Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

Anonim

O tagata uma ua uma ona faʻamuamua i le mea moni o le faapaologa ma loggia o se sili atu le faʻaopopoina o le avanoa i le avanoa. O le a se mea na afaina i le tele o pa o le pailate i le fale o le potu, pe o iai aloaʻia i le vaega nofo o le fale mautotogi, ma o le numera o tagata e ona le tau i fafo A o faia galuega ma se avanoa avanoa.

Eseesega i le va o le Logginia ma le faapaologa

Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

O le ogaumu o le loggia o le faaauauina o le foloa o le potu, ma itu e tolu o tapunia e puipui puipui

Loggiia e pei o le faavae ei ai le ogaumu, o le faaauauina o le fola o le potu, ma le tolu pa o le faaauauina o puipui o puipui o le fale. O le pito i luga o loʻo aʻafia ai le taualuga o le taualuga o le Loggia, o le papeta o loʻo faia o sima faʻapipiʻi.

O le Loggi e tolu itu na tapunia e papatusi tautusi, ma na o le pito i luma o loʻo tatala. E mafai ona tatalia le tele o mamafa mamafa mamafa. Afai o iai sau totonugalemu o le ogavae i luga o le Loggia (e manaʻomia le mauaina faʻatagaina mai pulega o le lotoifale), o le a manatu o se nofoaga o loʻo nonofo ai.

Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

O le faapaologa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faʻamafanafana ma e naʻo le tasi le puipui masani ma le fale.

I le taimi o le fausiaina o le Logginia, o le aufaʻamataʻu o le aufaʻatau o le sili atu o le tele o le 1200x5800 mm ua faʻaaogaina. O le umi o le ipu 5.8 M ua lava mo le fausiaina o Longsias mo le lua fale mautotogi - uma 2900 mm taʻitasi.

O le faapaologa e suʻe ai le papa lagolago o le fale, e masani ona faʻapipiʻi i luga o le faʻamafanafana, o ia e tasi le pa masani ma le fale, e avanoa le tolu itu o loʻo avanoa. Afai e leai se puipui e oʻo mai i ai, ae iai le tulaga fausaga i le ituaiga o se ipu faʻataʻamilomite, o sea fausaga e manatu foʻi o se faʻapaologa.

E le faatagaina e faʻatino le faʻavae i totonu o le papepani, e le naʻo i avega mamafa mamafa mamafa. E iai fuafuaga pe a faʻafaileleina foʻi papatusi i ni avega tetele i 9-fale teu fale.

Mataupu i luga o le autu: O le a se ata mafanafana o le fola - masini, faapipiiina

E fausia le Balconnies, faʻaaoga se ipu o 800 x 3275 mm.

O le vaega o le Logginia poʻo le faapaologa i totonu o se nofoaga e nofo ai?

Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

E masani ona tulaʻi mai pe o le vaega o le faapaologa poʻo le loggia i se avanoa nofoaga e tuʻuina atu, pe tatau ona faʻatagaina le pili mo isi nofoaga.

O le aofaʻiga o le fale mautotogi ua fuafuaina o le aofaʻiga o vaega o potu uma ma faʻaopopo potu o loʻo iai i totonu o le fale mautotogi, Ae afai e le faʻamaloloina le eria, e le tatau ona fetaui lelei ma le ola.

Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

O le mea lea, o le vaega atoa o loʻo manatu o loʻo i lalo o le faʻaaogaina o loʻo i lalo - mo Balconlies tutusa ma le 0.3, mo Loggis - 0.5. O nisi taimi o tagata faʻatauga o tagata faʻatau e tosina mai ai le faʻaaogaina o tagata faʻatau, o loʻo unaʻia ai le vaega o loʻo nonofo ai ma le faapaologa.

Afai o le vaega o le Logsia e faʻapipiʻi aloaia i le fale mautofi i le fale mautotogi, ona ulufale ai lea ile totonu o le tino ma e aofia i totogi mo le tafeaga ma totogi.

Ina ua faia ni feuiaiga ma le le mapu, e te le manaʻomia le talitonu i le upu ia faʻatauvaʻa, ma e aoga le suʻesuʻeina ma le totoʻa e suʻesuʻe le talafeagai pepa aloaia nofoaga.

O ai e gafa ma le toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia le vaipanoa

Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

E tusa ai ma le tulafono nei, uma lagolago faavae (pa, faʻatusale) ma fesoʻotaʻiga inisinia e aofia ai, ma o mea uma e i le va o puipui, o lona tagata lava ia.

O le tele o tui ma faʻaopopoina, nofoaga ma fale ausilali, o loʻo sosoʻo mai ma le itu o le aufaigaluega, ia e tatau ona tusia ma mea tatau mo le faʻalauteleina o tuaoi.

Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

E tusa ai ma le fale o fale, o le laumua ma le taimi nei toe faʻaleleia atili ai le fale feololo o tagata faafuaseʻi e tatau ona faia e ni sui o fale ma le pulega o fale. O le galuega ua faʻatinoina i luga o le faʻavae o le tuʻufaʻatasia o le tagata suʻesuʻe ma le maliega tusitusia 2/3 o tagata e ona o fale. O le va eseese o le tutoʻatasi o le ola o le lelei e mafai ma le faʻasaoina o siaki uma ma pepa faataga, ona mafai lea ona e manaʻomia le toe totogi o le aofaʻi faʻaalu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatulaga le mafiafia o le pamu o le piliki?

