Faʻafefea ona vali le fale laupapa i fafo atu ma ou lava lima: faʻaputuputu vali

Anonim

E oʻo mai le taimi pe a manaʻomia e faʻatino galuega toe faʻaleleia o loʻo i totonu o le fale ma fafo atu. Sa ou fiafia i le fesili nai lo le vali ai le fale fafie i fafo, o a mea e sili atu, pe faapefea ona filifili ma le vali le fale. O nei mataupu uma e taua mo fale, fausia i fafo atu o se ogalaau po o paso pa. Seʻio tatou maitauina le auala e vali ai le fale laupapa ma pe faʻapefea ona tupu le tapenapenaina o moli ma ou lava lima, faʻapea foi ma mea e sili atu le faʻaaogaina mo le faʻavaeina o le faʻavae ma luma. I se faʻaopopoga, o le a ou taʻuina atu ia te oe e mafai ona faʻafefe ma vali vali vai, o le uiga o le palu vai, aisea ua manaʻomia ai le faʻamalosiʻau o le vai.

Faʻafefea ona vali le fale laupapa i fafo atu ma ou lava lima: faʻaputuputu vali

Faʻafefea ona vali se fale laupapa i fafo

Valivali Palette

Faʻafefea ona vali le fale laupapa i fafo atu ma ou lava lima: faʻaputuputu vali

Valivali Palette

Na ou filifili ou te aafia ai lenei autu i le tulaga muamua, talu ai o tagata uma e fiafia i ai le lanu e mafai ona vali ai le fogaga. O le filifiliga o lanu e faʻalagolago i lau tofo o mea e fiafia i ai, faʻapea foi ma le lanu o le taualuga i le fale laupapa.

E mafai ona e filifilia lanu e tusa ma tulaga faʻapitoa e le gata i fale na faia e pa o pa poʻo ogalaau, ae faʻapea foi mo fale piliki. Ma:

  • Malamalama lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le pogisa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le gafaloga taualuga faʻaaoga le malamalama-kofe ma pigege paolo o le auala
  • Afai ei ai sau fale tumaoti i le Greenery, e mafai ona e saogalemu saogalemu ma le mamanu. O le lanu e mafai ona maaalaloina ma susulu, ae ua le galo foʻi e uiga i le tuʻufaʻatasiga o vaega. Aua le valiina le fale i le lanumeamata, pe a iai le tele o vaomatua
  • O le fale vali e mafai ona faʻaalia faʻafetai i auiliiliga laiti, o lona uiga, i le pito i tua o le moli o le moli o le moli, o le faʻatafunaina o faʻavaʻa o le a foliga aulelei. I le ala, o isi mea taua uma e pei o tamaʻi paiko, ua filifilia foi i le lanu o le mamanu tele.
  • O se matafaioi tele o le a taina se sitaili lea ua e potopoto e vavae ese ai le auala. O le mea lea, taofi lau filifiliga i luga o laupepa i na afifi ma lenei stylist. Filifili lanu catalogs mai tagata gaosi oloa

O le taualuga o le taualuga e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le mamanu o le faleoloa, tusa lava pe e te mauaina le avanoa, ona ia taofi vave lea o le filifiliga. A o se faʻataʻitaʻiga laʻititi, o nisi mea e ono lanu:

  1. Susulu mumu ma samasama samasama
  2. Saturated efuefu ma kamela
  3. Kulimi lanu poʻo le malulu samasama atoatoa oona ma lanumoana lanumoana

Mataupu i luga o le autu: O le a le aofaʻi o le Boulers e filifili ai?

