Faʻafefea ma le mea e faʻaseʻe ai le palu ua gagau?

Anonim

O isi taimi e tupu ai e masani ona galue le faleuila e faʻaalia ai chips, e masani lava ona latou agasala ma le tane, ma paʻepaʻe ma isi. I mea uma, tusa lava ma le maualuga-tulaga ma taugata tele e masani ona gau ma gagau, tusa lava pe o le lelei lelei le malosi o le malosi. Ae afai o le pai pele, ona faigofie lava lea ona fautuaina e se tamaititi ona o sina malamalama ese.

Faʻafefea ma le mea e faʻaseʻe ai le palu ua gagau?

Tusi Tolentight Bowl.

Tatou talanoa e uiga i le faʻafefea ma faʻaputu le faleuila, o le tane, o se atigivae mai le mea faʻapena. E leai se avanoa mo mataupu uma e fai le taimi tonu o le faʻaaogaina o mea pe a maeʻa ona toe faʻaleleia, mai lona tele, o le auala lea e gau ai.

Muamua Bonding filifiliga

Faʻafefea ma le mea e faʻaseʻe ai le palu ua gagau?

Laʻasaga e fai ai le paʻu o papeti paʻu.

Ina ia mafai ona fuli le gagau pe kelu le faleuila laupapa poʻo le tane, e tatau ona e saunia mea nei:

  • Susu Susu, malulu le maldeng, Epoxy poʻo le silika o le sami;
  • Olo o se maa laiti;
  • Acetone pe sa faia foi;
  • vaapiapi spatila mo le faʻaaogaina lelei o mea faʻapuna;
  • aisa;
  • Fausia lauulu lauulu (mafai ona i le fale).

Muamua lava, o le chip ma le paʻu ua faʻaleagaina ua faʻamamaina ma le faaeteete ma le paʻu, o se fulufulu poʻo se isumu, saoloto mai le tele o vaega. Ma, o laufanua uma o loʻo faʻamatalaina e se soctone poʻo le acetone ma atili ai le osooso e faʻamalosi ai i le lumanaʻi o le lumanaʻi.

Afai o le tane poʻo le faleuila o se iʻuga o mea leaga e le maua tele moa, o le a sili ona pipiʻi i le kulimi kulimi.

Faʻafefea ma le mea e faʻaseʻe ai le palu ua gagau?

Faleuila faapipiiina laasaga.

O lea, i luga o le magatala, pamu ma le lelei mago, e tatau ona e matua lemu lava se manifinifi manifinifi ma tusa ma mea faapipii i le taimi talafeagai. Naʻo le maeʻa o ia fasi mea e tatau ai ona fetaomi le tasi i le isi i le tele e mafai ai mo ni nai minute.

Afai e te faʻaaluina le tulaga lea saʻo, o le a mafai ona galo e uiga i le chip mo ni nai tausaga. Ae e tatau ona e iloa o le tane ua faaleagaina ma le faleuila, tusa lava pe le o le nofoaga o le chip e le o maitauina pe le mafai ona vaaia, o le a manaʻomia faʻaopopoina le faʻagaioiga o le Seam. Muamua lava, ia faʻamalosia, ma i le lona lua - mo ni faʻamoemoe se maoaʻe.

O lea, o le pito i fafo o le mea e maua ai o le le mautonu o le faleuila o le faleuila poʻo se tane e tatau ona togafitia ma le manogi o le fuʻa, poʻo le faʻapitoa e-o le faʻafanua o le tumaʻoti. O le faleuila poʻo le tane mai totonu i totonu o le vaʻa o le sui o loʻo faʻamalosia e se isi vaega o le glue o le glue ma se fasi vaivai o le uamea uamea pe manifinifi. O tupe muamua e maua e faʻamamaina e se sakeli, tikeri ma faʻamago ma le mago ma se fulufulu manu.

Mataupu i luga o le autu: Monolithic sima SPREEC SEPIC tane e aunoa ma le pamu

Tapuni le crack poʻo le faleuila e mafai ona tutusa faʻapena. O le pito i totonu ma fafo o le laufanua o loʻo faʻamamaina, demung ma ua mago lelei. O le mea na gaosia o le taimi lea ua maeʻa ona alu lelei i le epoxy. Ma mai totonu o le tane po o le faleuila i luga o le nofoaga o le split e alualu i luma e ala i le pipiʻi o se fasi ipu palasitika poʻo se uʻamea vaivai. I fafo atu, pe a maeʻa le faʻamamaina o EPoxy Cluue, o le palauvale e tatau ona misia e le saʻo e le vai-puipuia le kelu.

Lautele Bushing Tulafono mo Plumping

Faʻafefea ma le mea e faʻaseʻe ai le palu ua gagau?

Sauniuniga o pai mo le guning.

E manino lava i soʻo se mataupu e le mafai ona faia e aunoa ma togafitiga lelei o le fesoʻotaiga lelei o le fesoʻotaiga lelei, pei ona faamatalaina i luga. Ae o le tasi vaega o KLe o nisi taimi le mafai ona faia, faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le laufanua o loʻo i ai i le mea sese.

