Gainina fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (ata)

Anonim

Ata

O nei aso ua i ai se manatu sese ina ia pupuni o pupuni o se poloaʻiga faʻapitoa na fuafuaina e tafafao mamafa tele. Ae o le mea moni e le o le mea lea, o ie pupuni o se ie puipui o le malamalama mama. E mafai ona faʻaogaina isi ie pupuni, e oʻo lava i le faigofie i le faʻatusa o le uʻamea uʻamea. Fai mai Kaleria ma lou lava lima e le faigata tele, e te le manaʻomia le i ai o se poto masani, naʻo le faʻaaogaina o se masini suisui e manaʻomia.

Gainina fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (Ata)

Carinction polokalame.

Faʻafefea ona fai le togalaʻau e faia oe lava?

Gain e masani lava o le faʻatamala o se tisu o se tisu ma faʻagaioiga. E le manaʻomia le poto faapitoa, e naʻo oe e manaʻomia le mafai ona fofo le filo ma le faʻatau, o loʻo i ai le uluaʻi tomai o le galue ai i le suisui masini.

Muamua e tatau ona e filifilia le ie ma le togalaau faʻataʻitaʻiga. E masani lava ona fautuaina e fai le malamalama pe feololo le pito o le o o le a vave ona faataoto i le falemata. Lanu ma le tino atoa faalagolago i le a le ituaiga o totonu ua faaauupegaina. Mo le faʻaititia o sitaili, o le tasi-photon ie e talafeagai pe o se faʻasologa geomoric mamanu, o le lanu e mafai ona tutusa ma le siosiomaga.

Mo le itu faaonaponei, maualuga-telē o loʻo filifilia i le siliva, lanu efuefu, paʻepaʻe, ola, malosi, mautu. Mo le umukuka, e mafai ona e faʻaogaina pupula mata, strip, laʻau meaʻai, o mea faʻapipiʻi i le ituaiga o fualaʻau ma fualaʻau e naʻo le taliaina. . Ae mo le potumoe, pakete, toʻamalie toʻafilemu, e leai lava se tele o faʻatulagaina e manaʻomia.

Gainina fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (ata)

Fuafuaina o ie mo pupuni.

A uma ona filifilia le ie, e manaʻomia le faia o mafuaaga o le faʻamalama matala, faʻamautu le umi o le lumanaʻi pupuni. A maeʻa lena, e manaʻomia le filifilia o le lumanaʻi. E le manaʻomia se foliga o le papolo, e le manaʻomia se poto faʻapitoa mo le faʻatulagaina.

Ina ia faia e oe, e tatau ona e saunia uma mea ma mea faigaluega o le a manaʻomia i le taimi o faʻagaioiga:

  • masini suisui;
  • filo ma nila, seleulu;
  • Laina uumi;
  • o se fasi fasimoli pe faʻapitoa
  • Lipine centimeter fpep;
  • pupuni lipine o le a lagonaina i luga mo le potopotoga;
  • O le fasi mea na filifilia ai le lanu.

Oti e na o le laualuga i luga o le mafolafola, e tusa ai ma le muamua faamatalaina o ituaiga ma ituaiga. Ina ia faia lenei mea, faaaoga se uamea, cypy, cartimemeter Fitipe mea, mamanu. O le ie e sili atu ona teuteuina, tuua le 5 cm i itu uma e faamaea ai le au. I le taimi o le faʻagaioiga, e manaʻomia tele ai le siakiina o ituaiga uma ma faʻapitoa e matauina, soʻo se gaioiga o le a faʻamautu ma e le tutusa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu i le ogaumu ma fusi o loʻo faʻaaogaina

E mafai ona faatino lau oe lava faapogai?

Gainina fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (ata)

O le ata o le faʻavae o le umi ma le lautele o pupuni i le umi ma le lautele o le faʻamalama.

Suisui Gardo i le faigofie e mafai ai. E manaʻomia i le uluaʻi tiniti 2 tipi mai le Upega Tafaʻilagi pe sili atu - faʻalagolago i le lautele o le lumanaʻi uafu.

Ina ua maeʻa, o le isi na maua o loʻo oso mai, o le Beands o loʻo stroke mo le lumanaʻi i luga o pito o le ie. O itu uma uma ua faʻagaioia i luga o le masini suisui, o le sui e masani ona faʻatupu vevesi ai.

