Faʻafefea ona faʻataʻalo i luga o le fola?

Anonim

O le tele o mea e masani ona ogatasi ma le aofia ai o le fola. Taugofie ma faʻataʻitaʻi laupapa laupapa o le chIPboapi, e mafai ona taʻoto i luga o le foloa. O nei mea e aofia ai se tamai ata, gaosia mai lapisi paepae. O loʻo faʻaaogaina ni ie mo galuega eseese, latou te ono mafai ona manaʻomia mo le puipui o puipui, faʻaaloalo ma le taualuga. Tele taimi, o le chips o loʻo faʻaaoga e ogatasi ai, faʻavaivaia luga o le fola. E sili le mea mo le faʻavae o le sima poʻo le fafie, e mafai ona e faia le ogalaau i luga o le lagsi. E faigofie galuega, e le manaʻomia se poto faʻapitoa, ae e tatau ona faia le faʻasologa i lena gaioiga.

Faʻafefea ona faʻataʻalo i luga o le fola?

O le chipboard o loʻo faʻaaoga e ogatasi ai fola.

Meafaigaluega ma Mea mo Tapunia

O le foloa masini mai le laupapa laupapa o se faigofie gaioiga. Ae le i amataina galuega, e tatau ona saunia mea uma. Chipboard o se filifiliga sili mo le tipiina, talu ai o lenei mea o loʻo i ai tulaga lelei:

  1. O le faʻamalieina e atoatoa, pe a uma ona tuʻu i luga o papatusi e mafai ona amata ona maeʻa le galuega.
  2. O mea o loʻo i ai foi o loʻo fevaelaʻa, o loʻo i ai le faʻavae e sili ona lelei o tagata.
  3. O le tau o le a maualalo ifo nai lo le aufa, ae o le lelei o le a lelei tele.
  4. O ia ma vaelua ma ou lava lima e tao ai vave ma naʻo le faʻailoaina mai o le faʻaputupulaga faʻatumu mai le mamafa.

Faʻafefea ona faʻataʻalo i luga o le fola?

Meafaigaluega mo le fola i le fola mai le chipboard.

O le laupapa laupapa e le mafai ona faataatia pe a o le le faamalieina pea o le le faamalieina o totonu. Na te aafia tele ai i le uiga o le agamalu, o papatusi o le a faaumatia i le puupuu taimi mafai. O le mea e faʻamalieina ai le tulaga e le tatau ona sili atu i le 60% i le vevela vevela mai le 10 ° c vevela.

Mo galuega, mea ma mea faigaluega o le a manaʻomia:

  • fale malo;
  • rofautte;
  • penina faigofie;
  • Corolc;
  • Lata uai;
  • Aurocromivik;
  • sikulukalaiva;
  • Uafu;
  • mitofoʻamise membrane;
  • pepa laupapa;
  • lava-lipping scw;
  • Mafutaga;
  • Totoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Autumn Crafts i le Quilling Metotia (20 ata)

Sauniuniga I Luga Luga o Papatusi

A o le i amata ona taʻoto se laupapa i luga o le foloa, e tatau ona e faʻatinoina se tele o sauniuni. O le taualumaga i lea mataupu o le mea lea:

Faʻafefea ona faʻataʻalo i luga o le fola?

Dsp o taotoga i luga o le fola.

  1. E manaʻomia le faʻatenaina o le folasaga tuai fuga, pe a maeʻa ona iloa lelei le tulaga o le pefuletu, atonu e tatau ona toe faʻalelei. O le lavelave o le galuega e fuafua i le mea o maua. O le a talafeagai le asiasia le tulaga o le lag poʻo laupapa, e le tatau ona faia ni tino, nofoaga o teuteuina poʻo isi mea leaga. O laupapa mago e tatau ona vave ona suia, ae o le suʻesuʻeina ma le faʻaeteete i le tulaga o le afua o elefane elemene. E manaʻomia le siaki o le susu o le aano o le faʻavae, e mafai ona manaʻomia lona faʻamago, o le masini faʻafiafia.
  2. Mo mea faʻapipiʻi, atonu e ese le toe faʻafouina. E manaʻomia le iloa o le iai o le tauemu ma le povi, o vaega uma o loʻo fautuaina e togafitia ma se olo. Ole tulaga ole fola ole atusala e tatau ona fuafuaina, e manaʻomia mo le vai.
  3. A maeʻa ona suʻesuʻe le faavae, e taua le filifili pe o le i ai nei le faʻailoga o fesoʻotaʻiga. O se masini e manaʻomia e le gata i paipa faʻapitoa sipepei, ae o le mataʻituina o mau. O le a manaʻomia ona avatu le tele o taimi o fesootaiga o fesootaiga, pe a manaʻomia, faʻaavanoaina i taimi o toe faaleleia.
  4. Mo sima, o se mea faʻapitoa faʻapisinisi o le a manaʻomia, o se faaputuga o atavali le ata e manaʻomia. Afai o le faʻavae o fafie, ona a uma ai laupapa uma a o leʻi taʻoto, e aofia ai mangs, ili atu ma antiseptics.
  5. E tatau ona tipi ni ie DSP i mea talafeagai. E manaʻomia lenei eletise eletise, o se peni faigofie ma se faipule. E manaʻomia le iloa o le a le tulaga e tatau ona siʻitia ai le fola. Mo galuega, o fale fausiaina, lava Plumb, laina, peni, faigofie makaina cham chard ua faaaogaina. O faʻailoga o loʻo faʻatinoina i luga o luga o puipui ina ia oʻo i le taimi lea sa mafai ai ona vaʻai manino, i le a le tulaga o le a faʻapipiʻi ai le mea leaga.