I lea tulaga, salu lava le faʻaeteeteina ma se skinding skirt e mafai ona faʻaleagaina: Afai o nisi o lapoʻa o loʻo vaivai tele, e mafai e le atua ona faia le malosi o le saogalemu. I lea tulaga, o le iʻuga e na o le mama, o mea uma o loʻo agi mai i se ala aʻe, lauulu, susu lelei ma alu lelei ma faʻaalu i se laʻau manifinifi o le kulimi.

Faʻafefea ma le mea e faʻaseʻe ai le palu ua gagau?

Vaʻaiga Lautele o atigi mo le faletaele ma faleuila le potu: A - faamafanafana, B - luga o le perturstral, g - faʻapipiʻi.

Le isi, ua oʻo i le taimi e toetoe ai faʻamautuina le mago o le muamua vaega o le glue ma naʻo le tasi le lona lua o loʻo faʻaaogaina. Ma o le lona lua vaega e iloga e tusa ai ma faʻatonuga, ona faʻapipiʻi lea o vaega. O se vaega taua lenei e faia le malosi o le usiusitaʻii uaʻu, ae le o le taimi. Lelei, e lelei lava le faʻaitiitia atoa ai microscopic Air bubbles mai le vam, malosi malosi ma faʻalua vaega o le kulimi e taua tele.

Afai o le tane na faaleagaina le tapuni, ona vaeluaina lea o le mea e mafai ona fesoʻotaʻi i luga o le tafailagi luga. Ma e tauanaunau lava i lalo o le vevesi e manaʻomia ai nisi o faʻavae na saunia i luga o sosolo lautele. Ina ua faʻamamaina se kulimi, o le soli neota ua ai, ma o loʻo tupu ai luga o luga o le kusi o le kusi. Ina ia puipuia le leaga o fesoʻotaʻiga, faʻaaoga le saua.

Ina ia mafai ona faʻasaʻoina vaega o loʻo faʻaaoga i totonu, e masani lava ona masani ona faʻaaogaina le mama poʻo le sitaili, ma o mea laiti o le oneone, a o meaola o le oneone.

Bonding maaleale

O nisi o faiga o fefiloi: A - umukuka o le laumei, b - umukuka o loʻo i ai ma se taʻele grid, bt - hashbanin flacet ma le faʻatonutonuina o le tatalaina.

Mo le faʻamamaina o le maamomone maamomone (faleuila fata, palufeʻai, magoto, tane, tane) o loʻo faʻaaogaina eseese mea e manaʻomia ai se tusi talosaga. Mafaufau i ni koneteina.

Mataupu i luga o le autu: O oe lava, e i ai le a laia le staracacacacacacase ma laupapa, popcevin cydure

Lautele ma masani ai i le tele o faʻailoga lautele bf-2'Lʻea toetoe lava o soʻo se toe faʻaleleia o le pepe. E talafeagai mo paipa palasitika pai, irhones, urmoplastics, fetaui lelei ma isi mea faapena, ma le toe faaleleia ma le toe faaleleia o mea totino. Ma le le fiafia o le glue bf-2 faʻavave ma mulimuli ane o le amoina o le nofoaga o le faʻapunaina.

E mo lenei faamoemoeina mai mea faitino mai le lotofuatiaila na taʻeina le paluga ma simauko uila, le laʻei o le fale teu manu pe a manava le eletise, vevela i le 100 c. Fenainsng and Cyamcs ua matua faʻatuatuaina tele aʻiaʻi ma atoatoa alavai: EPD, Epo, MC - 1, Mars-

O le faʻapipiʻiina o faʻavae o sauniuniga tutoʻatasi

Sini masini: 1 - puipui mauga; 2 - puipui, 3 - dumina, 4 - o se tino tele, 5 - o se tapunia o nati, 6 - o se ipu, 7 - sima, 8 - otaota.

E mafai ona fai le pisa ma fai ia te oe lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻaputuina o se sima poʻo le manatu o Toilat Bowl, e mafai ona e saunia kulimi, lea e faʻavae i luga o le mataupu.

O le fua muamua lea. 10 fasi mataupu ma 1 vaega o le 'au o loʻo tootutuli i 2 vaega o le vai, o le isi 2 vaega o le vai ua faʻaopopoina mulimuli ane. Ina ia faia se vai susu i le vailaau faʻaiʻu, faʻaopopo ni nai mataua o fofo o le Alumini o le Alumnim Alam poʻo aga masani. O le GULI e faʻamalosia ai le 2-3 itula - i le taimi lea, e tatau ona faʻaaogaina mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi ni matata lapoʻa poʻo le uiga o le tino (faleuila poʻo le tane mo se faʻataʻitaʻiga), e mafai ona e saunia nei mea i luga:

  • 1 fasi tioata tiga;
  • 2 vaega o le vaitafe o le vaitafe;
  • 6 fasi vailaau o le tioata po o le silika kelu.

O lenei tamaʻiga e malosi tele, ae e le faigofie ai ona uʻuʻia ai le lelei o le malamalama ma ia e le o lo o le

Lua Fua:

  • 1 Vaega o le Ua Faavalava Tele;
  • 10 fasikeke a le polation;
  • 2.5 fasi fasi vai.

