Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Anonim

O le uluaʻi lagona o le fale ma le Dakha fai aʻo leʻi o atu i le teritori, o isi taimi - ae leʻi vaʻaia le fale. O le muamua foga o totoe. O isi mea uma ua uma, ma o le manatu muamua mai le pa. I nisi, e le taugofie tele, ae aulelei, ou te manaʻo e taofi ma vaʻai: O manatu muamua e tosina mai ai se foliga. O se tasi o sili sili ona manaia o se pa o le pa pe lalagaina. Ma o loʻo latou faʻaesea i latou e le gata i laʻau Ili! E i ai faʻailoga mai laupapa, ae mai le PRC tods. Latou foliga ese i auala eseese, ae fiafia ma le masani ai.

O le a le mea e fai ai se pa

Ia vave ona faia se masalosalo e lua ituaiga o le pa o le paie - "lalagaina" - mai lala ma "'aiga" - mai laupapa. O le fale gaosi oloa e tutusa lelei, o le mea lea, o le mea lea e aofia ai i ni tagata vavalalata.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

O se mea leaga po o lala

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

O le pa o le pa.

O le a le mea e fai ai le pia

Ia i le taimi nei e mafai ai ona e faia ni pa. O le pa mai le laupapa - Austrian Braid - Fai soo i le tele o le laupapa ma le mafiafia o le 20-25 mm, lautele - e tusa ma le 100 mm. Mea - e masani ona - pine. E sili atu ona fetuʻunaʻi ile tau, o loʻo iai le tele o ogalaau, o lea na avea ai le olaga tautua. Ae ia tuuina atu lona "olaga" E le o se mea e vali ai ma meatotino antipple.

Poles mo se pa e faia mai se pa o le itiiti ifo 80 * 80 mm, ae sili atu malie mai le paipa. Tele 60 * 80 mm poʻo le 40 * 80 mm, e mafai ona e puʻeina sikuea. E faalagolago i le auala e Faaautu ai le laupapa. O le tulaga i le va o lagolago o 2.5-3 mita, ma i le va o latou e tuʻu ai - mai le pa o le 40 * mm pe o lea. A o leʻa tatau ona faʻamatalaina le aʻafia i le nofoaga ma e masani ona faʻalagolago i le fetuutuunai o le laupapa.

Ina ia pupu pou e le o faʻaleagaina le ata, ua pupuni ma laupapa ua faʻamautuina e ala i totonu o potu ua papaʻe. E mafai ona e faia se faʻavae ma pou mai le piliki, ma i le va o latou - o le braid - vertical, e faʻalagolago i lou manaʻo.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Tutusa i luga o pou pou

O le a le mea e faʻaaoga mo le tauau

Na faia e Rellen le ulu talavou-matua o le tele o ituaiga o fafie:

  • Willow (sima);
  • Oshness (hazelnaya);
  • Willow (krasnoyatal);
  • afu;
  • aitago;
  • Pvc rod.

Le sili - Iva ma Oshnik. O lo latou autu ua mou ese ai, o le mafuaaga lea e malo ai nei ona faaupuga o le faagaoioiga. O mea na totoe o le taimi na vave ona mou atu foliga ma le malosi.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Pvc wurved - tumau ma aulelei tele

PVC PVC na aliali mai i nai tausaga ua mavae. Ma e ui lava e le masani ai, faʻaaoga le lelei o le manatu: fafie, na togafitia i ni nai tausaga na lofituina ai nai tausaga lole. Palasitika e le fefe i le la, leai se maalili, aua le suia lona ituaiga mo se taimi umi. O lana minus - e manaʻomia ona faʻatau, aʻo le vine e mafai ona tipiina.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea e fai ai le pepa puipui e filifili ai mo wellpapers

Sauniuniga o Prenei

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

"Mama" mo le paʻu

O fana e seleseleina i le amataga o le tautotogo pe tuai i le tautoulu, o lo latou mafiafia mai le 1 cm i le 3 cm. Mo mea laiti - 1-2 cm, e sili atu - O i latou e mafiafia.

E sili le faʻamamaina o le paʻu i luga o le pa, ma o loʻo ufiufi i se faʻaulu poʻo se suauʻu mo fafie. O le lanu enaena e mafai ona mauaina, o le alu i le pod o le toʻotoʻo i le mangartle, efuefu - i le apamemea povi.

