Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

Anonim

O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa poʻo le faʻamalama fou o le feagai ai ma mea. Afai o loʻo ia tuʻuina atu se faʻamalama tuai, o le faʻamalama o onapo, o le tekonolosi o le faʻaumaina o le faʻamalama malifa e mafai ona faia e faʻaaoga ai le lautele o mea. Mo lenei faʻamoemoe, palasitika sanuisi panels, pepa susu, faʻapea foʻi ma le malifa e mafai ona teuteuina i le pvc cppobboard.

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

Faʻasao - O le mea e matua manaʻomia, o le a faʻatupu le mafuaʻaga o le athethetic faʻamaeʻaina o le atunuʻu.

Faʻasao - O le mea e matua manaʻomia, o le a faʻatupu le mafuaʻaga o le athethetic faʻamaeʻaina o le atunuʻu.

O mea o lenei tusitusiga o le a faʻatigaina ai le tele o metotia o le teuteuina o le faʻamalama o le faʻamalama e faʻaaogaina ai mea i luga.

Manaomia le uma

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

O le malifa tapunia le amo mai le mauga o le mauga, o le a faia pe a faapipiiina le fou faamalama poloka.

O le manaʻoga e faʻatino le ituaiga galuega e tupu tele ona o le mea moni, pe a aveʻesea le tuai o faamalama, o le a faʻaumatia. Lona lua, a uma, o mea uma, o le mea e manaʻomia e tapuni le taua mai le mauga e oso aʻe ai le faʻamalama fou.

Tele i le laʻasaga e faʻalagolago i mea faʻaaogaina ma le lelei o galuega, ona o le taʻe ma ituaiga ituaiga faʻaleagaina e le tatau ona fausia i luga o le paʻu poʻo le faʻaʻaisa.

Ia ausia le tumau o le malologa na faʻatino, E manaʻomia le faʻataunuuina o latou tapenaga sao: aveese uma le laupepa tuai ma latou, pe afai o gatasi o fulufulu poʻo le faʻalauteleina o polestyrene.

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

O le saoasaoa o le saoasaoa o polokalame mai sanuisi, pa, o loʻo faapipiiina ai le fula, faʻaputuputu, faʻafefe, country onnel, nofoaafi, cimpt, b-dimpta, o le j-dime

O filifiliga aoga e le faʻamoemoeina i le vevela, latou te le faʻamatagofieina, ao faʻaau le pule o le fale gaosi o le a matua faʻateleina. Mo le aso, e tolu auala o le feagai ai ma le matala o faamalama e sili ona lauiloa:

  • faʻaaogaina o le palasitika sanusi;
  • palasitika laupapa;
  • Suamalie-tetee nofoaga.

O meatotino o le mea mo le faʻamaeʻaina o se tala taua i le itu taua o talosaga aoga ma le isi itu.

Fautuaga a Tagata tomai faapitoa

E tusa ai ma tagata atamamai, e sili ona lelei le sneak e le PVC suia poʻo sanuisi potu, e pei o le tele o taufetuli o le a faia i luga o spepess o loʻo faʻapipiʻiina i luga o spepes. E mafua mai i le faʻaleleia atili o le faʻasolitulafono ma le vevela o le vevela, e mafua ai ona o le faʻagaioiga o faʻamalama. Ma e mafua mai i le mea moni o le sipuni e le lava le poto masani.

O le PVC Wagon faʻamaeʻaina o loʻo i ai ni tulaga lelei

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

O le laina o le PVC o le laina o le PVC o loʻo iai le manatu atoa o le a tuʻufaʻatasia ma se faʻasologa o aso nei.

  • Palasitika e mafai ona tagofia i le aso o le faʻamalama tele, ma o le faʻamaliega o le plaster e le tasi le aso e le tasi le aso (palu, faʻamago, ata vali);
  • O le taofi o le PVC Wagon Swepes e le mafai ona avea ma papupuni o le vevela o le vevela i le va o le auala ma le potu.
  • Le manaʻomia le faia o se auaunaga faʻalemafaufau;
  • O malu mai le palasitika e sili atu le lelei o le le gaoia;
  • O le laina o le PVC o le laina o le PVC o loʻo iai le manatu atoa o le a tuʻufaʻatasia ma se faʻasologa o aso nei.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga ma foliga o le faʻapipiʻiina o le pendulum teops

Talu ai nei, e masani ona faʻaalu soo le taʻaloga a le PVC i le taimi e fai ai galuega faʻasolitulafono. O le mea lea e iai le tele o uiga lelei: sili atu le malosi ma le tumau i se tamai mamafa, sili ona lelei o le vevela o le vevela o le vevela ma foliga alesi.

