Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

Anonim

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

O le aso, o le na sili ona lauiloa fola o le laminate. Ona o le lautele ma le eseese o oloa, e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se potu. E leai se faʻamalologa pasi e aunoa ma le faʻatulagaina o le fola ua filifilia.

Ina ia mafai e le ituaiga o le umi o le tauina o le tele o tausaga, e manaʻomia le sauniaina o se folataiga fola ma faia se tulaga lelei faʻaaogaina se faʻapipiʻi mo lamea.

Faamoemoega o le kapela ma ona uiga

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

Unams i totonu o le laumua faʻamaufaʻai ina ia le maua le susu i lalo o le taupulega

Soʻo se ofutino o loʻo manaʻomia e manaʻomia le mataala ma le lelei O le a le ituaiga vasega sa le tutusa uma, e faitioina i se aofaiga tele o vai (lea e tui ai le lamellas i sooga), o lea o le fufuluina o le fola e gaosia teisi.

Ina ia fausia se faʻaopopo puipuiga malu ae leʻi taʻoto i luma o le fola, e tatau ona misia, faʻaaoga se magaala mo pu o laumua.

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

I faleoloa faʻapitoa, tele o le lautele lautele e talafeagai mo soʻo se ituaiga o mea

Toeitiiti lava soʻo se faʻailoga faʻapitoa e faʻaaogaina e faʻaaogaina, o le a mafai ona faʻaaoga tatau tagata faigaluega taʻitasi, ma matau le manaʻomia saʻo.

O soʻoga soofaatasi a Gel e faia i luga o le le fiafiaga faʻavae ma e mafai ona faʻatumuina le faʻailoga atoa i le va o papala, fausiaina o se ata o le vai. O lea, e puipuia ai le faʻailogaina o le laumua ma faʻalautele ai lana gaioiga faʻagaioiga, ae le faʻatagaina le faʻavaeina o paketi.

Totonu o fale mautotogi poʻo le fale o loʻo iai nofoaga o loʻo mafai ai le suafa o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina ma misia sootaga taʻitasi o le lamellae. I totonu o le umukuka, o le faletaele, i luga o le faapaologa ma i le alatele e te manaʻomia e ufiufi ai le vaega puipuia o le masini faʻaaoga, pe a e manaʻo i le folasaga o le tele o tausaga.

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

O le lanu efuefu o taligalu o le lautele lautele

I le maketi, o le maota mo laumua o le igoa o loʻo fai ma sui o se fetuʻutuʻuga lanu. E i ai le lanu ma le lanu e leai se lanu.

Tusitusiga i luga o le autu: sima crafts mo le togalaau: sili atu nai lo 20 manatu, faatonuga ma Matai vasega

O le le lelei o le liligi o se tulaga lautele o lona uiga o le tuʻufaʻatasia ma soʻo se lanu o le uaʻi o le oloa.

Valivali Sealant gaosia e le numera o kamupani o loʻo i ai le lautele o le lanu e tutusa ma le Gamma gaosi o lamea.

O se faʻataʻitaʻiga o le paleti o se tasi o kamupani o loʻo tuʻuina atu i le laulau.

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

Ina ua uma ona faʻaogaina le taligalu, faʻalagolago i le kamupani gaosi oloa, o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona maua se taimi mo le faʻamamaina (8-24 itula).

E manaʻomia i le vaitaimi lea aua le tu i luga o le ufiufi i luga o le afi ufiufi ae le i ai le ea ina ia tupu le faʻailoga o faʻamaumauga i le va o papala.

O ituaiga o taligalu mo laumua

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

Talu ai o le laumua e le o se taugofie filifiliga pesega, toatele tagata amata ona mafaufau pe faʻafefea ona faʻalautele le ola o le oloa. O se tasi o filifiliga mo le faʻatulagaina o lenei faiga o le faʻaaogaina o ni faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻatau atu i totonu o conteers (faagaau i lalo o le glue fana.

Sealant mo lamea e iai ni ituaiga e lua: Ilecone ma le acrylic, e taʻitasi o ia lava lelei.

Silkone scalant

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

Silcone e maualuga le vai o le vai mama

O le faʻapitoa lautele mo le laumua na faia i luga o le faavae o le sili o le sili o le faʻaaogaina o le koleni ma ua maualuga le vai mama.

