Faʻafefea ona faʻatatauina le mafiafia o puipui o le piliki?

Anonim

I le taimi o le fausiaina o lona fale, o le tasi itu o mea taua o le fausiaina o pa puipui. O le omia o le feʻaveaʻi o loʻo faʻatautaia e masani ona faʻaogaina piliki, ae o le a le mea e tatau ona i ai le mafiafia o le piliki puipui i lenei tulaga? Ma le isi, o puipui o loʻo i le fale e le gata e sili ona mafiafia o tagata e le mafiafia o le piliki o nei mea? Tusa o le mea lea, o le a ou taʻuina atu i le aso nei.

O le a le mea o loʻo faʻalagolago ai le mafiafia o le pamu piliki?

O lenei fesili e matua talafeagai mo tagata uma na fausia a latou lava piliki fale ma naʻo le malamalama i au o fausiaina. I le taimi muamua, o le piliki puipui o se mea faigofie lea, ua i ai lona maualuga, ma lautele ma le mafiafia. O le uta uta o le fiafia ia i tatou e sili atu le faʻalagolago i lona tulaga mulimuli atoa. O lona uiga, o le lautele ma luga o le puipui, e tatau lava le mafiafia.

Ae, o fea le mafiafia o le piliki puipui? - E te fesili. E ui lava i le mea moni e fausia, tele e nonoa i le malosi o le mea. Bickson, pei o isi mea fau fale, ei ai lona ola, e amanaia lona malosi. E faʻapea foʻi, o le utaina o masogā e faʻalagolago i lona mautu. O loʻo i ai le pito i luga o le aʻiaʻi lelei, ua faʻatonuina i ai, e pei lava ona faʻamaoni i ai, aemaise le faʻavae o le

Faʻafefea ona faʻatatauina le mafiafia o puipui o le piliki?

O le isi faʻatusa e aʻafia ai le atoaga o le afu o le laufanua o le lotoa o loʻo faʻatautaia ai le vevela o mea. O le masani atoa-fua-atoa poloka o le vevela o le vevela e maualuga atu. O lona uiga o ia, lava ia lava, leaga le ono taofia. O le mea lea, e o ese mai ai faʻafitauli tau vevela o loʻo faia ai ni faʻailoga o loʻo avea ma ni mea sa le mafiafia mai i sili o loʻo i ai.

Ae, ina ia sefe le tupe ma faʻatumauina le iai se feutagaiga masani, e mumusu e fausia fale o lo o toe faitau mai. Ina ia mafai ona tumau i luga o 'au ma i le taimi lava e tasi lelei le tino o le tino, na amata ai le talosaga a le Murlayer. O le mea e tasi le vaega o le sili ona siliva, lava utaina, e tetee atu i avega uma e faʻatatau i le vaega lona lua, ole maea lea e ono faʻataʻitaʻia ai le maea.

Mataupu i luga o le autu: galueaina o oloa mai se laau i lalo o le togalaau ma o latou lava lima

Filifilia o Mamona

Talitonuga ia le mafiafia o le pamu o le piliki e tatau, e manaʻomia le filifilia o se ituaiga mea o loʻo i ai itu eseese ma le fausaga. O lea, e tusa ma le fausaga, e mafai ona vaeluaina i le atoatoa-fua ma pu. O mea faʻalema lea e tele le malosi, tau, ma le taufaʻamataʻu o fale.

O le fale o mea i totonu o le tulaga o loʻo i totonu i le ituaiga o pu e le tumau, e iai se tau laiti, ae o le tomai i totonu o le pu o loʻo maualuga atu. E maua ai lenei mea e maua mai i taga ea i totonu.

Faʻafefea ona faʻatatauina le mafiafia o puipui o le piliki?

O fuaitau o soʻo se ituaiga o mea o loʻo i totonu o le faʻamatalaga e mafai ona suia foʻi. E mafai ona:

  • Nofofua;
  • A o;
  • Faaluaina;
  • Afa.

E tasi le poloka, o le fausiaina o mea, fanua foliga mai lea tatou te masani ai. O ona lapopoa e pei ona taua i lalo: 250x120x65 mm.

