Lilac pupuni: tuʻufaʻatasiga o le agamalu ma le alofa tunoa o le sitaili

Anonim

O le filifilia tatau Lilac BLUTIDS e iai le tele o le le mafaamatalaina lelei le lelei. Latou te faia se siosiomaga filemu ma le valevale i le potu malolo, o loʻo e siitia ai le ula a le tagata o le potu, ia faʻateleina le moli o le umukuka i le potumoe. E tusa ai ma le mafaufau o le psōgylogy, nisi lanu o Lilac lanu o loʻo faʻaavanoaina i le aveeseina mai faʻafitauli faalelalolagi, latou mafua ai le manatu e tuʻuleʻeina ma faʻagaioia. O lanu tutusa e sili ona pei o ni vaega fatufatu, atamai o le matagofie ma le alofa tunoa.

Lilac pupuni: tuʻufaʻatasiga o le agamalu ma le alofa tunoa o le sitaili

Vaega o le tuʻufaʻatasiga o ata

O auala e faʻalatalata atu ai i le au pupuni o ie puipui i le fili o loʻo tele. O filifiliga e mafai ona tu masani ma sili atu. E faʻatagaina ona faʻaaogaina ni lanu - mai le laʻei i se bluesturated blueberry.

I le faasologa mo le avanoa e le maua ai se foliga fou, ae o le vaʻaia lelei foi, e aoga tele le gauai atu i le tele o fautuaga.

  1. I totonu o le potu i totonu, pase ma le vevesi i leo foliga sili atu le mataina. O le sili ona lelei o loʻo manatu o le tuʻufaʻatasiga o le pale lilac ma kulimi, kulimi, tisoni o nifo elefane. E talia le mea faʻalenatura i le teuteuina o le ata: flax, Cotton, o fulufulu paʻu. I sea nofoaga siomia ai, o le silik ie puipui o le a aumaia ai le siosiomaga o taugata ma aristocracy.
  2. Ua faʻaaogaina Lilac Beteʻe i le sintgec style, o le upu moni e seasea lava. E le tatau ona tosina mai i latou lava ma e mafai ona avea ma se sili atu le faʻaopoopoina o le manatu autu manatu. Lamolemole, monophonic, plele panels o se pito talafeagai mo isi mea fai mea.
  3. Mo le tusiata deco sitaili, o paolo o le lilac o le sili fofo. Saturated Lilac o loʻo tuʻufaʻatasia ma lanu uliuli enaena mea. O le i ai o le fou uliuli ata e talia i luga o le monophogas ie puipui. Ua faʻamamaluina e le Purple ie puipui le manaia o sukalati sukalati. O le tuʻufaʻatasiga o le "PANESE" o le uluaʻi foliga foliga foliga o se maatali lilac lanu i le faʻavaʻa o auro. Lavender panels ma se manifinifi siliva mamanu e faatagaina.
  4. Faʻamuta ma le manaia laititi e fiafia i Lilac Sulle Lilac, i le pito o paʻepaʻe, poʻo le mea e tumu ai filifiliga. I le taimi lava e tasi, o le pepa puipui e tatau ona filifilia, e mafai ona e faʻaaogaina ni pupula matagofie i totonu. O Floths atonu o se lanumoana pe lanumeamata uma. O le pupuni o latou e tatau ona avea ma monophonani ma lamolemole. E faigofie tele ata e mafai ona fetuunai e se laina geomear geometric mamanu.

Fono

Po o le a lava le manatu o le itu o le totonu, e taua le manatua o le au talimalo e le o faaaogaina Lilac Fitinisina i nofoaga manogi. O nei elemene o loʻo tuʻuina mai le ea o le ea o le ea, o loʻo mafai ona afaina ai le mafaufau o tagata i totonu o le potu.

Lilac pupuni: tuʻufaʻatasiga o le agamalu ma le alofa tunoa o le sitaili

Lilac pupuni i le umukuka faaonapo nei

Mo le umukuka e sili ona lelei e filifili ai se malulu lilac lanu. O le a fausia ai se lagona talafeagai, o le a le fiafia i se le tusa ai ma le le tusa ai o le le tusa ai, o le a maua ai se potu i se tele o le la susulu.

O le sili sili ona lelei o lenei mataupu o se tuʻufaʻatasiga ma paʻepaʻe. E mafai ona seti filifiliga.

