O le a le mea e fai ai le fale laupapa i fafo?

Anonim

O ituaiga laupapa uma e manaʻomia ai le puipuiga tele, ona o le 'upega tafaʻilagi e faigofie tele i aʻafiaga leaga, pei o:

  • suamalie o le sului;
  • Suiga suiga o faaiu o le vevela
  • O le manu o le la, etc.

Ae, e aoga lava le puipuia o laau mai inisetifilima ma nini, o funus ma puipui, lea e mafai ona faʻatamaia atoa le fausaga o le laʻau.

O le a le mea e fai ai le fale laupapa i fafo?

Togafitiga o le laufanua o le fale laupapa i fafo

O le a la le mea e sili ona e ufiufi ai le maota mai le laau, o lea na ia tu ai mo le tele o tausaga? E oo mai i lea aso, e faigofie lava ona feagai ma sea faʻafitauli, aua o le maketi e mafai ona e mauaina le tele o le fausaga mo lenei. E le gata i mea e taofia ai vailaʻau ma anti-suti, atoa foi ma vaega vali, eseese papaʻe ma isi legavilie ma maua ai le puipuiga ma le ola umi.

Togafitiga o fafie ma faʻapitoa faʻapitoa faʻatagaina:

  • Aveese le laʻau mai le lima o le susu i le fausaga o le faʻauma;
  • fausia se ata manifinifi i luga o mea, o le a pasi le ea, ae le faʻatagaina le susuga o le a vaʻaia;
  • Toe faaola mai le faavae mai i le faasāfuina aafiaga o ave o ave o le la;
  • Sefe le laau na talotalo ma tagata fun;
  • taofia le tuputupu ae susulu i le afi;
  • Faʻaopopo le mea ese o le fausaga o le fausaga, etc.

O a auala e taulimaina ai le fale o le laau?

O le a le mea e fai ai le fale laupapa i fafo?

Matou te faagasolo se fale laupapa i ou oe lava

Ma o lea, faʻafefea ona gaosia le gaosi o le laupapa ma le mea e sili atu le faʻaaogaina mo lenei? O le vaifofo o lenei mataupu e le faigata tele, e pei ona foliga mai i le taimi muamua.

O le wax o loʻo faʻaaoga e faʻalautele ai le ola le ola ma sui o le foliga o le faʻatulagaina o le fausiaina. E faʻaaoga i se lua vaega, lea na o le tasi vai e mafai ona talafeagai ai le vailaʻau.

O le suauʻu natura e sili ona lelei e puipuia ai le laualuga mai le aʻafiaga o le la o le la. E leai se mea e maua ai se mea, e aofia ai luga o le mea i le 2 poʻo le 3 i se vaitaimi i le ½ aso. Ua tupu le matuitui atoa i le aso. E mafai ona faʻateʻaina i le turpentine, ma o le vailaʻau o le taumafaina o le 1000G i le 10m2.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia se matasele mo faitotoʻa ma se tofo

Daish Restin Suauu e faʻaaogaina pe a o le galue i fafo. I le maeʻa ai o le tele o togafitiga, e ufitia i se ata manino e matua manogi teisi. Faapipii le mea e manaʻomia e ni vaega se lua ma se vaitaimi i le aoauli. Alu ese le laualuga pe a uma le aso. Faʻamolemole matau a o le i faʻaaogaina le suauʻu e manaʻomia le faʻamalosia ma le turpentine.

Mo le gaosiga o se laupapa laufanua, e tatau ai:

  1. piki i luga le mea sili ona talafeagai;
  2. e faʻagaioi le laualuga i le vaivaiga fofo;
  3. ufiufi ma antitiirees;
  4. puipuia mai i le ultraviolet ray ma le susu;
  5. Faʻaaoga le eleele poʻo se vale;
  6. Cove le oloa ma wax.

Anisfaptic mea

O le a le mea e fai ai le fale laupapa i fafo?

Tutoʻatasi Togafitiga i Totonu

I le avea ai ma pule, i le maeʻa o galuega faaleaiga, o le fale faʻaputuputuina o loʻo manaʻomia ona faʻaputuputu ma affisfocs, i totonu ma mai le auala. O lenei gaosiga e sili atu le gaosiga i fale gaosi tulaga, ae afai e leai se avanoa, e mafai ona e faia galuega na faia na o ia.

O le faʻavasegaina o antiseptics o loʻo tuʻuina atu i le laulau.

FaʻavasegainaATA O Mea
I luga o le lotoifale gaosiFafo

Mafai ona puipuia le laau, o le oona.

Totonu

Aua neʻi i ai se aafiaga afaina i le tino o le tagata, e saʻo lava i luga o microorganisms

I le natura o le vaega o neiFaalapotopotogaInomoganic
E ala i le natura, soteventVai

O lenei vailaʻau o se vaifofo o le okeni ma le atunuʻu i totonu o le masima, o loʻo tumau loloto i le fausaga o le laʻau.

Le iloa

O ia tuʻufaʻatasiga e tele atu mea e i ai poʻo le latou lavelave atoa.

E tele antippics o loʻo faia i luga o le vai faʻavae e le taofia ai le ea o le ea. Ina ua maeʻa se faaiuga, o lona taunuuga o le faamago le mata, leai se manogi tumau.

