Ogatasi o fola i lalo o le laminate Plywood

Anonim

Maualuga-tulaga maualuga o le laminate e tatau ona faia na o le atoatoa lamolemole ma malosi malosi luga. E oo lava i le laumua pito sili e mafai ona maʻimau lona faatinoga maualuga, pe a fai o loʻo fuafua i luga o le lelei le faʻavaeina o le faavae. O le mea faigofie i le faʻatupuina o le fola e ono mafua ai le malosi o le scrading ma le suia o le taina, faʻapea foi ma le faʻaitiitia taua i le umi o lana tautua.

Ogatasi o fola i lalo o le laminate Plywood

O le laumeta e tatau ona ofi i luga o le lamolemole lelei tele, o lea e te manaʻo e maua le fola faʻatulagaina faʻagasologa.

O le mea lea, o le asō o soʻo se fale toe faaleleia galuega amata muamua mai le tulaga o lona laualuga. O le taimi nei, o le faigofie ma sili ona taua auala e faʻaitiitia ai ni mea e le ogatasi o le oona o le fola i le plywood. O lenei metotia e le tatau ai i le fiafia tele, talu ai e le manaʻomia ni poto faʻapitoa ma tomai poʻo ni mea tetele.

Metotia o le gatasi

Fola ogatasi mo mulimuli ane o le tagi o le laminate ma palu e mafai ona faia i ni auala eseese. Afai o oe, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo fuafua e tuʻu le palu i luga o le fola o laupapa laupapa, e tatau ona e faʻasaʻo le vaega i le tuai o le faʻaaogaina o le tuai i luga o le paʻu o le tuai o le faʻaaogaina

Ogatasi o fola i lalo o le laminate Plywood

O le masini o le tekinolosi avanoa pe a taina plywod pepa.

I lea tulaga, o le a talafeagai ai le faʻaaogaina o se malosi malosi paneur, o le mafiafia o le sili atu i le 1 cm. Ae e tatau ona manatua a o le faʻamalosiʻau o sea laupapa. O le kolenia.

Tele taimi sili ona faigata, ae i le taimi lava lea, ma o le a sili atu le loloto o le aluga o le laualuga o le faapipiiina o fola mai le plywold i luga o le lags. O lona lelei tele o le agavaʻa e maua ai le atoatoa fugalaʻau fugalaʻau o palu o palama, lea e talafeagai mo le faʻamutaina o se fola ufiufi, e aofia ai ma le laminated fola.

Manaomia Manaʻoga

A o le i amataina shyling plywod pepa i luga o le faʻavae faia o sima, e manaʻomia le saunia lelei o lenei laufanua. E pei ona iloa, sima o se mea e faʻailoaina i le maualuga o le susu. O le mea lea, aʻo leʻi amataina le toe faaleleia o galuega, e tatau ona e fua le maualuga o le faʻamaaʻe ma ia mautinoa e le sili atu i le taimi masani.

Mataupu i luga o le autu: montsage moligaga tekonolosi

Ogatasi o fola i lalo o le laminate Plywood

Fola ogatasi Tekonolosi Plywood i luga o laina.

Ina ia puipuia lelei pepa o Plywood mai aafiaga leaga ma maualalo vevela, e tatau ona aofia i se faaputuga o se faaputuga faapitoa le sooupu faapitoa. Lenei e aloese mai le faʻavaeina o le mald ma fungius ma o loʻo puipuia ma puipuia le vailaʻau mai le faʻaumatiaga i taimi. Afai e te le o mautinoa poʻo le a le pogalwood e sili ona fetaui mo le fola o fola, e fautuaina e mauaina Pingwood o loʻo lisi o vaega iv. O ia lava fomai e sili atu ona mafai ona faʻaavanoaina mo le tau, e ese mai o loʻo faʻatautaia e ni tuʻia faʻapitoa o le a fesoasoani e puipuia mea mai le aʻafiaga o le susu. E le gata i lea, e matua leaga lava i tagata ma e sili atu le lelei mo itulagi fola.

Auala e ogatasi ai le fola Plywood: Laasaga e ala i Laasaga Faatonuga

E le avea le faila o le faila failauga Plywood e le o iai ma se sui faigata. O le mea lea, e mafai ona faia galuega i tutoʻatasi ae e aunoa ma le totogiina o le fesoasoani a tagata poto faʻapitoa. O le faia o le fola o fola, o le a manaʻomia meafaigaluega o loʻo taua i lalo:

  • Samala o fetuutuunai lautele;
  • Uafu;
  • sikulukalaiva;
  • tele rolealete;
  • maualuga;
  • Eletise Siki.

Ogatasi o fola i lalo o le laminate Plywood

Fola te le toe faaleleia o le fola laupapa plylywood.

Muamua, o le a manaʻomia e faʻatino se faʻasologa o mea, ma mulimuli ai i luga fautuaga uma sa faamatalaina i luga. O le laufanua o le fola e tatau ona mago ma le faaeteete ma faamamaina mai le pefu ma isi tagata leaga.

Ia tusi nei luga o le pito i luga o le laulau, lea o le a avea ma taʻiala pe a faʻapipiʻiina se fola fou. O lenei tuaoi e tatau ona pasi faataamilo i le tino atoa o le potu atoa ma e faʻasolo lelei i le tulaga ina ia puipuia ai le tele o le le fiafia. O lea ua tatau ona saunia le taʻamilosaga. Mo lenei faʻamoemoe, ua faia-sauni-faiʻai mai le aulelei matagofie o laʻau masani e sili ona fetaui.