  • O le kiona-paʻepaʻe fausaga ma luga o le umukuka meaafale, o puipui o le pipi poʻo oneone paolo ma susulu lilac compleres o le maualuga o le malamalama o Kiseda o le a faia ai le maualuga o le malamalama o Kisesa.
  • E leai se matua aoga i luga o le malamalama, toetoe lava a paʻepaʻe mai le i ai o le a i ai se tamaʻi ie puipui gaʻoa o loʻo faʻamalieina, toetoe lava a valevale lanu. I totonu, e mafai ona faʻatagaina le faʻaaogaina o le Lilac Floral Passpalai i luga o puipui poʻo meaafale.
  • Lelei ma le aoga filifiliga - O le pupuni o pupuni Roma o le Lilac Shade pei o le faʻavaʻa o le Snow-White Windo.
  • O le a faigofie ma talafeagai le vaai atu se moli moli o ie puipui mai le veli pe tu i le ogatotonu o le faamalama. O le uluaʻi stroke o le a avea ma se tasi-itu-itu-itu-itu pipiʻi.
  • E teuteu tele le umukuka faigofie, e fautuaina le faʻaaogaina o ie papaʻe o le Austrian Ufuns ma le Lilac Mamanu ma VioldTiric Bands i le Ceny May.

Mataupu i luga o le autu: lipea o Linoleum: O le a le fufulu ma lafo le Scotch, sui ma le auala e aveese ai le Super Gelu, mama mai le fola ma fufulu

O ia filifiliga e talafeagai na o le umukuka lanu malamalama, e ao ona palu lanu. Le masani ai Jicy i le pito i luma o lanu viole po o le ea ie puipui foliga manaia meaafale samasama.

Lilac pupuni: tuʻufaʻatasiga o le agamalu ma le alofa tunoa o le sitaili

Lauiloa ma uluai potu moe

Mo se potumoe, sae i le mafanafana ma pask mustic, o pupuni o le ie puipui o le lilac lanu e talafeagai. O se ie puipui mamafa mai le velvet, ifo i totonu o le 'aʻai vaivai, faʻafeiloaʻi se moe maloloina ma puipuia mai le la. E le i ai le taʻutaʻua lauiloa filifiliga e aofia ai le lua ana o le tutusa tusitusiga ma le lanu, ae ma le eseʻesega o ni isi leo.

E i ai ni fautuaga i le faʻaaogaina o le lilac lanu i totonu o le potumoe.

  • O le lanu o le pupuni e fautuaina e toe i tua ma se aluga pe o se foliga foliga tutusa.
  • I le tamai potu moe, o le lilac e mafai ona avea ma lanu autu o le a iloa i le tele o elemene o totonu. Lenei o le a tatau ona e galue i le tuʻufaʻatasiga o le aotelega o luga, ma o le taimi lenei o le a avea ma faʻaaliga vaʻaia i le va.
  • O le potu sili na tupu, o le talavou pogisa ma o maufai e tatau ona avea ma lanu o le ie puipui.
  • I totonu o le potumoe, faʻatonutonuina o ie puipui o soʻo se pa puipui o Lilac foliga leai se sili atu le leaga nai lo le lavelave fausaga ma piopini ma peroxides. O nisi taimi e le manaʻomia le faia o se mea e mafua ai, e sili le amata mai le filifiliga faigofie.
  • Mo tagata fiafia i le feteʻenaʻi o loʻo i ai le manumalo-manumalo - o se tuʻufaʻatasiga o lanu viole, blueberry po o le lavender ma le lalagaina samasama. E mafai ona e taʻalo i le faʻafeagai, faʻatasi ma pupuni o le lanu lava e tasi ma le lisi pupuni o le isi.
  • Leai se mea itiiti i Lilac tuʻufaʻatasia susulu lanu piniki ma lanumoana lanu. E le i solia le ore i le mamanu, ma amata mai le potu e taina ni ata fou.

Lilac pupuni: tuʻufaʻatasiga o le agamalu ma le alofa tunoa o le sitaili

Faʻafefea ona fai se faʻamalama i le potu malolo?

E teuteu i le potu malolo o le lilac o le lilac faʻaaogaina e le mafaamatalaina. Afai e tupu lenei mea - o le muamua ma le atoatoa o le ata e mautinoa. I totonu o le potu o loʻo fuafuaina e talia ai le au perofeta ma faatasi uma, o se masani tulaga sili ona taugata, ma le teuteuga o le faʻamalama e faʻamalosia ai mea fiafia.

