Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o palasitika Windows ma o latou lava lima

Anonim

Tuʻu i faʻamalama o se auala faigata, lea, lea, e le manaʻomia ai masini faʻapitoa. Faatasi ai ma le manino o tulafono uma o tulafono uma ma ai, e mafai ona e taulimaina oe lava. Sei o tatou vaʻai ile faiga o faʻamalama ma ou lima lima.

Faʻafefea ona faia fua mo le faʻatulagaina o faʻamalama

E taua le saʻo o le saʻo i fua. Afai o le mamanu e itiiti ifo nai lo le tatalaina, o le a tatau ona faʻatumuina le gaogao ma le mou ese pe faʻateleina le malifa. E faʻapena ona tele o tausaga mulimuli ane, poʻo ni masina e latalata ai i le faʻamalama, ua amata ona taʻena ma toe fuataina ai le taumalulu. E oʻo foi i faigata e tupu pe a faʻataʻitaʻi le faʻamalama o loʻo aliali mai ai.

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o palasitika Windows ma o latou lava lima

Ae e le mafai ona faʻatagaina le faʻavaʻa e malolo ai i le amataga - faʻafetai i le saufaʻatasiga na taʻua o le televave Gapi (mai le 2 i le 4 CM), o le fuafuaga e maua ai le avanoa e faʻalauteleina ai.

O avanoa o loʻo iai ma le "kuata" (o lona, ​​o le kuata o piliki, tautua i le pito i fafo o le lautele) ma e aunoa ma ai. O faʻavae o fuaina e eseʻese mo i latou.

Muamua matou te iloa pe faʻapefea ona fuaina le aofaʻi masani. Lautele faitauina le forutu: fuaina o le mamao mai lalo ifo, i le ogatotonu ma i le pito i luga o le tatalaina, filifili le aupito itiiti. Mai ia matou toe faaleaogaina le avanoa avanoa. O le malosi o le kanesa o le pa, e sili lava le avea ma tele (2-4 cm).

O le Fua faatatau mo le faitauina o le maualuga: Mai mea i le itu taumatau, i le itu tauagavale ma luga o le ogatotonu matou te aveina ai le laititi, matou te toesea 3 cm mo le potu autu.

O faʻagaioiga ma le "kuata" manaʻomia le fuafuaina o le sili atu faigata.

Lautele faitauina faʻasologa: Faatauina o le mamao va i le va o tolopo i fafo, faʻaopopo le 4-6 cm mo le fauina o le togavao. O lenei taua e le tatau ona sili atu nai lo le mamao i le va o malifa i totonu o le potu ma manatu o latou tuaoi i le faʻavaʻa.

Maualuga faitau fua: Matou te fuaina le mamao i le va o le faavae ma le pito i luga slope, matou te le i ai le 1-2 cm mai i le shinging vol, ona faaopoopo lea i le ata le mamanu mo le faitotoa mai luga. O lenei taua e le tatau ona sili atu i le mamao mai le pito i lalo o le faamalama sill i le pito i luga slope i totonu.

Mataupu i luga o le autu: foliga o Mya o Custoptops

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o palasitika Windows ma o latou lava lima

Matou te fuaina le faʻamalama: i le lautele o le tatalaina i le pito i lalo o le faʻamalama faʻaopopo 1-2 cm. O le loloto o le tatalaina, le lautele o le Windows. Ioe, afai e iai le matutua, matou te na ona fuaina.

Fuaina le prooeek. Umi: lautele o le tatalaina i fafo atu ma le 6-8 cm. Lautele: o le mamao mai le faʻavaʻa i le pito o le tatalaina 3-5 cm.

Sauniuniga mo le faapipiiina

Faia ni mea taua ma taugofie mai le potu, aemaise le auala e faʻalavelave ai i le taimi e le afaina ai pe a faʻapipiʻiina ma e le o togi le efuefu. Meafale ma fola ufiufi le ata.

Matou te le fiafia i le ogatotonu tuai: Aveesea o le alavai maualalo, spindes, sash ma platbands, tipi le pusa mai le pito i lalo, liliu, mulimuli ane i le faavaa ma, mulimuli ane, o le ogatotonu o le tino ma le tino. Matou te faʻamamaina le tatalaina: togiina le tuai o le ufitu, fufulu le palapala. Afai e talafeagai, igoa tauvalaau tuai o loʻo tipiina i ni vaega o le 5-6 cm - O le a latou faʻalauteleina le faʻamalama.

Faʻasaʻoina o le faʻaletonu ma chips i luga o le kuata - o le faʻavasegaina o le fausiaina o le palu e sili ona lelei mo lenei.

Afai e te manaʻo e faʻamalosia le pito i fafo le suavai ma le fesoasoani a sipi-lipine, overhater o le kuata-faʻapipiʻi muamua ina ia faʻasaʻo.

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o palasitika Windows ma o latou lava lima

Sikuea ma cracks i luga o slupes e ufiufi ai ma coupopproomof tuufaatasiga ma ufiufi le prester. Lenei o le a faʻamalosia ai le puipuiga mai le faʻaʻaisa ma faʻamautinoaina le sili ona lelei ma le auvaʻa.

Faapipiiina laasaga i lea laasaga

Suia (laupapa po o palasitika) matou tuu i luga o le pito i lalo o le faamalama matala. I le faʻagasologa o le tuʻuina o se faʻavaʻa, aua le galo o le a e manaʻomia e faʻaofi ai le faamalama ma aumai le propiaze. I se faʻaopopoga, e tatau ona i ai avanoa faʻaavanoa mo lelema. O tulimanu o le namu nest nework e le tatau ona alu mo le kuata.

