Faʻafefea ona togi pupuni i luga o le filifili: tekonolosi e faʻatino galuega

Anonim

Ina ia mafai ona fuafuaina se itu faaonapo nei, e mafai ona e faʻaaogaina se siata ma potu, lea e le naʻo le vevela mo se potu talafeagai mo le faʻalauteleina i le lautele lautele. A o le i amataina le gaosiga o le oloa, e manaʻomia le aʻoaʻo atili e uiga i le tusitusi o faʻamatalaga, oa mea e manaʻomia e faʻatau, taulaʻi i o latou nofoaga lelei.

Faʻafefea ona togi pupuni i luga o le filifili: tekonolosi e faʻatino galuega

O le alofa poʻo le mama e puipuia ai mea o le ie puipui mai le lotoa ofu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo pupuni i luga o luʻitau lapopo, o loʻo le manaʻomia e mataʻai, pe a tatou faʻatumuina mata pupuni i faʻafitauli laiti, ona tatou faʻatau ai lea o matamuli i luga o ni luʻitau laiti, ona tatou faʻatau ai lea o matamuli, ona tatou faʻatau ai lea o mataʻaloai laiti, ona tatou faʻatau ai lea o matamuli, ona tatou faʻatau ai lea o mataʻaloai laiti, ona tatou faʻatau ai lea o mataʻaga laiti, ona tatou faʻatau ai lea o mataʻaga laiti, ona tatou faʻatau ai lea o mataʻaga laiti, ona tatou faʻatau ai lea o mataʻaloai laʻititi. I le taimi lava e tasi, faʻaoga le auala faapena mo le maoaʻe mo pupuni poʻo isi nofoaga o loʻo mafai i nofoaga o le fale mautoloa e mafai ona aunoa ma se tau faʻapitoa.

Sopoia SCiews: Faʻafefea e togi saʻo

O siama e taʻua o uʻamea faʻapitoa uamea, o nisi taimi e mafai ona latou faia i palasitika. Ua faʻapipiʻi ona o le masini talafeagai, lea e mafai ona avea ma nusipepa, i luga poʻo isi mea talafeagai talafeagai. O le faʻaaogaina o pu na faia e luʻitau e aoga ma malupuipuia mo se taimi umi. O lenei auiliiliga faʻapitoa tautua e puipuia ai le tisu mai le faʻaleagaina.

E tatau ona iai se lapoa o le tino, o loʻo filifilia ma le tele o le tele o le lapoa o le mama (10 - 50 mm). O le ituaiga o faʻamatalaga e mafai ona eseʻese:

Faʻafefea ona togi pupuni i luga o le filifili: tekonolosi e faʻatino galuega

Ituaiga o laumei o le matagofie o tusi.

  • tafatolu;
  • tausuaga;
  • sikuea;
  • lapotopoto
  • Teuteuga.

O le pepa mulimuli e masani ona filifilia mo le faʻamoemoe o le suʻiina o suʻisuʻi mo potu o tamaiti. O le tagata e te fiafia i ai se lapoa i totonu o le 1.5 cm sili atu nai lo le tino i le lautele, lea e tatau ona faʻatagaina saoloto pe a tatalaina.

O uʻamea ua uʻamea ma le palasitika, e sili le filifilia o le mea mulimuli, aua o loʻo latou i ai i le tele o tulaga aoga:

  • E leai meatotino ua fai i totonu o le fufuluina;
  • Le lava le leaga o le Cornices.
  • Le laʻititi le pisapisao i le taimi o la latou gaioiga i luga o le oaves;
  • Faʻatinoga i faleoloa i tau gafatia.

Faʻatau e avea ma pupuni i luga o pupuni, e tatau ona e faʻatauina se numera e mafai ai ona tuu i latou e mamao mai le mamao mai le 15 i le 22 cm cm va ese.

O le iloaina, e mafai ona e filifilia latou e aunoa ma le fesoasoani a se isi tagata. O le muamua o i latou e tatau ona faʻatoʻilaloina mai le pito o le oloa i se mamao, lea e sili atu nai lo le 5 - 7 cm, o le a aloese mai le ulufale atu i le elemene.

Le numera o ie ma le filifiliga o chalks

Faʻafefea ona togi pupuni i luga o le filifili: tekonolosi e faʻatino galuega

Tele ata o le taamilosaga o chalks.

