Ata pue: Photo Mesh mo pa

Anonim

Pa o se vaega taua o le ulavale, atunuʻu poʻo le faitotoʻa faitotoʻa. Ae paga lea, o latou foliga vaaia e le masani lava. O tagata e ona amata manatunatu pea ma pe faʻapefea ona teuteu le pa. O se auala vave ma faʻatuatuaina e teuteu ai se pa o le polymer grid ma se ata faʻaaogaina i ai. Tele taimi o nisi ituaiga ata. Ona o lenei, o mea ua taʻua o se ata puʻeina mo pa, ma le pa - o le ata i le ata. O le manatu na tupu talu ai nei, ae ua avea ma lauiloa lauiloa: vave ma taugofie e toe faʻaleleia se pa poʻo le puipui - o ai e le fiafia i ai ...

Ata pue: Photo Mesh mo pa

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina o le phosetsette i luga o le pa mai le coin grid

O le a le ata ata i luga o le pa

O le tekonolosi e iloa mo se taimi umi - o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o le fuʻa o le fuʻa faʻasalalauga poʻo le lolomiina o pa puipui. Ae ia faʻaaoga mea faʻapena e fai ma 'alo. A TA NA PUEINA O LE A LE FAIGOFIE PO O LE FIA FOBIRY FRBRY, PO O I LE MO LE MOLIMAUINA GRID O LE PVC. O le a le mea sili e fai mai ai faigata: E mafai ona e filifilia e uiga i tulaga taitasi.

I le tulaga o Meshs pa, e sili le faʻaaogaina o se ata mesh, e le o se ie. O le "Hley" - o le tele o le sela o le 1 mm. Ona o le mea ua misi ma matagi. Mo lenei mafuaʻaga, pe a fai o se taʻiala faʻaopopo isi le tasi, ona e leai sona taua. E masani ona tigaina i le au palu na faʻapipiʻi na o le pu i totonu o pu ma lapisi, e aunoa ma le faʻaaloalo.

Ata pue: Photo Mesh mo pa

O lenei foliga o se ata ata mo le pa

O le Lua faʻatasi ma ata pueata mo le pa - na te faʻafaigofie ai le malamalama. Ma afai o lou pa e popole i se tuaoi, e le mafai ona faitio e ia le pa o lona fanua; I le taimi lava e tasi, o se tamai fulufulu foliga na matua faʻaititia ai le vaʻaiga o lau '' upega tafaʻilagi: naʻo le mesh e aunoa ma se ata e vaʻaia e 35%, ma e naʻo se isi mea e mafai ona vaʻaia ma le ata. E tusa lava pe o le a le sili atu.

Mataupu i luga o le autu: o le fetaui lelei o afifi i totonu o le umukuka

O ata o loʻo faia mai le fuʻa ie e lelei pe a e filifili e toe faʻatulaga le isi itu o le pa mai le folasaga faʻataʻitaʻi. O le faʻanoanoa e le gata i le paʻu o le efuefu poʻo le moli pupula. Na ia faamalie foi mai i lalo fanua Land: O le uamea o lo o vevela i le la ma susu mea uma o loo totoina latalata. I lea tulaga, Skip le susulu o le la i se mea. Banner Fabric i luga o se pa o se pa o le la o le a atagia ai pe ave uma. O le iʻuga, o le a ola lelei le uʻamea ma ogalaau latalata i le pa.

Ata pue: Photo Mesh mo pa

E mafai ona e tuʻuina se ata mesh ma le pito i tua o le pa mai le pa faʻapitoa

O le vevela o le uxolis - mai le -40 ° C i le + 70 ° C. O le faʻalauiloaina o le vaitaimi o faʻagaioiga o se taimi tumau, faʻavae o le taimi - mai le 5 tausaga. Ole tau talafeagai - 500 Rullas / SQ.m; 800 NUMBERS mo le potu tamoe ma le lautele o le 160 cm. Tele kamupani. Tele kamupani ofo atu le ata o ata e mafai ona latou lafoina i le grid.

