Pupuu pupuu i totonu o le potumoe i le faamalama pe faʻafefea ona suina: faʻataʻitaʻiga mo potumoe ma umukuka

Anonim

Ina ia mafai ona tuʻuina atu le atoatoa, ma o le potu lava e puipuia mai le matuā susulu o le la, o fafo o le uila, vanu ma le lima uila faʻataʻitaʻiina o loʻo faʻaaogaina. O pupuni o loʻo faia i aano o le lelei o le lelei ma le tele, o le ata ma le lanu e matua ese lava o le tasi ma le isi. O pupuni e mafai ona umi i le fola poʻo se puʻupuʻu, i ai se umi umi i le faamalama. O le faiga o lo latou siitia poʻo le faʻasalalauina e ese. Faʻafefea ona teuteu teuteu mo le fale ma ou lava lima? E manaʻomia le filifilia muamua i le auala e faia ai e le pupuni o le a faia, o le a faʻaaogaina le mea e aoga ai.

Pupuu pupuu i totonu o le potumoe i le faamalama pe faʻafefea ona suina: faʻataʻitaʻiga mo potumoe ma umukuka

E tatau ona totogi i le lanu lanu o mea mo pupuni, tuʻufaʻatasi ma le potu masani o le potu.

Filifili le pepa e mulimuli mai i le aotelega totonu, sitaili, nofoaga. Mo le umukuka, e sili le faʻaaogaina o se ata puʻupuʻu, ae mo le potumoe, mafiafia moli-fufusi pupuni o le a avea ma sili filifiliga. Mo le potu o tamaiti, e sili le mafai ona faʻatupeina pupuni o ie puipui, faʻatasi ai ma puipui mau e mafai ona puipuia faasaga i le pisa ma le pefu. Mo le potu malolo e mafai ona filifili toetoe lava o soʻo se ituaiga o le faʻamalama matala matala. E mafai ona agavaʻa ma malie pupuni masani, ie faʻapipiʻi i le motu o tagata poʻo fafo atu o mata o loʻo masani ai.

Liliu le Polokalama mo le Fale mo le Fale

Pupuu pupuu i totonu o le potumoe i le faamalama pe faʻafefea ona suina: faʻataʻitaʻiga mo potumoe ma umukuka

Polokalame o mamanuina o mamanu ma ni tamai mamoe faaluaina.

O le a le mea e filifili ai ni faʻailoga faʻapitoa mo Windows? O le aso, o pupuni mo aiga e mafai ona pikiina se isi ituaiga. O ie, foliga, le umi - e ese mea uma, ae e le mafai ona sili ona faigata, e aunoa ma le mafaia ona galue ma se masini suisui.

O pupuni masani o pipili o faʻapipiʻi ata o le ituaiga, lea e mafai ona maua i totonu o potu potu. E na ona faigofie, ae mafai ai ona latou aumaia ia te i latou se foliga manaia e faʻaaoga ai tamaʻi mamoe faʻapitoa ma tamai mamoe.

Mataupu i luga o le autu: embard lanu i totonu

O loʻo suʻiina i latou mai le mafiafia poʻo le moli moli, tulle, e mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se potu. O le umi o ia pupuni o na pupuni, i le fola, i le faamalama, teisi laititi pe maualuga atu nai lo le faamalama. E fuafua lava ile faʻamoemoe o le potu e faʻaaoga ai le pupuni.

O ie puipui o le au pupuni o tauaso o loʻo tulaʻi mai i luga o le faʻaaogaina o se fesoʻotaʻiga faʻapitoa o auala, o le Winding o Taadas. Faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi e oe lava?

Ua lava le saunia o ni ie faʻanatura, e tasi le lava lona afaina, o le tasi itu e faʻapipiʻi i le isi o loʻo faʻapipiʻi i le mama e faʻatonutonu ai.

O le pupuni o lenei ituaiga e mafai ona vaevaeina i 2 ituaiga:

  • toe tautau le tapoleni;
  • O le tapoleni e agai i luga o se taiala faapitoa i autafa o le faamalama matala.

