Faʻafefea ona faʻalavelavea se paipa paipa i totonu o se fale tumaʻoti

Anonim

Faʻafefea ona faʻalavelavea se paipa paipa i totonu o se fale tumaʻoti

Aisea e te manaʻomia ai le faʻamafanafanaina?

E le mafai ona taofia e le 'aisa malosi o le aisa. I lalo o le faʻamalosiʻau o le faʻaititia o le vevela, o le paʻu uma uamea paipa ma le telē-tekonolosi uamea-palasitika oloa mafai ona faʻaleagaina. Leai se tuusaunoaga ma le suavai sapalai i se fale tumaoti. O lea la, e manaʻomia le faʻatinoina o suavai vai vai. A leai, e mafai e le vai ona faʻaʻaile lea, ona o le mea e lavea ai paipa ma e tatau ona suia. Faʻafefea ona faʻaʻaisa se paipa vai?

Faʻafefea ona faʻalavelavea se paipa paipa i totonu o se fale tumaʻoti

Ata o le lapataiga consulation masini: 1 - membrane, 2-crevise, 3-paipa.

O le faʻagasologa o le faʻafefeteina o loʻo faia i le lua tulaga: o le vevela o paipa o paipa i totonu o potu e leʻi maeʻa ai, o le Hormal Cression o le paipa i fafo.

E masani lava, o fevaevaeaʻi o le sapalai vai o loʻo faatino ma le fesoasoani a tagata talimalo o loʻo i ai. E tatau ona latou feiloaʻi i mea nei:

Faʻafefea ona faʻalavelavea se paipa paipa i totonu o se fale tumaʻoti

Ata o le masini o le faʻafefeteina o vai paipa polyareean.

  • Faigofie ma le faigofie o le faapipiiina. E masani lava ona galue tutoatasi, o le mea e sili atu le filifilia o se mea e le manaʻomia ai soʻo se tomai faʻapitoa faʻapitoa;
  • Le mafai ona faʻaaoga le faʻaaogaina. O le a manaia ai pe a maeʻa le faʻamaʻi pe a maeʻa ona toe faʻaaogaina le paipa.
  • O le taimi umi o le olaga. O mea e tatau ona tetee atu i le susu, manava vevela. Afai o le olaga tautua e laʻititi, ona i se taimi puʻupuʻu e tatau ona e suia le faʻamaʻi. Ma e manaʻomia le tele o mea e manaʻomia e le manaʻomia ai le eli se u, ma faʻaaogaina le paipa o loʻo tuʻufaʻatasia;
  • Afi o le afi. O paipa vai e leai se auala e le gata i le auala, ae faapena foi ile fale. O lea, e manaʻomia le faʻaogaina o ni mea le tatau ona faʻaogaina;
  • Mamanuina fusi. E le mafai ona pasia e le fomaʻi le susu, o mea tetele e maumau ai a latou meatotino mai ai. O le iʻuga, o le faʻamaloloina o le a faʻatagaina le faia o ana galuega tauave.

Ioe, mo le toatele, o se mea taua o le tau lea o le faamataluga. Tele mea taugofie mea e le mafai ona maua ai le talitonuina ma le tumau auaunaga. O le mea lea, e sili le taofi o lau filifiliga i le taua o le tau pe a sili ona lelei le aoga mo tupe ua saunia.

Mataupu i luga o le autu: faletaele faletaele tuʻufaʻatasia ma le faleuila: Faʻafefea ona fai le matagofie ma aoga i luga o se tamai avanoa (38 ata)

Faapagatasi mo le suavai paipa

Faʻafefea ona faʻalavelavea se paipa paipa i totonu o se fale tumaʻoti

O le ata o le ogatasi o paipa e ofam.

Mo soʻotaga o vai vai, e tele vailaʻau o loʻo faʻaaogaina. Mafaufau i le vasega autu:

  • Glassreater. E gaosia mai tioata gaosiga otaota. Laʻititi ipu fibers e sili ona lelei le vevela o le vevela. O mea faapena e sili ona fetaui mo le faʻalumaina o uʻamea-palasitika vai paipa. Valaʻaina ma sina taua, e faigofie ona tuiina. Faatau atu le ita i chlls po o papatusi. O mea o loʻo faaputu faataamilo i le paipa ma faʻalelei. O le le faʻaletonu o loʻo manaʻomia mo se isi itulagi, lea e faʻateleina ai le tau o soʻotaga ma tau o galuega;
  • Vita mai Basalt. O le faʻi pea tele o le faʻamaʻi, lea e fai mai i papa maʻa, tele taimi e masani ai mai le Basalt. O ia mea e gaosia i le faiga o le maeʻa o le tele o faʻailoga o le tele o matata, e faʻafaigofie ai ona faʻapipiʻi. E mafai ona aofia ai ma Alumininum Wil, lea e televave le taua o le olaga. Peitai, o le tau o ia uiga o le ava malosi e matua maualuga lava;
  • Mineral fulufulu. O le mea e i ai le maualuga o le vevela o homergal invrives o meatotino, e faigofie ona pisa ma fetaui lelei ma fetaui lelei i paipa. Peitai, o minvata e sili atu taugata nai lo tioata lau. E manaʻomia ai foi le faʻasee faʻaopopo e ala i rubberoid, mataga poʻo se fulo;
  • Polystyrene Foam (Fom) o se sili lelei filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o vai vai. E gaosia i le ituaiga o le atigi uma, o le mea ua lelei tele paipa. O mea nei e maua ai le atoatoa o le soifua maloloina o le soifua lea, e mafai ona faaseʻe o se fesoʻotaʻiga faaopoopo ma e aunoa ma lea. A paʻi le paipa, e mafai ona toe mafai ona toe suʻeina le peʻa. O loʻo iloga i le tau, e mafai ona e faʻaaogaina i luga o le auala ma i le fale. Pau le mea e sili ona fufusi.