O foliga iloga o le gel mo le lalagaina fola o:

  • o le faʻaaogaina o faʻaopoopoga faʻaopoopo, o le faʻaaliga o le tuʻufaʻatasia o le faʻavae (uiga o le silig o le sililagi)
  • le i ai o fungko e puipuia ai le puipuia o gel mai aafiaga o le teuteuina ma le fungin;
  • Faʻaopopoina Dyes e tutusa ma le pole o oloa.

Afai o le faʻapipiʻiina o laugatasi ma le taligalu o loʻo faia e faʻaaoga ai se anicone geel, o le faiga o le faatatauina o le manifinifi ma le manifinifi. O le faitotoʻa o loʻo apalai i totonu o le sima i luga o le tumutumu vaega, pe a latou faʻapuu, ma o le sili atu o le manogi o le manogi ua aveʻesea e le sikuluka. Mo auiliiliga i le auala e faʻatautaia ai soʻoga, vaʻai lenei vitio:

O le faʻatinoina o lenei gaioiga e manaʻomia e faʻatino ai, talu ai o le mau sili ona lelei, e aofia ai i lona tuʻufaʻatasia, gaʻo vaega e mafai ona alu ese i luga o le moli o tulaga o le a faigata ona aumaia mulimuli ane.

Acrylilic taligalu

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

E fai ai le acrylic ma le sili ona lelei maualuga-lelei vaega

Mataupu i luga o le autu: Le le fiafia o le faapalepale: mamanuina ma le teuteuga

Acrylic Salamant mo laumua, faʻapea foʻi ma isi ituaiga o nei tuʻufaʻatasiga, e le mafai ona faʻaalia le gafatia, eseese le siosiomaga.

O le Fofo o loʻo taoto i luga o le lamolemole fasi i luga o le fola o le fola, o le faʻaiuga o le faʻamaufaʻailogaina o le tele-lelei le faʻamaufaʻailogaina o auala o loʻo faia, mafai ona faʻalautele le olaga o le lalagaina o le lalagaina o le lamepa.

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

Faatasi ai ma le fesoasoani a le acrylic kalant, filifilia mo le lanu o le fola, e mafai ona e aveesea le faʻafitauli o le faʻapolokalameina o le taufauga ma le puipuiga o le faʻapotopotoga. Acrylic e le o se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi.

O le puipui puipuia o lenei ituaiga o Seam i le va o Lamellas e mafai ona tali atu fua i le vevela o le vevela, faʻateleina ma faʻaititia. I lea tulaga, o le laufanua o le fola e le faʻapitofia tulaga, ma o le fanua ua suia, faatumuina le avanoa o le Deperement.

Afai na e vaʻai i ai na i ai se avanoa vaaia i le va o laupepa, e toe malosi e solging le saviliki acrylic.

E tatau ona manatua o le gaosia o se faʻafouga o le hermonic stam, o le mea tuai o le taligalu e tatau ona aveese uma mai i tafatafa o tuaoi.

Lamination Sealant: O le a le mea sili ma manaʻomia le misia o soʻoga

Titanium i totonu o le tuufaatasiga o le sami o le a faaleleia atoatoa

Ina ua mavae le aveeseina o le vaega o le 'aisa, e manaʻomia e faaemāina ai le laualuga i le maintiseptic, ma na o se fou vaega o le herodic puipuiga.

Lenei aso e mafai ai ona faʻatau se vaipuna mo le laminare i toetoe lava o soʻo se faleoloa fa faleosi. E taʻitasi le mea e tasi, seʻi vagana le lanu, e fuafua ile kamupani a le gaosi oloa ei ai ana meatotino iloga. E toatele kamupani faʻaopopo i mea mautu, pei o le Titanium, e faʻaleleia atili le faʻatulagaina o tulaga o le totonuga o le faʻavae. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le faʻaaogaina o le taligalu mo laumua, vaʻai lenei vitio:

E tofu lava le pule le ituaiga o taligalu e pei o ma e faʻamalieina lona tofo ma mea e fiafia iai. Tele o latou faipule e masani ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le silicon ma le le manaʻo e tuʻua stereotypes, isi, i le isi itu, filifili vailaʻau oona.

O le mea autu, pe a filifilia se geel mo laumei, amanaia uma tapulaʻa o lau folau ma le mafuaʻaga o le talosaga (faamau o le faʻaaogaina, ma le masei o loʻo i ai, faatumuina o tagata o loʻo i ai, ma le faʻatumu o tagata o loʻo i ai o le faʻaaogaina o le au talosaga.

Mataupu i luga o le autu: Pulea le Prevers mai se masani (pe faʻapefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Faitau atili