Faapipiiina le lathe i luga o le faapaologa

Anonim

O se isi nofoaga o le tagata faigaluega e sili atu le filifilia o le filifiliga mo fale faitoga. Ae masani ona le faia tulaga e le saofaga i le faatulagaga o sea nofoaga.

Mo tagata o loʻo nonofo i fale e tele-faleoloa, o meafaigaluega o le faapaologa e mafai ona avea ma pili i lalo o le loka. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻaauupegaina ma le le faʻalavelave i o latou lava aiga ma tuaoi, faʻapea foʻi ma le fausiaina o tulaga lelei.

Ona o le utiuti o le avanoa, e manaʻomia le saʻo o le faʻamamaina o le decomplase ma le malosi meafaigaluega, faʻapipiʻi le fale faigaluega. O se aso o le a le mea o le a fesoasoani ai le faapaologa e foia ai le tele o galuega mo le gaosi o uʻamea ma fafie. O le a faʻamaeʻaina mo le faʻapopoleina ma le tipiina o meafaigaluega. E tatau ona e filifilia le masini e sili ona talafeagai i le tele ma gaioiga. E sefe ai tupe, filifili ma faatau se lathe lat.

Faleoloa Faatulagaina

Faapipiiina le lathe i luga o le faapaologa

O le Fallscon o loo i luga o le averesi 3-5 M.KV. O lona i lalo o le fale faigaluega e tatau

Faʻaiʻu e faʻaaogaina ina ia mautinoa le taliaina tulaga mo le galuega.

Sauni se potu i lalo o le kapeteni o le kapeteni i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:

  • tumau mea uma mai le faapaologa;
  • Afai e matala le faapaologa, ona sioa lea;
  • Tapuni o avanoa o loʻo iai (mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faʻaliliuina o 'au);
  • sapalai paoa ma faia le moli uila;
  • Vevela ma tusitusi le foloa, pa (itu ma luma) ma le taualuga;
  • Faapipii le masini vevela;
  • tuu le fata po o le fale puipui i lalo o le

    Atuatuvale ma corbbench;

  • Nofoaga masini ma isi mea faigaluega.

A o feusuaʻiga manatu, e faigofie ona faʻaaoga le polyarethane fala, ma se linoleum ua taoto i luga.

O puipui e sili atu eseʻese eseese i laupapa laupapa: latou faʻapipiʻi i le 5-cm pa, ma le faʻalauteleina o le va o latou (fagala, mining). E manaʻomia o le mea e mafai ona e masani ona pipii i luga o le mea faigaluega e tuleia tapunia, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻoina o fata.

Faapipiiina le lathe i luga o le faapaologa

O le taualuga e le mafai ona puipuia ma le amam, pipii i le vai o le suavai. Ona faatino ai lea o se teuteuga talafeagai lelei.

Mo le faʻamalieina, e faigofie le faʻaaogaina o se puʻupuʻu o le eletise eletise eletise, lea e mafai ona tuʻuina saʻo i luga o le puipui, sili atu auala.

Tusitusiga i luga o le autu: Doing Tiles ma Lamination - Fai matagofie

O le moli e masani ona faʻatinoina e faʻaaoga ai le 2 moli moli: tasi i le ulufale ma le 1st i luga o le tagata faigaluega i luga o le triptod. A manaʻomia, e mafai ona e faia i tua i le Kapeneta ma mea faigaluega.

Ina ia tumau le tele o le aoga avanoa, o le au faigaluega i lalo o le mea faigaluega ua fautuaina e maua se lautele o le potu i luga o soo se puipui i luga o soo se puipui. E manaʻomia le i ai o se faʻaʻoleʻole filifiliga, lea o le a manaʻomia pe a galulue faʻatasi avanoa uumi. E mafai ona tupu o se faaauauina o le autu.

Afai e faatagaina ai le tele o le faapaopolo, ona faʻapipiʻi ai lea o se tasi galuega tetele e faʻapipiʻi i le pa o le fale. O le totoa ma masini eseese o loʻo tuʻuina atu i luga (e masani ona liliu, taufaʻamataʻu, milling, milling).

E manaʻomia le faʻatulagaina o se mea lelei e le tatalaina le faʻamalama mo le ea i le taumalulu, ma o le ea na fou.

Mo le faapaologa, liliu masini o se fafo po o le desktop faapipiiina mafai ona faaaogaina. O le fiafia e fautuaina e tuʻuina atu le muamua filifiliga ona o le laʻititi laiti.

Aua o le mamafa o meafaigaluega e matua leai se aoga, a le manaomia se faataoto eseese e le manaomia. O le faʻavae o le a avea o se moega, faʻasaʻoina e le bolts i luga o le galuega poʻo le fola.

