Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Anonim

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Faʻaaoga le kesi kesi poʻo le fale poʻo le fale mautotogi ua manatu o le taugofie ma le agavaa filifiliga. E oʻo mai i lenei mataupu, o lenei faʻafitauli e matua talafeagai ai, o le mea lea e le o tele ai faʻaoga o suiga o vaipuna ma faʻatau atu e le gata i le tau, ae faʻapea foi ma isi galuega.

Ina ia tutoʻatasi malamalamaaga i fuaiupu ma filifili se lelei, tamaoaiga i fafo o kesi ponaivi, oe manaʻomia le auiliiliina o le tele o faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe e filifili le filifiliga sili ona lelei.

Mataupu Faavae o Faagaioiga

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Kesi kesi

Toeitiiti lava o le fola uma o le kesi o le kesi e tutusa. Mo latou faʻagaioiga, masani poʻo le kesi o loʻo faʻaaogaina o se malosiʻaga o le malosi, lea, i le taimi o le faʻamasaniga, e faʻamamaina ai le vevela vevela i totonu.

O le mea e le gata o vai e vevela i luga ma faataapeapeina e ala ile faiga. I le tulaga lea, mo le maualuga-maualuga o le vevela o le potu, e tatau ona e filifilia se masini ma se maualuga-lelei vevela vevela fetuutuunai.

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

E mafai ona vaevaeina i ni vaega o ni vaega e ese mai i le mea o loo fausia:

  1. Lafo iron. E iloa i latou i le tulaga sili ona sefuluo, talu ai e le noatia i le 'malulu ma maualuga atu le tetee e faamalositino ai. E tele mea e galulue ai sea elemene i le 50 tausaga. I totonu o le faaletonu e mafai ona valaʻauina o loʻo avea ma titogo ua manatu o mea leaga. O le Heropr Stur o le vevela vevela i totonu poʻo le faʻafitauli o le faʻafitauli e ono faʻaleagaina ai le mataupu.
  2. Steel. O le foloa o le fola e sili atu le vevela mai le steel e sili atu le faigofie ma sili atu le tetee i le mafai ona shows. Ae o se faʻafitauli taua faʻaititia o latou uiga lelei. Muamua lava, e mafua lenei mea i le mea moni o le uʻamea O le a vave lava ona vave vave atu nai lo le uʻamea, ua afaina ai le 'malulu. O lea la, o le averesi o le ola o mea na e matua maualalo ma e na o le 10 tausaga.

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Ina ia faʻatusatusaina le lelei, o loʻo iai le kesi o le kesi, o le suʻesuʻeina o le faʻaaogaina o taʻavale o loʻo faia i ituaiga eseese o le suauu ua tuuina atu.

O loʻo faʻaalia mai faamatalaga i le faʻataʻitaʻiga o le vevela mo se fale tumaʻoti ma se nofoaga o 350 m2. O nei mea o loʻo tuʻuina atu i le averesi faʻatatau i le pasene o 6 masina o le faʻamafanafana vaitau.

Ituaiga suauuFeololo Callormic TauaLe tau averesi e pei o le 2019Tausaga Faalenatura Fooel le taumafaina pe a taumafaina 120GD ma le tele o le vevela o le avanoa 370 m3Le averesi lelei ma le ituaiga o boiler faaaogainaAofaiga o tau mo le vevela vaitau, rub
Tuʻituʻi fafie14.7 MJ / KG, 2450 KCAL / KG1300 lapisi / m39.5 T.

12.4 T.

Pyrolysis Ituaiga Boiler, lelei le 86%

Classic Boiler, lelei le 66%

11400.

15000.

Pit briquettes24 MJ / KG, 4750 KCAL / KG7000 rum / t5.80 T.

6.75 T.

Pyrolysis Ituaiga Boiler, lelei le 86%

Classic Boiler, lelei le 66%

40250.

47250.

Brown Coal19 mj / kg, 4000 kcal / kg900 lapisi / t7.8 T.

9.4 T.

Pyrolysis Ituaiga Boiler, lelei le 86%

Classic Boiler, lelei le 66%

7110

9270.

Fafie Fafie19 MJ / KG, 4300 KCAL / KG3500 le lapisi / t7.5 T.Otometi otometi, lelei e oʻo atu i le 94%25900.
Fafie Bricty19 MJ / KG, 4300 KCAL / KG3900 lapisi / t7.8 T.

9.4 T.

Pyrolyis Bioler, lelei le 84%

Classic Bolier, lelei le saogalemu 64%

30810.