O le fusifusi tapi ua toso i luga i le pito i luga, pe a fai o le mea faʻapitoa e ono ono faʻamalosia ina ia faʻaputuputu le togalaʻau ma aulelei.

Afai o faʻapipiʻi o loʻo faʻaaoga i le ituaiga o matau, ona e tatau lea ona e faoa aʻo leʻi tautau le pupuni i luga o le cornice i luga o le cornice.

A sauni le PUMITI, ona tauivi ai lea. Afai o teuteuga (faʻataʻitaʻiga, furre) ua faʻaaogaina, ona latou oso ai lea i le 'au uʻamea.

Manaia ie pupuni e faia oe lava mai le laupepa

A filifilia se tisu mo le ie puipui, e tatau ona taʻitaʻia oe e le potu o le a faʻaaogaina. Sulu ma malie leo, o le mea e sili ona tele ai mea teuteu, o meaola o meaola, ata o manu ma mea tetele o manu ma uiga lelei mo le potu o tamaiti.

Gainina fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (ata)

Ata mamanu carterns.

Mo le potumoe, o le sili sili ona lelei o le tuuina le filemu lanu, malu malu. Mo le umukuka, pupula lanu e talafeagai, fausiaina le talafeagai lagona. E mafai ona e faʻaaogaina pa mafiafia o laʻau o laʻau mo ia ituaiga. O lenei mea o loʻo teuteu e sili ona lelei mo le sitaili sitaili.

E manaʻomia le fuafuaina o pasene, o le faʻafetaui filifiliga i le Cornice. E mafai ona e faʻaaogaina e pei o faʻamau:

  • mama ma ofu o le a faʻapipiʻi i le pito i luga o le ie;
  • ie ie puipui e amia ma le tasi vaega i pupuni, ae o isi foi ua pipii ma le Fesoasoani Conpepe;
  • O le pito i luga o ie pupuni e mafai ona afifi ma fai taga mautu mai luga, o fea o le a faia e le cornice pa.

Soʻo se filifiliga talafeagai ua filifilia, e faʻalagolago i foliga o le mamanu o le cornice. E oʻo lava ile Fuafuaga Maʻupu, e manaʻomia le faia pe o le a faʻaaogaina, o le a faʻaaogaina ai le teuteu, o lena pulumu, fafao ai ma le isi. Talu ai o le pupuni o le a sui ese mai le laupepa, e sili le faʻaaogaina o se mea puʻeata, tele ma matagofie faʻamau.

Mataupu e uiga i le autu: teuteu teuteu mo le faitotoʻa - masani fou i totonu

Laasaga-i-sitepu faatonuga

O le sunywo gaioiga lava lava e pei ona taua i lalo:

Gainina fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (ata)

O se faʻataʻitaʻiga o le mamanu o se ie faʻamalosi tino ma tamaʻi teine.

  1. Muamua e tatau ona e fuaina a eali ma le faʻamalama matala, fuafua poʻo le a le umi e talafeagai mo le lumanaʻi pupuni. E masani lava, i lenei tulaga, e toe iloaina e le lava le laupepa, e sili le faʻaaogaina o le 2-3 e faia ai pupuni na fausia matagofie ma lelei.
  2. Ua maeʻa lena mea, o mea faigaluega uma a galuega, o loʻo sauniuni ai fala. Amata suisui e tatau ona pei lava o mea ese mai mea mai fafo, laulau. Vave, o meafaigaluega talafeagai uma o loʻo tuʻu e latalata, ina ia faʻalavelaveina le faʻagaioiga.
  3. Muamua e tatau ona e susu uma ai. E faigofie tele, ae aua le tele o se taimi, aua e tatau ona e sauni.
  4. O le cornice spameter e fuaina pe a fai o taga poʻo le matapeʻa o loʻo faia mo faʻapipiʻi. I le mataupu muamua, e manaʻomia le faʻaaogaina o le ie, ma i le lona lua - e saunia vaega o ie poʻo ni ie, o loʻo manaʻomia mo le suisui.
  5. Mo le gaosia o le taga, e tatau ona e faʻaopopo 7 mm i le lautele, aumai le ie ma suʻi i le nofoaga autu. Afai o le 2 laupepa ua faʻaaogaina ma sili atu, ona tatau lea ona latou molia i latou lava, pe a uma ona amata ona faagasolo le faʻasologa o le 3 fuaiupu.
  6. Afai o le matape o loʻo faʻaogaina mai le lipine, e manaʻomia e sui ai le tasi itu i le pito i luga o le moli, pe a talafeagai ai le fetuunai o le mea lelei. I le isi vaega o le lipine ma luga o le pito i lalo o matasele, o fasi tala o le placro o le a laga, o le a faʻapipiʻi ai le mataua. E mafai ona e faʻaogaina ni faʻamau matagofie mo lenei, i le tulaga latou te o ai i le itu i luma, fatuina se le masani ai teuteu.
  7. Ua faʻamamaina ma le faaeteete e fuʻa, o le tamoʻe o ie pupuni, ua taʻe, pe a na o le osofaʻiga i luga o le faamalama.

