Faʻamafanafana i le fale e Foam: Faʻafefea ona tuu le fale ma le polysyrene ma ou lima?

Anonim

E matua le taua lava i le fale e te ola ai: e mafai ona iai lona fale, fale, fale, fale mautotogi i luga o fale maualuluga ma isi fale. Ia e manaʻo e nofo i le mafanafana ma le faʻamafanafanaga, mo le mea e manaʻomia ai le tausia o le ogaumu o le fale ma mea taugata. Afai o pa o pa ua faʻamatuʻu saʻo, e te le tau popole o le a faʻavaivaia i le malulu, vevela i totonu o lou fale o le a faʻasaoina i le tapulaa maualuga.

Faʻamafanafana i le fale e Foam: Faʻafefea ona tuu le fale ma le polysyrene ma ou lima?

Faʻafefea ona faʻalavelavea se fale ma le fomu?

Ae le o le faia e aunoa ma le feita, afai o lou fale e fausia mai i le Brusev, aua latou te le mafai ona sefe le vevela, o se taunuuga o le fata o le a malulu malulu o le a lafoina.

Ma o le tuiina o le fale e le lele i totonu o le tenare, na lauiloa ai le faaaoga o mea leaga. E le gata ile taugofie, ae o loʻo iai pea ituaiga tulaga lelei:

  • maualalo le mamafa;
  • leai se faʻaletonu o le tupu;
  • mafai ona taofiofi leo;
  • i ai le maualuga o le maualuga o le paleni puipuiga;
  • leai se susu e fefe ai;
  • Faigofie ona galue ma teuteu.

Talu mai le fale mafanafana o se faʻamaoniga o le faʻapipiʻiina lelei o mea o loʻo faʻaaogaina o mea, taimi i le tusitusiga o le a matou taʻu mai ai le faʻafitauli o mea uma ma lelei.

O le a le mea leaga?

Faʻamafanafana i le fale e Foam: Faʻafefea ona tuu le fale ma le polysyrene ma ou lima?

Mafanafana fale tumaoti ma Avamflast

Muamua lava, ou te manaʻo lava e tosina lou mafaufau i le mea leaga o se mea lea e leai se vailaʻau o loʻo i ai mo le tumau o le potu mai totonu.

O le pupula mai o Aam e taua tele foi. O le sili ona talafeagai o le tele o ituaiga eseese e tatau ona i ai i le 25. Afai e te filifili e faavaivaia o puipui e le mafiafia mea, pei ona afaina ai mea leaga o le a le afaina ai le vevela o le a le afaina ai .

O le lona tolu, e le o le le laitiiti le fetaui o le mafiafia o le 'au o le Taum, lea e faalagolago i le uiga o le tuʻufaʻatasia o luga. E sili le faʻaaogaina o le peniplex ma le mafiafia o le 50mm, ae mafai ona faʻatau ma mafiafia, e leai se tasi e faʻamalosia oe, ma le mafiafia o le 100mm e iai foi le aia tatau e i ai. I le faʻaaogaina o se mafiafia o le falaoa, sauni mo le mea o le a e vaʻaia se tau maualuga vaega vaega. Ina ia aloese mai le televave ma le le aoga tupe maua, e mafai ona e tosina i le poto masani o le a taofi le saʻo o fuafua ma filifili le sili ona lelei filifiliga mo oe. A fuaina, latou te manatu e faʻailoa mai nei faʻailoga:

  • vevela vevela;
  • o le mafiafia o puipui o lo o e fuafua e faoa faamalosi;
  • Mea e tutupu ai mai ia pa puipui ma sili atu.

Mataupu oi luga o le autu: decor o le kofe laulau e faia oe lava: sitaili ma fatufatuga

O le faʻatusatusaina o le uiga o le taufaʻamataʻu o le tau o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Foom uigaStyrofoamAveesea

Styrofoam

Suavai vai mo le 1 masina.fa%0.4%
Vuao suavai mo le 1 aso2%0.2%
Parp permepale0,018 mg / S.ar.pa
O LE HOMMAL FAAMASINOGA0.036-0.05 w / (m * c)0.028 W / (M * C)
Malosi le malosi0.07-0.2 KGF / M2MP0.4-1 KGF / M2MPA
Malosi Malosiʻaga0.05-0.2 MPA0.25-0.5 mpa
Tulaga15-35 kg / m328-45 kg / m3
Faagaioiga vevela-50O + 70 ° C.-50o + 75s.

