21 Le ala e taui ma sui i tuaoi uma mo mea uma!

Anonim

E ala i le faʻatauina o fale i totonu o se fale mautotogi, matou te gauai atu i le tele o vaega: o le tau, togafiti, faʻasologa o potu ma le tulaga o le fale mautotogi. Nei tulaga ma iloa le filifiliga.

Ae pe a faʻatau fale, e toʻatele ua le amanaiaina le tasi tulaga taua - o le le mautonu o le potu. Oe laki pe a e nofo i tafatafa o tagata toafilemu, ae e tupu i luga, o tuaoi o loʻo i luga, e pei o elefane, e tuʻi pea mai oe mai le malolo, e tuʻi ai oe mai le faʻamalologa, o se tasi e tuʻinanau pea i se mea.

Taumafai ia e malie ma o lea e faʻatupu ai le pisapisao, ae peitaʻi o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, e le lelei i taimi uma.

21 Le ala e taui ma sui i tuaoi uma mo mea uma!

O a ni auala e faʻaaoga ai i le taua i tagata le o mafaufau i ai ma le faʻamafanafanaga a isi? Ae faʻapefea pe a na maua tuaoi mai luga, o loʻo faʻalogoina pea tamaiti, o loʻo tamoʻe tamaiti, ma le pisapisao mea, faʻalogo i mea e malolo ai. O ai e fesili mo se fesoasoani? O le a e mauaina tali i nei fesili i lalo.

O le a le taimi e mafai ai ona ou pisa

Toatele na tatau ona ola talafofoina ile leaga ma feeseeseaiga tagata uma. Tagata faapena i sina pisa mai lou fale mautoo mai i lou fale mautotogi agaʻi i luga o le vaega o le elefane, faʻapupula, faʻamataʻu le leoleo ma faigata. Ae aisea e te manaʻomia ai ona feʻeseʻesea? Ina ia mafai ona pei o se faʻasaoga, tatou vaʻai poʻo le a le tala a le tulafono i na mataupu.

E faamauina i latou i Tulafono ma Tulafono a le 'auʻaunaga o le Fale o le Fale, i le Tulafono "i luga o le tumaoti ma le aofia ai o le faitau aofai o tagata. Mai le tulaga faaletulafono, e mafai ona e faia se tagi ma tuaoi i le leo o mataupu i mataupu nei:

  • Afai e leo lemu e aofia ai ma le musika, alaga, ma isi auala na fatuina ai le leo malosi i le vaitau mai 23 itula;
  • Ina ua sau le leo mai le fale mautotogi i le vaitaimi mai le 7 i le 23 itula sili atu, o 30 DB;
  • I mataupu o loʻo fai ai tuaoi e faʻatino ai galuega toe fai, fausiaina le malosi malosi, i le faaiuga o vaiaso ma le 19 i le 7 itula i le vaiaso faigaluega.

O le sailia o mafutaga ma tuaoi e tatau ona amata lava i le mataupu pe a solia e tulafono o faatinoga faatonuina ua faatonuina i lalo o le tulafono.

O le a le mea e fai pe a fai o tuaoi i luga o le pito i luga o le pisapisao

21 Le ala e taui ma sui i tuaoi uma mo mea uma!

Pe a o le motusia o lou fale mautotogi e manaʻomia tele, ma o tuaoi o loʻo fetagisi pea, latou te fiaʻeina pea ma faʻalogo i latou ma se mea e faʻalogo i luga o le fola, ma le la tama ma mea uma I le taimi lava e tasi, pei o le elefane, ola i ai se siosiomaga e faigata. O le a le mea e fai ma le mea e te alu ai?

E le tatau ona vave taufetuli ma se faitioga i le Itumalo ma amata [fofoga o meainu "e faasino i tuaoi mai luga. Manatua o lou aiga o loo i ai misa, o le sulu, ua e faia ai toe faaleleia ma avatu auniga i le fale, ma e le atoatoa lau fanau. Taumafai e fofo le faʻafitauli toʻafilemu.

Mataupu i luga o le autu: Tutu mo Dolls faia oe lava: Master vasega ma ata

Afai o ou tuaoi o tagata masani, o le a latou faia oe ma le malamalama ma taumafai e amio i le quiter. O le faʻafitauli o le a faʻagaloina ma o le a mafai ona e ola filemu.