Ata pue: Photo Mesh mo pa

Laina Photostoss Rolls i luga ma se ie mautu

O ituaiga o faasaolotoina o le lua: i se lisi o se maualuga maualuga (masani 160 ma 180 cm) po o le a mafai - stagments 160 * 300 cm po

Faʻafefea ona Faʻaiuga

Fautuaina e tagata gaosi vaega o loʻo taia ai metotia - faʻapipiʻi i totonu o le tino o le grid. Suiga o uʻamea mama. O nei mama, e pipii ai le fasi ie puipui mo le pa. O fusi faʻapipiʻi o pipili palasitika, uaea, cable, uaea, o le laʻau poʻo se mea pei o lena, pe a tatou faʻapipiʻi i koluma pe uamea uʻamea.

Ata pue: Photo Mesh mo pa

O ia mama e faʻapipiʻi i le faaputuga.

O le tagata alofa o loʻo aofia ai i totonu o le pusa, ae o loʻo faʻapipiʻi tutoʻatasi: E masani lava ona manaʻomia le tipiina o le toʻotoʻo i le tele o le taufetuli. O lea, e tatau ai ona tuu ia i tatou moni: ina ua maeʻa ona faʻataʻitaʻi ma tipi ese le mea tatau.

Ata pue: Photo Mesh mo pa

Mo le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga faʻamaumauga

E mafai ona e faʻatau mama ma poloka ma vavaeʻese - O latou penny, e i ai i faleoloa e faʻatau atu mea faigaluega, ma mafai ona maua i totonu o le 'eleʻele mo masini. Faʻafefea ona faʻapipiʻiina se komulo ma le fesoasoani a tagata valea, vaʻai i le vitio.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mamao maualuga hinge i totonu o le faitotoa totonu

O le pueata pueata mo le pa e mafai ona faʻapipiʻi i fafie. Mo le mea lea, e le mafai ona tuu le siamupini, e mafai ona e folau saʻo: faʻaaoga puipui ma le fausiaina o stapprir (ave naʻo le stanless stal, a leai o le stanless steel o le a alu). O le filifiliga lona lua o fao i fao ma le auvai i luga ma sili atu palasitika (manino) pe mai le uamea uamea.

Ata pue: Photo Mesh mo pa

Ata ata i luga o le pa mai le pepa faapolofesa ma piliki koluma

A o le i amataina le faʻapipiʻiina ma Photosette, aveese le ata puipuia, o loʻo faʻapipiʻi i le pito i tua ma e mafai ona tautau. O le ata ua aveʻesea ai ata tifaga, e ala i le faʻaaogaina o se masani pothythylene: O le lelei uiga ma maualuga maualuga.

Photoshot mo le pa - O nisi filifiliga i le ata

Ata pue: Photo Mesh mo pa

Ata Filifili i Lau Manaia

Ata pue: Photo Mesh mo pa

Mai i le itu e pei o se laupapa, faoa faamalosi e le ivy. O le a manaia le matamata i le taumalulu))

Ata pue: Photo Mesh mo pa

Maa puipui ma roses

Ata pue: Photo Mesh mo pa

O le ata mo le pa e amata ai le pa le mautonu, faia toetoe lava o le opaque

Ata pue: Photo Mesh mo pa

E mafai ona e teuteuina laupapa laupapa po o tagata tomai faapitoa

Ata pue: Photo Mesh mo pa

Mai i totonu i le decorate foi

Ata pue: Photo Mesh mo pa

O le ata e mafai ona faʻatonuina: a itiiti e le itiiti ifo solofanua, e vaʻavaʻaia foʻi maile))

Ata pue: Photo Mesh mo pa

Lelei sili atu nai lo le lattice

Ata pue: Photo Mesh mo pa

E oʻo lava i se vaaiga e mafai ona lolomiina

Faitau atili