Se tamai tuʻufaʻatasiga laulau o paolo o le a fesoasoani e faʻamalieina ai o le taʻele o le fale:

Pati lanu i le pito i lalo, taualuga i le itu taumatauLanu moagaLanumoana lanumoanaLanumeamata lanumeamatalanu enaenaSukalatilanu molilanu mumuSieriEfuefu efuefu
Lanumoana lanumoanafalima3.limalima2.3.limalima
Turquoise2.2.2.lima2.2.2.fafa
Salati3.3.3.limalima3.limafalima
Lanu samasamalimalimalimafalimalimalimalimalima
Samasamalimalimalimafalimalimalimalimalima
Pinikifalimalima3.lima2.2.limalima
Perl-efuefufafa2.fa3.3.falimafa
lanu paʻepaʻelimalimalimalimalimalimalimalimalima

E sili atu ona faigofie le laulau, 5 e sili ona lelei, ma 2 e leaga. Tuʻu i fafo le filifiliga o le lanu e tatau ona avea ma se taimi i le ata o le fale o le a auauna atu ia te oe e leai se tausaga e tasi.

TAUA! O le lanu uliuli e tosina ai le vevela, o lea mo le itu i matu o le a mafai ona e faasee ma faapipii le taualuga o lenei lanu. O le a fesoasoani lea ia le laʻititi, ae faʻaleleia le microclith i totonu o le fale.

Filifili vali ma sauni le laualuga

Meafaigaluega mo le valiina o se fale laupapa

Ua iloa uma e tagata uma o le laʻau o se mea faʻaletino, o se uiga faʻaalia o latou lava. O lea, seʻi tatou mafaufau i se auiliiliga pe faʻafefea e le vali le fale fafie ma lima faʻapitoa, Afai ua matua ma leiloa lona foliga. Ae mo se amataga, e tatau ona manatua o le pepelo o le manuia o le ata manuia o le saunia lea o luga.

Tapenaina o tumutumu o le muamua faamamaina o puipui mai le palapala ma le pefu. E faigofie tele ona fai, gagau le faavae ma le vai mai le 'ie. Afai i luga o le faavae o le ogalaau, suia poʻo fungus o loʻo faʻaalia, o puipui o le fale e tatau ona faia ma le faʻailoga faʻapitoa. Ma afai o nisi nofoaga e te matauina ai le resin, ona aveese lea ma le spalaula ma ufiufi lenei nofoaga ma va eseese.

TAUA! O le tapenaina o luga ma o latou lava lima o se gaioiga sili atu le faigata, ae o galuega e faia mo se taimi umi e galo e uiga i le manaʻoga e toe faʻaleleia le felauaiga.

E tatau ona aofia uma pulou mai le fusiua. A maeʻa le tapenaga luga o loʻo tusia, ona tuʻuina atu ai lea o pa o le fale laupapa i ni vaiaso se tele. E manaʻomia mo le faʻafilemu ma le sili ona lelei foliga ata.

Mo se fale ogalaau ma nofoaga mai le kulute timber, e mafai ona e filifilia ni paluga mai sea lisi:

  • Antiseptic
  • Prorylate vali.
  • Suauu vali

Valivali o le fale laupapa i fafo e mafai ai ona e puipuia le fausaga mai i aafiaga o fafo atu. O le avanoa lea ma toe telegese le gaioiga o le vevesi. Faatasi ai ma le fesoasoani a le antisissictics ausia sili puipuiga malu mai le malamalama o foliga vaaia. E sili le faʻaaogaina o le le mautonu antiseptic, lea e manino ma mafai ona faʻamamafa le tele o le ogalaau o le ogalaau. E fai ma le mafai ona manava le valiina le vali ma le faʻatagaina o mea e manava ai. O se tulaga lelei o lenei ituaiga e matua le paia, ma o lea i le vevela o le faʻamauina o le ogalaau ma o loʻo taofia foi laupapa laupapa.

O le suauʻu LKK o loʻo fananau lelei ma e sili uiga lelei, ae o le fale vali o le a mago ai le umi ma e mafai ona sili atu le matua.