21 Le ala e taui ma sui i tuaoi uma mo mea uma!

O fea e faitio e uiga i tuaoi mai luga

O le taulimaina ma tuaoi e ala i tulafono, e tele auala. Taumafai e fofo le faʻafitauli pei o lenei:

  • Tosina ofisa faʻamalosia tulafono e pei o tagata puipuia ma feutagai se mea faʻapitoa (o le sili atu tagata nofoia e faʻasea, sili atu). O le vaetamaina o faiga e faʻamautinoa ai le faʻatulagaina i totonu o le teritona ituaiga o lona tiute. O le tagata faigaluega e mafai ona tagofia i se talanoaga, fai se lapataiga, tusi se sala tupe. I se isi faaupuga, fai ni taumafaiga e toʻafilemu tagata nofoia.

Peitaʻi, e iai mea e iloa e leoleo igoa mai tagata nofoia, ma o nisi taimi e faʻalogologo ai i faitioga. Afai o le '' upega tafaʻilagi o le paie, tusi se faʻasea i le ofisa o le loia.

  • Faamasinoga. Talu ai o siama o le faʻataʻitaʻiga o tusa e faʻatautaia e le tulafono, ia e taui ma sui i ai nei tuaoi tuaoi i se auala faʻapitoa. Afai e filifili le faamasinoga i lou fiafia i ai, o le au volaga e totogi ai se sala tupe.

Peitaʻi, e manaʻomia le talosaga i Faamasinoga ma Leoleo, e manaʻomia ai le solia lava e le nuu tulafono o le amio na faatonuina e tulafono. Pe o le a malosi ea timuga mai i o latou fale mautotogi o le faʻavae lea mo le amataga o taualumaga?

21 Le ala e taui ma sui i tuaoi uma mo mea uma!

  • Faʻamolemole ia matau o le faʻatagaina o leo e oʻo atu i le 40 db i le ao ma e oʻo atu i le 30 db i afiafi. O nei faʻailoga e faʻamatalaina ai se masini faʻapitoa. E mafai ona e faʻataʻitaʻia le aʻoaʻoga a se tagata tutoatasi lava, o faʻailoga pisa o le a tusia i le pepa aloaia. O le a e mauaina ni faamaoniga le faamalosia o tuaoi solia o poloaiga.
  • Pau le mataupu pe a oʻo le feagai ai ma le tulafono e faigata - pe a tuʻua e tamaiti le le mautonu e aunoa ma le vaʻavaʻaia e aunoa ma le vaʻavaʻaia, oso, tiʻetiʻe, tietie i le fola o le ituaiga ma le tele. Na o matou talanoaga o le a fesoasoani, tuʻuina atu e faʻafilemu ai le tamaititi ma le faʻatapulaʻaina o ia. O se mulimuli mulimuli, faʻafesoʻotaʻi le leoleo ma leoleo leoleo ma se faitioga e tumau pea tamaiti.

Ae faʻafefea ona avea o taimi nei e oʻo i le faʻamamaina o le sala e tusa ai ma le tulafono ma isi faʻafitauli e le taofia le vevesi ma pisa? Faʻafefea ona puipuia lou filemu?

Faʻafefea ona e tauimasui i luga o tuaoi o le aoauli mai luga: faʻapitoa fautuaga

Afai e le mafai ona e tagofia le tulafono, e le o faia faagataupoa, ae i le pito i luga o loʻo faʻamatalaina pea, faʻatupu le ala, lulu, ma le faapalepale, ma le taimi o le faʻamafanafana "

O le manatu o se tagata o nisi taimi o nisi taimi. E tele auala e oso ai i se tuaoi, ae tatau ona i ai se patch o le a se isi meatotino a seisi ma foliga. Atonu e teteʻe atu faasaga ia te oe ma o le a manaʻomia ona e fesoasoani i se loia. Mafaufau saogalemu ma aoga auala e mafai ai ona e tauimasui i tuaoi mo le pisapisao.

21 Le ala e taui ma sui i tuaoi uma mo mea uma!

Faʻafefea ona afaina tuaoi mai luga

Metotia 1

Mo le aʻoaʻoina o tuaoi, faʻaaoga se auala faigofie - e poloka ai le faitotoʻa o le falefini, saunia o le faitotoʻa e tatalaina i le sitepu.
  • Ave le laupapa ma faʻapipiʻi le tasi pito i le malologa i le faitotoʻa o le tuaoi o se tuaoi leaga, ma le isi i le fola, sitepu poʻo le taʻavale, e faʻalagolago i le nofoaga o loʻo iai le faitotoʻa.
  • O lenei ua le mafai ona o ese mai le fale mautotogi tutoʻatasi ma o tuaoi o le a faʻatali seʻia oʻo mai i isi tagata nofoia fesoasoani, latou te le tuʻuina atu le laupapa. Pe a manaʻomia, ioe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tarako mai le pipili: faʻatonuga ma ata ma vitio

Metotia 2.

