Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

Anonim

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

Taitasi fiafia o se aso o le aso nei ma le umukuka. O se tasi o mea e talafeagai lelei o le umukuka o le ulu o le maualuga o le laulau i luga o le umukuka mai le fola. I se faʻaopopoga, o ituʻaiga ole vaega lenei o lenei vaega o le umukuka o loʻo fausia ai se faʻamaoni i totonu.

Talu ai o le laulau o se nofoaga mo galuega e lua, ma le 'o le maualuga, o loʻo i ai le maualuga tele i le faʻamautinoaina o se faigofie o le faʻaogaina o lenei meafale.

Tulaga masani

O le faigofie auala o le faʻatauina o le umukuka meatotino e tusa ma tulaga faʻapitoa. Ae o le faafitauli e le talafeagai uma le faavae. Ioe, afai e te fuafua e faʻaititia le faʻaʻumuʻo o le umukuka, mo le saoasaoa o le taeao, ua mafai foi ona taofi i luga o le tele o le umukuka mai le fola.

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

Ae i le tulaga pe a faʻaaoga e le hostess le tele o le taimi i le umukuka, fiafia i le latou aiga tele, o le faigofie ona faigofie o se mea e masani ai le galuega.

Ou te fia matauina le suiga i le tele o le galue i luga o le umukuka i tua talu mai le 50s o le seneturi talu ai. I lenā taimi, o ata na vaʻaia i le averesi o le tuputupu aʻe o fafine, o lea tulaga, na faʻatusa e uiga i le 165 c.5 cm.

E tusa ai ma tulaga mo le faʻateleina o le tuputupu aʻe o se tagata i le 166 cm, le tulaga tulaga e tatau ona 88 - 89 cm.

E tatau foʻi ona manatua i totonu o totonu o le umukuka toetoe o galuega uma ua uma ona tu. I le tulaga lea, o le uta autu e pa'ū i luga o le ivitū. Faʻafiafiaina e oʻo lava i le laititi slope, e iai le uta i luga o maso uma o le pito i tua ma le ua. O sea avega e mamafa tele lava mo se tagata soifua maloloina.

Faamuamua

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

Saʻo le mea sili ona lelei o le a faʻatagaina le galue le mamafa

O lea, o le a matou o atu ai mai le mea moni o le faigofie o le galue i le umukuka o le sili ona lelei o le umukuka o le umukuka ulu ma le sao nofoaga o le aoga vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: manoa mo ie pupuni - faigofie sili cornice

Afai o nei tapulaʻa o loʻo filifilia saʻo, e mafai ona e mauaina galuega e faʻafaigofie ai le galuega mo le talimalo pe tusa o le lona tolu. I le maeʻa ai o mea uma, mononomes galuega i se tulaga saʻo, faʻaaogaina faʻalua i le itiiti ifo maso nai lo le tulaga o le faʻalu.

E tatau foi ona maitauina e faʻapena foi le tulaga maualuga o le Counteretp, e pei ona manaʻomia foi ni galuega faʻagaetusi, ma se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faia i le faigata.

O taimi uma nei e tau atu i le mea moni o se tagata e sau vave le vaivai ma, o le iʻuga, o le gauā ma le faʻateleina o le taimi mo kuka.

Sili ona lelei

Mafaufau i auiliiliga sili atu pe faʻapefea ona filifili le maualuga o le laupapa i le umukuka. Mo lenei, muamua lava, e manaʻomia le filifili i le galuega a le umukuka.

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

O le tulaga taua o le mea na atili ai le galuega o le galuega:

  • Custoptop maualuga;
  • galuega fanua fanua;
  • Le tikeri o le malamalama.

O le fetusia o le foloa maualuga i le countertips ma o le tuputupu aʻe o le hostess mafai ona vaʻaia i le laulau i lalo:

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

Eseese ituaiga o galuega

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

O le filifiliga sili ona lelei ina ia mautinoa ai le faigofie ma le mafanafana i le umukuka o le tuuina atu o le tele-maualuga charterups. E mafua tele ona o ituaiga eseese o galuega, e faia i le umukuka:

  • meaai kuka;
  • Fufulu ma fufulu ipu;
  • tipi oloa;
  • Suʻega o le suʻega.