I nei tusitusiga, o le foliga foliga e puipuia e se ata palasitika. I totonu o le mea o loʻo i ai se polystyrene, o loʻo i ai se fale pupuu laupapa. Panels mafai ona faia uma e lua ma le tasi itu ma lua-itu-itu-itu luga.

Faamalama malifa o lo o faʻapipiʻi ma sanuisi potu o loʻo i ai ni tulaga saʻo:

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

O malifa o le latou PVC e faʻaauau ai le aʻafiaga o le ultraviolet storation.

  • lava ia maualuga maualuga uiga o le afaina;
  • O fale e maua ai isi faʻamalosiʻau faʻapitoa;
  • malosi maualuga ma umi le olaga tautua;
  • sili ona tetee i le susuga;
  • lelei le tetee atu i aafiaga o le ultravoleled shiuration;
  • Matagofie foliga.

A o le teuina o le motugatū e ala i Plastersenā, e mafai ona finau e faapea o lenei ituaiga fale o loʻo avea ma se paʻu siosiomaga, e tele le mamafa ma lana faʻapipiʻi e faigofie tele.

Ae le faailoa mai o lona tulaga faaletonu. Muamua, o lenei mea e matua le maaleale lava lava. Lona lua, o loʻo i ai le agavaʻa e faʻamalieina ai le susu. O lea, a o le i faaaogaina le mea e tatau ai, e alauni ona matutu.

Talosaga o Sanu Menwich Ponels

O lenei mea e mafai ona tuueseeseina mai soʻo se laupapa poʻo ni faʻamalama palasitika e mafai ona i ai se ata lautele mai le 50 i le 1500 mm.

O faʻamaumauga o saito o le siosiomaga o le siosiomaga masani mea, lea e faʻafeiloaʻi uma tulaga tumama o loʻo iai nei, faʻavae i luga o le taimi e le manaʻomia ai ni Sanu Saogafiti puipuiga fua o mea e puipuia ai le tagata.

O se tulafono, o le faʻapipiʻiina o smudes o loʻo faia i le aso o le faʻapipiʻiina o fou palasitika poʻo faamalama laupapa, ae e fautuaina le tolopoina o le aso e te mago ai. Ina ia faʻateleina le vevela o le tagata aʻafia o le sosoʻo mai palasitika, e le afaina pe o le a fautuaina oe i le mauga o le vevela o le vevela mea. Peitaʻi, mo le potu sa latou sanuisi e le manaʻomia.

O le faʻaʻaisa o vaʻa e mafai ona avea ma vevela vevela mea. Ae e tatau ona maitauina ina ia mafai ona ausia le sili ona lelei uiga o le faʻaititia o tagata faʻapitoa, o loʻo fautuaina tagata faʻapitoa e faʻapipiʻi ai malifa atu i le taimi e tasi.

Faavae i luga o le mea moni o le fetuunaiga ma le vaega o faamalama o faamalama e mafai ona avea ma vaega e sili ona ese, i le aso e tele ni metotia mo le faʻasaʻoina o sanuisi i le puipui. Ua toe foi mai, e tusa ai ma tagata faʻapitoa, ae fautuaina i le faʻaaogaina o le sili ona poto masani ma e masani lava. O lenei faʻaleleia o panels ma toʻilalo e ala i le faʻapipiʻiina o pito o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae o le malifa ma o le isi vaega o nei pito ma faʻapipiʻi. Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo iai ni vaega faʻapitoa o loʻo iai ni mea teuteu.

I le faaiuga o le faʻapipiʻiina o palasitika slopes, o loʻo i ai uma nofoa (o le afā uma o le sandwich o loʻo potu i le faʻamalama, o le faʻamalama, o le faʻatafunaina o le "PLA. O lenei faʻaloaloa e tatau ona faʻaaogaina aua e leʻo iai ni faʻamaʻi pipisi, faʻatusatusa i ituaiga valea o taligalu, ona o se faʻaiuga o le a, pe a maeʻa le lautele.