  • Faʻaseseina ni nai ni nila ma le kelu ma faʻapipiʻi i totonu o le keyhole. O le iʻuga, o lē e le faʻamalosia e le soʻona pisa, a e le tuʻuina i le fale, "e lē toe faia. E le mafai ona foia le loka i le mataupu lea, o le a manaʻomia e suituuina.

Metotia 3.

Metotia 4.

O le metotia o le a vaʻaia i latou o loʻo lelei i le eletise ma mafai ona faia mea uma e manaʻomia, e aunoa ma le lamatia ua manua.

Afai o le musika mai tuaoi e le faʻapena foʻi le leo tele ma leo e le mamao i tafatafa o le 23 itula, "tuu le" i le eletise ma le maua mai le potu eletise. E faigofie ona fai, tipiina o se vaega o le povi e faʻafesoʻotaʻi ai le ogaumu sa faigata.

Faʻafefea ona aʻoaʻoina tuaoi-'ava

21 Le ala e taui ma sui i tuaoi uma mo mea uma!

O le a le mea e fai i tuaoi tuaoi na faamalieina ai i taimi uma i ofu mairenin, ma ua maeʻa ona iloa e leoleo lo latou tuatusi o le loto? E tasi le auala!

Faʻafefea ona pamu: leo mo tuaoi mai luga

Metotia 1

E manaʻomia e le fili le sasaina o ia i se aupega - O le mea moni lauiloa o le mea moni. Taumafai e fai se tuaoi ma lona lava leo!

Metotia 2.

I tafatafa o le pito i luga o le pito i luga e alofa musika ma e tatau ona e avea ma meloman, aua o le mumusu e 'amuina toetoe i le ultraso] Masalo na latou faʻatauina foi le mea e faʻateia ai le mea faigaluega? Ina ia faia au talosaga uma e faia le quiter ma faamanatu e leai se fale kalapu iinei, e leai se tali?

  • Faʻaaoga se toese mea na lavea ma faʻatulaga ai se koneseti i lau faʻatinoga! Tuu i latou e usitaʻi i faʻataʻitaʻiga o le ae faʻatinoina ai ala o le faʻanoanoa! O le leo o le a sili ona tatagi tele, pe a fai e te faʻaaogaina uʻamea mea, tuʻituʻi le itiiti ifo ma le sipuni.
  • E mafai, o le a faʻatumuina tuaoi tuaoi i o outou, o le a faʻalogo foʻi i le "koneseti". Faatoese ma faʻamaoni faʻamatalaina mafuaʻaga mo lau amio, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi Usernaction White Workers. O ai na te iloa, atonu i le pito i lalo o le tuaoi, o le a e maua ai se tagata e pei o le tagata na malilie e taina maa "lima lima"?

Metotia 3.

Tetee tuaoi ma le pan ma le vai tuu i luga o le kapoti po o fata i lalo o le taualuga. Faʻapipiʻi ina ia o le pito o le pito o le pito o le taualuga.

Tuu i luga o le sasu lipa, faʻafesoʻotaʻi i latou i le ata musika poʻo komepiuta. Ma liliu le malosi atoa o musika. E aliali mai se faʻamalosiʻau a Vibracoloneka, a o lou fale mautotogi o le a le filemu, e le mafai ona taʻu atu e uiga i tuaoi mai luga.

Metotia 4.

E le mafai ona e tauimasui, ae na ola foʻi i tuaoi ma ultrasound. E i ai masini mamanuina na mamanuina e faafefe ai le ultrasound o rodents ma iniseti. O le leo o le masini e pei o le namu o le namu.

Afai o loʻo e mafaufau lelei i totonu o le metotia, o lea, "aofia ai" i luga o le masini, e mafai ona e mautinoa e le mafai ona le mafai ona avea le faʻafitauli o tagata. E faigata tele le i ai i le siosiomaga.

Aisea e fai ai tuaoi e tietie i le uʻamea polo i luga

Auala e faʻaleagaina ai lou olaga o tuaoi mai luga

Metotia 1

  • Faaaoga lelei le auala ma le igoa o le igoa "Shame Deboshim". Lolomiina laupepa ma faʻamatalaga auiliili o le olaga o tagatanuu n, o nonofo i le numera fale. Uili teuteu o meaola, ata ma slogagas pei "matou te fesili lemu!".
  • Faʻasolo leolu i le ulufale mai, latalata i le litaea ma pusa meli, mulimuli ane, tuʻu le tagata faitaʻaga i le faitotoʻa faitotoʻa poʻo le savilitia o le taʻavale, pe faʻapea ona iai!
Tusiga i luga o le autu: pulou pulou-pulou i nini o nila: Master vasega ma ata ma vitio

Metotia 2.

