O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o le faletaele i le faletaele

Anonim

O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o le faletaele i le faletaele

O le taimi lava o le toe faʻafouina o le faletaele e mafai ona veleina ona o le fungas i luga o le vaʻa o le fati ma le taʻele. Ae paga lea, o le avanoa faifai pea o le susu i totonu o lenei potu na o se mea e fai i le foloina o le mamanu ma le ita. Aveese lenei faʻafitauli e matua faigata tele, ae atonu. Lalo o le aoga o le mafaufau pe faʻafefea ona aveese le afaina i le va o loʻo i le tapu ma alavai.

Nai lo le faʻamamaina o le vao i le va o le faletaele ma le paʻu

O mea pogisa i le va o le Ceramoric Tiles na faia ona o foliga mai o fungas. E ui i le aoga o mea, e toetoe lava a le mafai ona aloese ona aloese ai mai filogia o tagata. Ina ia mafai ona faʻamamaina uma le filogia i le pito i luga, e iai ni faʻailoga ma le aoga auala.

E aoga lisiina e:

  • ea;
  • acictic acid;
  • "Lanu paʻepaʻe";
  • oneone pulu;
  • Auncs Mafaufauga mo le faʻamamaina o Plumupi;
  • Vaipuna o le vai
  • hydrogen peroxide;
  • Isi tupe.

E tatau ona maitauina O le filifiliga o se auala faʻamamaina atoa lava e faʻalagolago atoa ile anoanoai o le fusi saito. Afai na maitauina ni lanu uliuli ma lanu efuefu i luga o ie, o le a le mafai ona faʻaaogaina le faʻamalosi o le faʻamamaina o sui. I le tulaga o le malosi malosi, pe a fai o le fungas ua uma ona ulufale i le grout, e mafai ona e faia ni mea sili atu.

O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o le faletaele i le faletaele

Soda - o le autu o lona uiga mo le lafoina o fungas

Soda o se mea lelei. Meaai na afaina ai le ita i le itu i le tulaga o lona atinae, o lona alu atu, i le taimi lava e aliali mai ai. E fautuaina foi e faʻaaoga le soda mo le faʻamamaina masani o avanoa i le va o nonoa.

O le faasologa o le faamamaina soda o:

  1. E te manaʻomia e ave 1 poʻo le 2 ato o meaʻai o meaʻai.
  2. Ae le i galueaina, o le fatu fatu e sili atu le susulii i le vai.
  3. Mo le faʻagaioiga, faʻaaoga se pulumu poʻo le spange.
  4. SODA POWDER e tatau ona taulimaina ma le faaeteete pe tele o uma.
  5. O se tamaʻi susu damp e manaʻomia le faʻamamaina o mea uma ma le pulumu.
  6. Le isi, e manaia uma tagata mo le 10-15 minute, pe a fufulu ma vai.

Mataupu i luga o le autu: eseesega o le Boueir mai le vai vevela

TAUA! Afai, pe a maeʻa le gaosia o le lulu, o le pisia na tumau lava, o lona uiga o le fungas ua uma ona fuli i se paʻu fatufatu. I totonu o lenei mataupu, e tatau ona e faʻaogaina isi auala mo le faʻamamaina.

O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o le faletaele i le faletaele

Faʻafefea ona faʻaopoina nofoaga o le fiafia e ala i le vineta

E mafai ona faia lea ma le vineta. Na ia fasiotia le fungas ma le teuteuina.

Fufulu Auala:

  • Vai ma vineta (9%) e manaʻomia ona fefiloi i tutusa tutusa.
  • Le isi, ma le fesoasoani a le pulumu malosi, uma itu e tatau ona fefiloi ma se fofo. Faʻapea foʻi, o le tuʻufaʻatasiga e leʻi mafai ona faʻapipiʻiina ma se fasioti tagata.
  • Ina ua uma ona faʻatali 5 minute, e manaʻomia le faʻamamaina o nofoaga fufulu mama ma fufulu ese le filogia i le vai.