40170.

Kesi masani33.8 MJ / KG, 8000 KCAL / KG2.93 Rubles / M33380 M3.

3970 M3.

Malosiaga, lelei le 103%

Masani, lelei le 91%

9932.

11602.

Eletise, kalori3.7 MJ / KWH3.80 rum / kwh34020 KWH97%129238.
Eletise, o le suavai vevela3.7 MJ / KWH3.80 rum / kwh33680 kwh98%127946.
Tresen Fuel, 1 l / 0.78 Kg41 mj / kg, 11000 kcal / kg23.50 Rullas / L / 30.12 Rubles / Kg31190.91%95781.
Kesi propane - bhutan, 1 l / 0.60 kg47 MJ / KG16.90 rubles / l / 28,26 Rullas / kg32800.92%81664.

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Tasi-suiina

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

O le tasi-paʻu fola laupapa o loʻo taʻua o le sili ona taatele. O le lelei i lona faʻaogaina o uiga nei o loʻo taʻua ai.

  • Lelei. O le tau o tagata ua fai pese i le atunuu e fesuiai mai le atunuu i le 20,000 - 30,000 Norbras. I le isi tulaga, ua faamauina se taotoga ua leva ua faʻamaonia e toe iloiloina;
  • tausia lelei. Afai e maua e nisi ituaiga faʻaulufale mai a le auupega, e mafai ona avea ma faʻafitauli i le siʻitia o Rusia Rusia i taulaga uma. Ma e mafai ona fai sina tamaʻi fale ma ou lima;
  • Le lava o le lavelave faaeletoroni. E faʻafaigofie ma faʻaaoga e aunoa ma le aʻoaʻoga;
  • Maualalo le kesi.

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Tatala le kesi mo le faʻamafanafana o se fale tumaʻoti o se potu matala poʻo le tapunia o le potu. O le eseʻesega o le muamua galuega o loʻo faʻaogaina e le ea fou o le potu, ma o le kaponi uliuli kesi ua faʻateʻaina e ala i le chimney.

O le lona lua - faʻatasi ai ma le fesoasoani a tagata o loʻo latou ave le ea mai le auala ma e faʻapena foi ona aveese le kesi o le kesi i fafo. O le galuega a le Blicle Cliley e tupu i luga o le faʻavae o le kesi e fā talofasi: 'ua faʻataʻamilomilo ma velaa le ea i latou lava. Mai lea mea tatou te mafai ai ona fai mai o le lelei o latou e matua maualalo lava nai lo le tapunia, mai lea o mea uma e mafanafana i le vevela vevela.

E tasi le itu o le foloa o le fogafale e tasi ua fautuaina i totonu o fale i fale po o fale mautotogi ma totonugalemu vai vevela.

Faaluaina-matagaluega

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

O le tau o sea masini o le a ese mai le tasi-fesootaiga 20 - 30% i le sili ona tele. Ae o lenei e faʻamatalaina i le tele o mafuaʻaga e masani ai ia te ia i se itu lelei:

  • maualuga le vevela fesiitai;
  • Faia o se lua galuega: faamama ma aumai le vai vevela;
  • O le tele o filifiliga o loʻo faʻaogaina i le eletise, lea e mafai ai e matou ona talanoa e uiga i le faʻatuatuaina ma le taofi o le tagata e le mafai ona iloa.

Faʻapipiʻiina o le o le Suaro-Corpoce Corpo Wass Body Boler e le o faatusa i se faʻapitoa faʻapitoa. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e fesoʻotaʻi i le paʻu o paipa ma fesoʻotaʻi ma se vai palu. Ina ua maeʻa, faʻafesoʻotaʻi le tagata faigaluega faʻapitoa e vili ai le Wizard, e faʻafesoʻotaʻi le boaler i le kesi paipa ma o le a faʻamuamua le masini.

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Mafaufau i le mataupu faavae o taotoga, e mafai ona e tufatufaina 2 mea faavae:

  • I le taimi o le mauaina o le vevela vevela, o se vevela vevela kesi kesi e tapunia;
  • I lea tulaga, o le faʻagaioiga o le leoleo ua faʻamalieina le otaota e fesoʻotaʻi ma le vevela o le suavai. I le taimi lava e tasi, o le alavai ile vaomatua o ia lava e faia i le faʻasaʻoina o le faʻaaogaina o faʻafitauli e faʻaputuputu ai tausiga.