  • Taumafai e faʻasalalau atu i nusipepa, i luga o nofoaga talafeagai, ma i fesoʻotaʻiga lautele ma le faʻataulaitu o le faʻatauga o fale mautotogi, taavale poʻo fale. O ai? Ioe, tuaoi! Ma le numera telefoni o le fale ma le telefoni. Aua le galo le faamaoti. A e iloa le telefoni galuega, faaopoopo iai.
  • O le mea autu o le tulaga o le faʻatau e tatau ona aoga tele mo le tagata faʻatau, na o le matagofie! Mai Telefoni O le ai ai se mea o le a leai se faʻaputuga ma o le a matauina ou tuaoi e faʻamatalaina o latou te le faʻatau atu se mea. Pe ono fiu ma 'faʻatau atu se fale mautotogi i se tasi o latou e fia faʻatau?

Metotia 3.

Faʻatulagaina o oloa i tuaoi i luga o le initaneti faleoloa, saini i luga o faʻatonuga ma isi mea faʻalauiloa. Faamatalaina i le pule o luga o le initaneti faleoloa ma le faiaina o le toilalo - faigata pisinisi, filifilia le tele o le malosi.

Metotia 4.

Metotia 5.

Afai e mafai e tuaoi ona talitonuina ma talitonu i faʻailoga, lafo i faitotoʻa faitotoʻa o mea e mafai ona pasia uiga lelei, wol, o mautotogi ma isi.

Faʻafefea ona e feagai ma tuaoi mai luga, pe a latou faʻasolo pea

O e faʻaleagaina i taimi uma faʻafitauli i luga ma faʻasea, e foliga mai e le aoga? Faʻafesoʻotaʻi le loia ma auina atu i le faʻamasinoga, ae o le a le mea e fai, pe a leai se avanoa?

E aunoa ma le fesoasoani faaletulafono, e faigata, ae e mafai ona e taumafai. I lalo o le nofoaga e faʻapipiʻi ai le vai mai le faʻatafunaga, faʻatumu lau oe fola! I le taimi muamua, o se telefoni valea, aua o le a pa'ū le vai i le pito i lalo tuaoi. Ae a latou o mai ia te oe o le a le mea ua tupu, faamolemole faafesootai i latou i luga, ia e faaali atu ai piso i luga o le taualuga. Ia faitio e uiga i tagata fiafia e sasaa, o le a e le gata.

Faʻafefea ona aʻoaʻo tuaoi Agisy mai luga

O nei tamai laʻititi e leʻo faʻataʻitaʻia ai le ogaoga aʻoaʻoga ma soʻo se isi malamalamaaga, ae e matuā lelei lava i neura. O le a se isi mea e fai e tu ai tuaoi leaga Vilocer:

O nei metotia o le a fesoasoani ia te oe e tuʻua ai le "vaʻa leaga" manumalo ma faʻamalolo tagata pisa e faʻatatau i le faʻamafanafanaga a isi.

Faʻafefea ona faʻataunuuina le tuaoi e iai lana taʻavale

21 Le ala e taui ma sui i tuaoi uma mo mea uma!

  • Tuu se fusi po o piliki i luga o le pulou o le taavale (o le a tautua ai o se lapataiga);
  • Liligi tele saito i luga o le taʻavale ma le sitaili manu felelei e felelei i le faiga (ma o le a le tau na o le lalagaina o le talo ma le taualuga, ae o le a taofia ai o le a o ai "o le a o le" ai o le "ai o le 'ai";
  • Mulimuli i le Water Valerian - Ma o pusi uma o le itumalo "o le a vaʻai i le malo" (faʻailoga o le palapala palapala ma o loʻo tuʻuina atu).

E leai se mea, aua le faʻaaogaina le tioata o le taʻavale, aua le tuleia o paʻu, aua le tuʻituʻi le ea o le ea tumu i vai i luga o le taualuga. Afai e te maua, e aunoa ma le fesoasoani a se loia agavaa o le a tatau ona e fufusi.

Faʻafefea ona faʻafilemu tuaoi mai luga

Afai o le pisapisao o le le amanaʻiaina o talosaga e amio ma oe filifili e amata "militeli gaioiga", mulimuli i tulafono nei:

Soo se mea mafatia o tuaoi, taumafai e feutagai muamua. Taumafai i le mea mulimuli e aloese ai mai taua, ma a leai se aoga a talanoaga, agalelei e ala ile tulafono ole tulafono.

Faitau atili