Faapipiiina faatonuga mo palasitika

Anonim

E leai se tupe faʻaalu o le a vaʻai i le allotously ma uma e aunoa ma se faʻamatalaga taua e pei o le upu. O lea, afai e te filifili e faafouina i fafo o le potu, pe a filifilia mea, o le a paʻu uma i le lisi o mea taua. O le filifiliga sili ona lelei o le a avea ma le palasitika o le palasitika - e naʻo, le lelei ma faʻalelei. Ae o le taimi muamua o le mafaufau i le auala e fasi ai se palasitika, e tatau ona e filifilia saʻo. I lenei tusitusiga, o le a ou taʻuina atu ia te oe ituaiga o mea ma auala e vave faʻapipiʻi ai.

Filifili se Pluth

E tele taimi taua e tatau ai ona e gauai atu i le, alu mo le faʻatauina o palasitika prelion. Muamua o mea uma, o le mea moni, o uiga lelei o lenei oloa:

  • Palasitika elemene ua i ai le tumau i le susu. O lona uiga o ia fasi pepa lautele, ma e talafeagai mo le faʻapipiʻiina uma i potu nofomau ma totonu ma le tele o le microclite i le umukuka ma faletaele.
  • O ato o lenei ituaiga e matua palasitika o se palasitika ma mafai ai ona oso i luga o se puipui. Ma fetuutuunai faʻataʻitaʻiga e sili atu ona taua mo le curved vaega o le puipui i nofoaga ma nofoaga e le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faʻavasegaina le potu i se masini ekaiapa, ona faʻauma lea o le fetuʻutuʻunaʻi i le vai.
  • O se tasi o le sili ona lelei o le palasitika e mafai ona taʻua o le lautele lautele o ata. O le a e maua le avanoa e filifili ai se lanu e matua faatumuina i le tino o puipui pe o le a le tatau ona i ai mai le leo o le fola. I se faʻaopopoga, pvc faʻalauiloa mea faʻaletino lelei, o lea e faigofie ai ona e sefe i luga o laupapa laupapa.
  • I totonu o le palasitika pltail e mafai ona maua ituaiga ituaiga mamanuina faapitoa mo kapeta. E le gata i lea, ua masani ona lalafi i luga o aso mo paoa. O le mea e faʻasusu mai totonu o le palasitika e faʻatagaina ai oe e nana i le 6 uaea.
  • O tagata alolofa o le tutoʻatasi o le a fiafia o le a faʻafiafiaina le faigofie o le faʻapipiʻiina o lenei ituaiga o vaega o mea o loʻo faʻaogaina, faʻafetai lea e mafai ona fasiotia, pipii pe faʻasaʻo pe a fai e aunoa ma le faʻaaogaina o fesoasoani faapolofesa.
  • Ia, i le faaiuga, e le mafai ona manatua le tau gafatia o palasitika. Faatasi ai ma le paketi poʻo le sili ona lelei cosmetic toe faaleleia, o se elemene o le faʻauma e mafai ona avea ma se isi tulaga sili atu i le pronth mai soʻo se isi mea.

Tusitusiga i luga o le autu: tumbata i le faletaele ma se laulau (Filifili sao

Ioe, aotelega i le tutusa lelei, mautu le faʻatulagaina o lona lava se seti o faʻaletonu, o loʻo vaʻaia i lalo ifo o le malosi. O oloa mai lenei mea e faigofie tele ona faʻaleagaina: Soʻo se mea e mafai ona oʻo atu ai i le faʻavae o chips poʻo le taupega. Ou te fia matauina o le palasitika basutte e le toe nofoia. Na te le taliaina foi le malulu. O le mea e gata ai e ono mafai ona taʻua o se taua tele, aua o le potu e le faʻaaogaina mo le maeʻa i fafo.

Faapipiiina faatonuga mo palasitika

E tusa ai ma ona ituaiga, o nei oloa e vaevaeina i totonu o faʻataʻitaʻiga muamua mo kapeta ma lautele. O le mulimuli ia o loʻo 'aua talafeagai mo soʻo se ituaiga o inisiua: parqut, laʻau, pili, linouum.

Mo le gaosi oloa faaaoga eseese ituaiga o palasitika:

  1. PVC taugofie (mo le le malosi e leai se mea);
  2. Faigata PVC (mo le fale);
  3. Semi-Rigid PVC (mo fetuutuunai).

Filifili ituaiga o oloa sili ona lelei i luga o le faavae o le nofoaga o le a aioi atu ai, faʻapea foʻi ma galuega e manaʻomia mo oe. O le malamalama i uiga uma ma ituaiga o le palasitika bagmuttes, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoʻa vasega o le faʻapipiʻiina.

Faapipiiina faatonuga mo palasitika

Laasaga-i-laasaga faʻapipiʻi faʻatonuga

E toʻatolu ni metotia lauiloa o le maualuga-tulaga faʻapipiʻi o le Trumna. E tofu uma lava la ma lana faʻatonuga o le galuega ma e manaʻomia ni mea eseese.

I le kee

O le faʻapipiʻi i luga o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e mafai ona taʻua o le faigofie e ala i fafo. Ae e tatau ona e mafaufau i le mea moni e faapea pe a fai matua le puipui e le lelei tele foi, o le a le aoga foi le auala faapena.