Faatasi faʻatasi ma le fesoasoani, matou te setiina le faamalama i luga o le mea na tupu ai ma le fesoasoani a pine o togi faʻalelei le mamanu i luga o itu. E latalata i le pito i luga i le pito i luga ina ia le faatopetope le faavaa.

Ole vaega ole vai (e sili atu le saʻo nai lo le taʻutaʻua lauiloa) Siaki le fausaga faʻafa. Afai e tatau ai, faʻaopopo le tele. E siaki ai le tulaga faalava, e fautuaina le faʻaaogaina o se tagata faʻatau.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻalua moega ma le aufana ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Mautinoa o loʻo lamolemole le ata i paipa uma, amata ona faʻaleleia ma taula.

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o palasitika Windows ma o latou lava lima

Faaleleia

I nisi o faʻamalama fausaga i luga o le tasi pe lua itu, ei ai papatusi faʻapitoa uamea mo le nanaina ma ua uma ona uma pu.

I lea tulaga, o le tauau tauau o loʻo i ai i le ituaiga o se sitepu ina ia maua ai le latalata i le pa i le puipui, pe a maeʻa le pu i le pa mo le taula ua le fiafia ai le puipui. Ou te faʻapipiʻiina le pito i lalo, o le ogatotonu ma, mulimuli ane, le pito i luga. I tulaga lautele, siaki tulaga.

E mafai ona faʻasaʻo le faʻamalama i le faʻavaʻa. Matou te saunia muamua i luga ma toso le puipui i luga o latou. Ona faʻapipiʻi lea o le pito i lalo o le faʻavaʻa i itu uma e lua, ae aua le mimilo le taula i le iuga. Matou te toe siakiina le tulaga o le tulaga, ona mago lea o pu i le ogatotonu ma lugafale. Ina ua maeʻa ona faʻaofi uma taula, mulimuli ane siaki le ie faʻamalosi ma faʻamalamalamaina le taupulega (e le fufusi ina ia aua le faʻaseʻe le faʻavaʻa e le o le faʻavae.

Faʻaofi le faʻapipiʻi i totonu o se ata faʻapitoa.

O lenei ua matou togi le avanoa. Aua le faʻapipiʻiina le tele o le puaa - e faʻalauteleina ma le tele o mea e mafai ona liliu ese. Afai e tatau, tatou te aveesea i latou ma se solvent pe mulimuli ane recrade se naifi. Glue Hydro-Vaopar Custove Forching Faʻapipiʻi i totonu o le faamalama i totonu o le faʻamalama i le taimi o loʻo faʻataʻamilo ai (seʻi vagana le pito i lalo) - o le a saunia ai puipuiga faʻaopoopo i le le puipuia ma le le puipuia o le plugging ma le le puipuia o le plusging ma le puipuia o le pgoging ma le puipuia o le pgoging ma le puipuia o le plugging ma le puipuia o le plugging ma le puipuia o le plugging ma le puipuiga o le pgoging ma le puipuia o le plugging ma le puipuiga o le progging ma le puipuiga o le pgoging ma le puipuia o le plugging ma le puipuiga o le progging ma le puipuia o le plugging ma le puipuiga o le pgoging ma le puipuia o le plugging ma le puipuia o le plugging ma le puipuia o le plugging ma le puipuia o le plugging ma le puipuiga o le plusging ma aisa. Matou te faapipiiina se vasa-e mafai ona fuaina o le susu o le susu i fafo o le faamalama - o le a le faʻatagaina le susu mai le ulufale atu, ae o le a ave mai totonu.

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o palasitika Windows ma o latou lava lima

A faʻamamaina le fomu, agai i le faʻauma.

Ina ia tuu le sash, faʻapipiʻi lona pito i lalo matasele i luga o pine o le pato, matou te tapunia le sash ma clog le lauulu o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga.

Afai o le faʻamalama e tutuli, matou te tuʻuina le tioata i le nofoaga i le faʻavaʻa ma faʻapipiʻi le pito i luga ma le pito i lalo muamua, ona itu o itu. Ina ia sifi loa i luga o le taofi, matou te susulu lemu ia i latou ma le samala paʻu.

Ia fetuunai nei le loka masini, faʻapipiʻi lima ma isi mea faigaluega. O le fuli puipuia e le aveeseina seʻia maeʻa galuega uma.

Tusitusiga i luga o le autu: sili atu nai lo 10 aoga fautuaga: Faʻafefea ona e glepaper i tulimanu

Oti le faamalama i autafa o pito ina ia alu i lalo o le faʻavaʻa ma toe faʻatulaga i totonu o le pepa faʻapipiʻi. O le tulaga o loʻo faʻaalia ma pine. O le avanoa i lalo o le faʻamalama sill o le faʻatumuina o se fofo pe matou te togiina. Mulimuli ane, ma le fesoasoani a le tagata lava ia-tino, matou te faapipiiina le faamalama i le faavaa i le tosoina i latou i le ogatotonu ma luga o pito i totonu o le faavaa.

Vitio "faapipiiina o se palasitika faamalama ma ou lava lima"

Mai lenei vitio o le ae aʻoaʻo ai le tele o le mutia o le palasitika o loʻo oe lava.

Faitau atili