Tekinolosi o le finafina

Anonim

Tekinolosi o le finafina

Penousol - atoatoa le atoatoa o mea

O aso uma, o le filifiliga o mea e fai ai le lautele o le lautele ma le lautele, o lea e faigata tele le filifilia o le lelei fua faatatau o tau ma lelei. O mea fou e ese e eseese i le maualalo vevela-faʻatino e aofia ai o le fouazol, lea i totonu o le faʻasao foliga tutusa i se mea leaga pe aisa. O le mea moni, o le fagamua o se kapeteni o le kapama, lea ua faaleleia meatotino.

Tekinolosi o le finafina

Ata o le tuʻufaʻatasia o taualuga e Damibiol.

Oloa Faapitoa

E ui lava i le mea moni o Vializol e tutusa lava ma le Bamm, e matua eseese uiga ma mafai ona faʻaaogaina mo le lautele o ituaiga o faʻafitauli, e aofia ai le Crelillal Crediotion. O le mea masani ai, o lenei o loʻo faʻaaogaina i le taimi o le pa puipui o pa ma totonugalemu, fale i lalo o le fausiaina o fale ma nofoaga tetele o loʻo manaʻomia. I se faʻaopopoga, o le suavai "o le vai" e mafai ona 'ai i lalo o le faiga o vaega o le faʻavae o le faʻavae, o lona uiga, itulau laupapa ma isi mea.

O le Penopp o se mafiafia osa lea, o lea e lelei ai mo le faʻatumuina o mala ae leai ni paʻu o soʻo ai ni taupega, ae tau le tausamaʻaga.

Ma le isi mea, o loʻo iai foʻi i lalo papatusi mai i lenei mea, e ui ina le aoga e pei o Seam, ae e mafai foi ona mou atu i le tutoʻatasi. E ui i le mea moni o le Fualaʻau ma Polylyhane o Asam o aiga vavalalata o Maamalih, ae o le mea mulimuli e ese mai o latou "Analoo" ma ona faʻailoga faʻapitoa. Muamua, na o le pulupulu e maua se tamaʻi vevela o le tele o le vevela nai lo o, auasuina, ma pelylyharething o puipui poʻo le taua tele o le 5 cm, ua lava le faʻaaogaina o le atoa o le CAM.

Tekinolosi o le finafina

O le SRROMIBALCCE SCECME.

Faatasi ai ma isi mea, o le lelei o le foamizal o loʻo avea ma taʻutaʻua sili atu nai lo le fulufulu poʻo polyarethane o le mea moni, e mafai ona faʻailoa i le mea moni o lenei mea. O le mea e le mu ai le mea e le mu ai le fama o le vevela i le vevela tele, ae na o le malu i totonu o le paluga tele. I se faʻaopopoga, i le taimi o le Demeniation i le "Rord", e leai ni faʻaopoopoga o vailaʻau leaga i le ea nai lo le le mitamita. O meatotino o loʻo iai ma le filemu o le pasamakili o le le leoa uma, ma o lenei mea e mafai ona taofia ai le vevela mai -50 i le 150 tikeri, e aunoa ma le suia o ana mea totino.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi (faʻapipiʻi) ipu o le maualuga

Ma le isi, o lenei mea ua i ai le maualuga maualuga o meatotino, ina ia mafai ai ona faʻaaogaina e le gata o se mea vevela, ae faʻapea foi ona fealofani. E ui lava i le mea moni o le faʻaʻaisa o le ramizole o mea leaga tele ma mafai ona faigofie ona tipi pe gau, e leai ni rodent, e leai se faʻalavelaveina ma le polytarthane i le durethane i totonu o le taga. O loʻo iai foʻi le tulaga tumau o le pamalipe, aua e mafai ona faʻatino lona vevela o le onosai o le faʻaleagaina o mea i le 70 tausaga le ono, e aunoa ma le leiloa o ona uiga.

Pa puipui e Foaia: Superfies

Polyrearethane Beam ma Avam o mea e mafai ona faʻapipiʻi tutoʻatasi, aua o le mea e tau ai i le tulaga o le rgigid laupepa. A o Fatiilizol o le faʻatumuina o mea, faʻapena ona leai ni meafaigaluega faʻapitoa ma tomai talafeagai e faʻapipiʻi ai o le a le galue, aemaise pe a tatou talanoa i le taualuga.

Ina ia mafai ona fausia se vaega o le vasa o Pamialivol, o mea nei ma mea o le a manaʻomia:

Tekinolosi o le finafina

Puipui o le tino tusia e ala i le tauva.

  • O le polymer Resin;
  • malo malosi;
  • faamatalaga metallic;
  • Mafutaga;
  • kapeteni alavai;
  • Faapipiiina mo le gaosiga o Pamilizol;
  • Tagata faʻamalosi;
  • vili.

O se tulafono, o le tui o puipui o loʻo faʻatinoina i fafo o le fausaga ma aofia ai foʻi le faʻapipiʻiina o le puipuiga puipuia. A faigaluega muamua, o pu e galulue ina ia maua ai le avanoa atoa i le gaogao i le va o puipui, ona o le omiga ia i latou na tau fouvale i luga.

Le isi, o le fausaga fatu o se faʻamalologa i luga o faʻamaoniga faamaoniga, lea o le a naʻo le faʻavae mo le lumanaʻi o le fagu, ae o le faʻavae foʻi mo le vaega o le vaega o meafaitino. O le Pa fafo o le ata ua tapunia ma soʻo se mea e pasi ai le ea, mo se faʻataʻitaʻiga, nofo ai. O le mamao i le va o le sivine sivine ma le puipui moni o le fale e mafai ona maua mai le 5 i le 25 cm, fuafua ia le mafiafia o le a avea ma nofoaga vevela.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le fatufatu o le fola, e aunoa ma le aveeseina o le fola: poto masani fautuaga

O le tapenana o folauga e tele le faʻaaogaina o mea faʻapitoa o lona uiga, o lona uiga o le faia o le kapeteni o le kapeta ma lona palu faʻatasi ma le vai o loʻo tupu. A uma ona kuka, o le mamafa o le suavai e tumu i mea uma ma le gaogao ma le gaogao i puipui, e mafai ai ona e maua le maualuga-maualuga le maualuga. E aoga le matauina o le paʻu o Samizol e leʻi tutusa o le polytarthane i ai, o lea o lona faʻapipiʻi e sili atu le faigata. O le mea e le faʻalauteleina e Foamizol i le taimi o le tui o le kalave ma niches, Detese Foam o loʻo taofia o le punavai

Ina ua maeʻa pamu o Pamizol, e taulaʻi tele i le na o le 15 minute, ae mo le atoaga tele o le taimi e mafai ona pasi ai le itiiti ifo i le 4 itula. Ina ua maeʻa se faamaʻaʻa atoa, o le Damizol e sili ona faʻamanatuina i lona foliga o le polyarethane o le asam, naʻo le lanu malamalama. I le avea ai o se tulafono, pe a faʻatumuina uma paʻu ma pulou, o le foma, o le faʻamoeina o le soloa i luga o nai tamaʻi laititi, o le mea foʻi lea na togi ai tagata. I Tuutuuga Aoga, o le tui puipuia e Damibiol e matua faigata tele, o lea e manaʻomia le tosina naʻo tagata agavaa e faʻatino.

O le faifaiva faifaiva, e le ese tele mai i le lotolotoi o puipui i ana lavelaveai ma tekinolosi, ae tuu le itulagi e faavasegaina lelei.

Faitau atili