Masani Logginia lapoa ma le faapaologa

Anonim

O le tele o tagata o loʻo nonofo o fale o le fale mautotogi ua uma ona talisapaia le i ai o se loggia poʻo le faiʻai i totonu o le fale mautotogi. Ae o le fesili o le a le faapaologa e tatau ona ma e mafai ona faʻalauteleina teisi atu lona mata.

E le gata i lea, e le malamalama tagata uma ia tutusa foliga o le masini o nofoaga ma o a latou eseʻesega. Ae seʻi o latou afaina auala e faʻalautele ai sikuea sikuea o le fale mautotogi. O le a avea ma se isi tulimanu pe tuʻufaʻatasia ma le potu faʻaopopo avanoa - e foia ai oe.

Le eseesega i le va o le faapaologa ma le loggia

Mo faʻamaumauga uma o tulafono faatonutonu, i lalo o le faapaologa, e manaʻomia le malamalama i le tulaga o le fale i tua atu o le fale i le fola. O se tasi o eseesega sili ona taua mai le Loggia. I totonu o le mamanu o le Faleoloa Faleoloa atonu e i ai se elemene, ae o le i ai o se tulaga e manaʻomia.

E le pei o le faapaologa, o le Logginia o loʻo faʻamau i totonu o le fale. E ma le tele, e mafai ona iloiloina mo le potu. E le na o se tulaga, ae o le tolu o puipui na tasi atoa ma le fale. O le pito i luma o loʻo tatala i lona foʻaga muamua. E le mafai e lenei potu ona galulue i fafo o le fale. Faʻatusatusa i le faapaologa, e mafai e le Loggilia ona tatalia mamafa avega. Afai e te manaʻo i ai, e mafai ona faʻauʻuina i le vevela o le mea lena mo nofoaga o pascmoni o se faʻasaina atoatoa.

Mo le masini mumiti, e manaʻomia ile muamua maua le faʻatagaina faʻapitoa ma faʻamaopoopo le toe fausia atoa i le pulega talafeagai.

Tulaga masani

Masani Logginia lapoa ma le faapaologa

Ituaiga o faleoloa

Tusa lava po o le a le fuafuaga mo le fausiaina o faʻamaumauga tulafono, o le mamao i le va o le pito i lalo ma le pito i luga o loʻo tuʻuina atu. O le 2.6 m. Saʻilia le tele o le Loggia, e tatau ona maitauina o papatusi o mea e masani ona fausia i le potu o le 1.2 × 5.8 mita. E masani ona vaevaeina le ogaumu. I totonu o lenei tulaga, o le tulaga masani o le umi o le potu o le 2.9 m.

Mau i luga o le autu: efuefu plirs: faʻafefea ona aveʻesea meafale i luga o meaafale e ala i tagata fofo

I le faapaologa, o le malae taʻalo e tatau ona i fafo atu o le fogafale. O le mea lea, o le ipu ma le umi o le 3.275 M e faaputu mai ina ia sau mai le fausiaina e 0.8 m.

Matou te aumaia ni ituaiga ituaiga lapoa o le tautalaga ua aiaia e le tulafono faatonutonu. Fua o loʻo tuʻuina atu i mita e tusa: Umi, maualalo le lautele lautele ma le faʻapalepale maualuga:

  • I totonu o fale o Khrushchev - 2.8-3.1 M × - 0.65-0.8 m × 1 m;
  • I totonu o fale na fausia i le 70s - 2.4 m × 0.65-0.8 m × 1 m;
  • Tolu-mita ogalaau - 3 m × 0.7 m × 1-1.2 m;
  • Ono-meter ogalaau - 6 m × 0.7 m × 1-1.2 m;
  • fale mai le pito - 3.1 m × 0.7 m ‖ 1.2 m;
  • Poloka fale - 5.64 m × 0.7 m × 1.2 m.

Ia mautinoa ia e tausisi i ai le ituaiga o le pamu o le maualuga. Mo tulafono a tulafono faatonutonu ma tusa ai ma le saogalemu afi, o lona maualuga e le tatau ona i lalo ifo o le 1 m.

Vaʻai i le vitio e uiga i le faʻalauteleina o le Falani Parapano:

Ituaiga o loggas ma balconsies

Masani Logginia lapoa ma le faapaologa

Ituaiga o loggas ma balconsies

O isi potu i le ituaiga o Loggisia ua vaevaeina i ni ituaiga faalagolago e faalagolago i le nofoaga o latou nofoaga. O latou saʻo, faʻasolosolo ma le itu. O le tuusaunoaga o Longsias e i ai le vaeluaina o le tino, ae leai se ata. E tatau foi ona matauina o nei nofoaga e iai se suiga o le tusiata fatufatu. Faavae lava, e ese a latou ituaiga o fauga: a afa, onolava, faataoto, ma isi.

O le balconhies e le o le a foi i tua. Atonu e tutusa a latou eseesega e tasi, ae faʻapea foi i latou e faʻaaoga mo le pa o le pa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo nafa uʻamea.

Gauai atu i le manatu o se Farani poluai. O se foliga o sea mamanu o le atoa o le leai o se feusuaiga. O lona uiga, matou te tatalaina le faitotoʻa i le faapaologa ma faʻasolosolo lava malolo i totonu o le ua uʻamea.

O le aso, toetoe lava a uma ogalaau ma balconies taumafai e glazing ma faʻaaoga e pei o isi sikuea e faʻalautele le vaega o le fale mautotogi.

Mataupu i luga o le autu: o le sili atu o aano o manu o le a liusuavai i le gutu. Le fiafia i ai le ola mama!

Matou te fautua atu e matamata i le vitio e uiga i le siitia o le Fallcony Soul:

Fuafua le vaega aoga

Tele taimi tatou te feiloai ai ma se manatu faapea o se vaega aoga. E leʻi leva le taimi, lalo o lenei upu, e taua lea o le nofoaga o le nofoaga o le malupuipuia o le fale mautotogi. E toʻatele e mafaufau e faʻasaʻo le vaega o le fale mautotogi. E matua moni lava lenei pe a faatau fale. I le faia o se konekarate o le faʻatau, e lua numera o le nofoaga e feutagai:

  • o loʻo faʻaalia i le tusi pasi o le umiaina;
  • o loʻo totogi i lalo o le konekarate.

Faapea o le faʻatauina o le fale mautotogi ma se vaega atoa o le 60 m2. O lenei faʻavaʻa o loʻo aofia ai le vaega o le faapaologa - 5 M2 ma Loggia - 7 M2. A uma ona faʻatau, totogiina o tupe totogi mo le fofoina, e tatau ona e totogi i le saoasaoa atoa o le 48 m2, ma le toe tusia o le faapaologa mo le lole ma le logGIA, saʻo, ma le 0.3. Afai o le Konekarate, 60 M2 o le a faʻaalia, o le a e tatau ona e totogiina mo mea uma i le tasi fua.

O le mea lea, faʻatau fale, e tatau ona e masani lelei i oe ma faʻamaumauga, o loʻo faʻaalia i le konekarate teuga. Afai, i luga o le le tusa lava, o se numera o le a faʻaalia e aunoa ma le faapaologa poʻo le loggia nofoaga, o nei nofoaga o le a le avea ma au meatotino.

Faitau atili