Filifiliga o le masini

O le late o se masini faʻapitoa na fuafuaina mo le faʻagaioiga ma le ulutala (tipiina) o uʻamea uʻamea po o laupapa laupapa (pe mai isi mea).

Faapipiiina le lathe i luga o le faapaologa

O mea nei e faʻaoga e tipi ai filo, toso ai vaega o le faʻafefeteina ma le faʻamisi, faʻapitoa, faʻailo, faʻapea foi ma isi gaioiga.

Faʻavasegaina i tulaga o otometi, o loʻo iai foliga o loʻo i ai, taunuʻuga o loʻo tuʻufaʻatasia 9 ituaiga o lana.

Filifilia o Meafaigaluega, e tatau ona e mafaufauina:

  • Mass o le iunite (i māmā e aofia ai masini fuaina 40-280 kg), faʻapea foʻi ma itu;
  • Mana (mai le 150 i le 2.25 kw);
  • Spindle saosaoa (mumusu i le minute);
  • O le maualuga maualuga o itu o le galuega (lapoa, umi), lea e mafai ona gaosia;
  • Aofai o saoasaoa (e masani ona oʻo atu i le 10), lea e fuafua ai le faigofie o le galuega;
  • nofoaga tutotonu;
  • Le i ai o le faʻatinoga o le toe faʻaleleia (faʻavaveina le faʻagaioiga o le faʻagaioiga);
  • PINOLIX FREE: O le a se isi mea, o le autu o le pulufana;
  • O le mafai ona faʻapipiʻi nisi mea faʻaopopo vaega o loʻo sosoʻo ma le aoga, tausiga, fofo, paleti ma isi;
  • galuega galue sao;
  • Le tau o le sapalai voltage: 220 v pe 380 V.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le ki ki ki i le umukuka

Mo le faʻaaogaina o le fale e fautuaina i le faʻatau atu o le puʻupuʻu o loʻo i luga o le 50 kg o loʻo mamafa (e masani ona tuʻuina i le tele o le lautele, e faʻapea foi ma le 100 kilomita.

A filifilia meafaigaluega i le mana (e mafai ona fai atu, e tatau ona amanaia pe a tele mea o loʻo fuafua e galue i tulaga lautele. E taua lenei i le tulaga o tau. O lea, o le faʻagaioiga o sili ona tele uʻamea tele o le malosi sili mai le faʻapipiʻiina nai lo laupapa laupapa.

Taaloga lathes poʻo aʻoaʻoga o a latou faʻataʻitaʻiga o se sili atu filifiliga mo faʻapipiʻi i luga o le faapaologa. O le toʻatele o latou ua fuafuaina mo meaʻai mai le mea e ono fesootaʻi ai o 220 V.

Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se faʻaaogaina poʻo ni mea fou mo 380 v, o le a manaʻomia ona e maua le faʻatagaina i sea fesoʻotaʻiga. I lalo o le Faʻalapotopotoga Atinae, e sili atu le tauaina o se laina ese, ma tuʻu saʻo i totonu o le potu o loʻo tuʻuina taavale mo tagata taʻitoʻatasi. Ole a faʻatagaina lea i le tulaga o se mea e leʻi mafaufauina e faia ai se vave eletise eletise o le sapalai voltage.

Ia mautinoa e faʻamautu i lalo o masini. E manaʻomia le manaʻomia o le potu aʻoga o loʻo galue ai le paʻu o Powder.

Mo galuega malosi, e manaʻomia le filifilia o se la ofi ma se faʻavae sili o le pule, pasene, gaioiga lelei mo lona tau.

Ia e mautinoa ia amanaia le malosi o le faʻaaogaina o meafaigaluega: ma le tele o itumalo, e le manaʻomia le vaega malosi.

E fetaui mo le faʻapipiʻiina o le vaega o le lathe o le lathe o loʻo faʻamatala i totonu o le vitio i lalo.

O le vaega faavaitaimi i onapo nei e ofoina atu se tele filifiliga lelei o lalaga mo le alofa i le laiti tele ma tele. O faʻataʻitaʻiga a le Komiti Faʻatonu e fautuaina mo le faʻapipiʻiina o le aoina o le 'afu.

Faʻatusatusa i masini faʻapitoa, o le gaioiga faʻatapulaʻaina, ae e lava lava ile fale. E mafai ona faʻalautele avanoa pe a e faʻatau le oloa ina ia faʻapipiʻiina o masini mo le mimio, tausuaga, olo ma isi gaioiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le faitotoʻa o le faitotoʻa faitotoʻa: foliga

Faitau atili