O le ie puipui a Roma ma Austrian

Pupuu pupuu i totonu o le potumoe i le faamalama pe faʻafefea ona suina: faʻataʻitaʻiga mo potumoe ma umukuka

Mamanu mamanu o pupuni o le Roma.

Ua leva ona lauiloa le au pupuni o le Roma, o latou o se ituaiga o tauaso o loʻo faia mai ie poʻo se pepa malosi. E faia i foliga o se tapoleni, lea e oʻo i le siʻitia o le fale lauʻeleʻele lapoʻa, i ai ma taga ma mamafa i le faʻatusa o faʻailoga alala.

Sywing Sese, e manaʻomia le ave o se upega tafailagi o le faʻatamafa foliga, fuafua le numera o ato, sitepu i le va oi latou (mo le faʻaaogaina o laulau faʻapitoa).

E latalata i le pito i lalo o le atolaau, o se tamaʻi taga e faia i le manifinifi manifinifi ua folasia, o le mafiafia o le paʻu o le pito i lalo e le leiloa lona foliga o le tafe o le ea.

O le faʻatamala le faʻatamala e iai lona lava sitaili ma taugata foliga o mea uma e uiga i le le masani ai ma le matagofie Austrian Shortins. O i latou o le tapoleni e tulaʻi i luga, faia se cascade o le taufetuli i lalo i le pito i lalo.

O le fetuutuunaʻi o le ie puipui o lenei ituaiga ituaiga e faigofie, o le tagi o loʻo faʻatinoina i le aluga o tupe faʻaalu o 'olo, lea e faʻamalosia mai le itu sese o le ie ma mama.

I le faʻatagofieina o pepa, o le taulaga o se tapoleni saʻo, ae i le umi o le pepa matagofie, teisi faʻatamala beffers i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo o le pito i luga.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fai pe a fai o le tamaititi e 'aina le laupapa laupapa

E eseese le foliga o tagata Farani. O le eseʻesega o loʻo i ai se vaapiapi faʻapopoleina o le a le matagofie, matagofie ma taugata pe a faʻaola. E fetaui lelei ia ie puipui mo so o se potu. O le suisui o pupuni mo le potumoe ma o latou lava lima o lenei ituaiga e le faigata tele, o le ie e mafai ona ave ai se malamalama opaque po o le faasee le afa.

O le a le mea e lelei ai tagata tauaso?

O le tauaso o se malamalama-puipuia foliga o pupuni e mamao ese mai i taimi uma mai le ie.

O faatatauina ua iloaina i se taimi umi, ua vaeluaina i latou i faatafunaga ma faalava, e mafai ona faia i palasitika, fafie, e ui lava lava i ai foi o latou nofoaga ma mea tusitusi.

Naʻo ia lava e faia se mamanu faigofie, ae e taua le tusi mai o se ata, tuʻuina atu se auala mo le siiina aʻe. E sili tauaso mo soʻo se ituaiga o le faʻamalama matala, e mafai foʻi e se tasi ona mafai.

Faʻatasitasi tauaso mafai ona avea ma masani pupuni o le slidins o le puʻeina poʻo le siʻitia ituaiga. O le a latou foliga mai e sili ona lelei pe a le o avega i totonu ma le tele o mea faigaluega.

Ia, e talafeagai mo Mederanean, Latina Amerika sitaili, pe a le mafai ona aoga oloa. O le ata lanu e mafai ona atoa, ae mo se laʻau e sili atu le faʻaaogaina o le natura pogisa lanu, ae mo palasitika ma tissu e faʻaaogaina ai se lanu.

O le ie puipui o se tipi o le tisu o loʻo faʻapipiʻiina e se auala faʻapitoa e tapunia ai le faʻamalama matala. O pupuni uila mo soʻo se avanoa e le faigata, e tatau ona i ai muamua tomai faasefi, e mafai ona faʻaaogaina se masini suisui. E taua le filifili o le itu taumatau o le pupuni, e ui lava o le laina saʻo le laina e atoatoa mo soʻo se avanoa ma nofoaga.

Faitau atili