E lua filifiliga e mafai ai ona leai ni fua i luga o pupuni. E mafai ona e faʻalua pe itiiti ifo o le 1.5 taimi o mea sili atu nai lo le lapoʻa o le lautele o le oAves. I le taimi lava e tasi, o le oloa e tatau ona maua fua fua mo le faasaolotoina o isi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faamaufaailogaina Finam ina ua uma ona faapipiiina palasitika faamalama

Ma le lautele o le karnis, tutusa i le 3 m, o le a faia pe tusa o le 4.5 m tisu. O le sili ona talafeagai le fua faatatau o le 1: 2, pe a fai o le umi o le eaves o loʻo tuʻuina atu i le 3 m ave le 6 m tisu. O le mea fuafua e saʻo pe a fai o le ie mo le ie puipui ua ave i le parter, o le tele o lea o le 2.5 -3 mita.

Fuafua le manaʻomia o le a le tele o tisu e mafai ona vavaeeseina e le 6 m o le tisu i le 1.5 m, pe a fai o le tipi o le ote. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai o fusi e 4, o latou aofaiga e tatau ona faʻateleina e 2.8 m, e aofia ai alauni i luga o ato. Lenei foliga foliga mai faigata tele.

Oti o le ie e mafai ona pikiina se lanu ma le ata. E mafai ona e faia le mea pueata faʻaaoga se veli poʻo se fasi ie. Soʻo se ituaiga o ie e ogatasi i lana gaosiga metotia ma fetaui faʻaaoga. A faʻapea e te mauaina ni ie pupuni e fuafua mai le okeni, e sili le faʻatau e faʻatau ai se fasipepa manino poʻo se piad. Afai e te puʻeina se ie lino, ona talafeagai ai lea o le paepae, e mafai ai e le auala sili ona lelei e taofi ai le foliga.

E mafai ona e faʻatauina lubederers ma pupuni i le faleoloa tutusa. O le mea autu o le faia o le filifiliga saʻo, pikiina le lanu o togafitiga ma ie, ma manatu ai i totonu o le potu. E mafai ona faʻatauina ni lanu eseese o Chalks mai mea nei o mea o loʻo i lalo o ituaiga o mea: natin, auro, chromium. I le i ai o le uʻamea uʻamea i totonu o se potu e mafai ona i ai se chromium lanu, faʻatau sili chrome.

Fuafua tulaga pe a Sosoo Seles i luga o faamaumauga

Faʻafefea ona togi pupuni i luga o le filifili: tekonolosi e faʻatino galuega

Faapitoa o pupuni ma faamaumauga i luga o cornice.

Masini pupuni, o le tisu e masani ona togafitia i itu uma, o loʻo fesoʻotaʻi ma le i ai o bugs i luga o le auvae e alu ese ai i le itu itu o loʻo alu ese ai i le itu i lalo. I le pito i luga, e masani ona tuua ai le ala sili mo le tusia o mama, talu mai le lua pe tolu o le a manaʻomia, ae le o le a manaʻomia se tasi.

I le faʻatinoina o le fuafuaina o manatu o loʻo i luga o le pito i luga, faʻailoa atu i le o le a le o le a suʻiina le lautele. Mo sili le mafiafia o le tisu, o le sili ona tele le pants e mafai ona saunia. O le lapoa o mama e filifilia e faʻalagolago i le mafiafia o le Cnices o le Cornices, o lona matua tele.

Ia o mama e le matala ma le faʻaleagaina le oloa pe a siʻitia, ae tatau ona sili atu lo latou maʻalomoia 1.5 cm. O mama e ofi i se mea na tupu ai le lipine o le lipine, o le mea lea e maua i le pito i luga o le oloa. Talu mai le mamao i le va o mama e tele, ma pe a fai o le oloa o loʻo tautau i luga o le o le o loʻo o le a luluina i le va o mea i luga o le a suia lona foliga. O le mea lea, o isi mafiafia mafiafia ituaiga o tissues e masani ona mauaina mo le gaosia o ie puipui. E masani lava, o le Cornice e manaʻomia le faʻapipiʻiina aʻo leʻi faia le oloa o le oloa. A o le faʻapipiʻiina o cunitis tele, o le pito o le ie e tatau ona 2.5 cm.

Filifiliga o mea mo oloa ma le tele ma laiti chakuffs

Faʻafefea ona togi pupuni i luga o le filifili: tekonolosi e faʻatino galuega

Polokalame o pupuni i luga o faamaumauga ma fua.