Tusitusiga i luga o le autu: Iapani sitaili weppapers i luga o puipui o le potu

Puipuiga o laupapa laupapa ma vali

Faʻafefea ona vali le fale laupapa i fafo atu ma ou lava lima: faʻaputuputu vali

Tatalo laupapa ma o ou lima lima

E le i fausia e lau fale laupapa i luga o le fale laupapa i luga o le fale pulupulu mai le Goulded Timber po o isi mea, na te leiloa ai lona uluai foliga i le taimi. O le vaʻaiga tuai e le saʻo o loʻo faʻaalia i le lagona o tagata o le fale, o lea aua le tosoina le faʻafouga faʻafouga. O mafuaaga o le mea e fai ai fale mai le shoudd timber cheked ma le le fiafia ma le le fiafia:

  1. Muamua, o le vai e iai sona aafiaga leaga i pa puipui - latou mafai ona aʻafia i le susu ma fungas.
  2. Lona lua, ultraviolet fesoasoani i le faʻaleagaina o le faʻamaoni o le sluddd timber, ma e oʻo atu i le leaga o meatotino o le mea

Ina ia mafai ona faʻafou le faʻatulagaina o le fale fafie na faia o le lapoʻa laupapa, mulimuli i nei faʻatonuga. SAUNIUNIGA O LE LATOU ATU MA LATOU LATOU MATAIGA MA O LE TIGI O LE PAʻIGA I LE FAʻAALIGA:

  • Olo - O nisi taimi e tatau ona e manaʻomia mo le kulut timber, e le mafai ona maua se lelei lelei luga
  • Faamauina - Mo ia faʻamoemoe, o le Smiclic Sealant e talafeagai ma o loʻo faagasolo pito
  • Olopalaina palu pa
  • Valiina talosaga - sili ona vali le stade a itiiti mai e tolu vaega

Faʻafefea ona vali le fale laupapa i fafo atu ma ou lava lima: faʻaputuputu vali

Fai ia te oe lava vali le fale laupapa i fafo

Peitaʻi, e masani lava, aʻoaʻoga ma galuega faʻavae e mafai ona faʻatinoina e faʻaaoga ai faʻailoga faʻapitoa. Talu ai o le toʻatele o fia iloa lelei pe fia tele o le tau, na ou filifili ai e faia se laulaufaiva foʻi o aoga.

Filifiliga o TautuaTau mo le 1 M2
Olo100-150 rubles
Talosaga Antissitic50-100
Primber40-60
Atavali (mo le 1 vaega)50-90.
Aveese se faaputuga30-50

O auaunaga uma e mafai ona faʻatino ese, ma o lea e mafai ai ona e sefe ma faʻaalu ni galuega oe lava.

TAUA! Afai o loʻo e fiafia i le togi o le laina i fafo atu o le fale, e aoga foʻi le filifilia o filifiliga uma i luga. Ae afai e te taofi i le faʻaaogaina o antippics, ona atili ai lea ona valiina oe e le manaʻomia. I le ala o valivali i luma o vali, o le tetee atu i faatosinaga mai i le siosiomaga, ua faaaogaina foi mo luma o le fale.

LKM mo le Faavae

Meafaigaluega mo le valiina o se fale laupapa

O le faʻavae o soʻo se fausaga, pe o se piliki ma siʻosiʻole, e manaʻomia le puipuiga lelei. E fuafua e le mea moni o le faʻavae ua oʻo i le tele o avega mamafa ma e sili atu ona tupu le vai i le faʻavaeina o le fale.

E sili le faʻaaogaina o ata o le acrylic i luga o se alatoto-emul faʻavae, faʻapea foi ma le tino fou, o loʻo tutusa foʻi le vai vali. I lenei, EPOXxy ma Polyrearethane paluvai e mafai ona faaaogaina mo le Faavae. Afai e te valiina le laualuga o le faʻavae o le vai-emulsion vali, e te mauaina ai ni tulaga lelei:

  • Acrylic ma le tuai valivali o le a vave mago ma leai se susu ua fefe
  • E avea le arrylic e avea ma hydrophobic pe a uma le mago, ma tuai e faigofie tele ona mama
  • Lava le tamaoaiga taumafaina o le vai-Emlilizon palu: Mo acrylic - 0.3-0.4 kg / m2, ma mo le tuai (1 lita e 8-10M2

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona suia le solo tuai o le taʻele o le pito i luga o le khrushchev?