Foliga masani o faleoloa ma loggis

E tusa ai ma le parakalafa 3.2 o le Mataupu 2.08.01-89 Seap, o le tele o le Balcony i le 5- ma 9-Faleoloa o fale ma fale piliki.
Alatele SoneMutuao MusikaTusi
1b, 1g, vevela i le taumalulu mai -14 i -28, i le taumafanafana i le + 20 tikeri600 mmOgaoga o itu i matu
12900 mmLautele ua fuafuaina e atagia ai le mafai ona tuu se nofoa i luga o le faapaologa
3, 4.1200 mmIseu lautele, e mafai ai ona fai se nofoaga moe.

Tulaga masani

Fale FaleUmiLauteleMaualuga o le peril
Poloka fale 12-16 fola5640 mm750 mm1200 mm, ma le atoa o le potu 2630 mm
Fale o fale i le 9 folaFale o fale i le 9 fola700 mm1200 mm, ma le lautele maualuga o le potu 2632 mm
Long Loggisia6000 mm1200 mmParafoni 1000 mm
Masani Logsia3000 mm1200 mmParafoni 1000 mm
Brezhnevka2400 mm650-800 mm1000 mm
Khrushchevki2800-3100 mm650-800 mm1000 mm

E tusa ai ma le saogalemu ma tulafono o le afi saogalemu, o le maualuga o le papeta e le mafai ona i lalo ole 1000 mm.

Ituaiga o loggas ma balconsies

Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

Laugatasi filifiliga

E tele ituaiga o Logos, faʻailoaina mai e latou genometric otootoga: Tatala, lapotopoto, mapotopoto, itu. I fale e le masani ai o le ituaiga P-44, e mafai ona tatala le Loggidia mai itu e tolu.

O le tele o le faapaologa i totonu o le 9-faleoloa fale e sili ona ese mai le Loggia. Alu i fafo i le faapaologa ma o le Logginia o loʻo faatino atu i le faapaogaina o le tino, o loʻo aofia ai se faʻamalama ma le faitotoʻa o le faapaologa. E tupu mai e iai le ata o le poloka palu e aofia ai le faitotoʻa o le faapaologa ma tamaʻi faamalama i itu uma. I le auala e faʻaleleia ai le tamaʻi faapaologa, vaʻai lenei vitio:

Lipea le piliona

Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

O fale o le afi o fale i luga atu o le 9 fola e fausia uma mai piliki ma papa. A toe faʻaleleia le faapaologa i totonu o le piliki ma le potu o loʻo iai foliga. Mafaufau i foliga o galuega toe faʻatulagaina faʻalagolago i luga o le fola ma mea na fausia ai le fale.

Mataupu i luga o le autu: o le toefaafouina o le kofe laulau e faia oe lava i le itu faaonapo nei

Mafaufau i le filifiliga pe a faʻamaloloina le ogaumu ma le lamepa e manaʻomia ai ni toe faʻalelei.

Vaega o galuega:

  1. Matou te gaosia le toe faaleleia o papatusi. Matou te aveese uma lapisi, faʻatele uma pao i totonu o le ogaumu e oʻo atu i le faʻamalosia. Matou te faʻamamaina le faamalosiau mai le sasaina ma ufiufi i le anti-ricroon vaega. Ona matou taʻe lea o le taʻe, pe a uma ona faitau o latou pito, seʻia tatou faia i le malosi vaega. Matou te sasaa ma le sima ma le faʻaopoopoina o le glue mo le paʻu i le paluga - o le vaieli o le a taofi pea tausia. Ogatasi le laualuga o le ipu. O nisi taimi o le ogaumu o se tulaga e manaʻomia e sui ai pe faʻaleleia atili le faʻamalosia, ona avea lea o le faʻamalosia o le grid, tatou faia se galuega ma sasaina.

    Masani tele o le Logginia ma le Fanua i totonu o le fale potu

  2. Matou te maua le toe faaleleia o le toe fuataina. Lelei, o le taualuga tuai ua tipi ese ma faapipii fou. Atonu e faigofie tele metallic pe ma le matagofie o mea na faia. Ata. I se isi auala, e mafai ona faʻapipiʻi le faataoto i luga o le fola i le faʻatauaina, pe afai o sea tali e mafai ona faʻatagaina mai i manatu.
  3. I luga o le fogafale muamua, tuuina atu pemita talafeagai, e mafai ona 'ausia le ulufafo i le auala e ala i le faapaologa. Mo lenei, o ogaumu o loʻo otooto mai i le fale o le faapaologa, e faapipiiina le faitotoʻa o faapaologa i autafa o laʻasaga, ma palaniga vaitumea fausaga mai le fola.
  4. I luga o fola i luga o le muamua faapaopine o loʻo faʻapipiʻiina pe mai le nofoaafi po o le fola.
  5. O le faapaologa o loʻo taofia, o le fola fola o loʻo faʻatinoina, o le taualuga ma le puipui o le puipui.

A faia le toe faʻaleleia galuega i luga o le faapaoʻaga poʻo le Loggia, e manaʻomia le tausia o siaki uma, konekarate, pepa iloiloina mo nisi o le aofaʻi o fale ma le pulega o feoaʻiga. Faʻafefea ona toe faʻaleleia le Loggia, vaʻai lenei vitio:

E mafai tele ona faitau i luga o le toe totogi o le aofaʻi o loʻo faʻaalu i le toe faaleleia o le ogaumu. Ole maeʻa ole galuega o loʻo manaʻomia e le e ona le manaʻoga o le e ona, o le mea lea, o loʻo faʻaalu ai le aofaʻi i le maeʻa o galuega e le mafai ona toe faʻaaogaina e ala i fale ma fesoʻotaʻiga.

Faitau atili