Faʻafefea ona fai se pontium ma le moega ma oʻu lima?

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Podium masini - Iapani tu masani
  • Podium i le Rusia lomiga
  • Mea ma Meafaigaluega e Fausia ai se Polo
  • Faʻapipiʻi galuega i luga o le faʻapipiʻiina o le podium strel ma le toso-moega
  • Faapipiiina ma faauma o le fola o fola

O le filifiliga o meafale mo potu teu mea mo se tamaʻi vaega e faigata i taimi uma. Afai e tele tamaiti o le aiga, ae naʻo le tasi potu e mafai ona faʻamamaina mo latou, faʻatupuina se nofoaga o loʻo momoe ai i latou moega masani. I le faaopoopo atu i potu, e tatau ona saunia le potu o tamaiti mo le teuina o le kapoti mo lavalava, nofoaga mo le suʻesuʻega ma le taʻaloga. O aiga uma o loʻo sailia se fofo i le faʻafitauli i lou ala.

Faʻafefea ona fai se pontium ma le moega ma oʻu lima?

Podium Bed Coul Community polokalama.

O nisi e maua ai moega o moega, o nisi e le aoga mo le soifua maloloina o tamaiti o miliona, ma o le mea sili ona aulelei o le moega mai le poderaum ma o latou lava lima.

Podium masini - Iapani tu masani

O le manatu o sea masini fale i totonu na o mai ia i matou mai Iapani. I lenei atunuu, na lomia e faʻaaoga ai se pule faʻapitoa e moe ai, fausia i luga o le foloa luga. Na faia i se auala tele o le avanoa i totonu e mafai ona faʻaaogaina mo le teuina o ipu ma lavalava. Mulimuli ane, o le ato ato a o tuʻuina atu i pusa filifilia ma isi taimi na faʻafaigofie ai ona faia ma olopalaina le au papaʻe ia i latou.

Toe foi i le vaega

Podium i le Rusia lomiga

Faʻafefea ona fai se pontium ma le moega ma oʻu lima?

Ata o le podium.

O matou matai e matai i latou na mauaina o lenei manatu e aoga tele mo se nofoaga moe i totonu o se tamai potu poʻo se faʻatulagaina talafeagai o le potu o le fanau. Na amata le maualuga i le mamanu ina ia mafai ona livae le moega o le moega i lalo. Mai le pogaiuma, ua toeititi lava o le moe, ae foi o le galuega foi, ma le taaloga taaloga.

Tusi i luga o le autu: Cracked ato i luga o le puipui i le faletaele - o le a le mea e fai ma pe faʻafefea ona suia

Afai e tatau ai, e mafai ona i ai moega se lua, ma afai o le potu o le tamaiti sa lautele, sa lelei foi le lafoina o le moega lona tolu. Na mafai foi ona faʻaoga le laualuga o le portium i le matafaioi a le moega, faʻatulagaina sina sofa.

O le polotiuti faʻauma e tutusa lelei mo soʻo se potu, e le mafai ona mauaina. O lenei mamanu o le a tatau ona gaosia e okaina, pei o lona tele e masani lava. Peitai, o le faia o le podium e masani ona maua lava ma tutoatasi. Mo se galuega faapena, e te manaʻomia sina mafaufau loloto ma le saʻo, faʻapea foi ma le agavaʻa e galulue ma le tele o mea faigaluega masani ma faʻapipiʻi o le fausaga.

Toe foi i le vaega

Mea ma Meafaigaluega e Fausia ai se Polo

Faʻafefea ona fai se pontium ma le moega ma oʻu lima?

Ata o se mea na toe tolotolo ai le moega-podium.

A o le i faia se podium, e tatau ona e mafaufau lelei pe faʻapefea ona foliga pei o se faʻaupuga. Ona faia uma ai lea o fuafuaga talafeagai uma ma le latou tala e faʻatino ai se auiliiliga ata.

Faatasi ai ma ia, o le a faigofie ona fuafuaina le aofaiga manaomia o mea. O le ata e tatau ona faʻaalia e le tulaga o le transverse played timber ua fuafuaina mo ivi o le malo. Stefilangs e tatau ona i ai ina ia mafai ona gaoioi le moega ata e aunoa ma le faalavelaveina. Afai e lua moega, e sili atu le gagau i luga o pito o le podium, ma lona ogatotonu e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai ivi aʻia.

