Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

Anonim

Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

Tagata uma i le tasi tikeri poʻo le isi e mulimuli i lo latou soifua maloloina. I le faia o le le gaoia, e manaʻomia le fuaina o le vevela o le tino. O lenei faigofie ma le saogalemu taualumaga faʻatagaina oe i le vave ma faʻaalia saʻo le tulaga o le tino.

Tele taimi e masani ai, Mercury Hydralic Dekices mo lenei faʻamoemoe, e pei ona sa sili ona leaga ma sili atu le saʻo nai lo a latou faʻaeletonika. O le le lelei o le Greenmeent Gress Mercury Jermomers o le tatau ona motusia.

O le a se mea na tupu ai le faʻaolaina o le buculiry e mafua ai ona afaina tele i le tino o le tagata, o lea e te manaʻomia ona faʻafaigofie ma faʻamamafaina mai ai mai le laufanua na ia mauaina. E ui i le seasea o na tulaga, e tatau i tagata uma ona ao e aoina le faʻaola mai le fola.

O le a le leaga o le mencury mo se tagata?

Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

O le tele o taimi e masani ai e le au Mercury mai le gaui le tormometer po o se moli

Mercury o le na o le uamea o loʻo i totonu o le vai o le vevela i le potu vevela. O se paepae paepae-siliva e amata ona avea ma evaporate ua uma i le + 18 ° C.

Na liliu le Mercury i se vailaʻau mautu, e tatau ona agamalu i -38 с ye, lea i le fale e faigata ona ausia. Mai le potu malolo vevela, e mulimulitaʻi i le ituaiga o polo lele i luga o le foloa i itu uma. Routty polo fulafula i nofoaga eseese i le potu vevela amata ona faalelei, oona le ea.

Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

E tupu le au maumaututu i le taimi e ova atu ai le vavale i totonu o le tino o le tagata. A manavaina le ea ma le mekulimiliga o le 0.25 mg i le 1 m3 o le ea, o le vailaau e tauia i mama.

Ma le tele o loʻo faʻateleina, o le paga o le suavai uʻamea uamea malamalama ma le paʻu o le tagata.

I le tasi itu o le isi itu, 2 kalama o vailaʻau na faaliliuina i le Coligrams o 2000 mg. O le aofaʻi o Mercury e mafai ona tuu i se vave vave mai le 6000 i le 8000 m3 o le ea. O le tele o le ea i le fale mautotogi o le 50-60 m2 o 125-150 m3. Afai e lavea le tagata e totoa, ona mafai ai lea ona maua se mea leaga mo le oona o le 10 tagata.

Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

Sili ona matautia - mercury paga

Oona i le maualalo o mataupu o le vailaau e le tupu vave, e ui lava i nisi tulaga o le vaivai e le o le puipuiga e mafai ona maua le sili atu o le dacry

Tusitusiga i luga o le autu: 'ai mai i afi o le fufuluina o masini fufulu ma o latou lava lima

Ina ua maeʻa ulufale i le tino, e nofo ai le Mercury i Oga a le nuʻu, e faʻaleagaina ai le fatu, fatugaʻo, fatu, ala ma paʻu. O faʻailoga muamua e mafai ona faʻaalia i ni nai itula mulimuli ane, o lea e faigata ai ona tosoina le tikeri oona.

Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

Oona o le uamea ulugalii na tupu vave

O faʻailoga muamua e aofia ai le vaivai ma le le fiafia. Ona sau ai lea maseta ma migraine. E le gata i lea, o le manava faʻaletonu e amata, o le tiga i le faʻaofuo ma le le fiafia mai le faʻamalosi ma le isu. O mea uma e oʻo mai i le vevela malosi, faʻafefe ma le pupula o māmā, o loʻo aumai ma le faʻafefeteina, aofia ai manava manava. I tulaga ogaoga, faʻaletonu le mafaufau e tupu pe a mafai e le malamalama o se tagata ona luluina.