Mataupu i luga o le autu: lambonen shell: mamanu ma le laulau, gaosi tekinolosi

Ina ia aua nei faia ni mea sese masani, e tatau ona e malamalama ia te oe lava i fautuaga faigofie.

  1. O le tuʻufaʻatasiga o le lillac ma paʻepaʻe o le a faia le potu o le tamaʻitaʻi, "suamalie", toetoe "konekarate".
  2. Lavender, Puse, Blueberry compsons i luga o le efuefu talaaga - sili atu le lototele filifiliga.
  3. E aofia ai le le mautonu, "aiga" e le iloga i paolo, lanu enaena, uliuli uliuli.
  4. O le potu malolo o loʻo iai se tuʻufaʻatasiga o le tele o ie o eseese lanu o lilac.
  5. Susulu, fou ma le fou foliga foliga mai o se pale lilac i le pito i tua o pa lanu viole pa ma meaafale meatanu.
  6. Afai e talafeagai le meafale samasama i totonu o se potu faʻapitoa, ona fiafia lea o le le fiafia, ae o le le faʻaaogaina filifiliga e faʻamaonia ma Blueberry Shortins.

Aua neʻi galo o le potu malolo o le pito o le fale. Afai e leai se faʻamoemoe e faʻaseʻe malo, e le tatau ona tuʻufaʻatasia le malu o lilac paolo ma ee atu i leo.

Lilac pupuni: tuʻufaʻatasiga o le agamalu ma le alofa tunoa o le sitaili

O filifiliga a tamaiti

I le potu o le tamaititi o soʻo se matua, o foliga o le lila e mafai ona faʻaaogaina ma le malosi. Aemaise fou ma lelei a latou tuʻufaʻatasiga ma salati. E sili atu ona lelei tamaiti, e manaʻomia le faʻaaogaina pe a filifilia ni mea. I le ata autu ata o le pa, o le taualuga ma le foloa e sili atu le toststind i pastel uncobtertive leo.

Mo le potu o le teine, e mafai ona e mafaufau i le filifiliga ma le fufuluina o le Blueberry Grand Curetans na aoina i se mamanu faigata. E le i ai le maualuga o le tuufaatasiga o le Lavender ma lanu piniki suamalie ma paʻepaʻe mea atofata. Mo uso o talavou, o se tuʻufaʻatasiga o le pogisa, toetoe a lanu lanu uliuli ma lanu efuefu ma i totonu o itulagi o eseese tikeri o le vevela e talafeagai.

Lilac pupuni: tuʻufaʻatasiga o le agamalu ma le alofa tunoa o le sitaili

Le manuia tuʻufaʻatasiga o lilac pupuni ma mumu mumu

"Faasaina" tuʻufaʻatasiga

Lilac lanu e iloga e se mea ofoofogia i lona malosi uma ma le pupula. I le tulaga lea, e i ai ni nai laupepa, o le tuaoi e te manaʻomia e aloese ai mai:

  • uafu;
  • teracotta;
  • Lanu moli;
  • piliki-enaena;
  • Lauga mumu;
  • Bolt-lanumeamata.

Aloese mai le le mautonu e faigofie tele. A o le i mauaina le ie puipui, e manaʻomia le faatusatusaina o ni finauga ma meaafau poʻo ni meaafale o meaafale ma le faʻauma, o le a le mafai ona iloa vave e feteʻenaʻiga.

Mataupu i luga o le autu: Prepaper faʻamaeʻaina filifiliga

Lilac pupuni: tuʻufaʻatasiga o le agamalu ma le alofa tunoa o le sitaili

Gaosiga

E toʻatele e talitonu o le lilac lanu e eseʻese ma le paller ma monony. O le mea moni, o le faatusa lea i le sili ona mauoa paleni o matata talafeagai mo taimi uma. Ae e le faʻatagaina le faʻaaogaina uma o le fale i le tutusa o le lanu, o le a faʻaleagaina ai le popole tele.

O le "uso laititi" o le lanu viole ua mamanuina e malolo ai, faʻatulaga se lagona fiafia, o lea e manaʻomia le faʻaaogaina i le mea faʻapena. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le au pupuni poʻo le Blueberry compoin o le a le faʻatagaina latou e taulaʻi ma galulue.

Faitau atili