Uiga o ni faaletonu ma toe faaleleia o le fola fusi

Anonim

A faʻatino toe faʻaleleia tupe maua i totonu o le nofoaga o soʻo se mafuaʻaga, faʻapitoa manatu e manaʻomia ai le tulaga faʻapitoa o fola. I le maeʻa ai o le taotoga umi, o le faʻamamaina atonu e i ai ni aofaiga o mea leaga, faʻalelei na o le fesoasoani tele atu i le fola fola.

Uiga o ni faaletonu ma toe faaleleia o le fola fusi

Ina ua maeʻa le faʻaaogaina umi o le sima, e mafai ona maua uma ni mea laiti, ma e ufiufi i taulaiga tetele, faʻalelei e mafai ona suia atoatoa e le tosoina.

Vasega o ni faaletonu

O le faigofie auala o le faʻaoʻoina atoa ai le o loʻo i ai o loʻo i ai i le pito i lalo ma faʻatulaga se fou naliina. O gaioiga faapena e taʻu ai latou lava i le mea na tupu e leai ni isi auala e toe faʻaleleia ai le tuai o le laga. I lalo o tulaga masani, o lenei e le taliaina mo le tele o mafuaaga:

Uiga o ni faaletonu ma toe faaleleia o le fola fusi

Faaleagaina le fola ua faaleagaina o le matagaluega.

  1. Tele taimi, o le folasaga tuai e mafai ona toe faʻaleleia atili ma faʻafou e aunoa ma le faʻaogaina i totonu o sea metotia.
  2. O le faalavelave mai i ni tali tuai i tulaga o nofoaga i tafatafa o fale o loʻo tupu, i le faʻagasologa o mea e sili ona pisapisao, i le faiga o galuega, o le a tufatufa atu i le fale puipui atoa.
  3. O le le toe iloga ai o le ua sailia e manaʻomia i le pito i lalo, a leai e leai ma lona uiga o le auala. Ae peitai, e le ona iloa, o le ā le aiaiga o le faʻavae lava ia. O le mataupu e ono maeʻa i le toe faʻaleleia o taʻavale o loʻo faʻamalosia ai sima o loʻo aʻafia ai, lea e taugata tele. Uiga lelei, faʻaaogaina o se auala faʻapitoa i le fesili, e manaʻomia le galue ina ia mautinoa le saogalemu ma le tumau potu gaioiga. Ae i se taimi puʻupuʻu, o lenei faʻasologa e le mafai ona le talafeagai.
  4. Lipea o le foloa ua ulagia i lona sui atoatoa o le sili ona taugata auala o avanoa uma avanoa.

O le a sili atu le saʻo e aveese le muamua fola o le fola, fufuluina o lapisi o loʻo puʻeina ma suʻesuʻeina i lalo, ma fuafua le aofaʻi ma le tele o ni faaletonu. I le faʻagasologa o suʻesuʻega, o le vaega atoa o le sima o loʻo fautuaina ai e toso lemu i luga ma se samala mo le i ai o le gaogao gaogao i le mafiafia o loʻo atagia mai ai o le mafiafia. O le leo le mautinoa e mautinoa lava e iloa ai se faaletonu. Ina ua maeʻa uma mea leaga ma o latou numera ua fuafuaina, e mafai ona e alu i le filifiliga o le auala o le latou faʻaiʻuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mini pa e faia oe lava?

E i ai ni ituaiga o ofu o lanu tuai

Uiga o ni faaletonu ma toe faaleleia o le fola fusi

O le faʻamalologa e mafua ona o le vevela mataua ma le aʻafia o le susu i luga o le sima.

