Faʻafefea ona e suʻi se patch mo le fafagaina o le faʻamalieina?

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Sauniuniga mo le manino
  • Tipiina ma le fiaai
  • Faaopoopoga Gaoioiga

Ina ia tupu, o le pepe e tatau ona 'ai lelei. O vaega nei o meafale i tua o tamaiti, faatuatuaina e uiga i ai, na fausia le tele o faʻataʻitaʻiga o nofoa faigofie ma tele o nofoa mo le fafagaina. Faʻafetai ia i latou, o meaʻai e le gata gagani o le tamaititi i se siosiomaga lelei siosiomaga, ae tuʻu i ai mo sina taimi, e aunoa ma le popole i le mea moni o le a paʻu le pepe.

Faʻafefea ona e suʻi se patch mo le fafagaina o le faʻamalieina?

Tele taimi, nofoa mo le fafagaina o loʻo faʻatauina faʻatasi ma se palasitika palasitika, faʻaosofia le paʻu o le tamaititi. I ia tulaga, e sili atu le faia o se ufiufi oe lava.

O le mataupu e mafai ona taʻua o le vaega autu o se mea tutusa o meaafale.

I mea uma lava, na ia fusifusia le KRACH ma muamua uiga o le tamaititi, le tulaga o lona soifua maloloina, ma, ma le alofaina. E tele avanoa e faʻatulaga i faʻapipiʻi faʻapipiʻi, pe a faʻafesoʻotaʻi atu poʻo ai le paʻu o le pepe maʻi ma apala. I le auala tele mo se taimi umi, e mafai e le pepe ona tu ma amata ona tupu.

Faʻafefea ona maua se auala i fafo atu o se tulaga faapena? O le fanua faaonapo nei, e ofoina atu se filifiliga tele o ie na faia o mea masani o mea masani ma lelei talafeagai mo fesootaiga ma le pa o le pepe. Afai o lau tama e teteʻe pe le fiafia e nofo i luga o le suauʻu suauʻu, pe a fai o le ufiufi muamua i luga o le nofoa fafaga ua amoina ma e te manaʻo e toe faʻaleleia se mea. O lenei mea e tupu o le a manaʻomia tele mea laiti tau, ma o le iʻuga o le a sili atu i lou faʻamoemoe uma.

Sauniuniga mo le manino

Faʻafefea ona e suʻi se patch mo le fafagaina o le faʻamalieina?

Mamanu togafiti matagaluega.

Ia o le ufiufi e tutusa lelei e mafai ai, e sili atu le faʻatinoina mai le 3 vaega o ie. O se ie malosi e talafeagai mo le vaega pito i lalo, o le a tautua ai se faavae malosi mo le atoa mamanuina. O le vaega o loʻo faʻatinoina mai le oona o le solomuli o le a oʻo ia tertherizer poʻo le sili ona matagofie o le WALNThonticial Winterzer, o le a maua ai le nofoa agamalu. O le pito i luma o le nofoa e tatau ona faia i le Folani Flybari, lea o le a saogalemu pe a faʻafesoʻotaʻi le tino o le tamaititi.

Tusitusiga i luga o le autu: Marquis mo le taavale faia oe lava

Afai e te lagona le mautinoa ma taʻu atu ia te oe lava: "O le faaeʻeinaina o le ufiufi mo le fafagaina o se manaia mo le fafagaina, saunia mea nei talafeagai ma meaae:

  1. Cotton, Cotton Fabric mo le pito i luga vaega.
  2. Singry Proviceon mo faaputuga.
  3. Rigid Cotton po o x / B + fasi fasi ie mo le pito i lalo.
  4. Portnovo seleulu.
  5. Skinisi.
  6. Pine.
  7. Filo.
  8. Nila.
  9. Pepa pe o le fiafia e aunoa ma le pito i lalo o le faavae mo mamanu.
  10. Penitala.
  11. Masini suisui.

Filifili e suʻiina se mataupu, e manaʻomia le i ai o le manatu o le a le mea o le lumanaʻi e tatau ona liliu i fafo. O le sili ona manaia, ina ia fafaga le tamaititi, o ufiufi ua faʻapipiʻiina i taga faʻapitoa i tua o le pito i tua o le nofoa ma le lima o loʻo vaʻai. I le le isi, o fale malupuipuia e taofi ai le pepe mai le pau e tatau ona tusia ia i latou. Afai e tatau, o le aʻoaʻoga atoa e tatau ona aveʻesea mo le faʻamamaina ma le fufuluina.

O le faigofie sili ona faigofie e seʻi se mataupu ma faia lona faʻatulagaina - faia le suia mai le ufiufi tuai. E faapenei ona taua:

Faʻafefea ona e suʻi se patch mo le fafagaina o le faʻamalieina?

E ala i pu i le mataupu, fai e malupuipuia e taofia ai le pau o le tamaititi.

