Faʻafefea ona fai se mea e faʻaofuina i le va o sima poʻo potu laupapa?

Anonim

O le suiga o faitotoʻa o totonu o loʻo avea ma mea e tuʻufaʻatasia ai mea e tuʻufaʻatasia ai fale. I lea vaitaimi o le faitotoʻa tuai, o le faitotoʻa na tupu i se suiga tumau, lea na faʻavaeina pe a le faʻavavau, ona mo le tele o tausaga. Faʻatapulaʻa o le mea na lamatia ai le faitotoʻa i totonu, o se vaʻaiga masani. I le taimi na avea ai le faitotoa ma se elemene o totonu. O lona uiga o soʻo se mamanu sui i lalo ma suia faitotoa o totonu.

Faʻafefea ona fai se mea e faʻaofuina i le va o sima poʻo potu laupapa?

O le pito i le va o potu e sili ona teuteu.

E masani ona faʻatau e tagata nofoia le faitotoʻa atoa ma mea uma e fesoʻotaʻi. O lenei faʻataʻitaʻiga i le pisinisi e fetaui lelei mo le sili atu mo le mafuaʻaga e le tatau ona gaosia e le tagata ni tutoʻatasi. Ae o le filifiliga lelei lea e talafeagai mo le fale na o le masani masani.

O lenei tulaga e mamao mai masani mo o matou fale fou (ma mo le vaega o totoe o le fale maketi). I le taimi o le fausiaina, masani lava o fola i potu mafai ona i ai se isi tulaga. O le suiga i se tulaga ese i se isi lava tulaga e masani ona i ai i le mea e tatau ona iai le tupua.

Faamafanafanaina ma le le atoatoa?

Talu mai le taimi muamua, sa i ai i le au Tanu lelei se galuega tauaveumu, o lea na toe ave ai i le faitotoa ma tatau ona taofia le vevela okeage. I le taimi nei, o le faitotoa o le totonu o le faitotoa o loʻo i ai se galuega mama.

Faʻafefea ona fai se mea e faʻaofuina i le va o sima poʻo potu laupapa?

Le mamanu o le pito.

O loʻo iai se avanoa o nei mafuaʻaga, ua mavae le tuʻuina atu o faitotoa se seti atoa mo le faitotoʻa: E leai se togi i le 70% o nei oloa uma. O le a tatau ona faia ma faʻapipiʻi oe lava.

Muamua e tatau ona e filifili pe manaʻomia le 'aʻai i totonu o le potu. Afai o le foloa i potu uma e lamolemole ma e tutusa lava tulaga, o le a le manaʻomia mo le pa puipui e mafai ona fesiligia. O le eseʻesega ua naʻo le 'aʻai vavaeʻese mai le nofoaga autu o nofoaga mai le umukuka poʻo le faletaele. Lenei o le i ai o le faitotoa e tatau ai. Ae e tatau ona e faia se faitotoʻa i lenei nofoaga e le fufusi i le faitotoʻa, aʻi le laʻasaga o le ea i le va o potu, e manaʻomia mo le maualuga o le tulaga o le a motusia. O le vaega o totoe o faitotoa i le va o potu e mafai ona tuua e aunoa ma se tapulaa. O tagata mamanuina ma Engineers malilie o le sili ona lelei mamao mai le fola i le pito i lalo o le faitotoa e tatau ona i ai le 2-3 cm), o lea e tatau ona faia o se tupua ma tuu oe lava.

Tusitusiga i luga o le autu: Fale taʻele e faia oe lava. Faʻafefea ona faʻapipiʻi se taʻele o le taʻele? Ata

O le a le mea e sili ai le faia o le pito?

Faʻafefea ona fai se mea e faʻaofuina i le va o sima poʻo potu laupapa?

O le pito i luga o le sima e talafeagai mo le fola o le pulu tata.

O le taimi lona lua e faʻalogo i ai o le filifiliga o mea mo le gaosiga o le pito i luma. E mafai ona simafale, fafie po o le polymetric mea. O le filifiliga e fuafua i ai, sili atu i luga uma, mai fetototia. Afai o le fola sa i ai se ogaumu laupapa, o lona uiga o le parataiso o le sima o e leai se isi filifiliga. Mo lona gaosi oloa o le ae manaʻomia:

  • ma le oneone;
  • tali-lelei
  • Feagai ai ma le tataina, ua filifilia i le fola folasaga;
  • Nonoa faapipii;
  • Oka samala;
  • Laupapa mo le faʻapipiʻiina o galuega taulima ma ala.

