O le Normenial laau mo le togalaau

Anonim

O le Normenial laau mo le togalaau

O laina o le gagana mo le faʻatoʻaga e avea ma se filifiliga lelei, o e o loʻo fuafua e aʻoaʻo e faʻateleina ni laʻau tetele oa latou togafiti, ae tou te le o iloa poo fea e amata ai.

O le Nernical Wall - fugalaau, ua lelei le tauau o aulaau. Latou te faʻamatuu atu i le manaʻoga e toto ni fugalaʻau fou i luga o le palo i tausaga uma. E talafeagai tele lea pe a fai e te le maua se taimi faaopoopo.

Afai e manaʻomia e le faʻaletausaga o laau faʻaletausaga, tausiga, faamamaina i le tautoulu, o fugalaʻau a le tutusa o le totoina tasi. Ile tausaga fou, e lava lou taulimaina o pa ma taimi mai lea taimi i lea taimi e maua ai ma le vai.

Pe a fai se fale o le fale, e tatau ona e faʻalatalata atu i le filifiliga o lanu ma le malosi tele. E fesoasoani uma le fua o mea o le a fesoasoani e fausia ai se laufanua tulaga ese. E le pei o penefiti, o ninisini ma le tele o tausaga, aumai le fealofani, ma le mafanafana i le togalaau, faʻatumuina o nileni malie.

E lua filifiliga mo le totoina o mea uma o manu: tulaueleele mai fatu pe mai le fatu. E le gata i lea, o le muamua filifiliga e sili atu le faigofie ma talafeagai.

Totoina o laʻau i le faʻatoʻaga o fatu e le faʻalavelavea, e le itiiti ifo le taimi, ma o le taunuuga o fana e maua lelei.

O le a le mea o manu o laau mai fatu

O lea, afai e te filifili e toto i manu o manu mai fatu i luga o le upega tafailagi, e aoga mafaufau i le tele o foliga o sea filifiliga tulaueleele:

  • Ituaiga o fatu o manu o le tutusa o mea e manaʻomia ona filifilia faʻalagolago i le ituaiga eleele i luga o le togafiti: o le vailaʻau poʻo le le mautonu, mago, mago oneone pe susu.
  • A filifilia le gurge, e taua le manatua o loʻo i ai le ata o ata ma malamalama-alofa.
  • O fugalaʻau o loʻo totoina e tupu tele i le avanoa eleele pe i totonu o pusa.
  • E tele tausaga o latou atinaʻeina, faʻateleina ma aua le manaʻomia ni faʻaliliuga faifai pea.
  • O siama o loʻo auai i fualaʻau le aoga na fetuunai i soʻo se tulaga masani.

Mataupu i luga o le autu: nofoaga masani o le faitotoʻa: masani tele

E ui i lea, e ui i le le-poto ma le faigofie o le tausiga, o le tausiga maulalo o le pegisa a o loʻo manaʻomia pea.

O le Normenial laau mo le togalaau

Muamua lava, e masani lava ona faaeeina atu laʻau laʻau, fola ma fafaga. Aemaise lava o le mea mulimuli, ona o le tele o tausaga o laʻau ua tupu aʻe mai i le tausaga i le nofoaga e tasi, na faasolo ina le toesea le palapala.

Faʻalagolago i le ituaiga o laʻau ma ana meaʻai manaʻoga, ma e aoga le filifilia o meaʻai mo laʻau.

Faʻapefea Ona Filifilia Fanua o Laʻiliʻili o Tupe?

O lisi o lanu o mea e tumu i ituaiga ituaiga ma ituaiga o ituaiga, i fesoʻotaʻiga ma lea e faigata tele le faia o se filifiliga.

Vasega e mafai ona faʻavasegaina mea uma o laʻau. O le maualuga lea o le laʻau i taimi o fugalaʻau, o le umi o le tuputupu aʻe ma fuga, o le faʻasologa o mea e tupu.

Afai e agavaʻa faʻatasi ma tuʻuʻeseina o mea i laʻau ma laʻau, e mafai ona e faia muamua ni faʻamatalaga o le a le masalomia faʻamolemole ia te oe ma tosina manatu o isi.

O Vili o Pemenials:

  • maualuga;
  • ogatotonu-idded;
  • Shorty.

O laau maualuluga foliga matagofie i le tulaga toatasi ma le vaega o le vaega. Akveveleiya lanumoana fetu e talafeagai mo le laufanua o le palu fefiloi, filifili, e teuteu ai nofoa pake i vai.

O le Normenial laau mo le togalaau

O le afa-o loʻo taʻapetipela ma fugalaʻau lanumoana o le a foliga matagofie i le pito i tua o le agamalu Greenery oona, lelei faʻatasi ai ma nofoaga maualuluga.

O le bell carpathian paʻepaʻe o le a avea ma teuteuga lelei o le sipine slude po o le rokarium. Pulea vao ma le kiona-paʻepaʻe bell-vaivai fugalaʻau e pei o le sili ona lelei puaa, fiafia i le fuga o le taeao ia te ia Setema.

O le mea taua e le tatau ona sese ma le filifiliga o ituaiga e fausia ai se vaega tulaga ese.

O le a le mea e faʻalogo i ai pe a filifilia fatu o manu o le atunuʻu?

  • 1. Le ola. Mautinoa o fatu e te filifilia e iai le lelei o fata lelei ina ia mafai ona latou teuina mo se taimi umi, ae e te le o faʻatasia i latou i le tausaga lava e tasi.
  • 2. Foliga o le ato. O le afifiina o mea e pei o le pese, e aunoa ma le faʻatuai ma teteʻa mai le vai. Afai o le afifi mo femalagaiga, o le a afaina ai le siosiomaga o fatu. Faalogo i le faamaoni o le afifiina.
  • 3. Aofaiga o aofaiga / tau. Lelei tele le tau o le ato mafai ona ona o le laititi o fatu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifilia se vaitaʻele o le vaipuna: o uiga autu o le eletise eletise

O fea e fai ai fatu?

E mafai ona e faʻatau fatu o lanu o tagata i luga o le upega tafailagi http://www.unt -cpanyy.by. O loʻo tuʻuina atu i le lautele o oloa o mea lelei.

Faamanuiaga o le Faʻatau:

  • uafu fana;
  • Lanu malamalama;
  • Uiga ese.

E mafai ona totoina fatu i totonu o le eleele pe tupu i le ituaiga o fatu. O le a lava le tulaga o lona tulaga, o se iʻuga, e te tumau ai, malosi mea, tetee i papala ma le leaga.

Faitau atili