Faʻatonuga Faʻalaʻu Paʻu: Faʻapotopotoga ma Faʻapipiʻi

Anonim

Afai e te filifili e faʻavae ni mataua oe, ona tatau ai lea ona saunia mo le mea moni o se galuega faigata tele.

Faʻatonuga Faʻalaʻu Paʻu: Faʻapotopotoga ma Faʻapipiʻi

Mo faʻamalama palasitika, e iai le ituaiga faʻapitoa o fusi o le kaseti o le kaseti o le kaseti - isolate (isolite).

O le a fesoasoani e faatupuina le tauaso o tauaso (aua le fenumiai ma le manatu o le vertical) aoaoga - tusi lesona.

O le mea muamua o le faia o le filifilia o le filifiliga o le faʻapipiʻiina o fusi faʻalefafa, o lona uiga, filifili le itu o le a le faʻatonutonuina o le auala).

Faʻatonuga Faʻalaʻu Paʻu: Faʻapotopotoga ma Faʻapipiʻi

Polokalame fuaina faamalama

I le isi, o le isi laasaga: Fuataga o matala o matala o loʻo faia, o le a faapipiiina tauaso, tuʻuina atu foliga o faʻamalama matala. E fautuaina e fuaina i le ogatotonu o le fuaina o le tatalaina ma i luga o pito. Lenei o le a faia ni taui mo le mafai le-tusa o puipui o puipui o le potu. O fua o loʻo fautuaina e faʻatino ai le faʻapipiʻiina o le lipine. Le mauaina o mea taua e le tatau ona lapotopoto.

A fuaina o faʻamalama matala, ua tatou vaʻai totoʻa lava pe o iai se numera o faitotoʻa poʻo ni faʻamalama o le paso, faʻamafanafana masini. Talu ai e mafai ona avea latou ma faʻalavelave e faʻapipiʻi ai ma fesuiaʻi nimellas.

O tagata tauaso e tatau ona tautau fua ma le faigofie ona feoai solo i latou axis. E fautuaina latou te le paʻi i le faʻamalama poʻo isi faʻafitauli.

Faʻatonuga Faʻalaʻu Paʻu: Faʻapotopotoga ma Faʻapipiʻi

Faapipiiina polokalame komipiuta

Ina ia faʻafetaui le lautele o le siʻomaga i le lautele o le avanoa, faʻaopopoina le 20 - 40 mm. E faʻafetaui le maualuga, e faʻaopopo i le maualuga o le faʻamalama matala o le 50 - 70 mm. Ole mea lea ole a amanaia le mea moni o le itu itu o le Windows atonu e le o le atoatoa.

O le isi laasaga o le faʻatauina o se oloa malosi mo le puʻeina o ata.

I le faʻatauina o tagata tauaso, tatala le afifiina ma saili mea uma e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina. Igoa:

  • fao;
  • lua uʻamea puipui;
  • Fusi faatafunaina.

Lisi o mea faigaluega

  • Sikulukalaiva pe kolosiina le sikulukalaiva;
  • penitala po o faailoga;
  • O oe lava o le feoai ma solo o le 6-8 mm;
  • Sima toso - 6-8 mm;
  • Toe fafagaina pe eletise eletise.
Mataupu i luga o le autu: fola vase o le decor elemene

Faapipiiina faatonuga

Faʻatonuga Faʻalaʻu Paʻu: Faʻapotopotoga ma Faʻapipiʻi

Faapipiiina tomai

  1. Mo le faʻailogaina o nofoaga o le faʻavasegaina, maka nei nofoaga i se mamao e tusa ma le 60 cm mai le tasi, ma le 20 cm mai pito o le laupapa pito i luga. I le faamamafa, mafaufau faapea o le uila e le tatau ona pau i luga o le kamupani caliper, le loka po o le puleaina o auala.
  2. Ia faapipii le puipui i le taualuga, o se puipui po o faamalama fusi Afai o loo e le foafoaina o le oloa i le taualuga po o le puipui, ona faapipii uma puipui (latou faailogaina: tuua -lh / gh, e saʻo - RH / DH) i le pito i luga o. O le tatalaina, solomuli i le 20-30 mm, faʻailoga le penitala mo lua pu i lalo o le fao. Toso le pu e viliina ma le loloto o le 30-40 mm.
  3. Faʻasao puipui puipui ma le au ia te ia lava o le pito i luga o le faʻamalama.
  4. Faʻaofi le faʻamatalaga i le itu tauagavale ma taumatau puipui. O le ROCKUCKING WOWS DURD O LE PACC STEDOCKS e mafai ona faʻatino e aunoa ma le faʻapopoleina o le faʻamalama. O puipui faʻapitoa mo faʻamalama palasitika o loʻo faʻaaogaina iinei.
  5. Liliu le taga o le puipui i lalo o le squckes seiloga e te taofi.
  6. Faaofi le pito i luga o le pito i luga o puipui ma liliu le atch faasolosolo seia e taofi.

Faiaoga

Aoina fusi faʻasili e tatau ona matua agavaʻa e tusa ai ma le polokalame. Lamella e tatau ona tuu i luga o le maea apedder malosi i le tasi mamao mai le tasi ma le isi. Ma le fesoasoani a le pologa tagata taufetuli, faʻapipiʻi i le EAVs. I le pito i lalo o le lamella e fesoʻotaʻi e le filifili. E ala i le siʻitia o le togafiti i totonu o le a tapaa e saito a cennite. TAUA! Ia mautinoa o tagata tamoe e feoai i totonu o le chnice e aunoa ma se taumafaiga. E tatau foʻi ona gaoioi saʻoloto le maea ma le maea.

Ua maeʻa le faʻapipiʻi. Ia mautinoa e siaki le lelei o le galue o ou tauaso!

Faitau atili