O le vineta o se vaega foi o le isi auala e aveese ai fungus ma guld i luga o le interctiric matā:

  • Ina ia galue, o le a e manaʻomia: O se tulaga mafanafana, 1.5 lita o le vai mafanafana, 150 kalama o meaʻai, 15-9% okeni, 25 kalama o le mimiti.
  • O le mea muamua i le vai e faʻateʻa ai le maʻi, ona tatau lea ona sasaa lemu i totonu o le suavai le mama ma le acidic acid. A palu faʻafefiloi acid ma le soda e maua ai se tali atu, ina ia tatau ai ona tapena e saunia se fofo.
  • O le mea e kuka ai ma le fesoasoani a le pulumu e tatau ona soloi uma i luga uma o le au uma ma tuu mo le 15 minute.
  • I le 15 minute, o le gaosiga e tatau ona toe fai ma tuua i le taimi lava lea. Le isi, o mea uma e tatau ona fufuluina i le vai mafanafana.

O lenei metotia e matua fiafia lava i le loloto o le filogia, Peitaʻi, e le fautuaina o se faʻamamaluina o sea faʻamamaina, talu ai e mafai ona faʻaumatia e Aptotisa le galuega faʻasolo.

TAUA! O toega o le fofo i se faiga tino e le mafai ona toesea i le taumafaina o le ea masani, e manaʻomia le faʻamamaina o le paluga i le vai 1: 3. O le suʻega o le fofo e mafai ona faʻaleagaina ai le manifinifi manifinifi pakete o fesoʻotaʻiga.

O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o le faletaele i le faletaele

"Paʻepaʻe" e faʻamamāina ai le avanoa

E aoga le matauina o le "paʻepaʻe" e talafeagai mo le paʻepaʻe paʻepaʻe. Afai e te faʻaaogaina mo le gutu lanu, e mafai ai ona aveeseina le lanu lanu o le a aveesea, ma eseʻese ua fausia.

"White" o loʻo iai le kalama, e fasiotia ai fungi ma siama leaga tele. O le faʻamamaina metotia ma lona uiga:

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se ata valivali po o pulumu "paepae" o loʻo faʻaaoga i nofoaga o mea e alu ese ai ma le 5-10 minute.
  • E tatau ona fufuluina mea uma i vai mama. Ina ia aveese le manogi o le chlorine ma toe uma ona feteʻenaʻiga atonu e tatau ona fufulu luga i le vai tele taimi.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona tipi le 'olo i le faitotoʻa ma ou lima?

Fufulu mama

E i ai le tele o filifiliga o le faʻamamaina o oloa mo tapu taele, faleuila i lalo ma isi itulagi. O le faʻavae o tupe faʻapitoa, e pei o le tulafono, e aofia ai ituaiga oxlic amo, na te faʻamutaina uma ituaiga o siama, faʻapea foi ona ma le gutu o le lagi.

Malosiaga Metotia:

  • I le taimi muamua, e tatau ona e faʻamago le avanoa i le va o le Ceramic Fules i le vai ma se apu.
  • O le mea filo e tatau ona soloi uma o mea uma, mo lenei, o le vali pulumu poʻo se nifo nifo e talafeagai.
  • O le tausia o mea faigaluega e le sili atu nai lo le 5-7 minute.
  • Ma le isi, o mea uma e tatau ona fufuluina ma le atoatoa le vai mama, e manaʻomia e aveese uma vaega uma o le faleie.

TAUA! A o iai ma auala o loʻo iai ai le suauʻu, Alkalis, Chlorine, e manaʻomia le ofuina o totigiti o Bamber, afai e mafai, ma le mata tioata.

O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o le faletaele i le faletaele

O a mea e sili atu le faʻaaogaina o le Emery pepa

Afai e le mafai ona aveese e le fungus i le taimi o le faʻamamaina o le taimi ae naʻo nai faʻatonuga e totoe, e mafai ona e faʻaaogaina le oneone. O le auala lea e talosaga ai pe a e vaʻai o le fungus e leʻi i ai se taimi e ulufale ai i totonu o le kulimi, ma fausia na o luga o le lagaloa. Ulufale pepa e ave ma se tamai mea laiti ma solo lemu le pito i luga o le fale o Gout, lea sa nofo ai pea o ia.