Faʻaesea, e tatau ona maitauina 'o le otometi tapunia faʻavae i luga o le eletise e naʻo le galuega i luma o le eletise. A tape le mana, o le galuega o le a pa'ū ma le faʻamalosiʻau.

Faapitoa tulaga

O le Post Danis Po Poto Polilers Feiloai i manaoga uma saogalemu ma tausisia tulafono faatonutonu. I nisi tulaga, o le faʻaaogaina o masini tuʻufaʻatasiga o loʻo aʻoaʻo, lea a o le kesi sapalai ua motusia, o le polokalame otometi faʻatautaia le alatoto ma amata mai le eletise eletise. Uma mo le faʻapipiʻiina uma o se faʻaluaina-mataga boeir, vaʻai lenei vitio:

O faʻataʻitaʻiga sili ona faigofie e le o faʻaaogaina i le otometi, o lea e tatau ona e sui i latou ma ou lima lima. O le mea lea, e fautuaina foi le siakiina o taimi i taimi o lona faʻafiafiaga ma mea e mafai ona faʻailoaina mai ai le ono mafai ona motusia.

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Faʻatuatuaina le faʻapipiʻiina o le Boiler i tagata faʻapitoa

Ole kesi ua manatu o se mafuaʻaga o le faʻateleina o mea e lamatia, ona e faʻafesoʻotaʻia le pusa meli i se fale tumaoti, e manaʻomia le faia o se tagata faʻapitoa ua laiseneina.

I le taimi o le fausiaina o se fale tumaoti i le fesili a fuafua, e tatau ona matua matuia lava. O le mea moni o le faʻapipiʻiina o le kesi o le kesi e faʻatagaina pe a maeʻa tulaga uma. O loʻo faʻatonuina e manaʻoga o loʻo faʻatonuina i totonu o le saogalemu ma le afi o le ma afi saogalemu. Soʻo se mea e faʻamalosia ai poʻo se suiga mai ia i latou o le a oʻo atu ai i le mea moni e sili ona lelei, ma le siaki siaki, o le tagata e ona le mafai ona afaina ai se faʻalavelave poʻo se mea sili ona leaga.

O nei manaʻoga e le faʻaaogaina i le eletise eletise, ua faʻatagaina ona faʻapipiʻi i soo se mea. Ae i le mauaina o se faaletonu o asoa o nofoaga, e fautuaina ai le faʻaaogaina o se avanoa faʻapitoa mo nei faʻamoemoe.

Tulaga lelei ma le le manuia o Aaogv

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

AOGV Optimome i luga o le suauu taumafaina ma le vevela feololo

O fafo o kesi ponaivi mo le vevela o se fale tumaoti e manatu o le sili ona lauiloa mo le toe fausiaina pe o le toe faaleleia fale.

A faʻafesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga faʻapitoa ma se fesili, o a mea e faʻatumauina ai ina ia mafai ai ona toulu lou fale, e ono mafai ona maua se tali o le fola AOGV. Muamua lava, e mafua lenei mea i le mea moni o loʻo i le fua faatatau o le taumafaina o mea ma le vevela fesiitai, kesi e taʻitaʻi i lenei tulaga.

Mamalu

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

O le siakiina autu e faʻapipiʻi ai kesi o le kesi o le a faia i le taumalulu

O le lautele lauiloa o le kesi o le fola o le kesi mo le faʻamaliuina o nofoaga e le mafai ona nofo ai e faʻamatala e le mea moni o na mea e maua mai i tagata tauva faʻapitoa.

Muamua mea uma, o se taua tau oloa, o le tomai e faʻatino ai ma le faʻapipiʻiina faʻavasegaina ma ou lava lima, faigofie mo le sili atu ma le tausiga ma le faigofie o le tausiga ma le faigofie ona faʻagaioia. Ma le isi, e mafai ona tufatufaina atu se numera o lelei o mea tau mea:

  1. O le Botoolic Bouler seti i totonu o le fale e mafai ai ona e tuʻuina atu ia te oe le leoleoina e aunoa ma ni popolega o le a alu i fafo le afi, ma o le a tumau pea le fale. E tusa lava pe tupu se tulaga, o le lagona o le a tuʻuina atu se faʻailoga mo le eletise eletise, o le a toe amataina le burner i le fafagaina o le kesi.

    Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

  2. Le lelei o le kesi ponaivi i se fale tumaoti e sili ona maualuga. O loʻo faʻaalia ai le tele o le malosi nai lo le faʻaaogaina.
  3. E faʻatagaina ona faʻapipiʻi se fola laupapa i o latou lima, naʻo le pau le manaʻoga ia mautinoa o le kesi faʻapitoa o loʻo faia e se tagata faʻapitoa faʻapitoa o loʻo iai se laisene talafeagai.
  4. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e lafoaia uma fale tetele ma fale le nofomau fale gaosi.

le atoatoa

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Afai e te fefe i le afi, aua le filifilia ni masini ma se tatala burner

E ui i le mea moni o le fola kesi ponaivi i ai o ia tulaga lelei, ae e te le i faia le manaʻo, e tatau ona e malamalama ia te oe lava i tulaga faʻapitoa mo ana fuafuaga ma gaioiga o mea leaga.

Mo nisi, atonu latou te sau se ese, ma mo isi, faafeagai - masoga. O le autu lea o i latou:

  1. A o le i faʻatuina le fola o le fola o kesi, e tatau ona e lafoina le tele o pemita. Mo se faʻataʻitaʻiga, faamaopoopo mai le tautuaina o le Polokalame Taanoa o loʻo sau le Setete, i le siakiina o le siakiina o le potu, o le Poloaiga a le potu na tofia i lana nofoaga.
  2. O meaʻai vaivai i le paipa paipa e mafai ona latou ulaula ai, o se taunuuga o le chimm ua faʻamutaina ma ua faʻaitiitia le chili.
  3. Filifili masini ma se 'ie a le Ammosheric Burner e le mafai ona i ai i tagata e fefefe i le afi matala. E mafua mai i le mea moni i le tagata fai pisinisi i le afi o loo vaaia.

O le i luma o le fesili, pe faʻapefea ona filifilia le sili filifiliga mo lou fale, e tatau ona e totogia le lelei o tagata faitoʻaga ua faʻatagaina ona faʻagaioia i Rusia.

E mafua mai i lenei mea moni o le mamafa i le system i le tino e mafai ona suia tele, o lea, ua faʻaititia i le tulaga maualalo, o le faʻauluuluga faatoaga, ia e agaʻi atu i le toilalo o le pulumu atoa.

Filifilia o le Boiler

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

O le a le pito sili o le fola kesi e faʻatau mo lou fale? O lenei fesili e fesiligia toetoe o tagata uma o loo feagai ma lona mauaina. I lea tulaga, o le a feagai ma mataupu uma:

  • tasi-fesootai pe faaluaina-matagaluega;
  • faaulufale mai po o le ila;
  • ma se tapunia tapunia pe tapunia.

Filifili o nei fesili uma, o le faʻafitauli o le faʻamauina o le mana o le masini o le a tupu aʻe. E tatau ona matauina o lenei aoga faʻalagolago i le nofoaga o lou fale, o loʻo i ai ni pimumu mafanafana ma le tele o mafuaʻaga. Mo faʻamatalaga i le filifiliga o se meaafale mo se atunuʻu fale, vaʻai lenei vitio:

Mo le faʻaaogaina o le masani i le faʻasologa metotia, e mafai ona e faʻaaogaina le laulau i lalo.

Fale o le fale, m2Vevela, kwAofai o masiniAofai o tagataLaina masani o tagata fai pisinisi, kw

NS / A / ND (Decoding o tuuina atu i lalo)

100sefulu ma le iva10fa26/25/26.
150.lua sefulusefulu ma le tasifa26/25/26.
200.26.517.fa31/34/35
250.27.lua sefulu6.- / 37/8 38
300.31.26.6.- / 45/4 45
350.34.tolu sefulu6.- / 45/4 45

Faʻalautele tuutuuga i le koluma mulimuli, filifilia *: Na - Wall Bolier, ma - Flo Booler ma le HOTO, ND, Borlow Burner.

Fafo kesi ponaivi: faapipiiina oe lava

Matau puipuiga puipuiga pe a galulue ma kesi masini

Filifili e tuu mea uma i ou lava lima, ina ia faia le sili ona lelei-lelei potu ma tamaoaiga o le tamaoaiga, e tatau ona opoina i le kesi masani.

O le mea lea, tusa lava pe e te iloa ona faʻapipiʻiina le tapoleni kesi kesi mo le faʻamalieina, e le mafai ona faia oe lava. E pei ona taʻua muamua, aua o loʻo i ai patino le galuega faʻapitoa ua aʻoaʻoina ai lava o le a faʻataunuʻuina lelei nei galuega ma sili ona taua - o loʻo usitaia le saogalemu.

Mataupu i luga o le autu: fale teuteu mo pusi ma maile

Faitau atili