  1. Aveese le ufiufi tuai mai le nofoa.
  2. Tuu vaega uma o le ma le pala i luga o le fola.
  3. Talosaga i le mamanu o pepa poʻo le fesagaʻi ma le penitala mataga e aofia ai ma ana tagata faʻatau. E aliali mai le Mamanu o le mataupu.
  4. I luga o le mamanu, faʻailogaina le nofoaga o laina. E mafai ona e tipiina i latou ma seleulu. O nei pu o le a aoga pe a makaina vaega i lalo o laina.
  5. E manaʻomia foʻi le tuu okaina i lalo o le slot mo fusi fusi. Auā o loʻo faʻaofi le mataupu i le vaega tele. O le Mattuttuney e tatau ona faʻaleaʻoaʻoina luga ma fetaomi, ma le faʻailoaina o le foliga o le nofoa. I luga o le mamanu o iai nofoaga o slots ma bends.

Toe foi i le vaega

Tipiina ma le fiaai

Ina ua sauni le mataupu o le mataupu, e mafai ona e amataina le oloa. Muamua, e manaʻomia le vaneina o se laina ma taga mo le mea e faʻaaoga ai le fusuʻaga o le cotad poʻo le fefiloi. Faatasi ai ma le fesoasoani a fualaau, o le ufiufi o le a fai o le a laei i tua ma le lima lima o le nofoa mo le fafagaina. Ina ia fai taga, tipi i lalo le lauga 3 auiliiliga: o le pito i tua o le pito i tua o le faavaa ma 2 itu. Aua neʻi galo e tusi se malologa i luga o le ato mai le faʻaputuputu o le 1 cm.

Mau: o le mataupu: o le tuʻufaʻatasia o le faʻavae o le fale o se peniplex - o le saʻo le faʻamaulaloina o le fusi i le faavae

A oʻo mai faʻamatalaga o taga, ma latou pito i lalo, lea o le a tuʻuina i luga o le nofoa mo le fafagaina, e tatau ona fetuʻunaʻi i le 1 CMin. A uma, e tatau ona faʻaaogaina ni taga i le pito i luma o le ie lalo o le pito i lalo ma seʻi i lalo ma seʻi e faʻaaoga se masini suisui.

Ma o le laina o le itu o le foliga o le ie o loʻo sili atu i luga o se lelei-stroke ma sologa lelei decotoged mea mai le mea o le a gaosia ai le ufiufi. Lua vaega o mea e tatau ona faia e pine ma le nofoia. Ona ona e mafai lea ona e tipi le fasi vaivai o le vaivai. O na gaioiga e aloese ai mai le skew of the ie ma, e tusa ai, o oloa atoa atoa.

O le isi, o le iʻuga o le mamanuina o le aʻafia o le laina o loʻo taugata i luga o le vaega o le sythet laupapa, nonoa ma pini, mokesi ma tipi ma tipi. Ona nonoa uma lea o mea uma o loʻo nonoa i luga o le tino i luga o le masini suisui. I le pito i lalo o le Oloa i le lumanaʻi, e manaʻomia e tuʻua ai le pu e faʻalauteleina ai le ufiufi i le pito i luma.

Ua aveʻesea vaega ia, o tusi na muamua atu, ona iʻu ai lea o le oloa i se auala e tumau ai i totonu, i le va o faaputuga mea. O le iʻuga mamanu e tatau ona tuʻuina i luga o le laulau poʻo le foloa ma faʻamalosi tino i luga o le ata, i luga o le faʻavae o loʻo faʻaaoga ai faʻailoga maʻa. Uma le faaiuina laina laina muamua alu i luga, lea na fuafua i luga o le masini suisui.

Toe foi i le vaega

Faaopoopoga Gaoioiga

Ua toetoe a toe sauni le nofoa. O le isi laasaga o le aveeseina o le tatalaina lea o le oloa na avea ma oloa. E sili le faʻaaoga o se mea lilo, ae afai o oe o se tagata poto masani i le sui o loʻo faia pe faʻapefea ona faia, e mafai ona e suʻi se pu i soo se auala i soʻo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se auala i soo se itu O le mea autu o le sui o le sui o le mea na fiafia ai ma e le o ō atu i mata.

Mai le itu sese o le nofoa o le nofoa na maua, e mafai ona e suʻiina se tele o le bolastic band, ma o le a faʻasaʻoina le oloa i luga o le nofoa. Afai o loʻo lava lava lau tama, e manaʻomia tele e faʻaautuina le saogalemu. Ina ia faia lenei mea, faasolo atu pu i nofoaga faailo, togafitia i le tiai ia nofoalii ma tufa atu fusi i luga o i latou i le faovaga i le taimi o fafaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le laupapa faʻapipiʻi i luga o puipui o le potu?

E aoga le fai atu e aunoa ma se mea na tupu ia aveese se oloa i se ufiufiga, e faigata tele, o lona uiga e manaʻomia le faia o le faʻagasologa i le tele e mafai ai. O le a maeʻa le ufiufi o le a fiafia e faʻamalieina oe ma lau tama ma lou faigofie. Ma e leai se tasi o le a finau: fiafia tamaiti - Fiafia Tina!

Faitau atili