O le tasi-itula pe mafiafia - o loʻo i ai se tele utaina, ma o lona tele e foliga mai o lenei: 250x120x88 mm. Faʻalua - faʻatasi ai, e iai se vaega o le lua o le lua poloka 250x120x138 mm.

O le afa o le pepe i totonu o lona uso a te, na ia te ia, e pei ona ua uma ona e taumateina, toto le mafiafia o le tasi - 250x mM.

Pei ona vaʻaia, naʻo eseʻesega i le tele o vaega o lenei fale mea i lona mafiafia, ma o le umi e tasi e tutusa ma lautele.

Fuafua i le mea o le ai ai le mafiafia o le piliki puipui, o le tau o le tamaoaiga, filifili sili atu pe a fausia le tele o luga, mo le tele o mea taugofie ma laiti.

Nofoaga mafiafia

Ua uma ona matou manatu o tapulaʻa o le mafiafia o le siʻosiʻomia o le tapai o loo faalagolago i ai. A o tatou manatua, o le mautu, malosi, o le fale teu oloa. E le gata i lea, o ituaiga eseese o luga e tatau ona i ai se eseʻesega tino.

O le feaveaʻi i luga o le mea moni, o le a le lagolago a le fale atoa, latou te faia i le avega tele, mai le fausaga atoa, e aofia ai ma le mamafa o le taualuga . O le mea lea, o latou avega, faʻatusatusa i luga o le tele o se mea e le masani ai ma uiga i totonu, e tatau ona sili atu.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui ma taavale i luga o le puipui

Faʻafefea ona faʻatatauina le mafiafia o puipui o le piliki?

I mea moni nei o mea moni, o le tele o fale e lua ma le tolu-fale e lava i le 25 cm mafiafia pe tasi le poloka, e masani ona tumau mo le fausiaina o le tele o tele lautele E sili atu le faigata o mea uma iinei.

Ina ia mafai ona fuafua pe o le le tumau o le a lava le mafai ona faasino i tulaga o le snip II-22-8. Sei o tatou fuafua pe o le a tatou le fale fai piliki o le a tetee, ma puipui ma le mafiafia o le 250 mm, 5 mita maualuga. Mo masonry o le a matou faʻaaogaina le M50 Mea, i le M25 Fofo, O le a matou fuafuaina mo se tasi kalama luga, aunoa ma faʻamalama. O lea, faagasolo.

Faʻafefea ona faʻatatauina le mafiafia o puipui o le piliki?

Lisi numera 26.

E tusa ma faʻamaumauga mai le laulau i luga, matou te iloa o le uiga o le tatou faʻailoga masoa o loʻo faʻasino i le vaega muamua, faʻapea foi ma se faʻamatalaga mai ai 26. Ina ua mavae lena, matou te vaʻavaʻai i le laulau 28 ma maua le aoga o ΒA, o lona uiga o le faʻaaogaina o faʻatusataga o le avega o le avega, tuuina atu, o le ituaiga tali faʻaaogaina. Mo a tatou faʻataʻitaʻiga, o lenei taua o le 22.

Faʻafefea ona faʻatatauina le mafiafia o puipui o le piliki?

Laulau numera 28-29.

Le isi, matou te manaʻomia le mauaina o le Klecle ua lelei mai le laulau 29.

  • K1 Mo le vaega o le koluse o le tatou masonry o 1.2 (k1 = 1.2).
  • K2 = √an / aby:

O le vaega o le koluse-vaega o le feaveaʻi luga o luga luga o le lautele, o le fuafuaina o le faigofie 0.25 * 5 = 1.25 sikuea mita. M.

AB - o le vaega o vaega o le puipui i luga o le puipui, tuuina atu i le faʻamalama matala, matou te misia, matou, k2 = 1.25

  • O le taua o K4 o loʻo faʻamatalaina, ma mo le maualuga o 2.5 m o le 0.9.

