Turquature pupuni: faʻafefea ona filifili ma mea e tuʻufaʻatasia ai?

Anonim

ua fuafuaina Bright ma pupuni turquoise manatua pea e fatufatu ai se siosiomaga e tulaga ese o se aso malolo ma se lagona lelei, ma faamamafa atu le aoaoga faamasani stylistic faavae o le totonu ma le faatulagaina o le se leo e tatau ai. Aua le fefe i lenei malosi ma le lanu muamua. O le mea moni, ua faailogaese ai i universality ma ua atoatoa faatasi ai ma i latou shades e faavae i le tele o fofo mamanuina. O le mea moni, faʻatasi ai ma soʻo se lanu e mafai ona e soona fai, o lea la pe a fufulu le potu, e tatau ona fufulu, e tatau ona e pipii i tulafono faigofie.

Turquature pupuni: faʻafefea ona filifili ma mea e tuʻufaʻatasia ai?

Foliga o le faʻaaogaina o le turquoise lanu i totonu o le potu

Turquoise o se paluga o lanumeamata ma lanumoana, lea, e faʻalagolago i le tulaga muamua o se tasi o vaega, e mafai ona maua ai se pupula pe faʻamalosi pe malulu. O nisi mea sese e talitonu o le Ctandose Cperstins o se faʻailoga o mataupu autu ma mafai ona faʻaaogaina pe a faʻamalosia le faletaele.

O le mea moni, e mafai ona teuteuina se lanu tulaga ese ma so o se potu, e na o le manaomia ina ia manatua lona autu foliga ma meatotino:

  1. Na mafai ona faʻaaoga le Gamquen Gamma o se pule na o se mea e mafai ai pe a malamalama le potu ma lautele. O a decor le a le faatagaina e faamalamalama ai le tele o le potu, o le a illuminately faaitiitia ai ma ofu se leo malie.
  2. O se potu o le le lava o le malamalama o le malamalama e manino o le a itiiti ifo i le pule o pupula matata. I lea tulaga, o pupuni e sili atu ona lelei e filifili ai le malamalama ma isi mea e maua ai i se isi mea.
  3. E ui i le mea moni o le turquoise o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tele o fuainumera, e taua le manatu o le malulu leo ​​e tatau ona faʻaleagaina ma le mafanafana ma le vice. O le a mafai ai e fatu ai se siosiomaga coziness e aunoa ma le solia o ona foliga stylistic.
  4. Turquoise Fster o eseese foliga mai, o le mea lea, o le teuteuga o fofo mo le mamanu o Wide Wills. E le gata i lea, e iai le lautele filifiliga o mea ma le tunquoise talaaga poo le mamanu.

Fautuaga: Turquoises lanu lanu pupuni e le fautuaina e faʻaaoga e pei o se tagata nofofua ma tutoʻatasi elemene elemene. Ina ia maua se ata atoa, o le totonu le tatau ona faʻaleagaina ma mea e tasi o tutusa poʻo foliga tutusa.

  1. Turquoise ie mo le malulu gatete uafu isumu o lo o malu atili. Faʻamafanafana e sii ai le lagona, aveese le lelava, aua e te faʻaalia le faʻamalosi ma faʻamaonia faʻailoga o le faʻanoanoaga.

Mataupu i luga o le autu: lumlinescent lamepa fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga

E aoga le mafaufau pe a fai o le tutusa o le ie o loʻo faʻaaogaina mo le faʻamamaina o pupuni ma teuteu faʻalelei, e manaʻomia le mautinoa o le faʻaleagaina o oloa.

Turquature pupuni: faʻafefea ona filifili ma mea e tuʻufaʻatasia ai?

Turquature pupuni: faʻafefea ona filifili ma mea e tuʻufaʻatasia ai?

Tuʻufaʻatasiga o le turquoise ma isi fugalaʻau

E ui lava i le mea moni e faapea ua manatu lanu turquoise aoao ma mafai ona faaaogaina e teuteu le nofoaga faia i so o se faatonuga faiga, ina ia maua le aafiaga vaaia sili ona fiafia i ai, o loo fautuaina pupuni turquoise e tuufaatasi ma le shades nei:

  • Lanu paʻepaʻe. Filifiliga Filifilia Debor. E mafai ona avea o se mamanu o le lanu meamata-lanu moana pupuni ma tulle sinasina, o se 'ie puipui papaʻe susu ma turquoise veleina po o se ie paepae ma se mamanu turquoise. E taua le maitauina o le malamalama o le malamalama e foliga sili atu i le paʻepaʻe paʻepaʻe. O le pogisa o le turquoitise ie, o le sili atu na fai mai e tatau ona i ai se isi paolo o paʻepaʻe (susu, nifo elefane Ina ia maeʻa le ata, i totonu o totonu e tatau ona e faʻaopopo mea e te maua mai i ni vaega tutusa.
  • Lanu enaena. Afai e te faaopoopo pupuni turquoise i pepa puipui enaena ma se mamanu sinasina (o le faatumau faatumau e faalagolago i le malosi o le lanu o le pepa puipui), e mafai ona e maua se stylish ma mamanu aulelei, lelei mo le teuteuina o le potu malolo.
  • Beige. O le tuʻufaʻatasiga o le turquoise ma boige e faʻasino i le masani o le faʻasoesa o le lanu. O le ie pupuni ma faaopoopoga i le tulaga lenei e tatau ona mafiafia, textured ma le taugofie.
  • Golden. O le sili sili ona lelei o se lanu tuʻufaʻatasiga o se turquotise i tua ma se auro mamanu. O le faʻaaogaina o mea teuteu teuteu i le ituaiga o aluga poʻo meaafale o le meaafale e manaʻomia!
  • Malamalama lanu vio. O loʻo faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia ma le turquoise i le ituaiga o le faʻasesega. O ia fofo faʻapitoa e tatau ona togafitia faaeteete, e faigofie ona toe faʻavasega iinei. Mea e ma mea faʻaopopo i lenei tulaga e mafai ona mai mea malamalama, lea o le a faʻaititia ai le malosi o le lanu.
  • Lanumoana ma lanumeamata. Le sao o le tuufaatasiga o le ie pupuni ma elemene faaopoopo e faalagolago i le lanu e tau o le mea. Afai turquoise ma se toso lanu moana, ona e tatau ona faia le decor ma tu i luga o le lanu uli. Afai o oe o lanu meamata, o le ie o ie teuteu tatau ona shades greenish mafanafana.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise eletise i totonu o totonu - fofo mo le taulaga fale (38 ata)

Afai e manaomia, e mafai ona e mafaufau i le avanoa o se tuufaatasiga o turquoise pupuni ma isi shades. Mo se faʻataʻitaʻiga, o turquoise ma lanu piniki e masani ona faʻaaoga e teuteu ai le potumoe.

Turquature pupuni: faʻafefea ona filifili ma mea e tuʻufaʻatasia ai?

Turquoise pupuni i potu o gaioiga eseese

Eseese shades o turquoise mafuaaga se tele atoa o sensations, matua aafia ai le foafoaga o se siosiomaga i totonu o le potu, o le vaaiga o le malamalama ma le vanimonimo. Mo ituaiga potu taʻitasi, e fautuaina le faʻaogaina o se tufuga masani.

Cuishine Fautuaga:

  • O le sili atu faʻaopopo i pupuni o le mafanafana o le mafanafana o le operatise paolo o le a paʻepaʻe paepae.
  • E manaia le tuʻufaʻatasia o le Tarquoise-White Powor o le ie puipui ma le le talieleele mai le taʻele, manino i lanu tutusa.
  • E mafai ona piki i luga le malulu o turquoise, ae e tatau ona suamalie tele. I le tulaga lea, e mafai ona e faʻamamaina le totonu o le moli lanumoana lanumoana.

Fautuaga mo le mamanu o le potumoe:

  • E fautuaina le tuuina atu o le faʻamoemoeina i le malamalama, toetoe lava lanu pastel. O le a iai se mafuaʻaga o le faʻatamaia, o le a maua ai se miti maloloina.
  • I totonu o le potumoe, Tarquoise e le tatau ona pule. I le faʻaopopo atu i pupuni, e mafai ona e ulufale i se paga o aluga poʻo fulufulu ma le faʻatapulaʻaina.
  • E ui o le talavou e mafai ona latalata e mafai ona latalata e tusa ai ma le tikeri o lanu lanu faʻaaoga i le "tagata matua" filifiliga, o le totoa o le pepe. O le a faʻatulaga le tamaititi i se auala lelei ma ia faʻasoa ai se gaioiga.

Turquature pupuni: faʻafefea ona filifili ma mea e tuʻufaʻatasia ai?

Fautuaga mo le mamanu o le potu malolo:

  • O le potu mo le mauaina o le malo e mafai ona puleaina. E mafai lava ona faʻaaogaina e le gata i pupuni, ae o le pepa puipui poʻo le faʻamalosia o meaafale mo meaafale lanumoana-lanumeamata ines.
  • Na foliga manaia lava le turquie ma uʻamea, maa ma faʻata. O le tuufaatasiga o lisiina mea sao i totonu o notching chic ma le maumea.
  • Afai e leai ni fanau ma manu laiti i le fale, e mafai ona e tuufaatasia pupuni turquoise ma faaopoopoga faaopoopo i meafale papae, puipui ma le kapeta fola.
  • O le potu malolo, o loʻo i luga o le la o le la, o le a vaʻavaʻai maneta le faʻaaogaina o le turquotuse pupuni pupuni mai lele manatunatuga. I le afiafi, o le aʻafiaga e mafai ona faʻaopopoina e le gafa faʻapitoa i luga o saini.

Tusitusiga i luga o le autu: Tuʻu o le laupepa i luga o le taualuga poʻo le puipui i lalo o le vali ma puipui

Tarquoise ie e seasea faʻaaogaina pe a faʻaleagaina ofisa. Mea e ui e mafai ai ona tatou taulaʻi atu i se galuega nisi galuega, e leai se sili leaga i le isi tagata, faʻaititia ai gaioiga gaioiga.

Faitau atili