O se lamatiaga tele o loo i ai i le mea moni e le manogi Mercury, tofo ma susulu lanu. O le laina siliva e mafai ona tumau i le vai e mafai ona tumau atoa e le mafai ona vaaia mo se tagata mo se taimi umi.

E taua le iloa o tamaiti ma tamaʻitaʻi e faʻaosofia i se tulaga sili o le mekuli oona.

Saogalemu fufulu o mekuli

A o le i aoina le Mercury mai le gaui sharmomester, e tatau ona e vave faia se sauniuniga. E manaʻomia foʻi le vave filifilia o mea talafeagai e aveese atoa ai le mea leaga.

Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

Poloaiga o uluai gaioiga

Afai e lavea le au faʻaseʻe, ma polo mulumea i luga o le fola, muamua, e manaʻomia le aveeseina mai le nofoaga o fanau. Ma, oi latou uma e le o auai i le faʻamamaina, ae ia SINES, e tatau ona tuʻu.

Ina ua uma ona tuua uma le potu, e tatau ona e tatalaina le Windows e fiafia i le ea fou. E tatau ona tapunia le faitotoʻa. O le faʻamalosiga faiga e manaʻomia e faʻatino ai ina ia aua le amoina le vaʻa i isi potu.

Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

Aoina le uʻamea polo ma le tui poʻo le fulafula

A o leʻi aoina le meta mai le aufaʻamala mai le fogaga, e manaʻomia le puipuia o totigilima ma le tau le maua-manima. O totigilima e manaʻomia e fai le paʻu poʻo le paʻu atoa. Fusi e puipuia ai le manava o le manava e mafai ona mou atu i le soda fofo. Lenei o le a maua ai le puipuiga tele. O le fusi e mafai ona avea ma tutoʻatasi o fusi poʻo le galugalu.

Mataupu i luga o le autu: taulimaina luga o le faapaologa

E le tatau ona laa polo mucā, ina ia sili atu le ofuina o ni seevae luga o vae o lo o fusi i CELLASAN.

A o le i aveʻesea metaia, o fasi uma o le paʻu o le vevela o le tagata o loʻo alu. Ina ia aua neʻi oti i lalo, e manaʻomia le tuu i totonu o le aufaitau i se fagu ma vai, o le a tapunia faʻamolemole ma se tapuni ma e toe faʻatulagaina.

O nei faiga uma e tatau ona ave aʻo leʻi amataina le aoina o le Colcury. O le mea sili ona taua o le a tausia le saogalemu o isi.

Faʻafefea ma le mea o loʻo i le Mercury

O Mercury e tatau ona potopoto i totonu o le vai tane. O lenei ua faia ina ia malulu ma taofi le suavai. Vaʻai lenei vitio sili atu e uiga i le aoina o MURCOLE:

Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

E aoina polo mulcury, o loʻo lelei nei fetuutuunai.

  1. Sprintovka - O se fomaʻi o parbod o loʻo sili ona lelei e fetaui lelei mo le aoina leaga o le Mercury Polo polo. E faʻamalosia foʻi e le polo.
  2. Se tele o tui e aunoa ma se nila, faʻapea foi ma le fula, o le a lelei lava ona tusia se uʻamea leaga.
  3. O polo Mercury e pipii i le Scotch, fusifusi lipine ma Leucoptusty.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a se tofo, e mafai ona e aveese le polo o le mea, tou te momoli atu ia i latou i luga o se laupepa pepa po o pepa mole. Ona potopoto ai lea i se ipu leaga, e tatau ona tuu i se fagu ma vai vai.
  5. O oloa ua maalili, o loʻo malulu i le vai, sunflower suauʻu poʻo le manganese, e mafai foi ona faʻaaoga e aoina ai mercury. O le a la tu o ia i luga.

O le mea e sili ona taua o le faʻamamaina o le faʻamamaina, faifai pea ma lelei. A faʻaaogaina tupe e puipuia ai le Mercury paga o le a le mafai ona afaina. O le mea lea, i le faatinoina o gaioiga muamua i le faʻatulagaina o auala, e mafai ai ona auai pea i le Fono Aoao o le Au Pulu. E taua le lafo atu o mea uma e potopoto ai elemene i totonu o le vai vai e te manaʻomia e tapunia pea.

