Fitu - Gazebo e faia oe lava

Anonim

E te fia i ai i le togalaau? Mo oe, e le gata e aoga tele, aumaia ni fualaʻau suamalie, ae o le isi foi, o le faʻavaveina o loʻo e maua ai se faʻasalaga lelei? Ona e naunau lea i le poloketi aoga o le nofoa taav (lea o le a le gata o se nofoaga mo se nofo lelei, ae faʻapea foi se teuteuga o lau nofoaga. O lenei mea manaia manaia nofoa-Gazebo e faigofie ona faia ma ou lava lima, o le atoa atoa o le faigofie e matua faigofie ma malamalama ai, ma le alofa i ata.

Fitu - Gazebo e faia oe lava

O lea, ina ia mafai ona sologa lelei auiliiliga uma, o le a e manaʻomia le faʻaaogaina o le auivi o loʻo faʻaalia i le Ata # 1. O auiliiliga o loʻo i ai se faʻailoga sili ona lelei na faia mai le pine laupapa ma tulaga o 19.5 * 4.5 cm. O loʻo faʻapipiʻiina le lagolago o loʻo faʻapipiʻiina pe a maeʻa le laupapa laupapa e fesoʻotaʻi i luga o le tele o fata. O laina taua e saʻo i le faʻatumauina o le fetauiina o le lagolago lagolago i lalo o le sa faapipiiina muamua laupapa laupapa.

Fitu - Gazebo e faia oe lava

O le pito i tua o le nofoa e sili atu le faʻapipiʻi i le uumi fao - o le faʻaaogaina o oe lava, o le saogalemu ma vave. O pu o loʻo totoe mai le fao e le manaʻomia spitels, o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai se taʻavale toso. E taua le faʻapipiʻiina o se tua ma nofoa i lalo o le itiiti o le faʻauiga mo se sili atu o le tolauapiga ma ina ia faʻaitiitia ai le faʻaitiitia o timuga ma faʻaleagaina laupapa. Auiliili, o le faʻatulagaina o le Fono a le Fono ma Sottilais e mafai ona iloiloina i totonu o le ata 1-7, ma le Badredge Conferess ma Reots o loʻo faʻaalia i le ata 1-11 o le poloka tutusa, na faʻaalia ai le poloka o le tali O le ata 1-4 o le poloka faʻapaʻiaina i lenei taimi.

Fitu - Gazebo e faia oe lava

Le isi, faʻamatala i nisi auiliiliga i laʻasaga taʻitasi, faʻaalia i luga o ata i poloka taʻitasi.

Taulimaina Asgulu ma Arch:

1. Ina ua uma ona aumaia le ata i luga o le laupapa laupapa laupapa, o le vaega ua sili ona tipi.

2. O pa o le faʻavaʻa ma le vevela rei e sili ona lelei e aoina i luga o le mafolafola, o le faʻapotopotoga o loʻo iai i le fetaui ma le fesoʻotaʻi vaega i luga o le fao.

3. O Reiii, o loʻo vaʻaia, ua vavaeina ifo i lalo, o loʻo faʻaali i le laulau o mea;

Tusitusiga i luga o le autu: E mafai ona faʻaopopoina le faʻasoasoaina o le phott flietline wallpaper

Fitu - Gazebo e faia oe lava

4. Ona latou (rakeke) tipi i se tulimanu o 45 tikeri e tatau ona faʻaofi i totonu o le faʻavaʻa na saunia muamua. Reiki interconnecnecnecnection ma fulufulu fao.

5. O le rack stram e fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o le faʻafanua o oe lava.

Fitu - Gazebo e faia oe lava

6. O na nofoaga na o le a faʻapipiʻi ai laupapa o le a faʻapipiʻi i luga o le tele o fata, ona tipi ai lea o le faʻailoga o le Marks.

7. O le vevela o le vevela o loʻo tuu i le va o tulimanu o fata, o loʻo tumau i le faʻamaligi ma nonoa i le fao.

Fitu - Gazebo e faia oe lava

Nofo ma toe:

1. O le faʻavaʻa o le sooga ua maʻi ma faʻapipiʻi i luga o le fao i le auala lava e tasi pei o le tulaga o le le leoa latice sciece stace.

2. E faʻataʻitaʻi le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, o loʻo faʻaaoga le ata.

3. Taʻitaʻi e le itu na faʻamatalaina i le Ata 2, e iai a matou vaega faʻataʻitaʻi i totonu o le faʻavaʻa ma le sikulu.

4. O koluse e faaputuputu i lalo o le faʻavaʻa, o le nofoaga o le a le a o le koluse o le koluse o loʻo iai ma pe a maeʻa le pito o pa.

5. O le aupega o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa e ala i le stinsulesu e fao uamea.

Fitu - Gazebo e faia oe lava

6. O le pupuga o loʻo punou o le faʻaaogaina o le tagata lava i le auala o le osofaʻiga o le osofaʻiga i tua o kusi ma laiti fao.

7. O le transverse pulumu o le nofoa o le nofoa o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le tiʻetiʻe.

8. le pito i tua, sa ia maua i le clamps, i lalo o sina vaega o le fao i luga o fao, o fao ua pipii i fata.

9. O nofoa nofoa, ua leva, e fesoʻotaʻi e ala i le aufaasolaga o alavai, ina ia e iai le 10 cm gaps i le va o laupapa uma.

10. Na tatau ona faʻapipiʻiina uʻamea uʻamea mo le faʻapipiʻiina o le nofoa i le pito i luma ...

11. ... ma le toe faʻatuina auiliiliga. I tua o lena mea, o le averesi lagolago lagolago laupapa ua faapipiiina.

Fitu - Gazebo e faia oe lava

Faapipiiina o patches:

1. O faʻamatalaga o tagata o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le grooves o le tele o fata ma nonoa i fao.

2. I luga o le lagolagoina lagolago faʻamaumauga o loʻo faʻamauina, tusa ma le mea moni, o loʻo i latou lava o loʻo faia.

3. Faʻatagaina le lagolagoina o loʻo i lalo o loʻo tuʻufaʻatasia i le aufaʻatau laupapa, o le fesoʻotaʻiga nofoaga e mafai ona faʻatulagaina le faʻaaogaina o le papala.

4. Ina ia mafai ona faʻaopopo le iva crossbars i le povola, ua filifilia le ulaga e faʻaaoga ai chishels. Ua faʻapipiʻiina fafo crossbars i fafo atu o le itiiti ifo i le 5 cm mai le au vaʻalele, o isi uma i le laasaga o le 19.5 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapena le pepa puipui faʻapipiʻi i le fale

Fitu - Gazebo e faia oe lava

O le nofoa e sili atu le faʻapipiʻi i luga o le mafolafola mautu luga, ia mautinoa le mautu lelei. I le mea na tupu, e leai se mea lea, e manaʻomia le mafaufau e uiga i le mea e mafai ai ona fai sina tamai maʻa, lea, ma le fesoasoani mai ai tulimanu. A o le faʻavae, e mafai ona e faʻaaogaina ni poloka fou o loʻo iai, poʻo le tasi na o oe i totonu o le eleele e faʻaaoga ai se tulaga sima faʻapitoa. Pau lava lena, e tumau lava le fiafia i se nofo lelei nofo ai, pe taʻoto i luga o se tagata ofoofogia na aoina ma ou lima.

Faitau atili