Vaega o le Fasioti Fale

Muamua e tatau ona e faia se mea lelei ma faʻamalosi tino i totonu o stars i ni isi itu. I le o loʻo i ai nei tala faʻapipiʻi lima i le maualuga, o le 2 cm i lalo ifo o le maualuga o le maualuga o le maualuga. O le faʻatali mo le faʻaiuga mulimuli o le sima e le aoga. Ua lava le tuʻuina atu o le sima "e uu le" 2-3 itula, ma e mafai ona sasaa i luga ma se tali o le a faʻaaogaina ai se tulaga le mautonu. O ia faʻafefiloi faʻamaumauga e le faigata ona faʻatau atu i soʻo se faleoloa tau tamaoaiga poʻo se supamaketi, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli.

Faʻafefea ona fai se mea e faʻaofuina i le va o sima poʻo potu laupapa?

Polokalame o le o le pito i luga ma itu.

E matua moni lava le faia e aunoa ma se paluga faapena: O se sitaili lelei tele e faʻateleina ai le masani spatala, pulea le faiga faʻaaogaina o se faʻavae o le mea. O le taimi o le tulaga sima o loʻo faʻaʻaisa, e mafai ona faʻalavelaveina i se fola laupapa, ma o le faitotoʻa e mafai ona mafaufauina uma. O loʻo faia pea i luga o le nofoaga masani, o le a saunia sauni pe tusa ma le tasi le aso mulimuli ane. O le tele o talanoaga manaia e tatau ona e gauai atu ai:

  1. O le lautele o le sima o le sima e le tatau ona itiiti ifo nai lo le tele o le vae: O lea e mafai ona e faia fua i le pito i luga ma le leiloa le paleni.
  2. Mo le tuiina o le tulaga gofie, e manaʻomia le faia o se mouʻe ma le onoga maualuga. E i ai se faaputuga faatau.

Foliga o le gaosi oloa o se laupapa laupapa

Ma o lenei o ni nai upu e uiga i le ala e fai ai se laau autu. Muamua lava, o le a e manaʻomia le i ai o le pa laupapa (lava o le a avea o se Oak Bar Cross vaega 50 i le 50 cm). E leai se fuatau i le fau o se isi lava, ia o le a fetaui lelei ma atoatoa. Ma o lenei ua teu mea tatau. E tatau ona e maua:

  • hacksaw;
  • 'au (pefarator);
  • moa;
  • o le samala;
  • lio;
  • Totoa ma vali;
  • Electrolake (po o le masani masani).

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o faitotoʻa faitotoʻa ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Faʻafefea ona fai se mea e faʻaofuina i le va o sima poʻo potu laupapa?

Faapipiiina o le pito i le va o potu.

Muamua, matou te fetaui lelei le galuega mo le nofoaga o le nofoaga i lalo o le tulaga i totonu o le potu. O le Bilat e tatau ona 2 cm lautele atu nai lo totonu o le faitotoa. Bililet o loʻo matou tuʻuina ma tuʻuina atu i le tulaga talafeagai. O le filifiliga o le talaaga o le tupua e masani ona tumau i tua o le gaosi oloa.

O fata faʻapipiʻi i le pito i lalo o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo taamilomilo i luga o le loloto o le 1 cm ma aveese le mea e mafai ai ona faʻaaogaina le chisels. Le isi, puleaina le tausiga o le galuega ma le iʻuga o aʻafiaga. O le Bilit e tatau ona fufusi i le faʻaiʻuga o pu, ma o lona fasi i fafo e tatau ona faʻapipiʻiina ma le vaalele. Afai e tupu mea uma, e mafai ona e amata le fusi faʻapipiʻi.

Aua neʻi faia ni pu e tolu mo le loloto o le faʻavae (o le muamua pu e faia i le ogatotonu o le fale faigaluega, e lua e faia i le va o le 10 cm mai le itu). O le galuega e tatau ona aveesea le tumau, ma matou faia pu ma se pe ua uma ona maua i le fola. I nei pu sikoa se faletalimalo. O le galuega e faʻapipiʻiina i le tulaga manaʻo ma faʻamau le faʻapipiʻi i totonu.

Ia o le fao o fao o fao e le pipii i fafo, ae le i faʻapipiʻiina latou, e manaʻomia le faʻalauteleina o le pito i luga o pu lapoʻa. O pulou o le a utaina i le galuega ma o le a le taofia oe pe a savali. E mafai ona e nanaina i latou atoa ma le punou. E na o le valiina o le pito i le lanu e tutusa ma le lanu o le faitotoʻa poʻo le foloa i totonu o le potu.

I totonu o le potu ma le foloina o le laumua e faʻaaoga ai tapulaʻa o gaosiga o a latou gaosiga, ma o latou faapipiiina o loʻo faia e tusa ai ma faʻatonuga faʻapipiʻi.

Faitau atili