Mataupu i luga o le autu: panels mo se taʻele mo le faletaele, faleuila, umukuka

Faapipiiina palasitika panels

O le teuteuga o le palasitika o le Plansi - O le taimi nei o le Thenomenson e taatele, talu ai o lenei mea o fatuga o loʻo i ai sina mea laiti faʻatasi ma sanuisi o Sanundwich ana faaupuga. Pau lava le le lava o le palasitika o le mafai ona faʻaalia i lona maualalo teteʻe atu i le leaga o le popole, ae le taua tele lenei mea mo le faʻamalama.

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

O le palasitika ufiufi, po o pa puipui o lanu e lanu pe paʻepaʻe, gaogao, lamolemole panels.

O le palasitika ufiufi, poʻo le pa puipui o lanu pe paʻepaʻe, gaogao, lamolemole pane, i totonu o le stiffers o loʻo i luga o le laupepa i luga o le pepa. O faʻamaumauga o loʻo faia ma le le mafiafia o le le sili atu ma le 10 mm, o le lautele e mafai ona 250, 375 ma le 390 mm, ma le umi e 6, 3 ma le 2.7 mita o le 6, 3 ma le 2.7 m.

O tagata faʻapitoa ua fautuaina e le palasitika laupapa e vavae ese ai le malifa i totonu o fale o le potu o le faʻamalama i le 250 mm, faʻavae i luga o le malosi talafeagai. Faʻatinoina o le feagai ai o tolopoina o tolopole ma palasitika o le tino, e alagatataulia ai le muaʻi faʻatatauina o mea. E mafai ona avea o baltant fulufulu po o le fagota fama.

O le PVC Panel Windows faʻamaeʻaina tekonolosi e lua ituaiga:

  • Sootaga ma se Tetee Tutoatasi "Paz i le Goove";
  • "I totonu o le Groeve" - ​​o se laulaufaiva ituaiga.

O mea e mafai ona faʻasaʻoina ai le panela ma le kulimi, o le mauga o le foma poʻo laupapa laupapa e faʻaaoga ai le fale puipui. E le tatau ona galo ia i tatou uma mea e fai o mea e tatau ai i le faaiuga o le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina e nana ai le tulimanu tulimanu.

Sunsaw laina i luga o le laina o loʻo maua ai se tulaga tulaga ese e le mafai gafatia ma aumai i le potu o se lagona faʻamafanafana ma le mafanafana.

Eseesega o le PVC Loonge mai Sanugeswich panels

E lava mea uma lava: I le fausaga o palasitika e leai se faʻamalosiʻau, e faʻavae i lenei meatotino o le a faʻaititia ai lou eleele o le a siʻitia ai o lou eleele. Peitaʻi, ua vaʻaia mai i le palasitika o loʻo sili atu le foliga leai se leaga, faʻatusatusa i malutaga mai le sandipes mai le Sanu Sanu, ona e mautinoa lea o le eseesega.

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

A maeʻa se taimi o taotoga, o le faʻatumu o vailaʻau mafai ona faʻamalosia.

A maeʻa se taimi o taotoga, o le faʻatumu o le palasitika e mafai ona tafanaina, ma ona o le mea moni o le mea moni lea o le mea lea o le mea lea. O le PVC e sili ona lelei mo le tā o le auupega ma logsias ma latou muamua feololo. Na o le taimi lava o le a aoga ma tumau.

O le mea lea, na muamua faatino ai le mafiafia o le faʻamalama malifa o faamalama, ma mulimuli ane talosaga mo le palasitika lipine o le a sili atu le tele o taimi ma o loʻo i ai i totonu o le faʻatulagaina o nei nofoaga.

Tusitusiga i luga o le autu: flisseln wallpapers: latou mea e aoga ma leaga, atoa foi ma foliga

E pei ona taʻua i luga, o le sandwich panels e aofia ai ni pepa pvc ma le faʻaaogaina o mea (polystyrene vam). O lenei mea e faʻapipiʻi lelei i le tatalaina o le faamalama, mulimuli ane o le a le taliaina ma le manaʻomia se faʻaleleia atili.