E mafai ona e faʻaaogaina ma le le mautonu fana, ae o le a amata ona oso mai le pele, o le manatu o le a le lelei. Faʻasaʻo le Bark e sili atu ona faigofie ma le vaeluaina mafiafia o le lala poʻo le "poto" (vaʻai ata). E faigofie ona faia mai se talafeagai o le tele o lala.

Afai o loʻo e fuafuaina le faia o se pa ono mulimuli ane, o vaeluaga o lala o loʻo faʻatulaga i le pito i lalo. Ae le i faʻaaogaina le toʻotoʻo mo le vaiaso na latou tuʻuina i totonu o le koneteina ma le vai, o loʻo i ai i taimi uma. E gagau lava papau, o ogaumu, ua toe faafoi atu i totonu ia i latou, talafeagai e mama fua. Afai e faigata tele le faʻagasologa, e mafai ona e susu susu mo le isi vaiaso. Tatau ona faigofie. Ia faigofie ona faigofie, e mafai ona e tatalia le tau. Ona aveese ai lea o le pele o se faʻi o se vaipuna, ae o le faʻagasologa o le "taʻimuaina" mafua ai lavelave.

Pou

O le faʻavae o soʻo se pa - pou. E mafai ona faia i ni mea mafiafia lamolemole po o moli o laʻau laiti. Lapoa e tusa ma le 5 cm ma sili atu pe a e fuafua se maualuga lalagaina. I le loloto, latou te tuiina pe ua tumau i le 50 cx, o le faapipiiina sitepu e tusa ma le 50 cm, e ono sili atu pe leai foi - e ono i le tulaga o le sauniaina o le vine.

Ia o loʻo avea ma pou ua maeʻa, o loʻo togafitia i latou ma le paleni, o faalumaina o loʻo mu i luga o le bore (dedovsky metotia, susu i le vevela o le apamemea.

Afai o le lalagaina o le pa e tuʻu mo le le mautonu o le nofoaga o le nofoaga, pei o ni pou e faʻaaoga ai le sili atu ona lelei pipi. Afai o le lalagaina o le siʻomaga, o le satauro-vaega o le paipa e le afaina - i le lagona o le lapotopoto ma sikuea e talafeagai. Tusa lava poʻo se galuega faataamilo o le a sili atu ona faigofie. Ma ma le mea e faʻapipiʻi ai, e sili atu le faigofie ona tuʻu pou mai le paʻu o le paipa. Latou te taofiofi atu ia i latou, ma o se lava mata lamolemole, e faigofie tele ona fai.

Ituaiga o le lalagaina

I se aotelega, o loʻo fautuaina e matai le mea e tatau ai mai le faigofie ata - e ala i le pou. Toetoe a tagata uma e fai, ma foliga manaia.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Amata i se faigofie sili ona lelei

Ona, faia o ni nai ni pa, e mafai ona e alu i ata sili ona faigata. Tele laupapa o i le ata.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Polokalame o le lalagaina o pa mai le vine ma rod

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Fesuiaiga o pawing mamanu

Faʻafefea ona fai se pa

O le a matou iloiloina le faigofie filifiliga - o le masani masani Muamua, e mafai le aʻoaʻoga i se tamai fasi - ma le talitonuina o le metotia, ona mafai lea ona e amata ona matuaʻi maeʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo aʻoaʻoga, e mafai ona e faia se pa mo le moega poʻo le moega fugalaʻau.

Lalaga le lalagaina

Matou te sikoa le ono sili atu pe itiiti ifo mafiafia o pine ma le mamao o le 30-40 cm. Matou te ave le vine muamua, tuu le "NAN" fusifusi i le va o koluma. Line Sui Faʻasaʻoina teutusi O koluma o loʻo i luma o le la i luma.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Muamua le tootoo muamua

O le lalaga lona lua o loʻo taoto i le faʻata o le faʻata i le pito i lalo. Afai e amata i le tua, ona fetaui lelei lea o le isi i luma.

Tusitusiga i luga o le autu: tioata pupuni mo le taele, talitonuina auala o le puipuiga mai le splashes

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

O le lona lua o le tootoo na teuina i luga o le sili atu

A iai se manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi e lua vine, e faia i luga o le pito i luga o le pou. O le isi na o le na o le faaauauina o le muamua. Ma o loʻo tipiina le pito i tua ina ua maeʻa ona aoina mea uma.