Mo le gaosia o ie puipui i luga o ni ituaiga laiti pe tele o chalks, o le ie e masani ona saunia i le aofaiga manaomia. O le a talafeagai le faʻatauina o se ie ma se faʻailoga o le a manaʻomia mo le toe teuteuga o le nifo o le tisu. I le tulaga lautele, o le aofaʻi o le a fuafua e se mataupu faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sasaina le puipui o le a oʻo i ai: tele auala (ata)

Faʻatau atu mea mo se oloa ma le tele chippers, saunia mo le umi o le manaʻomia mafaia, tutusa i le tele o le umi o le oloa. I lenei mapu, e manaʻomia le faʻaopopo o se sapalai o mea i luga o alauni o loʻo o mai i le pito i lalo o le oloa. Ma le taumafaina o mea i luga o le maa mo le pito i luga o le a tusa ma le 5 cm.

O le lautele o le oloa e tatau ona fuafua e fuafua i le lautele o le avanoa e manaʻomia ai le faʻaluaina mo le tapunia masani o le ie puipui. Na o lena, o le a fai atu i le lautele o le oloa, o lipine ma siamupine o loʻo fuaina, o le lautele o le mea e tatau ona itiiti ifo nai lo le lautele o le mea taua i le auala.

O le atoaga o le arvas i luga o le oloa ma ni siamupini laiti e tutusa lelei o le oloa ma le siʻitia o le alauni mo le alauni. O le pito o loʻo uia i luga o le pito i luga, e tutusa ma le lautele o le faʻailoga o le laʻau o le tele o siamupini o lapoʻa. Na faʻaopopoina i le faʻasaoina o le 5 cm.

O le a iai se oloa e iai le lautele e tutusa ma le tele o le lautele o le vaega o le avanoa e tatau ona tapunia ma pupuni. Faʻaopopo faʻaopopoina le lautele o le ie e faʻalauiloaina ai le fausiaina o le voluma phing i luga o le maeʻa oloa. A faʻatau le ie, o le iʻuga e maua i se integer. I soo se tulaga, o le a manaʻomia le faia o isi ituaiga o mea:

Faʻafefea ona togi pupuni i luga o le filifili: tekonolosi e faʻatino galuega

Polokalame o le faʻailoga o le pupuni i lalo o le tagata alofa.

  • alofa;
  • cornice bob;
  • matau a mo le faʻapipiʻi o pupuni ma chemps;
  • teuteuga Fabric;
  • mamafa mamafa o loʻo faʻatagaina fatu voluma Greens;
  • Laasaga o le ie, afai o le le laina o le a manaʻomia mo le ie puipui;
  • pine;
  • Lipine mo pupuni ma le tele o le galuega, o le mea lea e i ai mama.

A o le mauaina lelei le cornice i le puipui e ave le matapeʻa o le sili ona umi lava. E sili ona lelei o mea uma i le va o siamupini e ave, tutusa i le 13 cm, ese le faʻataʻitaʻiga i le va o aliʻi o le a puipuia ai le gaoioi o aliʻi o le a puipuia ai le gaoioi o aliʻi.

E mafai le gaosia ma se isi faʻaupuga o pupuni i luga o puʻe (o mea ia e le faʻamalieina. Ina ia fausia i latou, o le mea lea e mafai ona faia: O le umi umi ua ave i totonu o le 1: 1.3 fua faatatau o le a le faatagaina le fausiaina o le puipui. Isi uma gaosi oloa e le masani ai ese mai le fausiaina faigofie pupuni ma faʻamaumauga.

Faʻafefea ona faia pupuni i luga o clicks faia oe lava?

Mai le amataga o galuega galue seia oʻo i le iʻuga, e manaʻomia le mulimuli i le isi faʻasologa o ni auala tumau.

Ave ni mea o le a 2-2.5 taimi sili atu nai lo le tele o le uni cornice.

Mo le pito i luga o pupuni, o le a manaʻomia ona e filifili tutusa ma isi mea talafeagai ma isi mea talafeagai, aua o le pito i luga ua faʻamalamalamaina ina ia faigata tele. Afai o le ie puipui e mai i le okeni, ona sili lea ona tatau ona ave se taffeta mo luga. Fetaui lelei ma le laina. O le pito i lalo o pupuni ua punou i le lautele talafeagai e tutusa ma le tele o le aofaiga atoa. Ina ua maeʻa, o le punou stroke ma toe faʻateleina.