Faapipiiina faatonuga mo palasitika

O le mea e tasi e faʻatatau i le mamafa o le plths - ma le taimi e faʻavaivaia ai le clutch, ma e mafai ona alu ese le laupapa. I le tulaga lautele, o le faʻapipiʻi faiga o le tala lea:

  • I le taimi muamua, Special Glue poʻo le mea e faʻatau ai. O le a oso mai fao vai.
  • A o le i faʻapipiʻi le bagutte e te manaʻomia e tipi ma taumafai i luga o le puipui. Gauai atu i le fetuunaiga o tulimanu.
  • Ona e tatau ai ona faʻapipiʻiina le promenn, faʻapipiʻi uma tulimanu, e uʻu ma pug. E manaʻomia le faia o lenei mea i le muamua mago, ma mulimuli ia vaega o elemene o loʻo manaʻomia manino i luga o le tulaga lautele, faʻapiopio i le kulimi ma toe faʻalelei.
  • E ova le tele o le tuʻufaʻatasiga o loʻo vave ona aveese, talu ai e faigata tele le aveeseina o lapisi poʻo ni faʻailoga o fao paʻu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le faitotoʻa i le Drywall vaega ma ou lava lima

Faapipiiina faatonuga mo palasitika

O fusi o loʻo tapenama e manaʻomia le faʻaavanoaina o sina taimi e faʻamago ai, ma naʻo le toe faʻatulaga e mafai ona faʻaauau pea. Manatua o le a le mafai ona aveese e aunoa ma ni mea sese faʻapipiʻi i le kelu, o foliga o sea talaaga o le a le alu i se mea.

I luga o le puleaina

O mea faʻapitoa faʻapitoa e lelei ona o latou faʻaaogaina e mafai ai ona e nana ni faʻailoga o le faʻapipiʻiina. I lea tulaga, o le tulaga o le pa e le taua tele - e oʻo lava i le sili ona malu e le afaina ai le lelei o lenei metotia o faʻapipiʻiina.

  1. Muamua lava, e tatau ona e aveina le 2-3 millimeter lapoa pu i totonu o le talaaga. O le mamao i le va o mea faʻapipiʻi e tatau ona 30-40 centimita.
  2. Ina ia mafai ona toese atoa le pito i luga o le fao, i pu e tatau ona faia ai se loloto loloto. Lenei o le a o mai i totonu ma le zenkovka po o le tele o taavale.
  3. O le tulafono, o le faʻapipiʻi e amata mai i tulimanu o le potu. O le faia o lenei mea, oomi le laupapa i le puipui ma fai ni faʻailoga laiti i nofoaga o pu.
  4. Ona faia foi lea o le avanoa i le vaega o tapunia o le Pealn o le Peanth ma le au afiafi latou te faʻapipiʻiina. O le plnon e apalai i le puipui ma fao mimilo. E manaʻomia le faia lelei tele ina ia aua neʻi faʻaleagaina le palasitika elemene.
  5. O nei gaioiga uma e manaʻomia ona toe fai atu ai i le malae vaʻalele o le potu, ma o le faʻaaogaina o ia lava e latalata i le palasitika pupuni. Mo sili lelei, o le masking plugs mafai ona malamalama ma kelu. O latou lanu e manaʻomia e piki i lalo o le paolo o ato.

Faapipiiina faatonuga mo palasitika

O le sitepu mulimuli o le a avea ma togafitiga o itu i le fesoasoani o le sami.

I luga o kilipa

Faapipiiina faatonuga mo palasitika

O lenei metotia e talafeagai mo Rigid Stenth o loʻo le o iai i totonu o le Cable Roan. A faʻatau ni mea faʻapipiʻi, e tatau ona e fuafua lelei le numera o kilipa - o loʻo latou setiina i le mamao tutusa i le mamao o le 30-50 Candoters.

  • O le faʻamatala metotia e manaʻomia ai foi le muamua-faʻailoga i luga o le tino. O lenei, o loʻo faʻapipiʻi atu le puʻeina i le pa ma i nofoaga o le faʻaleleia ma se penitala o loʻo iai ni faʻailoga laiti. O soʻoga e sili ona nana ai meaafale - e tatau ona mafaufau pe a fuafuaina fuafuaga.
  • Ma, i mea tau faatulagaina e faia pu. Mo se puipui o le tino, e sili atu le teuina o le perforarator, pe a fai o le vaega o loʻo faia o le tulaga maualuga, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le sikulu.
  • O le isi, o loʻo faʻapipiʻiina ni kilipa i nofoaga e foia ai, aua o le a manaʻomia le lava-lava-ola lelei.
  • Ina ua maeʻa le faʻaiuga mulimuli, o le PRONANT e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o ata. I nofoaga o faʻatasiga e sili ai le faʻaaogaina o ni fasipepa lua mo le faʻatuatuaina sili atu.
  • I le faʻaiuga, masani, faʻaputuputu ma pupuga faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuga o le malae taalo e faia oe lava

Afai e te mulimuli i nei tulafono faigofie, e moni lava le mataituina o avanoa o le potu, faʻapea foʻi ma le tele o mea, o le filifiliga ma faʻapipiʻi o faʻafitauli.

Vitio "faʻapipiʻiina faʻatonuga mo le palasitika preth"

O lenei vitio o le a taʻu maia ma ou lava lima e faʻasaʻo ai le palasitika i luga o le palasitika, faʻafefea ona uu lelei le uaea i le fatafata, faʻapea foʻi ma le auala e tuʻu ai tulimanu.

Faitau atili