O le lona tolu, ma laina mataina uma, faʻapipiʻi o le muamua, fa e oʻo i ai - o le lona lua. I se tulaga lautele, o le a matou suiina le amataga o luma mai le pou, ona mai lea. I lea taimi, i totonu o vaneina o vine ma latalata i pou, ua tuʻituʻi i le laupapa laupapa, ma faʻamaufaʻailoga laina.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Suiga i isi mea mulimuli ane lozin

O le la ua le mautonu. Atonu o loʻo faʻaauau pea, ma atonu o loʻo talita. Faatasi ai ma le televave o lalagaina, o pou o loʻo faʻapipiʻiina i le itu Itiiti, i le va o latou, taʻitoʻatasi o le lalagaina o le isi manuaga. E talia i se pa mautu masani - o pito o loʻo otootoina i le tasi itu ma o le nekosus ua tipiina iina ina ia le vaʻaia.

Afai o le mafiafia o le vine e le o le, e mafai ona e tuʻuina atoa fusi o faʻailo manifinifi i taimi. E foliga mai o le a aveeseina se tasi mai ia i latou, ma o le pa malosi o le a le aoga, ae o futu o le a itiiti - faigofie. E pei o le pa mai le au lafitu e faia ai oe, ina ia faia oe lava, atonu, faigofie.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

E mafai ona e faʻaaogaina le tele o laina manifinifi.

A faia le talita o ni vaega uumi. Seti le numera manaʻomia o Siteki - 4-6 PCs, e iai nei vine i le va oi latou. Ina ua maeʻa le maualuga o le maualuga, o faʻaiʻuga faʻapipiʻi i luga o itu ua tipi ese.

Afai e tatau ai, o le pito o papa ua folau ma uati i siteki. O ia talita e maua e pei o le ata. Fua o le mafai ona eseese - sili atu pe le faʻalagolago i le manaʻo ma le ituaiga pa.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Faia ituaiga talita

A potopoto le talita i le aofaʻiga manaʻomia, latou te faʻapipiʻiina i lea nofoaga, ma togiina le faʻasino i le eleele. E mafai ona fesoʻotaʻi ni numera o pou. E aliali mai se fale talitane. O se faʻataʻitaʻiga o le Fono Aoao o Talipupuni a le au talita a le au talita tamaiti o loʻo vaʻai i le vitio.

Faʻapipiʻi o le talita e tatau ona faia ma faʻaaogaina uʻamea uʻamea. Leai ni tekinolosi faapitoa:

  • Taavale lelei i lalo ifo o le alavai loloto,
  • Matou te togiina se pakete o rukeble, tapale,
  • Matou tuu se pou, seti le pito i luga ma alu ese ma le faaupuga;
  • sima;
  • I le Publis, malupuipuia sao talita.

O se tasi o filifiliga mo se mea faʻapipiʻi i le vitio.

Mo le tutusa tekonolosi, o se pa-faiai mai laupapa. Na o le bootsur blables, ma le i le va o koluma e sili atu.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Tafailagi sipela mai laupapa

STRATICT WAVIVE

O pa i totonu o le pamu e mafai ona o iai ma agai i luga. I lea tulaga, tolu poʻo le lima e sopo atu e fafagaina i pou. O le koluse muamua e tusa ma le 10 cm mai le eleele, ona ma lea ma le laasaga manaʻomia.

O loʻo ia i ai: O le tasi itu o le toʻotoʻo o loʻo i lalo o le eleele, mo se faʻataʻitaʻiga, ma itu latalata ia te oe. Ma punou, sui alofa i le va o pa. O le mea na sosoo ai e sao ai i le isi itu. E liliu i le faʻata i le faʻatusa o le tasi. Ia sui - luma / tua.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

O le pa o le pa ma le lalagaina

Talu ai o le vine, o loʻo i ai se eseʻesega o le tele o ituaiga i luga ma latalata i le aa, ona faʻapaʻia lea, o lea luga o le palapala, ona luga lea o le palapala i lalo. Ona tutusa ai lea o le maualuga o le pito i luga ma lalo. Afai e le faia lenei mea, e aliali mai ia faʻamese, i le pito i luga - seasea. Faʻafefea ona laʻei le lalagaina o le lalagaina, matamata i le vitio - le Matai Vasega mai se tagata na faia ia te oe e le o se tasi o le pa.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻasaʻo le auala uaea i le puipui?

