Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pupuni Roma i luga o le Garaddine i luga o palasitika Windows: foliga ma ala (ata ma Vitio)

Anonim

Ata

Ua lauiloa ina ia muamua faaali le pupuni o Roma i le senituri mulimuli ane i le seneturi talu ai. Na talafeagai le tulaga ma le fuafuaina i na tausaga, ua taua ai le toatele o tagata i aso nei. O ie puipui o se fuafuaga na iloa ai le ofoofogia o faiga, faamafanafanaga ma tala masani. Mo le tele o tausaga e faʻaaoga, latou te maua ai se toʻatele o tagata faʻaaʻau. Ia malamalama i le faiga o latou gaioiga, oe manaʻomia le iloa pe faʻapefea ona faʻapipiʻi pupuni o tagata Roma.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pupuni Roma i luga o le Garaddine i luga o palasitika Windows: foliga ma ala (ata ma Vitio)

Polokalame mo le tipiina o pupuni o tagata puipui o Roma.

O a ni masini e manaʻomia mo le latou faʻavae atoa ma latou te nonofo i le faigofie? O le ie puipui o Roma - pe faapefea ona faʻasaʻoina? O tali i nei fesili uma e mafai ona maua i lalo.

Puipuiga le puipuiga

I le tele o taimi, o tagata pupuni o pupuni o loʻo fuafua i faʻatoʻaga, lea e faʻamaonia ai le tele o tagata gaosi. E gaosia ai le eseese o fesuiaiga o ni suiga e pei o ni masini e pei ona faʻaaogaina mo le faʻaaogaina i ata eseese.

Faʻapipiʻi ni ie pupuni i luga o se tamaʻi pa e mafai loa ona vave i luga o le faʻavaʻa. O lea o le pupuni o le gagana masani o tautau. O le iʻuga, e mafai ona faʻaopopoina le avanoa ma tatala le faʻamalama, faʻafaigofie.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pupuni Roma i luga o le Garaddine i luga o palasitika Windows: foliga ma ala (ata ma Vitio)

Faatepue o pupuni o le Roma.

I luga o le saito o le itu faaparapi e tatau ona faʻapipiʻi i le pupuni o le Roma o le faʻataʻitaʻiga, igoa 1500x1800 mm. O le tele o o ia foliga o loʻo avanoa i aso nei. O le afu o sea fuafuaga ua teuteuina i luga o le faamalama, maua tulaga tasi i le potu. O le ie puipui ua faʻavaeina i lenei auala o le a iai i le tulaga tutusa ma le puipui.

O lenei la ua tele le faʻatau atu e mafai ona e mauaina nimanu e fetuutuunai e faʻamau ina ia fusifusia ia pupuni i luga o faʻamalama. O se faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga tutusa e mafai ona vaʻaia i potu moli. Oloa o sea fuafuaga fesoasoani e faʻamalosia ai ni au pupuni o Roma, aʻo le tuʻuina atu i le potu i fafo faʻamaumauga o le faʻamalama vaalele.

Tala Faatatau i luga o le Autu: 7 Studio Summed Dutypen Thandundundments. O mea taua o le 2019

O tupe faapena e i ai masini fuafuaina mo pupuni i luga o le auala o le taotoga i le mata.

Pupuni o lenei ituaiga, gaioiga ma le lapotopoto filifili, ua fuafuaina mo isi filifiliga mo le faʻamalosia o masini. O lenei filifili e na o matagi i se ituaiga o le talipalau po o le cone. O se faʻataʻitaʻiga o se auala faigofie o le a avea ma ie puipui, o le fuli lea o loʻo faia sao i luga o le faʻamalama faitotoʻa, 3 cm mai le tioata. Tele lapopoa e faʻamalieina mo le faʻamalosia o le ie puipui o le umi o le umi ma le lautele. Latou te faʻasaʻo i luga o le faʻamalama matala.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pupuni Roma i luga o le Garaddine i luga o palasitika Windows: foliga ma ala (ata ma Vitio)

O le ie puipui o Roma na te faia ata.