  1. Faʻateʻaina o le tele o le loloto ma le tikeri o le faʻailoa i luga o le taimi tulaʻi mai i le mafiafia o le koleni o le faʻaiuga o avega ma tulaga vevela.
  2. Manatu ma le mauaina o loʻo aliali mai i le taimi o gaioiga pe a uma ona aʻafia i totonu o le vaega sima i le sima. Atonu o loʻo 'ai o le feʻaveaʻi o mea mamafa poʻo musika o musika (mo se faʻataʻitaʻiga, piano) poʻo le gatete avega mai le fufuluina masini. I totonu o falemai fale, o le aufaʻatau o uta i luga o fola e lautele lautele.
  3. O le faamemelo o sima i luga o se vaega o loʻo faia ma le sili ona lelei o le susu ma le vevela vevela.
  4. O le malosi maualalo o le pito o le laualuga o le faʻasesega o le iʻuga o le uluaʻi vasega o le sima o le sima-oneone fofo poʻo le sima. I luga o le tulaga maualuga i luga o le pefu ma le oneone mai le vave tele o le faʻaaliga o taimi uma o loʻo iai pea.

Aveesea o mea laiti

Toe lipea o tamai palau faʻaalu amata i le mea moni latou te faʻailoa atu ia i latou lava ma le loloto. Mo lenei mafuaʻaga, o se sulugatiti faʻamama ma se cout-off office i luga o maa ma le sima o loʻo faʻaaogaina. Mai itu e lua o le le atoatoa, o le tipiina o le lio i le loloto e oʻo i le 5 cm i se auala e pe a uma ona aveese vaega o le vaega o loʻo faʻamamaina. Ua faamamaina ma le pefu ua aveese e fuafua ai le lava le atoatoa o le loloto loloto. Afai e aliali mai o le moa e alu i le pito i lalo, ona e tatau lea ona e faia le galuega lava e tasi e pei o le tulaga o le lautele.

Uiga o ni faaletonu ma toe faaleleia o le fola fusi

Feosofi le toe teuteuga.

Tapuni o se ata tipi o loʻo faia pe a uma ona faia muamua ata o lona puipui, o le a faʻamalosia ma faʻamalosia le vaega o iai nei. E mafai lava le masani lava o le ai ai i ni nai taimi, aemaise lava pe a maitauina o le laualuga e malosi tele e le apalai. Mo le faʻataunuʻuina o le faʻaiuga mulimuli o le toe faʻaleleia, e tatau ona e saunia se faʻamalologa o le itu o le oneone i le PV kelu. O le Fua o: O le Faailoga Taualuga o le Cliue ma le Vai i le 1: 3 Talafatu o le faaiuga, o le fofo, o le faʻataoto ma oneone o loʻo fefiloi i lenei faʻavae - 1: 3. Talu ai o le vaega o galuega e laiti, e sili le manaʻomia o le faia e sili atu le faia i totonu o se pakesa palasitika (e mafai ona faia o le ink micro-mama eletise eletise. Afai o le mea mulimuli e le o misi, e mafai ona e faʻaaogaina se fasi uaea ma le lapoa o le 6 mm, tasi itu e ala ai i luga poʻo le lona lua e faʻasaʻo i le pulumu o le mana meafaigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu se fale piliki fale

I le faʻaaogaina o le ogalaau ma tulafono, ua tumu le 'olo, ma o le lauʻeleʻele e faʻaosofia i le aveeseina o togitogi o le fofo. O loʻo i ai le galuega mulimuli e mafai ona faia i le amataga o le 20 aso talu ona maeʻa le toe vaega, e faʻapena foi i ituaiga uma o le toe faʻafouina galuega. I le metotia lava lea, e mafai ona e tapunia le fatu ma isi masini faʻaletonu i luga o le sima o le siʻomia.

Tekonolosi Faamaufaailogaina Malamalama Lolomi

Uiga o ni faaletonu ma toe faaleleia o le fola fusi

O le polokalame o le faʻamaufaʻailoga o faʻamau i se sima.