Faia le itu o le tino ma le pa o le pa mai laupapa. Na o le na o foliga faʻamavae, ma ia faʻalautele le tautua o le ola o laupapa, o loʻo tapunia pito i luga o le laupapa. I tafatafa o ona pito. E mafai ai pea ona e faʻalelei ia laupapa, o loʻo i lenei lomiga e le talafeagai - o nisi taimi e le paʻu'ū i fafo.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Faʻafefea ona fai se faʻamalosi tino

E mafai ona e faia laupapa ma i le pito i lalo o le au crossbar. Na o le po o luga, pe i lalo ifo: ina ia aua le amio le fafie pe a tupu le susu. O le isi taimi: Afai e te faia mai le laupapa larw, e aoga le mafaufauina o aʻu muamua e aunoa ma avanoa, pe a fai o le a e maua ai le sima ma le faʻaʻoleʻole faʻataʻitaʻiga.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Tasi o filifiliga

O le pito i luga ma lalo o le Crossbars e mafai ona faia mai le paipa paipa. Lenei o le agatasi ma talitonuina mea e mautinoa ai sili atu nai lo le mautu sili atu.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Leisi filifiliga

Ata ata

E toatele e foliga mai o le utupoto o lalagaina o papaʻe ma lala o se mea e teuteu ai le pa e le mafai ona puipuia atoa ai le togafiti. Afai e te vaai i le isi ata, e mafai ona e masalosalo i ai. Oi, o le pa lena, ma toetoe a tafiesea.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Pa atoa, leai se sili atu le leaga nai lo le malologa

O le mea taua i lenei mataupu o se auala mautu. Tuu pou i le va o mea uma e fufusi. O le olaga tautua, pe a laʻititi, peitaʻi o le tau e laʻititi. Ma mea ma le tumau.

Afai o le masani ai le lalagaina ua faigofie ona faigofie, e mafai ona e taumafai ma fai se mea uiga ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tino taai mai laʻau na i luga o se tafaoga. Ma o le le malosi foi o fausia.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

O lenei ua leva ona avea ma pa malosi sili ona faigata i le faatinoga.

E i ai le isi auala manaia e faʻavaivaia ai - o se puaʻa. I le puʻeina i nofoaga laiti, o le a amata ona fai se mea tele.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Sili atu faigata auala, ae sili atu ona matagofie

A e manaʻomia se suʻisa o loʻo i le fanua i le fanua, i le togalaʻau, i le togalaʻau, o le palakalafa mai lala e mafai ona seasea maua se lagona seasea. E lava foʻi lala mafiafia e faʻaaogaina, ae e manaʻomia ona e galue vave seia e maua le taimi e mama ai, pe le punou.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

O le pa manu ma ou lava lima e mafai ona faia i lala mafiafia

I le auala, pe a fai e te faʻaaogaina ni laʻei tipi fou ma faʻapipiʻi i totonu o le eleele, pe a uma se taimi e mafai ona maua se pa o ola: Iva e ogaoga. O le a talafeagai ai ma se mea faapena.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Faagesegese se pa mai le willow, e mafai ona e maua se pa ola

A o le tulaueleele o le ola mama, faʻaaoga tutusa le inuina e tutusa. Na o le fausia mai le togiina o fana. A maeʻa ona latou maitauina, ae o le a matua faʻatuatuaina. E le faigofie ona momotu.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

O se mea manaia o le lalagaina

Le isi - lua ata o le wicker pa mai laupapa. Vidny eseesega i le faʻaogaina o le Sporwer ma le Actac Boards. I le tulaga muamua o le 100 mm, i le lona lua - 150 mm.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Mai le Komiti Faatino 100 MM

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Mai le laupapa 150 mm

E le gata e mafai ona faia se paie. E tele mea malie, e iloa ai: Gazebo, Challashi, elemene o le Faatoaga Faasalaga o Faoa.

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Lavea ma ou lava lima: Mai laupapa, Rods, lala

Faitau atili