E ui i le mea moni o le faʻaaogaina o le suavai-Emulsion o loʻo faʻaaogaina tele lava e le gata i le faʻavae, ae faʻapea foi mo le masani ai sui, e tatau ona totogi i le EPOXY Codecstion. E ui lava o le faʻamau o le vai-le saʻo o le a avea oe ma umi, e fai ai oloa gaosi EPOOXYS o a latou mea e i ai le tele o 25 tausaga. Mo le maualuga-faʻatupeina o le faavae, sili atu le valiina i lua vaega taʻitasi, taʻitasi o le a faʻamamago i le ao.

TAUA! Afai e faʻaaogaina se fasioti tagata ma le faʻamalosi mo le ofutino o le tufuga o le tino, ona filifili ai lea o le valiina ma viscosty paramet e le sili atu i le 20-25 tbsp.

O luga o le fale talipalau, pe a fai o le piliki poʻo sima e mafai foi ona vali ai foʻi le faʻaaogaina o le vai-tetee. A iai sau faʻamalosi, o le a televave le saoasaoa o galuega e mafai ona faʻateleina ai le taua.

Pusaina - o se fesoasoani taua pe a e manaʻomia e vali se mea

Faʻafefea ona vali le fale laupapa i fafo atu ma ou lava lima: faʻaputuputu vali

Valiina o se fale laupapa i fafo atu

O le a foliga mai e sili atu le aulelei o le fale vali pe a fai o le malosi ma le vali na faʻaaogaina mo lana mamanu. Afai e masani ona e auai i galuega vali, ona filifili lea o le puletao, ma auvae i le taimi e tasi.

Mo le faʻaaogaina o le fale, e sili le aveina o se malosi, lea e i ai pea le faʻagaioiga o le 15-20 minute, ma omiga i luga ole 8 pa. O le Simi-Skis School School Bridreorsor e mafai ona faʻagaioia i le 40 minute ma ua faʻaaoga tele atu nai lo le selau.

Ou te manaʻo e faʻaopopo se mea mai ia te aʻu lava e sili atu le i ai o se sili atu le faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o aiga, e le faʻapipiʻi i luga o tulaga, ae o uili faʻapitoa.

Auala e vavaeeseina ai le taualuga o le fale laupapa

Faʻafefea ona vali le fale laupapa i fafo atu ma ou lava lima: faʻaputuputu vali

Krasimama laupapa fale

Tele taimi e mafai ai e le taualuga o le fale laupapa e mafai ai ona e tuina mea leaga. E mafua mai i le mea moni e masani ona faʻaaogaina i fausaga laupapa. I le faʻaaluina o galuega faʻamaeaina, o le faʻataoto tulaga e manaʻomia ai tapenaga, o lea la ua aoga le ufiufi o le afspsusuptics palu faʻafanua. Le isi, o le taualuga e fesoʻotaʻi le tusa ai ma le ovasia i le taimi o le fausiaina o le fale.

Vavaeese le taualuga i totonu o le fale laupapa ma le fesoasoani a mea pei o:

  1. O le liligiina aʻe o le laupapa, e tupu ai ma le koʻele o papala, laupapa laupapa, MDF Panels
  2. O le faʻalolo o le mafai ona teuteuina e sili atu o paketi filifiliga: panels mai le plywood ma teuteu teuteu, faʻataʻitaʻiina fafie
  3. E masani ona faasee le laupapa laupapa e ala i pepa o le laupepa. Ina ua maeʻa se faʻailoga, e mafai ona valivali se paʻepaʻe paʻepaʻe e mafai ona valiina pe o le tao i le pepa puipui

Faitau atili