Faatasi ai ma ituaiga uma o galuega, o le mautinoa o Musika o le tagata e faigaluega, ma o le avega i totonu o ia latou suiga. O le mea lea, i mataupu taʻitasi ua tasi le maualuga o le laulau ua tuʻu ai.

Fufuluina

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

Filifilia tele mo umukuka meaafale, na tulai mai i lou maualuga

O le loka e masani ona faaauupegaina i lalo o le magoto. O foliga o le galuega e faia e pei ona taua i lalo:

  • aʻoaʻo mamao mai le tulilima soʻotaga o le tagata faʻaaoga i le fola;
  • ave ese mai lenei iʻuga o le a tetele o lima o le lima.

O le iʻuga na mauaina o le maualuga maualuga mo le loka mo le fufuluina. O nei faailoga o le a saunia:

  • tuusaʻo mai le tagata faʻaaoga;
  • Lima i le tulaga galue o le a punou i itu taumatau;
  • O le a malolo le au pulumu i le pito o le fufuluina.

Tusitusiga i luga o le autu: Booden Comtins: ituaiga ma matafaioi i totonu

O nei mea moni o le a faʻafaigofie ai le galuega ma le tikeri o le lelava.

Aua neʻi galo o le nofoaga o le fufuluina ma le slab i luga o meaʻai o loʻo sauniuni, e le mafai ona itiiti ifo nai lo 0.4 mita.

Sasaina

Ina ia faʻataunuʻuina le galuega o sea fuafuaga, e manaʻomia le faʻamautinoaina se vaega o le laʻasaga galue. A o le maualuga o le laulau, e tatau ona itiiti ifo nai lo le maualuga o le loka mo le fufuluina. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga faʻavae o meaafale, vaʻai lenei vitio:

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

A faʻatino galuega i lalo e manaʻomia le i ai o le mamafa i luga o le matata, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a o le suʻega o le suʻega poʻo le tipiina o oloa o aano o manufasi, o nisi isi tapulaʻa e manaʻomia. O le sili ona lelei o le laulau i luga mo lenei ituaiga o galuega e sili atu i luga o le fusi.

O le mea lea, e mafai ona e faʻaogaina se lua-tulaga maualuga. O le vaega autu o le galue i luga e tatau ona i ai i le tulaga o le 83 - 85 cm, ma le vaega laiti lona lua ma maualalo.

Afai o le vaega o le umukuka e le faʻatagaina e oso ai mo le faʻatulagaina o faʻapipiʻi o tulaga eseese, ona faʻatino ai e nisi galuega le fua mai mo le fufuluina. I ia tulaga, o le tulaga o le galue ma le fufuluina o loʻo faʻatumuina i le tutusa maualuga. Ua ave fua i le tulaga.

Kuka luga

O le vaega lea o le umukuka o loʻo i ai foi i le manaʻoga. Le fuafuaina o lona maualuga, e manaʻomia le filifilia o le sapopa o le sili sili ona maualuga ma fuafua i se tulaga faʻapena ina ia foliga mai e aunoa ma faigata. E uiga i le mea e tatau ona avea ma lautele ma loloto o umukuka modules, vaai lenei vitio:

E tatau ona foaʻiina i le mamao mai le kuka i luga o le kuka i luga e maua ai e tatau ona le itiiti ifo 70 cm.

Laulau pito i luga maualuga i le umukuka mai le fola: tulaga

Ia ausia le maualuga maualuga tulaga o le aoga o le umukuka, e tatau ai foi isi aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, toso-fafo lafo ma luga.

E tatau foi ona e faʻalogo i le maualuga o nofoa ina ia mafai ai ona faʻatino ni galuega. Ae tatau foi ona manatua o le umukuka e mafai ona faʻasaʻo ai i luga o le a tuʻuina atu teisi atu i tau.

Tusitusiga i luga o le autu: O fea o loʻo tatala ai le faitotoʻa o le 'auvai: o le faʻavae autu

Faitau atili