Faʻafefea ona faia eA futu oe?

Gainina fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (Ata)

Laupapa laupapa laupapa.

E masani lava, faatasi ai ma le fausiaina o pupuni, ou te manaʻo e faia se sili ona lelei manuʻa mo i latou. E le faigata mea uma e pei ona foliga mai i le muamua vaai. O le i ai o manatunatuga, e mafai ona faigofie ona faʻaputuputu le uluaʻi mamanu ma lalelei, lea o le a avea ma mea moni o soʻoga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻalua moega ma le aufana ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

O le filifilia o le faʻataʻitaʻiga faʻalagolago o le mea o loʻo faʻaaogaina i totonu o le potu. Afai o se tulaga le mautonu, ona mafai ai lea ona faia e le eAves o se lapoʻa ma lava le faʻatiga o le faʻaupuga Ua lava lea e faʻatau ai le 2 puipui mo faʻamau i luga o le laufanua, varnish, pulumu, saunia se electrolybiz. Muamua, e manaʻomia le fuafuaina o le umi manaʻomia mo EAves, pe a maeʻa ona asiasia ma le faʻaeteete le lala o loʻo faia. E tatau ona magafagafa, ae le o ni faaputuga, mou atu. E tatau lava ona teteʻe atu i le mamafa o pupuni - o le tulaga lenei lenei. Mo mea faapena, o le apamemea e fetaui lelei lelei pepa.

A fai mai le faʻailoga ua saunia, e manaʻomia le faʻamamaina o le lala mai vaega o le paʻu, e sili le faʻaalu ma le fesoasoani i le oneone. E umi le galuega, ae o le iuga e aoga, o le a maua e le saini ia se foliga manaia.

Afai o le galuega faatino i lalo o le cornice mo ie puipui ua faia, e alagatatau ona faʻamamaina mai le pefu, ufiufi le vaega o vaʻa.

Gainina fai ia te oe lava: Laasaga-i-laasaga faatonuga (Ata)

Gainina faʻapipiʻi polokalame i luga o pa taofi.

Laʻu Lands poʻo ni agits e mafai ona totoe, ae e tatau ona mafaufau tonu pe faʻafefea ona vaʻai tonu le mamanu i luga o le puipui. E faigofie ia 'ausia lea, ua lava le faʻamamaina o se galuega i le nofoaga o le ai ai lea.

Afai e faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga mo faiga e ese mai i le atunuʻu, e le gata i le lala, e le gata i le lala sooupu e le gata i se fuaiupu poʻo se valevale, ae le masani ai foi lanu.

Vavaeʻese vaega e mafai ona faʻaalia i le siliva vali. E taua tele o le mamanu o loʻo faʻaaogaina e le aofaʻi i totonu.

O le Bililet ua faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le uʻamea puipui, e sili le faʻaaogaina o 3 fasi, o le a 2 o le a iai i luga o itu, ma 1 - i le ogatotonu.

Mo ie puipui, o pupuni lapopoa o loʻo fetaui lelei, ae mafai ona maua ai le paʻu o loto i le taimi o suisui. I lea tulaga, e sili ona faʻapipiʻi i le fesoasoani a le velcro lipine poʻo matagofie tetele, ina ia faigofie ona aveʻesea le siata mo le fufuluina.

O Carinana o se ie pupuni o le malamalama poʻo le mamafa o ie e mafai ona teuteuina i soʻo se potu. Faia i latou i ou lava lima e le faigata tele, o le a lava le filifilia o se ie o le a fesoʻotaʻi ma le atoa o le potu.

Faitau atili