Nofoaga ma le Puipuiga

Ina ua maeʻa tapenaina o le potu o loʻo salalau ai, e manaʻomia le fufulu ma le faaeteete. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai le chlorine-containg vai. O le Chlorine fofo e manaʻomia e fufulu ai le fola, pronth ma le puipui o le puipui. E tatau ona tuu le suʻega o le Cylorine mo le 15-20 minute, ina ua maeʻa le fufuluina i vai mama. Mo faʻamatalaga i luga o faʻavae o le faʻamamaina, vaʻai lenei vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e tuʻu se laumei i luga o le puipui: Faʻamatalaga faʻataʻitaʻi

Mo 7-10 aso, e manaʻomia le potu i le ea i aso taʻitasi. E fautuaina le faʻatumauina o se maualuga o le vevela i totonu o le afi o le Mercury e mafai ona mou ese, o ese mai le potu. O loʻo faia pea ma le faitotoʻa o le mafiafia o le malo e 'alo ese ai le ea ma o le ea mataʻutia le ea i isi potu.

E le mafai ona nofo i totonu o le potu i le po seia oʻo ina atoa le maeʻa o le saogalemu o le gaosiga. Faʻaiʻu i lalo o le PROGONON poʻo le isi itu faigata-i-taunuʻuga o le Mercury Balk mafai ona afaina tele i le soifua maloloina o tagata.

O le tagata lava ia le tagata lava ia pe a uma le faamamaina

Faʻafefea ona aoina Mercury mai le Thermometer mai le fola e faia oe lava

O ie faʻa-patino lea ua faʻamamaina ai le faʻamamaina, e manaʻomia le tafafao i luga o le auala mo le faʻalava. Ma e tatau ona i ai i vailaʻau faʻamamaina.

Ina ua maeʻa o le fufuluina, e tatau ona e fufuluina ou lima i le fasimoli. Ona e manaʻomia lea e faʻamamaina ou nifo ma fufulu le tautala tuʻufoaʻi ma le menane fofo. A maeʻa lena, e mafai ona fai se taʻele mo le faʻamamaina o le tino atoa.

Ina ia mafai ona puipuia le tagata na fasiotia le Mercury, e oʻo atu i le 10 laupepa o le faʻagaioia o le carbon e mafai ona ave. E fautuaina foʻi e feinu i le ao i le ao, i le tele o vai e mafai ai, mai 3 i le 5 lita.

O isi mea uma o le totonu o loʻo iai le fesoʻotaʻiga ma Mercury o loʻo alu ma tuʻu i luga o le auala. O le a faʻaaogaina i le taimi lava o vailaʻau gaosi.

Le vailaʻau muamua i le Mercury oona - Faʻaola Carbon

Faʻalagolago i le faʻamaeʻaina o le tulaga, oe mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa sauniga o le a fesoasoani e faʻaitiitia ai faʻamaʻi. Galue ma faʻalapotopotoga a le malo e faʻavae i luga o le au tumama e aoga ma kamupani tumaoti ua faʻamaonia i lenei fanua.

O le taimi mulimuli, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le houpony 01 i le aveeseina o faʻalavelave faʻafuaseʻi e maua ai faʻatalanoaga ma taualumaga mo le taimi seʻia e maua le Swimp Tofotor masini.

Mercury i vaega eseese o loʻo i totonu o le ormometers, faʻaofuina, valentiment lamepa, TV ma isi metotia.

Afai e te mauaina i totonu o le avanoa avanoa o lenei uamea soifua maloloina, e ala tatau ona saʻo ma faʻatino pea le seti atoa o gaioiga o loʻo iai i le puipuia o le tele o tagata o loʻo iai.

Mercury paga o se malosi oona. E taua le manatua o lenei pe a faʻafesoʻotaʻi ma matagofie paʻepaʻe-siliva polo.

Faitau atili