Mafai ona faʻaaogaina o se faʻamafanafana o paipa o le vai mai le afu polythylene, polyarethane osam. E tusa ai ma o latou soʻotaga totino, o loʻo pei o le polystyerererererererererere asa, faʻapea foi i le faʻapipiʻiina o tekonolosi.

Montage creous i luga o paipa

Faapipiiina o le lotogatasi faalagolago i lona ituaiga, mea. O le atigi pusa ma basalt atigi ua fuafuaina e pei ona taua. Muamua, e faʻapipiʻi i luga o paipa faʻamafanafana o le atigi a le laupepa o loʻo manaʻomia. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻapipiʻi 'ese helves ma le tau vaʻaia mo le talavou o le 10-20 cm e faʻatatau i le tasi ma le isi. O le atigi na te faʻasaʻoina ai le faʻaaogaina o Skotka. I nofoaga o nofoaga, Tep ma faʻapipiʻiina o CAnes, ae le o vaega faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina, pe na tipi ese foʻi mai le atigi. O le atigi i luga o auala o auala e puipuia ai ma le puipuia i le faasee (Rubbroid, tumau pe o le tagata e le masani ai).

Mataupu i luga o le mataupu: Autumn Crafts mai le pepa: Quilling ma Tusitusiga - 2 Masterblass + 40 ata

Afai e te faʻaaogaina mea taua, o le faʻapipiʻiina o loʻo faia e pei ona taua i lalo. O mea o loo lavea ai i luga o paipa. Mo le faigofie, e tatau ona tipiina i totonu o fasi vaega manaomia. O loʻo iai foi le tulaga o le faʻaofiofi foi, ma le fesoasoani mo le fuʻa faʻapitoa. I luga o le pito i luga, o le faʻasesega mai Rubbroid poʻo isi mea tutusa e mafai ona faʻataʻatia.

Fai se aotelega, ia faia o le lotoʻesea o le sapalaiina o le vai i le fesoasoani a le gasegase o le gasegase e faigofie lava, e leai ni tomai faʻapitoa e manaʻomia. O lenei metotia o le feteʻenaʻi e sili ona taatele ma faigofie. Peitaʻi, o loʻo i ai isi metotia o le faʻamamaina o le suavaisu o le sapalaiina o vai, lea o le a manatu e sili atu.

Isi vai hacking metotia

Mo le faʻaofi o le sapalaiina o le vai, o auala eseese e mafai ona faʻaaogaina. O le faigofie faigofie o le lalagaina o paipa i lalo ifo o le loloto o le fua o le eleele. Mo Lusia, o se tulafono, o le loloto o le sili atu nai lo 2.5 mita o le a manaʻomia. Peitaʻi, e iai lava moʻo le tau mo le faʻatau mo galuega. Ma, i ai foi, o le 100% faʻaiuga e le o tuʻuina i taimi uma. O lona uiga, e seasea lava. Ina ia faataatia le sapalai vai, puipui e fuafua, ae matua loloto lava.

Faʻafefea ona faʻalavelavea se paipa paipa i totonu o se fale tumaʻoti

O le ata o le paipa o paipa.

Ole auala sili ona masani ai o le le fiafia o le le fiafia i le creves (vaai i luga).

O le isi auala o le ita o se vaega o le ea. I le tulaga lea, o paipa vai e faaputuputu i totonu o propylene repan paipa. Latou te eseese i latou tau maualalo, aiaia lelei le malosi o le le soifua maloloina. I se faʻaopopoga, o le sui o paipa o loʻo faia e aunoa ma le suʻeina o le utu.

Ma le isi itu o le feita, lea e faʻasaoina le tagata patele i mea leaga tele, o loʻo faʻamafanafana ai e se uafu eletise. O lenei metotia o loʻo faʻaalia ai le uaina o le uaea i lalo o le vevela o le supo. I le taimi o le mamafa malulu, e fesoʻotaʻi le apa ma pasa o le eletise, ina ia vevela paipavai o le vai. Faʻalagolago i le uaea vaivai, e mafai ona faʻaputuina uma i fafo ma totonu o le paipa. Faatasi ai ma le pito i fafo faʻapipiʻi o le uaea e mafai ona e faʻaalu i luga o paipa.

Mo le faʻafaigofie ma fetuʻutuʻunaʻi le taotoga, e mafai ona e setiina le teugaoa o le a aofia ai ma motusia le paʻu o loʻo faʻaaogaina e faʻalagolago i le vevela.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laʻau matagofie: Licker, vai puipui, ie

A faapipii le uafu amu, e manaʻomia le usitaʻia o upega saogalemu, ae o galuega ma le eletise e masani ona fesoʻotaʻi ma se tulaga lamatia.

O lea, e mafai ona faʻaaogaina metotia eseese mo le faʻaauauina o paipa vai. O le sili ona taatele ma faigofie - le faʻaaogaina o le vevela-issulating mea. O fea le metotia e tuʻuina atu ai le fiafia, faʻalagolago i gaioiga o faʻagaioiga, manaʻoga patino ma avanoa o le fale e ona.

Faitau atili