Laina Chipboard i luga o le faavae

Faʻafefea ona faʻataʻalo i luga o le fola?

Faʻapipiʻi le Chipport i le fola ma le faʻaaogaina o le tagata.

Tusitusiga i luga o le autu: Glue mo Wallpaper Megasila, o se tamai iloiloga

A maeʻa ona tapena le sauniuniga, e mafai ona e amata faʻaavanoaina le faʻavae. O le foloa o le chipboapi o loʻo puʻeina mai se tulimanu umi, o le a sili atu ona faigofie. E mulimulitaʻi i le faʻatau oloa. E tatau ona i ai le vevela vevela i le va o ogaumu ma le laualuga o puipui. I le tulaga muamua, tuu avanoa o le 10 mm, ma o loo i ai se ulugalii millimeters i le va o slabs. E ogatasi le faʻavae, atonu e manaʻomia e le o le 1 vaega o le laupapa laupapa, ae lua, pe a faʻaletonu e tele. Mo feusuaʻiga i le laga, o le gatasi o loʻo faia i le faʻapipiʻi tulaga o le pa.

O oe lava-togafiti o loʻo faʻaogaina mo faʻamau, o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le tino o soʻo se ipu. O le faʻo e tatau ona tuʻu i latou i se auala e o ese ai mai le pito a itiiti mai 1 cm, a leai e ono faʻaleagaina le ogaumu. O le sitepu o le aufaʻatasi ia mo faʻamau o ni faʻamau o le 30 cm, o le a lava lava lenei mea.

Afai o le fola o loʻo faia i luga o le foloa ma le ponesi, o faʻamau e tatau ona i luga o le pa.

O le tulafono lava e tasi popolega ma soʻoga o papatusi taʻitasi.

Ina ua maeʻa le toe faʻaleleia o le fola, e manaʻomia le amata ona faʻauma ai le laualuga. Mo lenei, o soʻotaga uma ma fusi faʻamau e faʻataʻapeʻapeina. O le tagata lava ia e tatau ona aveʻesea ulu i le laʻau, aua le faia i luga aʻe i luga. Ae e tatau ona faia lea mea ina ia 'aua le ufitia le laupepa i tafatafa o gagau. Mo le teuteuina o nofoaga tanumia nofoaga, o se mea faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina i luga o se laʻau, e faʻaaogaina i se manifinifi manifinifi. O le a le taimi o le taʻavale, o le pito i luga o le laualuga e pole, ma mafai ona e amata galue atili i le faʻamutaina.

Foliga o le lalagaina o le chipboard i luga o sima

Faʻafefea ona faʻataʻalo i luga o le fola?

Fola eliina matagaluega.

O le faʻapipiʻi i luga e atoatoa mo laupapa laupapa, e ui lava e mafai ona faʻaaogaina mo sima. Peitai, i totonu o le mataupu mulimuli, ae le o tagata ia lava, e sili atu le faʻaaogaina o ni mea faʻapitoa. Afai o le sima o loʻo i ai le tele o faʻalavelave, ona manaʻomia muamua lea e faʻatino se ata. A o le i taoto le Smupi e tatau ona ufiufi i le suauʻu ina ia mautinoa ai lo latou puipuiga. Faʻavae i luga o le faʻailoga, lea o le a tutusa ma faʻailoga sili. O le tagata e faia i le mea o loʻo faia ai pu, pe a maeʻa le mea e mafai ai ona amata ona o le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi o le laupapa i luga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se vaitaʻele o le vaitaʻele i le atunuʻu: Ata lipoti + vitio

Afai o le le mautonu o le lautele faʻavae e le lapoʻa, ona sili atu lea nai lo le tasi vaega atonu e manaʻomia mo le toe faʻaleleia. O sea metotia e le o le sili ona lelei, o le mea lea e fautuaina ai e tagata faʻapitoa e faʻatino le lagsi poʻo le faʻaaogaina o se faiga faʻapitoa faʻapitoa. O papatusi e tuu i luga o le sili ona lelei o lona maualuga e mafai ona faapipiiina. E talafeagai, ia mautu se fola e mautu ma maufaatuatuaina. A faʻaaogaina ala savali o se lag, o le faʻavae e mafai ona faʻasolosolo vave. O lenei filifiliga e sili atu ma le maualuga o le lagham faʻapipiʻi. Muamua, o se vaega o le mempofift membrane o loʻo faʻaputu i se sima.

Faitau atili