Ma o le asfsicetic vailaʻau na ufitia ai le oloa e maualuga le lelei ma e tutusa lava, e tatau ona faia le faimea tatau i ni nai laasaga. Mo lenei, o mea o loʻo ufitia i se faʻapitoa mea i se paga o se aiti, ona faʻaaoga lea o le anti-suotosina ma vai o loʻo piopio. O ia tekinolosi e fesoasoani ile faʻamavae le olo ma mafai ona faia se tauvaga agavaa o fale gaosi gaosi.

Faʻafefea ona taulimaina se laʻau?

O le a le mea e fai ai le fale laupapa i fafo?

Matou te faagasolo le fale laupapa

Ma pe faʻafefea ona taulimaina le laina i totonu o le fale ma fafo atu? Ia faia lenei mea, umia se tekinolosi.

Tusitusiga i luga o le autu: o tagata o loʻo liua i le tau o le vevela

O le faʻagaioiga o gaioiga uma mo mea uma e tutusa, ae o le galulue faʻatasi ma antismeptuctics manaʻomia ni tausiga faʻapitoa.

O le galuega e sili atu le faia i se faasologa:

  • Filifili poʻo a lona uiga o le a e faʻaaogaina. Faapitoa le faʻaogaina o vailaʻau e mafai ona puipuia fafie mai le faʻamalosiʻau suia ma mumu. O le mea o loʻo faʻaaoga i se tofo poʻo se pupuga i le 2 poʻo le 3 vaega. Amataina le gaosiga o loʻo i fafo, pe a maeʻa le galuega i totonu. Afai e te le manaʻo e valiina ou 'au, e mafai ona e faʻatau fafie, ua uma ona faʻagaioia lelei i le fale gaosi tulaga, ae o le a le sili atu le poto o le puipuiga.
  • Antiper, o le a puipuia lau '' upega tafaʻilagi mai le susunuina, e tatau ona faʻaaogaina ma ni vaega se lua, pe a uma ona faia le tulaga i le afsissiptic mea. Antapela e mafai ona susulu atu i le fausaga o le mea, pe a le o le mea e le tigaina i le faʻafesoʻotaʻi ma le afi. E oʻo mai i le fale o fale puipui, e mafai ona e vaʻaia vaʻaiga eseese o ia vailaʻau o loʻo fuafuaina mo faʻamoemoega faʻapitoa. Ae talafeagai le faʻatinoina o mea e mafai ona faʻatonutonuina, ae o le susunuina o le a le tupu. Ioe, e le gata i lea fafie e mafai ona mumusu mai le umi o le afi, ae o le ani-lofiri e faʻatagaina ai oe e faʻamama le afi i luga o le luga.
  • O le vaega lona tolu, o lo o gaosia e fafie - puipuiga mai le susu afaina ai, aua e le tatau ona mitiia le fale. Mo ia faʻamoemoe, e tatau ona i ai le vai o le vai. E tatau ona i ai se vailaʻau e tatau ona i ai ma faʻamama le ufiufi atoa laupapa, e tatau ona totogi le maualuga le totogi o le laupapa laupapa, ma le maualuga. O loʻo fai lava itu o le ogalaau o le a togafitia se lua vaega o le pito i luga o le pito i luga, ae i le pito o loʻo faʻaaogaina se vailaʻau i le 4, ae oʻo lava i le 5 tagata faigaluega. O sea tui e faʻatagaina ai le laʻau e faʻamago vave, ma o le a faʻamalieina ai le faʻamamaina o le a le taitai atu ai i le togalaʻau o le fafie.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se ofutino i le alatele ma ou lava lima

Afai o le fausaga laupapa i totonu ma fafo gaosia lelei, i le lumanaʻi o le a maua ai se toniga toniga, o se taunuuga o le a mafai ai ona e aloese mai le foliga o le taufetuli.

Aisea Faaaogaina Ai Le eleele?

O le a le mea e fai ai le fale laupapa i fafo?

O le a le mea e fai ai le fale laupapa i fafo?

I le maeʻa ai o le faʻaogaina o vailaʻau puipuia, o le laufanua e tatau ona togafitia ma le Patini e tautua o ni galuega mulimuli ane. Ile iuga, e mafai ona e faʻaaogaina alkyd-acrylic min, o le a mafai ona loloto i le va o le avanoa ma le "faʻamau" latou. O le faʻaaogaina o le Primer o le ae maua ai le maualuga o le aʻili. Faʻaaoga le eleele e mafai ona i fafo atu ma totonu o le fale.

I le faaiuga o galuega uma, o le fauina o laupapa o le ufiufi lea o le pauna faʻavaivai, o loʻo faʻamatala mai fafo atu laupapa laupapa.

Afai e iai se manaʻoga poʻo le manaʻoga o le mea, e mafai ona togafitia le laʻau ma isi mea e pei o le wex. O le faʻavasegaina o se vaega na faʻaopopoina ai le laʻau ma faʻaofuina le olaga tautua. E le toe manaʻomia le talosaga o le vali, aua o le foliga o le matagofie matagofie ma e le nanaina le natura o le tini.

E pei ona e vaʻai i ai, o le faʻagaioia o se fale mai le laʻau e manaʻomia le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa e ese mai i eseʻese uiga eseese. Ae aemaise lava le faʻaalia ma le faaeteete le filifiliga o le le faʻasoaina, lea e mafai ona aveeseina mai le afi ma le afi.

Faitau atili