O mea taua autu o le mea lea e manaʻomia mo le galuega:

  • Aurocromivik;
  • eletise eletise;
  • sikulukalaiva;
  • Sikulutika seti;
  • meaafale vaa;
  • rofautte;
  • Fafie Ufio 50X50;
  • Chipboard po o le plywood o iai le mafiafia o le itiiti ifo o le 12 mm;
  • Kapeta mo le uma o le laufanua o le podium;
  • Moe moe;
  • Meaafale manu ma taiala mo i latou;
  • Lava-Taaloga o fao ma meafale euro shrews.

O le maualuga o le podium e faia i luga o le maualuga o le staress, arcel cucnanism, o le i lalo ifo o le moega o le moega. E tatau ona faʻaopopo i le iʻuga o le tusa ma le 15-20 cm. Ma o le maualuga o le pedium o le a lava le lava e faʻagaioi ai le moega ma le aluga. Mo le siiina o le laufanua o le vaitaʻele, e manaʻomia le tuʻuina atu o laasaga.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga mo le Ofisa - Faʻafefea ona filifili le filifiliga talafeagai?

Toe foi i le vaega

Faʻapipiʻi galuega i luga o le faʻapipiʻiina o le podium strel ma le toso-moega

Faʻafefea ona fai se pontium ma le moega ma oʻu lima?

Ata o le toe fetuunai moega i luga o uili.

A o le i amataina le faʻapipiʻiina, e manaʻomia le mautinoa o le fola i totonu o le faitotoʻa o loʻo iai le lamolemole. Afai o le fola i nofoaga eseese e eseese tele i tulaga o le tulaga, e tatau ona i ai muamua. A leai, o faigata e ono tutupu mai naʻo le faʻaaogaina o le faʻasologa, ae o le ala e faʻaaoga ai se moega o vae.

O le faʻapipiʻi faagasologa e amata i le tuʻuga o pa o pa i luga o le puipui i luga o le laina faʻailoga, o se tulaga le mautonu. Afai o le podium ma se moega-moega ua faʻapipiʻi i le puipui i le pa o le maa na tuʻuina ai le maa, ona faʻapipiʻiina lea o se mea e maua ai.

Faʻapipiʻiina o laina mulimuli ane o loʻo faia muamua i le lapoʻa i le lapoʻa o loʻo faʻailoa i le ata. Nofoaga o le fesoʻotaʻiga o Bricuv e tatau ona faʻasaʻoina ma le leo o le mea sese. Lenei e tatau ona faia ina ia aloese ai mai le Acreep, lea e mafai pe a ootia le laupapa laupapa ina ua uma ona mago atoa. E ala i sauniuni o le faʻavaʻa, e tatau ona e faʻapipiʻiina ni taʻiala mo iʻa, o le a faʻavasega i se moega faʻasolosolo mai le podium. Mo i latou, o le a faasafua atu e aunoa ma se faigata.

Toe foi i le vaega

Faapipiiina ma faauma o le fola o fola

Ina ua uma ona faʻauʻu mai le tulaga muamua o le faʻapipiʻi galuega, o le liuga o le foloa ua tupu. O le Plywood poʻo ni pepa laupapa e tatau ona vavaeeseina ina ia iai ni soʻoga o loʻo i lalo o pa. Ona faapipii lea i le pa e le tagata lava ia.

Afai o laupepa na faʻaaoga e faʻapipiʻi ai le laufanua o le Podium, tele tele, ona faʻapipiʻi lea o mea muamua. Afai e manaʻo i ai, e mafai ona maua se sili atu le tumau o le podium, e mafai ona e faʻaaogaina le tiaʻiina o le utiuti o mea i lua vaega. O mea sili ona talafeagai o le faʻauma o le podium o le kapeta. E faʻapipiʻi i luga ma le faʻapipiʻi faʻapitoa ma faʻapipiʻi.

O le laasaga mulimuli o le faʻapipiʻiina o rollers i luga o le pito i luga o le moega ma faʻapipiʻi le laʻei i luga. Ina ua maeʻa le faʻaiuga o le galuega i le potu o le a i ai ni mea moe moe ma lava avanoa avanoa.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a se mea e mafai ona faia mai le laumua o le lamepa ma o latou lava lima

Faitau atili