O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o tiles ma le faletaele: hydrogen peroxide

O se mea lelei a le antippice o lona uiga foi o le hydrogen peroxide. E le tatau ona feosofi mai le fofo o le Perfeder, faafetai i lenei mea, o le fili o le a le mafai ona salalau atili. O mea e le atoatoa i lenei auala e le aveeseina, ae o le taimi nei e faia vave ai le ita.

Mo le gaosi e te manaʻomia e saunia ai se fofo - o le peroxide ma le vai i le vaega o le tasi i le lua o loʻo fefiloi. E tatau ona e taulimaina uma le ie ma tuu le taimi e mago, fufulu leai se mea.

Suavai o le vai.

Afai o le faʻamaʻi ua uma ona aveʻesea, e mafai lava ona faʻaaogaina le supo le susu susu. E manaʻomia le filifilia o lona lanu i luga o le tasi pe lua tamatamai vae o loʻo pogisa nai lo le vao. A o le i valivali, e mafai ona 'aina o fungat ma le stipturang stornt (faʻatau atu i soʻo se faleoloa). Vali e tatau ona apalai i 2-3 faaputuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Silver Daitt e aunoa ma siliva ma mea ese o meatotino

O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o le faletaele i le faletaele

Mamafatia Le Atoatoa

A leai se tupe o loʻo i ai i luga e tau atu i le iʻuga manaʻomia, na goto lava le ulufale atu i le fatufatu, naʻo le tasi le metotia e tumau: tapenaina le au puipui.

Ina ia aveese le mea e te maua ai le tele o mea e maua ai: Greanding Machine, Bulgarian, etc. I le faaiuga, e mafai foi ona e filifilia le fatu i le fasi. Ina ua uma ona aveese le mea tuai, e manaʻomia le faʻasaʻoina o fula uma, faʻapea foi ma faifai pea ma le tulaga ° se tino. O se vaega fou o le grout e mafai ona faʻaaogaina i nofoaga mago i le va o le fale.

O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o le faletaele i le faletaele

Fautuaga pe faʻafefea ona aloese mai le foliga vaʻaia

Ina ia mafai ona puipuia le foliga o fungis ma toesea i luga o le interputiric auala, e mafai ona e faʻaaogaina ni nai fautuaga:

  • Fautuaga numera 1. Ina ua maeʻa tapenaga, latou te manaʻomia e togafitia ma se meafaigaluega faʻapitoa o loʻo faʻamaufaʻaiina, o le a taofia ai le papalagi o mugasina o le vao. Faʻapipi Faʻapitoa (suavai le susu) mafai ona faʻatauina i soʻo se faleoloa.
  • Fautuaga numera 2. Ina ia taofia le fausiaina o fungus, e te manaʻomia 1-2 taimi i le masina e faamama ai le aufana i le va o le soda's caferter.
  • Fautuaga numera 3. E le tatau ona faʻamaonia le mautinoa o le susu o loʻo tupu i le va o le vavae, e faatatau i le soʻoga i le va o le faletaele ma le tofa. E manaʻomia e le faletaele e masani ona faʻaogaina, ma o le vaega o soʻoga o soʻoga o loʻo soloi i le solo matutu.
  • Fautuaga №4. Afai e te matauina ni nai funtheth fingus, e mafai ona e taulimaina ie ma se peni faapitoa, e faatau i vaipanoa o aiga. O le tuʻufaʻatasiga o le penitala na mafua ai le pa ma le taliga.
  • MATAUPU Numera 5. O le faletaele e tatau ona fufuluina i vaiaso uma. Ina ia aveese le microbes ma le finauga, o le fungis o le a lava lau susu fufulu ma le faaopoopoina o le sipuni tele o Ammolia o le ava a Ammolia po o le vineta.

Aveese le teuteuina ma le fungis i totonu o le auvae i le va o le faleie e faigofie pe a amata ona fausia ni pisia i luga o puipui o le faletaele. Ina ia mafai ona faʻateʻaina le faia o fungi, e manaʻomia le faʻafaigofie ai le faʻamamaina faigofie.

O le a le mea e faʻamamaina ai le au fuʻa i le va o le faletaele i le faletaele

O le a le mea e faʻamamaina ai le vavae i le va o le taʻele i le faletaele, o loʻo faʻaalia i lenei vitio:

Faitau atili