O le vanu malulu o le tautotogo, faʻapipiʻi i le pito i lalo o le pupuni o Roma, e faia se alafua o le mea lelei ma le mautu o le puipuia o le ie puipui o le tele o le loloto E mafai ona e siiina le ie i le maualuga o le maualuga e faʻaaogaina ai se otometi polokalama. O fua e tele lapopoa ma tagofia tuusaʻo i luga o le faamalama.

E pei ona masani ona tupu, o pupuni o pupuni pupuni ua faʻatauina i se seti i le faʻavasegaina. Ma se faʻatonuga taʻitoʻatasi o le a talafeagai ai le mauaina o lenei mea taua e ese. O le a leai ni faʻafitauli i le latou faʻatau, ona o le toʻatele o tagata gaosi, faʻamuamua i le faʻatau mea manaʻomia, ua fausia e le pisinisi ma o eA)

O isi gaioiga e le faigata tele.

Muamua, e tatau ona faʻapipiʻi le oka i le scatle, faʻanatura, poʻo luga o le puipui.

Ona faʻasaʻo lea o le ie pupuni i lenei faʻavae. O le tele o taimi, o faʻasalalau o loʻo aofia ai ma le tapoleni, ina ia le tatau ona e popole e uiga i la latou filifiliga saʻo. I le taimi nei o lo latou toʻesea, o sui o le faʻapotopotoga o le a fesoasoani e fai ai o latou gaʻo.

Faigofie auala e faʻapipiʻi ai le au pupuni Roma: foliga ma ala

I le taimi nei, o soʻo o le tutoʻatasi o le gaosia o le tele o uiga o le olaga faʻatele. Ua aoga foi ile ala faʻatautaia ma faʻavaveina o puipui o Roma. Ae uma, e moni lava, soo se tasi e iloa pe faʻapefea ona faatino le masini suisui ma manaʻo e fai a latou lava faʻataʻitaʻiga, e aunoa ma le sioali atu o le ie puipui. Faʻafefea ona faʻaseiina o faʻasao?

Mau i luga o le autu: Aisea e te manaʻomia ai se tagata o le 'oti?

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pupuni Roma i luga o le Garaddine i luga o palasitika Windows: foliga ma ala (ata ma Vitio)

204 o le aulotu filo filo mo lē puipuia o Roma.

  1. O le faigofie ma faigofie auala o le a avea ma faʻatau o se mea ua maeʻa ma le tele o le pupuni o le ie puipui i luga o se velcro. A maeʻa le olaga filifilia, e faigofie ona aveese ma soloia, ona leai lea o ni faʻafitauli o loʻo pipii i le faʻavae.
  2. Faʻaaogaina o se meafale faʻapipiʻi, o le ie o loʻo taofia i luga o le puipui poʻo le oAves. O le faʻaaogaina o sea mea faigaluega e tatau ona fesoʻotaʻi ma le faʻamaoni i le faʻamaoni o le paʻu o le pioneta ma sefeina o se faʻamaʻi o le tino.
  3. I le vaega pito i luga o loʻo i ai se punou, ma le tapoleni naʻo le ofuina i luga o le ie puipui. O foliga na sili atu nai lo le filifiliga muamua. Ina ia mafai ona aveese lenei lavalava mai le cornice, o le a e maua le pa atoa.
  4. Ona fai ai lea o lauʻeleʻele i luga o le ie puipui, ona tuu lea o ia o le tagata Reoler. Mafaufau tagata mafaufau i lenei filifiliga e le matagofie tele, e ui lava o le tuʻuina atu o le fuafuaga o areetic ma transent e mafai ona e faʻaogaina le tiapolo.

O le pa puipui o Roma i luga o faamalama ma puipui

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pupuni Roma i luga o le Garaddine i luga o palasitika Windows: foliga ma ala (ata ma Vitio)

Polokalame o filifiliga mo pupuni o Roma.

