina ai latou, faʻaaoga se mea teuteu teuteu.
  4. Lelei le malosi o le uamea-palasitika Windows puipuia le masani o le ea i totonu o le fale. O le leai o se faʻapipiʻi saofaga i le faʻatulagaina o vailaʻau o lona aafiaga i le tino e tau ai i le leaga fua. Le faia o le faʻasalalauga, e tatau ona e faʻaogaina le faʻamalama ma se stinting system.

E tatau ona manaʻomia mo soʻo se potu, ma aemaise lava mo fale nofomau. I mea uma, o le ola lelei ma le ola maloloina o le tagata e faalagolago lava i le fou i totonu o le fale.

Vitio "Brickwork of Baue ma Ventiption Roady"

Vitio e uiga i le masony auala o Venkanalov i totonu o le piliki puipui. O se faʻamatalaga auiliili o le galuega, faʻatasi ai ma le talanoaga o le faʻalenatura.

Faitau atili