E pei ona vaaia mai le laulau, e sili atu le talafeagai le mafanafana o le fale ma le pito i luga o le aufaitau, o foliga o le tele o faʻailoga e sili atu i luga o laupepa masani o le fagaloa o le faga.

A aunoa ma le a le mea e le mafai ona faia aʻo galue ma faʻalauteleina le polysyrene?

Faʻamafanafana i le fale e Foam: Faʻafefea ona tuu le fale ma le polysyrene ma ou lima?

Fanaua Fale Mafusa ma ona lava lima

A o le i osofaʻia le fale i fafo atu o le vaipuna i fafo atu o le vaipuna, e manaʻomia le mauaina o mea i luga o fale ma ona masini, leai se mea e le mafai ona fai i lenei mea. Galue ma Polystyrene Mom e te manaʻomia:

  • Uafu;
  • Matui naifi;
  • o ni isi spatilas eseese;
  • Palasitika liese ma se pulou lautele;
  • kelu;
  • faamalosia;
  • Tulafono;
  • totini mo galuega i fafo atu o le fale;
  • Primang;
  • Soure Spaces;
  • Mea teuteu mea mo le mamanu o le fogafale.

Tekinolosi le fiafia i le fale

Faʻamafanafana i le fale e Foam: Faʻafefea ona tuu le fale ma le polysyrene ma ou lima?

Mafanafana i le fale e ala i le tutoʻatasi

O le faufaʻafia o le fale o le faleʻoleʻole lea o se manumu, e pei o se isi fale, e manaʻomia le maualuga-lelei le lelei sauniuniga.

E taua tele le saunia lelei o luga:

  • Aveese mea na faaumaina;
  • Faamama le laualuga;
  • tapuni le atuatuvale ma fufulu ni povi;

Ioe, o le pito lelei o lo oe manaʻomia, ae sili le leaga o le faʻaletonu ma le faʻaletonu, ona o le a latou le faʻatagaina le laʻasaga malulu.

Ona, o loʻo lelei tele le faʻaogaina e luga, e mafai ona e agaʻi e faʻatonutonuina ma le fofo lolomi. E tatau ona avea le malae aʻe ma se gaioiga loloto, o le a faʻateleina ai le maualuga o le faʻamalosi ma le fasilaau kelu.

I le isi laasaga, e mafai ona e maua ai le faʻaofuina tuʻusaʻo i luga o le popplex.

Mo ia galuega, e manaʻomia le soloia o le televave ma le vai e mulimulitaʻi faʻatonuga. O le tele e tatau ona sasaina lelei e aunoa ma le mamago suamalie, ma o le tumau e tatau ona teuteu, ae le mafiafia, ae le sili atu le mafiafia, e le o le suavai na faamanatuina ai le faʻamaʻi o le sauā.

Mataupu i luga o le autu: Tulaga mo le faʻapipiʻiina o se kesi kesi

Ina ia faʻaaoga le fasilaau kelu ma ou lava lima, e mafai ona e faʻaogaina se spalatu ma nifo, ae aua le faanatinati e ufiufi atoa ia latou. E mafai ona matui vave, ma o le a le mafai ona e faʻatinoina le mataʻutia lelei.

Ia o le fauga o le fausaga i fafo atu o le faʻalauteleina o fafo o le vaitaʻele, na faʻataʻitaʻia ai lea lava se faʻasologa o gaioiga:

  1. Ufiufi le puipui ma le glue (o le puipui o le nofoaga e tatau ona fetaui ma le tele o le pepa tama);
  2. Tuu ese le malosi;
  3. Faaputu Glue i lalo o le pepa lona lua o le vaituloto ma isi mea.

O se meaaga faʻapitoa e faʻailoa mai e taua tele e faʻasolosolo lava le faʻapipiʻi o laupepa lelei, ma na faʻaalia ma le faʻaaloalo ma le faʻalilolilo o le afi.

