Vaapiapi tamaiti potu mamanu

Anonim

Vaapiapi tamaiti potu mamanu

Afai o loʻo iai lau potu umi ma vaapiapi o lau tama ma e te le iloa le auala e fai ai ia totonu, aua le popole. O mamanu faaonapo nei o loo ofoina atu se tele o filifiliga filifiliga mo lea avanoa. Faʻaaoga a latou fautuaga, e mafai ona e faia se tulimanu paie ma le mafanafana mo lau tama.

Soʻo se fanau a tamaiti e tatau ona usitaʻia mea nei e manaʻomia:

  • Puipuiga;
  • uiga lelei;
  • Aresthetics.

Vaapiapi tamaiti potu mamanu

Liliu le le lelei o

E tele metotia o le a fesoasoani ia te oe e suia ai le tele o le avanoa o le potu le-potu.

Valivali Alavai

E le fautuaina e tagata mamanuina le faʻaaogaina o le tele o lanu mo le vaʻai i se potu vaʻai. O le vaʻaia saʻo o mea e maua ai le potu o le a tuʻuina atu i luga o afifi laupapa mo pa puʻupuʻu ma monophinight moli i le umi. O le lava aafiaga e mafai ona ausia ma le fesoasoani i le laulaufaiva o mea eseese.

E le fautuaina e le mafaufau i le mafaufau e faʻaaoga tele i tamaiti, eʻeina o pepa puipui pepa puipui: Na latou faia le lagona o le tamaititi.

Vaapiapi tamaiti potu mamanu

Pa puipui ma ata o ata o ata o ata (mo le potu o le pepe), Musika tupua, laufanua, laufanua, avanoa (Mo le muamua fofo i le potu mo tamaiti.

E mafai ona e suia se potu vaapiapi o le potu e faʻaaoga ai lanu lanu poʻo ie puipui i luga o puipui puʻupuʻu.

Taofia i fafo le taina

O se potu vaapiapi o le a vaʻaia o le a vaʻaia le lautele, pe a fai tatou te tuʻuina i fafo le fola o le faʻatagata o foliga masani i luga o puipui umi. I totonu o le potu mo tamaiti, e mafai ona ou tuʻufaʻatasia fola o le fola o ituaiga eseese: Faʻataʻitaʻiga, Tominite, Toini, Cork Coeatings ma Carpet.

Faatulagaina o meaafale

Tele meaafale i tamaiti e le masani ai e tuʻu latalata i puipui puʻupuʻu, i luga o pa uumi e mafai ona e faia se sofa, moega, taufetuli ai le sofa, moega, tautau fata.

O le faʻaaogaina o faʻata poʻo se faʻata e faʻatamala o le a faʻatagaina oe e faʻaopopoina le avanoa. Tuu i luga i luga o puipui umi.

Mataupu i luga o le autu: kapeneta i luga o le faapaologa ma au lava lima: polokalame, pvc, chipboard, isi mea (vitio)

Vaapiapi tamaiti potu mamanu

Manatua lena mea mo le faʻamaeaina o mataʻupu eseese i totonu o se potu o loʻo fuafuaina mo tamaiti, e manaʻomia le filifilia naʻo le maualuga-lelei ma saogalemu mea.

Zoning se vaapiapi potu

O le fanau e se potu e le gata mo taʻaloga, ae mo le aʻoga, malolo. O le mea lea, e tatau ona maua lelei ai le uuina. O le mamanuina o se avanoa avanoa mo tamaiti o le a avea e sese ma manaia, pe a matausia le tuʻuina o meaafale ma isi mea i totonu o le potu. O le a faia i le nofoaga o le a ave i le auala o le a tuʻuina atu i le fale o le potu i ni vaega laiti e lua o le sikuea. O le mea lea, e lua vaega aoga ua foafoaina: Tali atu i faafiafiaga ma le alavaii. O le Faletupe e Sili Le Faʻaoo Atu Le Laveaʻi ese mai le faitotoʻa, e tuʻu ese ai lenei sone, e mafai ona e faʻaaogaina le lau poʻo le pupuni.

O le afa lona lua o le potu ua mamanuina mo taʻaloga poʻo le aʻoga (mo se sili atu le matua). O le nofoaga faigaluega i le talavou talavou e sili atu le i ai o le faamalama: E i ai isi aso.

E tatau ona tuuina atu le potu o tamaiti i le saogalemu ma le Ergonomis meaafale. O loʻo i ai le sili ona lelei le auʻaiga mo le faʻatapulaʻaina o le avanoa.

Vaapiapi tamaiti potu mamanu

Afai o le potu o loʻo fuafua mo tamaiti e toʻalua, ona le mafai lea ona e faia e aunoa ma le leai o se tamaititi: a o le tamaititi e malolo, e mafai e le lona lua ona faia se mea (taʻalo, faitau). Sefe avanoa o le a faʻatagaina se lua-tiʻea moega lua.

E le tatau ona tuʻufaʻatasia e tamaiti mea manogi ma mea faitino, talu ai e tatau ona maua fua le avanoa o le tamaititi. Nai lo le sili atu le nofoa, moega i luga o le fola susulu ma togi meataalo luga.

Tamaitusi ma moli mo se potu vaapiapi a tamaiti

Mo le lelei le filifiliga a le fanau mo uta, pa puipui pe o tagata Iapani. E faigofie ona e tausia ia latou, latou te le faapuupuuina le pefu tele tele o ni pupuni masani. E mafai ona faʻaopopo se faʻamalama e faʻatulaga ai ma le malamalama paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe. Ua mafiafia tele le ie puipui o le au puipuia, o le a avea ma potu e sili atu ma fatuina faafitauli ma moli.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona 'aveʻese mai le Black Cockrooches

Vaapiapi tamaiti potu mamanu

Ole moli i tamaiti e manaʻomia se faiga faʻapitoa. E tatau ona pupula sone sone. E alagatatau le manatu e faapea o lamepa e le tauaso se tamaitiiti. O se potu vaapiapi o le a ufitia atoatoa le potu o le a ufitia ma lamepa o lamepa.

Tamaiti e mafai ona tuuina atu i sitaili eseese. I aso nei, o le Silisili Ese o ni ituaiga o sisina ma faamaoniga.

Manatua o le fuafuaina o le mamanu o le potu e taua faʻatasi ma lau tama, e tusa ma lona tofo ma mea e fiafia iai (o le mea moni, pe a fai o le a le toe pala).

Vaapiapi tamaiti potu mamanu

Mafaufau lelei i le mamanu o se ala vaapiapi tamaiti, e faʻaalia ai se mea fantasy, faʻataʻitaʻiga. Ma o le le lelei o lea potu o le a liliu mai i lona mamalu, ma mo lau tama, tulaga lelei o le a faia mo le sao atinae.

Faitau atili