O lenei aʻoaʻoina, o mea eseese uma e mafai ona mauaina se sili ona taliaina le "k", e ala i le faʻateleina o mea taua uma. K = 1.2 * 1.25 * 0.9 = 1.31 i le isi, matou te aʻoaʻoina le faʻatatauina o le faʻaaogaina o le faʻasaʻoina o le sili atu o le 1.5: 0.7 = 10, o le mea e sili atu nai lo le faailo o le 10.7. O lona uiga o le afua o le mafiafia o le 25 cm ma le lautele o le 5 m ma le 2.5 mita maualuga maualuga le maualuga e tolu taimi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se hammoc ma ou lava lima i le fale?

Faʻafefea ona faʻatatauina le mafiafia o puipui o le piliki?

Lelei ma le lagolagoina o loʻo fuafua e faʻamatuʻu atu, ma le mea ma ni vaega ma i latou e le tauave le avega. Vaega, E Faaaogaina Ia Aua le afa le mafiafia - 12 cm. Mo laʻau e le o tauaveina ni avega, le ono mafai ona faia foʻi i luga e talafeagai foʻi. Ae talu mai luga, soʻo se pa o le a le faʻamautuina, o le fua faatatau o le م faʻaititia e tatau ona faʻaititia e se lona tolu, ma faʻaauau ai le fuafuaina o mea.

Masonry i Pollipich, piliki, tasi ma le afa, lua piliki

I le faʻaiʻuga, tatou vaʻai pe faʻafefea ona faʻatino le piliki i luga o le utaina o le laualuga. Masonry i Polkirppich, o le sili ona faigofie o mea uma, e pei lava e leai se mea e fai ai le fetaui lelei o le tulaga. Lava lava, tuu muamua le faʻasologa o mea, i le tulaga maualuga ma faʻamautinoaina o le fofo e faʻataʻatia lava, ma e leʻi silia ma le mafiafia.

O le taua o le taua o le maualuga-maualuga ma le kolosi o le 25 cm o le faʻatinoina o le maualuga o le lelei o lavalava o le itu o le itu e le tatau ona nonoa. Mo le filifiliga, e taua le masone mai le amataga e oʻo i le iʻuga o le scortura filifilia, lea e le i ai ni lua, nofofua-laina ma le tele-laina. Latou eseese i le auala o laei ma taotoga poloka.

Faʻafefea ona faʻatatauina le mafiafia o puipui o le piliki?

O loʻo taoto i le lapoʻa ma le afa piliki e fausia e tusa ai ma lea faiga: I le laina muamua, o poloka o le tasi i le isi, ina ia o loʻo nofo i fafo, ma i totonu - e sipuni ai - e siʻosiʻoʻo i totonu o le tasi, ma le totonu - e sioa ai - e sipuni ai - e sioa - e siʻosiʻoʻo ai - e sio ai - e siʻosiʻoʻo ai - e siʻosiʻoʻo i totonu o fafo, ma i totonu - e sipuni ai - e siʻosiʻomia - e sioa ai - e siʻosiʻole - e siʻosiʻoʻo ai - e siʻosiʻoʻo i totonu o le tasi, ma le totonu - e siʻosiʻomia - e sio ai - e siʻosiʻoʻo ai - e siʻosiʻoʻo ai - e siʻosiʻoʻo ai - e siʻosiʻoʻo ai - e siʻosiʻoʻo i totonu, ma le totonu - e siʻosiʻoʻo ai - e siʻosiʻoʻo i totonu o le tasi, ma le totonu - e sioa ai - e siʻosiʻoʻo i totonu, ma le totonu - e siʻosiʻomia O le laina lenei ua tuu, tutusa lava, ae ua i ai i fafo o loʻo iai se vaega siʻosiʻomaga, ma i totonu o le misa.

O le faʻatulagaina o le lua o piliki e lua e pei o le maso i le tasi piliki, o le eseʻesega o le lautele o le koluse o le a faʻateleina mai le 2500 - 520 mm pe a fai o le a le tele o le a le mea e maua ai.

Vitio "Brick Pa puipui"

O se vitio i luga o le fausiaina o fale piliki e faʻaaoga ai le tele o tomai faʻapitoa. Faʻafefea ona faʻamafanafana le taotoga, ma le a lava le aoga o nei mea.

Faitau atili