Pa mai le grid-rabita: uma "mo" ma "faasaga"

Anonim

O pa mai le coin grid ua lauiloa nei. O le fiva e sili ona malosi ma fetaui i le faʻapipiʻiina. E i ai le umi auaunaga olaga ma e taugofie tele. Peitaʻi, i le taimi o le va o nei ni aoga, o se pa o ia faʻapitoa tele, e toatele tagata e auai i totonu o le atunuʻu ma e le mafai ona filifilia se pa. Pau lava lena "mo" ma "faasaga i le" le faʻapipiʻiina o na pa.

Mesh-rabit pa: uma

Ituaiga o grid rabitsa

E i ai 3 ituaiga o mesh, faamatalaina e gaosi oloa:

  • Gaoa. O le mea e tetee ai e tetee atu i le 'olo ma e taugofie tele pe a faʻatusatusa i isi mea. Galvaluezed grid faaaoga e masani ona tele taimi pe a fausia le fusu;
  • Manuckes. O lenei grid ei ai se taimi puʻupuʻu o le olaga o le tusa o le 4 tausaga, e faia i le malaia tau. Ina ua maeʻa le taimi atoa, o le a amata ona ufitia le grid i le paso. O le le-faataapeapeina o le did e tatau ona faʻaaogaina o se pa le tumau mo ni tausaga.
    Mesh-rabit pa: uma

Fautuaga! Afai e te le fuafuaina e suia le funī, ona e le o le salalau solo le ged e 4 tausaga le tatau. Lenei o le a faʻatagaina ai le faʻasaoina o foliga mataga.

  • Faaputuputuina. O lenei mesh ua faia i uʻamea uaea ma e i ai le lamatia o le lamatiaga. Ae faʻatusatusa atu i le galugalu i le kulimi, o se vailaau gaosi e tetee ma e iai se foliga manaia.

Manuia

Nei o le tele o tulaga lelei o pa mai nei mea:

  • Maualalo tau. Le tusa ma le talaaga o pa mai isi mea, e iloga ai le pa lea e se tau maualalo. O lenei i totonu tele o loʻo fai ai se gaioiga faʻapitoa pe a filifilia se mea.
  • Faigofie faapipiiina. Ona o le faigofie mamanu, o le faapipiiina o le pa e mafai ona, e aunoa ma le iai o tomai faapitoa.
  • Moli auala. E le faalavelaveina le mamanu i ave o le la e ati i le eria, ma maua uma e toto le malamalama tele mo le tuputupu ae.
    Mesh-rabit pa: uma

TAUA! O lenei pa e le puipuia le togafiti mai mata mataina mai mata, e le fautuaina le faʻapipiʻiina i nofoaga o faʻafitauli.

  • Foliga manaia. Foliga o se pa faapena e matua manaia lava. E mafai foi ona e faʻaopopo laʻau laʻau i le pa pe valivali eseese o mamanu i luga oi latou.
    Mesh-rabit pa: uma
  • Olaga atoa. Faatasi ai ma le saʻo faʻapipiʻiina ma uiga faʻaaloalo, o se nofoaga o le a umi lava umi, ma ia tali mai ia latou tau maualalo.

TAUA! I le taimi e tasi i ni nai tausaga, o le grid tatau ona faʻagaioia pe a le o faataapeapeina. E faʻatagaina lenei ona faʻalautele lona ola.

Mesh-rabit pa: uma

le atoatoa

O le pa e iai le le mautonu o le tele o le taua

  • Manino. Afai e te manaʻo e nana mea i totonu o le upega tafailagi mai tagata o loʻo siomia ai oe, ona e le mafai lea ona faʻapipiʻi le faʻapipiʻi o le pa mai le coin grid, aua O le pa manino lea.
    Mesh-rabit pa: uma

Fautuaga! I totonu o lenei tulaga, matou te fautuaina le faʻatau o se pa mai se fola faʻataʻitaʻi. O le taugofie lenei mea o le a nana ai mea i totonu o lau '' upega tafaʻilagi.

  • Le lava le pa valea. Ona o le tau maualalo, o sea pa e manatu e le o iai le tutoatasi, ma o le finauga lea.
    Mesh-rabit pa: uma

E tatau ona ou faʻapipiʻiina?

Plus e lagolagoina le Faʻateleina o le pa mai le coin grid e sili atu le sili atu nai lo le faʻatiga. O le taimi umi lea ma faigofie-i-faʻapipiʻi le pa e tuʻuina atu lau 'upega tafaʻilagi matagofie foliga ma o le a sili atu nai lo le 10-20 tausaga ma le faʻaeteete gaioiga. Faapipiiina o le pa o le pa e le fautuaina i totonu o le tuputupu aʻe o le alualu i luma, i isi lava mataupu o se maʻi sili lea.

Mataupu i luga o le autu: o le tala lea: upusii i luga o pepa i luga o le pepa [o le a le tala pe a fai o le auala e faatulaga ai]

Mesh-rabit pa: uma

Faaiuga

Filifilia o le pa, faʻaaoga tatau o fautuaga mai le tusitusiga ma taumafai e amanaia mea uma ma le lelei o mea. O tulaga lelei ua sili atu le maualuga o le Sitise ole pa, ae e laiti laiti. Peitaʻi, afai e te taua e nana mea i totonu o le upega tafailagi mai tagata ese, o lenei pa e le talafeagai . Ae o le le mautonu o le pa o lona lelei, ona E maua ai le malamalama lelei malamalama mo laʻau i luga o le upega tafailagi.

Saoasaoa ma maualuga-lelei faʻapipiʻiina o le pa mai le grid o le rabita! (1 vitio)

Pa mai le grid rabitta (8 ata)

Mesh-rabit pa: uma

Mesh-rabit pa: uma

Mesh-rabit pa: uma

Mesh-rabit pa: uma

Mesh-rabit pa: uma

Mesh-rabit pa: uma

Mesh-rabit pa: uma

Mesh-rabit pa: uma

Faitau atili