Faʻafefea ona togi pupuni i luga o le filifili: tekonolosi e faʻatino galuega

Uuina pu ma se taumafataga faʻapitoa poʻo ni seleulu faigofie.

Tusitusiga i luga o le autu: adued pas - o ata faʻataʻitaʻi, ata o pa ma faitotoʻa i le faʻamalamalamaina o elemene

Ona toe foʻi mai lea o le pito i lalo, e tatau ona faʻapipiʻi i le laina pipi, lea e faia e faʻaaoga ai le uʻamea. O le iʻuga fou o loʻo taʻe. Afai o le umi o pupuni o loʻo i luga o le fola, e mafai ai ona fai lau ata. Afai e laʻititi le tele, ona mafai lea ona ave faalua le pito i luga o le vaega pito i luga ma alu i le uʻamea i luga o le paʻu. O lenei tagata e tatau ona faia i pito uma ona o pupuni. Toe foʻi i le pito i luga o loʻo i luga, e manaʻomia le toe faʻafoʻiina ai ma tipi ese uma mea uma. O le umi o le oloa i le falaoa, o loʻo i ai muamua, faʻapuʻupuʻu. A uma lena mea, o le punou uma e toe suiu ai, talepeina le au.

Le isi, e tatau ona e faʻi le itu i le itu o le itu ma le pito i lalo. Mo lenei, sa faʻaauau ai e itu uma sa faia e le pou lau lua, na latou faʻamaumau i ni pine. Mo tipi tipi, o le faʻaaogaina o le aupega lilo e mafai.

Ona tatau lea ona foloina le ie i luga o le pito i luga ma le laina o mea. O le muamua-i luga o le pito i luga o pupuni o loʻo suʻisuʻi mai i se isi mea ma le laina o le laina.

Faʻafefea ona togi pupuni i luga o le filifili: tekonolosi e faʻatino galuega

O le polokalame o le nonoa o chalks i totonu o pu na faia.

O le Clock entee uma nofoaga o le a faʻapipiʻi ai faʻamaumauga, toe fetuunai le 2 cm mai le pito i tua. O avanoa i le va o pu e manaʻomia ona faia ia le itiiti ifo i le 25 cm. E sili ona talafeagai le filifilia o le sili ona talafeagai avanoa, faʻataʻitaʻiga ae le i amataina ona o le faia o pu mo chalks. A mavae lena, o loʻo i ai liʻo e tutusa lelei i le lautele o le pule o le aʻoaʻiga mai totonu. O le isi, o pu uma o loʻo tipiina, na aveʻesea le ie na i totonu o fale uma.

I totonu o pu na faia ai le fiafia uma, ma lafo mai ai. I le taimi lava e tasi, ua latou faʻatulagaina e ala i le faitauina o le faʻatonuga e faʻapitoa faʻaaogaina. Afai e saʻo le mea e saʻo, ona kiliki lea o se uiga i luga o ni ata palasitika pe a filifilia le palasitika. O lenei ona o le mea moni o le tagata e te manaʻo e aofia ai 2 vaega, o lena, mama ma poloka. O vaega palasitika o loʻo faʻapipiʻiina ma le malosi.

Ma le sini o le manuia nofoaga i luga o le mafolafola luga o le cornice o le oloa, o faʻamaumauga o loʻo tapunia, e fesoasoani e nana ai le mea uma e mafai ona aveʻese mai ai.

A uma le ie ma le siamupini o le maʻalo ai, e mafai ona oso le fua i se saito, a o faia se taugofie o le oAves. E mafai ona e faʻaopopo se ie i totonu o le harmonica ina ia fausia uma mea uma o loʻo pi. Ave se saina i le fiafia uma, pimble ua saunia fou oloa.

I le totogi o le malamalama o le moli te tekinolosi, tuu atu ie pupuni na o ia. Ma le isi, o pupuni i le au faioloa o se sili sili lea ona manaia ma o aso nei ituaiga oloa e oʻo mai i soʻo se ituaiga o mamanuina o aso nei.

Afai o le tele o siamupini e laʻititi, e tuu i totonu o se tasi mamao mai le tasi ma le isi, o le a faʻatagaina le oloa e sefe ai ona foliga. O le oloa uma e mafai ona faʻamauina i luga o matau i foliga o le mataitusi S. E sili atu le faʻaaogaina o le Dense Dais mo lona gaosiga.

Faitau atili