O lenei tuʻufaʻatasiga e tatau ona tapena vave pe a uma ona fai pe a maeʻa ona sauni uma luga luga o le faʻapuna, ina ia vave ai.

Toe toto le tolu. Mo le gaosiga o le lumanaʻi, e talafeagai le isi faʻavae o KLeue. Mo ia, e manaʻomia i le 1 vaega o le turpirar (i le mamafa) ma 2 vaega o le malamalama shelc. Skipdir ma Shellac liusuavai i luga o le televave vevela, fefiloi lelei ma malu. Le isi, o le iʻuga e mafai ona vaevaeina i tamaʻi fusi ma tuʻu mo le teuina.

O le gliue e na o le tino umi, e tatau ona vevela ae e te leʻi faʻaaogaina ma faʻaaoga se manifinifi manifinifi i luga o le lulu luga, o le mea e manaʻomia e faʻamalosia ai le tele. O le tautala o le Squaplus Glue e vave aveese.

Lona fa o le pili. Faleuila i lalo ifo o le popcelain poʻo isi mea mai lenei mea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le faavae o le sipuni. O le a iai foi almisa uma mo le sauniuniga o sea sili atu. O lenei faʻapipiʻi ua sauni e pei ona taua i lalo: I le vaifofo vaifou o alum, 24 itula o loʻo faʻaulu i se gressum, ona mago ma olo, pe a uma le taimi pisia.

Tusitusiga i luga o le autu: Ata fou ata o le Tausaga Fou ma ou lava lima

Bonding maaleale atigi

Faʻafefea ma le mea e faʻaseʻe ai le palu ua gagau?

Paipa.

Ina ia mafai ona faʻatonutonuina e gagau le atigi poʻo le faleuila mai le maamoʻe i ni nai mea, o nei mea e tatau ona le itiiti ifo le paʻu i luga o le malosi. Ae e tele taimi e faʻailoa mai ai o loʻo i ai se mautu o mea mamafa ia i latou, o lenei mataupu e maalofia i ni vaega, ae o le a le tutusa chips o le a le saʻo. O nisi taimi o povi ua mauaina.

Mo le toe faʻatuina mai o ia mea, o cayetz mai le gaui ai alaʻa vai, e faʻaaogaina vaipuʻeina, e faʻaogaina mo le paʻepaʻe. Ma a manaʻomia, faʻaopopoina se gau smote, o tagata o loʻo fefiloi, e tuʻuina atu se tuʻufaʻatasiga o le manaʻomia paolo. Ina ua maeʻa se mana i luga o le ie, poʻo pelaiga o le a momoli lea mea e tatau ona faʻaliliuina atu.

FO le lima. Greinding Gypsum i le 4 fasi fefiloi ma 1 vaega o le powder gamugrabic. I le iʻuga o le fefiloi o le fefiloi o le nofoaga o le suʻega o le suavai, o se fofo malosi fofo i le vai malulu. O le mataupu na faaputuputu i lenei auala e totoe mo le 5-7 aso i se nofoaga malu.

Afai e te manaʻomia le faia o se faʻailoga e toetoe lava o le le mautonu, o le faleuila o le faʻamaufaʻailoga mai le maamora poʻo le magoto e mafai ona faʻaaogaina le paluga tutusa, ae o loʻo tuʻuina i luga o le palu e tasi.

Fua le ono. Fefiloi ma le paʻu ma le maʻamaʻeina o le paʻu i le powder i le mea lea o loʻo mulimuli mai: 2 vaega o le paʻu paʻu o 2 vaega o le paʻu natura. O le fefiloi o vevela i totonu o se vai taele, ona faʻaaogaina lea i le faʻaaogaina o, tapenaga lelei, faʻamalosi ma aveese le tele o kulimi.

O le isi fua mo le fulivā o le manatu ma le tioata foliga pei o lenei: 1 lita o le vai e faʻateʻaina 100 g o le paʻu paʻu ma 100 g o le suka. O lenei mea uma o loʻo faʻapipiʻi i luga o le tele o le vevela mo 3 itula e aunoa ma le vaivai. Ona puipuia lea o le paluga ma le vai. 0.5 Kg o le kulimi lapoa mo Tiles ua faʻaopopoina, o le tele ua faʻamalosia ma tausia mo le afa aso. O le tele o vai ma fullen kelu tuʻufaʻatasia, ma o loʻo fai i luga o se afi lemu mo le maeʻa o le faʻateʻa. O lenei kulimi o loʻo faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu.

O lenei kulimi e sili atu maualalo i le palu e tusa ai ma ia tapulaʻa o le vai o le vai ma le faʻaalia i meaola. Ae mo le leai o se sythhetic sythetic aofia ai faʻavae, o le a le talafeagai lenei mea mo le avanoa e faʻaaoga atili ai sili atu.

Ioe, o le lisi o synthetic ma faia ia lava-faia afusi e le o le mamafa. I o tatou taimi, masani ona atiaʻe ma fou atinaʻe i faleoloa faʻapitoa e mafai foi ona maua isi ituaiga.

Faitau atili