O le aotelega o le taimi muamua, e mafai ona tufatufaina a latou eseesega eseese:

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

O le polokalame o le fausaga o le sandwich pati: pito i luga ma polymer coting, lokaina le fesoʻotaʻiga, faʻasee, laupepa.

  • Eseʻese meatotino a le tamaʻitaʻi aʻafia;
  • O le Modiso o le tetee o mea - sanuisi e sili atu le tali atu i le susu i le palasitika i le palasitika laupapa, e faʻavae i luga o le posstsyrene o le tele o le plystsyrene;
  • O le Soloaiga - faamalama malifa o faia e faʻaaoga sanuisi, umi le umi o le a umi ona tautua ia te oe pe a faʻatusatusa i toloʻa, fausiaina le palasitisi;
  • O le tau o le faʻapipiʻiina o galuega - o le faʻaaogaina o le sanuisi o sanuisi o le a sili atu ona taugata ia te oe nai lo le faʻaaogaina o le palasitika ufiufi.

Talosaga o Martwall

O le susu o le susu o le susu o le sima o le plasterboapi e gaosia e le auala o le semi-mago le fetaomiina o sela sela ma le fusifusi e faavae i luga o le plaster. O le mea lea e i ai le maualuga o le vevela o meatotino ma ua sili ona afaina ai le puipuia o le paleni. I se faʻaopopoga, o Demwall e mafai ona tausia le sili ona suamalie i totonu o le potu e ala ile faʻaaogaina o le ova tele, ma afai e le lava le lelei o le siʻosiʻomaga, e olaola ai.

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

O le lelei o le mamafa o le faʻamalama faʻamalama moli ma ie susu o le digwall o le tau maualalo o le mea.

O le lelei o le ata o le kalama o le palapala i le faʻatusatusaga ma le faʻasoasoaina o tupe e ala i le palasitika o loʻo ufiufi i le taimi muamua o le tau maualalo o le tau. Lona lua, o le mea moni o le mea moni o le a faaleagaina o le solo i ai o loʻo i ai le avanoa e faʻamalamalamaina vave ai. O le faia lea mea, e moni lava ona mafai ona manaʻomia le tulaga o le faʻaleagaina, ona foʻisoina lea foi.

O le faʻatulagaina o laupepa o mea i luga o le puipui e mafai ona faia se faʻailoga faʻapitoa, tufuga, sima, poʻo se uʻamea poʻo se uʻamea poʻo le faʻapipiʻiina o le tulu i lenei mataupu. O le filifiliga o se metotia mo le faʻasaʻoina o le susu o le susuga-teteʻe e tatau ona filifilia e faʻavae i luga o le tele ma o le faʻatulagaina o le faʻagaioiga faʻagaioi.

Ina ia mafai ona puipuia le susu o le susu ma aveese le toe gaosia o le teuteuina, aʻo leʻi maeʻa le malifa, o le puipui e tatau ona faʻaititia i le pristage loloto. Ina ia mafai ona faʻateleina meatotino a le tagata vevela o le ofesuna, o le malifa o loʻo faʻaʻa atu i lalo ma papatusi o fulufulu fulufulu poʻo le faʻaseʻe o fulafula. E tatau foi ona maitauina, o soʻo se soʻotaga e tatau ona togafitia ma le sami faʻafuaseʻi.

Faʻamaeʻaina o le malifa o le Clappoboard: Tekonolosi

A maeʻa le slope, o loʻo potopoto le slope, o le plaster e faʻaaoga i le tasi vaega.

A maeʻa ona potopoto le slope, o le gypsum staty o loʻo faʻaaogaina ma le tasi vaega, ma o le faʻamalosia o le vali ata ua maeʻa i le digwall ma tuʻuina atu e mago ai. Ina ia tuʻuina atu itu o le malifa o le manaia foliga, o se tulimanu e faʻaaogaina e faʻaaoga, e mafai ona avea ma palasitika ma metaltic.

O le faʻaiuga mulimuli o le agamalie o le malifa mai o le digwall o lo latou taimi o latou o loʻo i ai i le puipui poʻo le ata vali. O le isi o manatu lelei o le faʻaaogaina o le faʻamago-tetee distrod digwall mo le teuteu teuteu e mafai ona valivali i soʻo se lanu e te manaʻomia.

Faitau atili