Cell-Otila lautele poloka o loʻo aofia ai i le faʻavae o loʻo faʻaaogaina ai se uafu, o fasi mea tuai ma le pefu ua aveese. Mo lenei faʻamoemoe, e sili le faʻaaogaina o le ea o loʻo feula ai uma lapisi. Afai ua alu se aluga mai le rubrable e pei o se faʻavae, o le a talafeagai le faʻafetaui i le vaega o le nofoaga tipi ma sasaa le susu susu vai. I le taimi lava lea e tasi, o le susu e tatau ona pau i lalo o le pito tuueseeseina o le screed, ina ua mavae lea e tatau ai ina ia tuuina atu le taimi e liu aisa. O le faʻavae i le tulaga o le sima sili ona faʻamalosia sima e tatau ona o atu ma pito o le iʻuga o le provove.

Toe faʻaleleia atili le fao o le faʻatumuina o le groove ma se faʻapitoa faʻapitoa. E mafai ona e faia lenei galuega, sauni le mafanafana tutusa pei o le tulaga muamua, ma saepoina ifo e le tulafono. Ae e tatau ona malamalama i le taufetuli i ia vaega e le o ala aʻe i le puʻeina ma ono toe aliali mai, o lea e fautuaina ai e faʻatasi ma le tekonolosi. I lenei tulaga, e le manaʻomia le sefe i le tutoatasi o sauniuniga, o le a sili atu ona fefiloi le fola i le foloa o le fefaatauaiga. o le Deformization Seam masini.

Ina ua maeʻa le faʻamalosi, o le paluga ua tumu i mea uma e vavaeʻese ai niche, a o loʻo faʻapipiʻiina e le faʻailoga o le uaea uaea uaea A o le Tyxotropec palut o loʻo uu, o faʻailoga e mafai ona tosoina i fafo ina ia e faigofie ona o mai i fafo, e tatau ona latou muaʻi faʻaseseina i totonu.

Tusitusiga i luga o le autu: Paʻu i le ogaumu: loll fofo

O le isi tulaga o le mint o le paper cord, lea ua tipiina i se auala vaapiapi o le loloto o le 5 cm. Ina ua tapunia lenei taotoga i le palasitika ma le posirethane. E mafai ona malamalama i tekinolosi, o le iʻuga o se toe faaleleia o se sui o le sui o le sui o le nofoaga o se tino tele. Poo a mafuaaga mo lona tupu, fou faaletonu o le a le aliali mai i lenei nofoaga.

O fusi sima i le mafiafia o le fao e mafai ona aveeseina e le tui. A maeʻa uma nofoaga ma lenei faaletonu, e manaʻomia le popole pu i totonu o le eli ma le uati ma se paʻu o le tausaga o le 250 mm. Le isi, ae tatau ona latou sasaina lelei se vaega faʻapitoa e faʻavae i luga o le EPOXY. Afai e mafai, e sili le faʻaaogaina o le tui. O le ono mafai ona gaosia seiloga ua faʻatumuina uma e le vai ma ipu e fai ma malologa, tuʻuina atu le tuʻufaʻatasiga e faʻaputu ai sima. Toe faaleleia o le fusi o le fola lenei metotia o le galuega e le faigata, ae manaʻomia le faʻaeteete ma le onosaʻi. A uma ona oso aʻe le EPoxy, o le a tupu i le ao, e mafai ona e agaʻi i ai nisi galuega.

O le pito vaivai o le pito i luga o le fao e mafai ona faʻamalosia e mafai ona faʻamalosia i le fausiaina o aso nei-porky o loʻo faʻavae i luga o polysurethane. O mea na e faʻatagaina ai oe e siitia oe e faʻapipiʻi le fofo ma le m50 i le m300 i le loloto loloto. A uma ona togafitia le fola ma polysurethane, o le faʻavaeina o le pene o le a taofia, ma o se ata puipui ma le mafiafia o le 200 microns o le a aliali i luga o le lotoa.

I le faia o le Toefuataiga galuega o le sima o le tino, e mafai lava ona e lavelaveai se tupe e le mafai ona faʻaaluina pe a le mafai ona faʻaaluina ma se masini fou ua eliina.

Faitau atili