Ma o le tuiina o le fale i fafo atu o le penepptx na tonu ai lea, ma galue ai le auala auala o papatusi.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi papaʻu laupepa i luga o puipui, e leʻo mafai ona faʻatonutonuina le laufanua o puipui, ae faʻasaʻo uma ni kiliva faʻapitoa. Mo nei faamoemoe, e sili atu le filifili o se 'malu e te manaʻomia e ulufale atu ai i se puipui e 50 mm, ma loloto lava.

Ina ia le paʻu le nonoa i le uunaiga, e aoga le mauaina o se uamea spacker. A o le i faʻaseʻe ai se fale mautotogi, i le foom e tatau ona e muamua faia pu ma se periorator poʻo le taʻavale.

Faʻamolemole matau e te le manaʻomia le faia o se malosi malosi, aua e mafai ona gagau mai le tele o aʻafiaga.

Pe a fai o le fale mai le fale mai fafo o le a maeʻa, o le a manaʻomia e faʻapipiʻi faʻamalosi i luga o le puipui. Ina ia faia lenei mea, e sili ai lou tipi i luga o le fasi e tasi le tutusa, lea e tutusa ma le umi o puipui. Ma se lautele spaula e tufatufa kelu i luga o luga i lalo o le tasi mesh spring, taʻoto i luga ma faʻamama le spaula e aloese mai le spat. Faʻaoga le isi tulaga o le faʻamalosia o le apamemea, e alofia le gagau o mea i soʻoga.

O le faavaa o le fale o le penepppx e manaʻomia ai le faʻamaeʻaina, aua o le faʻamalosi tino e foliga mai e le aulelei tele, ma o le alualu i luma o le faʻamasinoga ma le lelei o le faʻamasinoga ma le lelei o le faʻauma.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le turquoise pepa puipui: Filifili e tofo

O se mea teuteu teuteu poʻo le vali e mafai ona faʻaaogaina o se faʻamaeaina o le fale i fafo atu o le fale. Ae o le i faia muamua latou i le laufanua, o le puipui e tatau ona avea ma Ochpace.

Fautuaga ma Fautuaga

Faʻamafanafana i le fale e Foam: Faʻafefea ona tuu le fale ma le polysyrene ma ou lima?

Fanaua Fale

Ae e te lei amatalia i lou fale i fafo atu o mea, faitau ni taʻiala mo galuega:

  • Mo tomai, e vaʻai i le fale ma sefe le tele o tupe e mafai ai i luga o pili i le taimi o le faʻamafanafana vaitau, filifili se mea leaga ma se suluiga o le 25 ma le 40mm mafiafia;
  • Afai e le mafai ona faʻatau se faʻailoga faʻapitoa, e mafai ona e faʻaaogaina le masani ai o kuligi singla, lea ua faʻaaogaina mo faigamalo;
  • Faʻatau le faʻamalosia o le faʻamalosi i le tele o sela o le 5mm;
  • ina ia mafai ona faʻasaʻo le foma i luga o le puipui, ae leʻi faʻaaogaina le tele o le malosi, o le laga e mafai ona togafitia ma se nila staller, o loʻo faʻatino ai ni faʻapitoa;
  • Ina ia faʻateleina le tulaga o le aʻi o le fohe o le palasitika ma le faʻamalosia o le grid, aʻo leʻi sitaili o le a tulaʻi mai i luga.

I le faaiuga, ou te manaʻo e faʻaopopoina o le matauina o mea o loʻo faʻamatala o loʻo faʻamatala o le au teʻena o le teʻena e mafai ona maua ni fale mafanafana e aunoa ma le faʻalavelaveina o lona microclite. O lea, i lau galuega, e te le faʻatagaina ni mea sese ma faʻaititia le tele o le vevela leiloa i lou fale.

E pei ona e vaʻai i ai, o soʻo se tasi o le fale e le tele se taimi ma o le paketi a lau aiga o le a le afaina ai lapisi tau tupe peʻafai o le a e faʻaaluina au lava malosiaga e aunoa ma le tosina mai o tagata atamamai.

Faitau atili