O le aso, sauni-e faʻataʻitaʻi laupapa e aunoa ma ni faʻafitauli e mafai ona faʻatauina ma toe teu fale uma. A filifilia se lag, e sili le faia o le fiafia ia i latou na faia mai le faamamaina lelei fafie. O le tele o ia faʻailoga i le vaega e tatau ona tusa ma le 40x100 mm. I se faʻaopopoga, o le a manaʻomia e tapena ai ni kesi faʻapitoa, o loʻo faia i fafie ma o loʻo faapipiiina sao i lalo o le lags. O nei kesi e tatau ona iai se lautele e uiga i le 10 cm, ma o le umi e tusa ma le 20 cm. A o le mafiafia, e tatau ona i ai le 2.5 cm. Pe a fai e tatau ona i ai i luga o le utupoto Malamalama pa'ū mai le potu faamalama. Ua uma ona mulimuli i le 50 cm mai le tasi ma le isi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai faitotoʻa - ma le tele poʻo le leai

Ogatasi o fola i lalo o le laminate Plywood

Faila ogatasi ata ata plywood.

I le taimi o le O mai o le lag, o le a iai avanoa avanoa i le va oi latou, lea e mafai ona faʻatumuina i leo leo ma le soifua maloloina, mo se faʻataʻitaʻiga, mineral vao pe basal beves. Faafetai i lenei mea, o le a e maua ai se mafanafana ma le matua filemu ma le matua le leoa lanu fola i lou potu.

E taua le manatua o le a le mafai ona tuʻu le lagsi i luga o le puipui. I le va o le puipui ma le lag e tatau ona tausia se tamai avanoa e uiga i le 2-3 cm. Ole a faʻaititia ai le fola mai le lamination mai le faʻafanua, e masani ona tupu i le faʻalauteleina o mea. I le gasologa togi, e mataʻitu ai pea le faʻatulagaina o le a tuʻuina atu i le tulaga tutusa, sa taʻua talu ai le tuaoi o le fola fou. Afai e maualalo ni nai laʻau nai lo le mea na e fuafuaina, e mafai ona e faʻasaʻo lenei tulaga, naʻo le suia o fale o teu potu mo latou. E le tatau ona tatou faʻagaloina e uiga i le faʻatagofie leo leo leo mai mea leaga e tatau ona faʻapipiʻiina i le va o laʻa, pepa ma vaitafe.

Ogatasi o fola i lalo o le laminate Plywood

Foloa ogatasi ata i le susu seleseleina o pali.

Linoleum poʻo le vaega o polythylee mafai ona faʻaaogaina o se mea tutusa.

Muamua, o laʻei paʻu e tatau ona tuʻuina faataamilo i le ala o le potu ma pe a uma pe a uma ona amata le gaui o pa o loʻo amata. Ina ua uma le atoaga o le Grecrete atoa, o oe e mafai ona amata faʻapipiʻi Plywood. O laupepa plywood e tatau ona tipiina i totonu o le eletise eletise i le tutusa vaega ma itu o 75x7 cm i le isi, ma i se mamao o le 2-3 mm. Afai e te mumneour i Lasgs e aunoa ma lenei mea na tupu, o le taimi lea o le taimi e amata ai le fola.

Mataupu i luga o le autu: placticiazer mo se mafanafana mafanafana ma ou lava lima: o le a le mea sili

Fuafua i le tulaga o le susū poʻo le ea ea vevela, o le laʻau e tele lona suia o lona uluaʻi vaʻaiga. Ma o lenei e mafai ona mafua ai le laumua i le "savali". O le ina ia mafai ai ona tauia mo se faʻalauteleina poʻo le vaapiapi o le laʻau ma e fautuaina e tuua ni avanoa laiti i le va o laupepa o le plywood ma i le va o le taga. E sili ona faʻapipiʻi e Poneur i ni faʻailoga e faʻaaoga ai le faʻaofuina o oe lava e manaʻomia ona tuʻu i le mamao o le 50-100 mm mai le tasi.

Afai o le ogatasi o le fola plywood o loʻo faia i le alatele pe i le auala, o loʻo tatau ona faʻataua o le au o le a le lautele o le gaioiga o tagata.

O se lagona faigofie o le a fesoasoani e faʻatupu ai le fola mai le laumina ia tumau atili ona faʻatuatuaina.

O le gatasi o le fola i lalo o le laminate Plywood e faʻaaoga lag o le sili ona talafeagai filifiliga pe a manaʻomia le nanaina o le tele o vaega o le fola, o fea lalo ifo mai le 5 cm pe sili atu. O le fola o Pitcwood o le a avea ma matua malosi ma talitonuina faavae mo soo se sala faaonapo nei. O le mea moni birch plywod e matua saogalemu lava mo tagata ma mo le siʻosiʻomaga, o loʻo faʻailoaina mai ai mai osp, chipport ma le fiberben

I le tulaga pe a maualuga le maualuga o le maualuga o le maualuga i le 1 cm, o le faʻapipiʻiina o palu o paliwwood e mafai ona faia saʻo i le folasaga, e aunoa ma le faʻaaogaina o pa laupapa. Faatasi ai ma lenei ituaiga galuega, o le plywood e tatau ona maua ai se mafiafia mafiafia i le sili atu o le 18 mm. I lea tulaga i lea tulaga, o se maunu poʻo faʻapitoa tele kalama faʻapitoa e mafai ona faʻaaogaina e malupuipuia ai Plywood i le fola. Faatasi ai ma se metotia o le taotoga plywood, o le foloa luga ua saunia e tusa ma tulafono tutusa pei o le i lalo ifo o le laka laupapa. Ia faʻaaoga le Glue Seater i luga o le sima i luga, e tatau ona e faʻaaogaina se faʻapitoa nifo faʻapitoa.

Faitau atili