E ui lava i le faigofie o le faapipiiina o fale filifilia, e le tatau ona faʻagaloina lava e se tasi e uiga i vaega taʻitasi e taua tele.

O le mauaina o se nofoaga mo le faʻapipiʻiina o ia fausaga, e taua ona malamalama pe o le a natia pe tatau ona nana le faamalama. O le filifiliga mulimuli e tatau ona filifilia e tagata e ona o le auleaga faalauaitele. O le i ai o se potu malolo ma le lautele o faamalama e mafai ai ona faʻaaogaina mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe, o le a le maua ai le avanoa.

O le faʻafitauli o le faʻapipiʻi o ia ie puipui na filifilia e le aunoa, o lea o loʻo iai le tele o ituaiga uma o filifiliga. O lea, e mafai ona faʻapipiʻi le teave i le taualuga, o loʻo i le pito i luga o le faʻavaʻa. O lenei mataupu o le a sefe ai le faamalama mai le mimiti pu. O loʻo i ai foʻi le avanoa o le faʻasaʻoina o le tapoleni e aunoa ma le faʻaaogaina o se cornice, o loʻo i ai i luga o se sesega faʻapitoa, saunia lelei le faʻagaoioiga mai itu uma e lua. O le isi auala e faʻaititia ai le faʻamalosia o le mamanu e ala i le metotia o le palasitika loka ma le tutusa pepa pito i ai. E ui i le tuufaatasiga ma le tala masani o ia metotia, e masani ona manaʻomia le toe faʻaaogaina o vaega o loʻo faʻavaveina elemene i le ituaiga o fao.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻaofi le 'olo i totonu o le faitotoʻa i totonu o lou lava lima: filifiliga ma faʻapipiʻiina

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pupuni Roma i luga o le Garaddine i luga o palasitika Windows: foliga ma ala (ata ma Vitio)

Tele tomai lautele o tagata palakalafa o tagata.

E aoga ona mafaufau o le ie, faʻamalosia i luga o le faʻamalama, faʻamalosia i luga o nuamolega i le amataga o taimi ma le tapunia o Fratuuga, pe a manaʻomia le vela.

O le faʻapipiʻiina o le papota o loʻo tautau i luga o le pa poʻo le taualuga, luga o le faʻamalama mamanu.

Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se ie lua ie puipui i luga o le faamalama, e aofia ai ie puipui o Roma, o le faʻaaogaina o le tulaga muamua, o le ata o le muamua ituaiga e tatau ona tautau ai i le avanoa o le avanoa. I lenei tulaga, foliga foliga o le a alualu i luma.

A o le foia o se faʻafitauli e uiga i le nanaina o oAves, e tatau i tagata taʻitasi ona filifili le filifiliga sili ona lelei. Ou te manaʻo e faʻamanino atu o le soona gaosiaina o le faʻamamaina o le a le manaia tele. O lenei tulaga e sili ona popole i ni potu laiti. Ae peitai, o le gaogao o le a teuteuina e teuteu ai le totonu o le potu moe a le potumoe, potu malolo. O lea, aʻo leʻi filifilia le filifiliga mulimuli i sea manatu faatatau, ia alagatatau) pe ana talafeagai se teuteu ma e le afaina ai se nofoaga lautele?

A o le tele o metotia e faʻapipiʻi ai pupuni o le Roma, e tele naua filifiliga. O le filifili e faʻatuina ni solo tutusa i lou fale, e taua le mafaufau e uiga i vaega autu o faʻamau, nofoaga o lo latou nofoaga ma le faʻatulagaina metotia. Faatasi ai ma se faaiuga lelei o galuega uma na setiina, e mafai ona e filemu mo le foliga vaaia o le ie puipui ma le aoga o latou faaaogaina.

O lea, o le fesili o le a faʻapipiʻiina pupuni o afipupuni, faʻataʻatia.

Faitau atili