Faapipiiina o le faitotoa o le leoleo mamoe, fai oe lava

Anonim

Ua maua e le au leoleoina le lauiloa o le Kerisimasi. Latou te fiafia i le taotoga ma faigofie ona faʻapipiʻi. E mafai ona faʻapipiʻiina i latou, e tutusa uma ile tulaga eseʻese o le fuafuaga, ma naʻo le ufiufi o le Nich o i le pa. I le faʻaopopoina o le faʻapipiʻiina i le Kapeneta, o faitotoʻa o atavali o loʻo masani ona faʻaaogaina i vaega o le taupulepulega, latou faʻasoaina o latou potu i vaega, pe eseʻese vaega o le potu patino i lalo o le potu patino i lalo ole potu. O nisi tagata, na ona tuueseeseina le vaega o le potu ma se ata faapena, tuu se laulau, nofoa ma komepiuta i se potu fou, e maua ai se lagona o le faalauaiteleina. Ma le isi taimi e faʻaaoga ai se nofoaga filifilia mo manatunatuga ma taʻaloga taʻaloga.

Faapipiiina o le faitotoa o le leoleo mamoe, fai oe lava

Faitotoa o le faitotoa

Foliga ma lelei

O le ata puʻe o le faifeau-coblelies e talafeagai foʻi, faʻapea foi ona tele avanoa, aua e le manaʻomia e le Kapeneta ona tatalaina le Kapeneta i le 90 tikeri e le mafai ona tatala le 90 tikeri e le manaʻomia e tatalaina 90 tikeri. O faitotoʻa e maua ai le avanoa e faʻatupu ai se sili ona sili ona faʻafeusuaʻi. E le gata i lea, e matua talafeagai tele le taliaina o mea taua uma mai sea lafumanu.

Faapipiiina o le faitotoa o le leoleo mamoe, fai oe lava

O vaisu e matua aoga tele, ma e tele fesuiaʻiga o le mamanu faʻataga ia latou maua i totonu. A uma, e mafai ona teuteuina se leoleo faitotoʻa ma le vali, tautau le faʻata poʻo le faʻataʻavaleina le ata o lau laufanua e te fiafia iai. Pau lava le faʻafitauli e ono tupu o le faʻapipiʻiina o le mamanu. O nisi kamupani na ofoina a latou 'auʻaunaga, mo se auaunaga faapena, latou te manaʻomia le $ 50, e le taua le laʻau, a e tau le atotupe, aemaise lava i le toe faaleleia, i le taimi o toe faaleleia.

Faapipiiina o le faitotoa o le leoleo mamoe, fai oe lava

Faiaoga

O le kapoti sa faigofie ona faia e le ofu puipui, peitaʻi ina ia mafai ona faʻaauau le faʻatulagaina ma le aoga i le faiga o lenei faiga, ae tatau ona faia lenei polokalame. I le faʻapipiʻiina o se leoleo, o le a e manaʻomia aitema pei o taiala (lalo ma luga). O nei taiala e tatau ona i luga o le le mautonu mai luga ma lalo, mo faitotoa uma. E tatau ona manatua o taʻiala pito i lalo e tatau ona iai le avega autu atoa, o lea e le aoga le sefe. A o le filifilia o fitafita, le amanaʻiaina o fautuaga taugofie, aua o le tuʻiʻatuʻi faiga e mafai ona vave toilalo. Afai e te manaʻo e sefe i luga o le pusa pepe, ona uma ai lea ona e faʻasaoina le mamafa o faitotoʻa, e tele naua faitotoʻa, ma aua le tautau i le faʻata faʻatafuna.

Tusitusiga i luga o le autu: O le Designer Tuips: Faʻafefea ona faʻalauteleina le potu ma le tasi-ata pupuni

Faapipiiina o le faitotoa o le leoleo mamoe, fai oe lava

I luga o le initaneti e mafai ona e mauaina le tele o sitepu-i-sitepu ata ma vitio i totonu o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina, latou te manaʻomia tele galuega.

Faapipiiina o le faitotoa o le leoleo mamoe, fai oe lava

I mataupu faavae, o le tumutumu o taiala e le tauaveina le avega, latou taialaina le gaioiga a le faitotoʻa, ae aunoa ma le saʻo galuega e le mafai. Ma, o le aoga o le vaega o le aotelega o mamanu o le taofi, e faʻatonutonuina le lautele o le oloa faʻaalia.

O le galuega a le Tausiga

O lea, e mafai ona e faʻapipiʻiina se pusaaisa ma lou lava lima e aunoa ma se fesoasoani, tusa lava pe leai ni tomai faʻapitoa ma faʻapipiʻiina o faitotoʻa, e le manatu le galuega uma.

Faapipiiina o le faitotoa o le leoleo mamoe, fai oe lava

Faʻamolemole ia matau e tatau ona faʻapipiʻiina le faitotoa, o lea a o le i faapipiiina oe e te manaʻomia le faʻapipiʻi o le fola ma le taualuga, aua o le laina o le laga o le a tupu ai i le le saʻo.

  • Muamua lava, e manaʻomia le faʻamaonia o ituaiga. O fuaitau e manaʻomia ona ave, ia amanaia le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa, faʻapea foi ma le auauai i le fatafata, pe a e manaʻo i le faitotoʻa, pe a fai le faitotoʻa o le puipui mo lea. Ae o le a avea lava Asythetically, o le a matagofie pea pe afai o le mamanu atoa o le tu i luga o le puipui, pe a fai o le sting system e le o i totonu o le puipui, ae i totonu o le isi itu).

Faapipiiina o le faitotoa o le leoleo mamoe, fai oe lava

  • O le maualuga o faitotoʻa e tatau ona fuaina e tatau ona faʻaaoga i luga o le pito i luga ma lalo ifo uili, 16 mm ma ia amanaia avanoa, 15 mm. Aofai o le aotelega o le faitotoʻa, mo le maualuga o le ABB e tatau ona e faoa 15 + 15 + 16 + 16 + 16 = 60 mM
  • Pe a fai atu i totonu o loʻo e faʻapipiʻi ai faitotoa uma, o le isi laasaga o le pito i luga o le faitotoʻa, o le a latou iloa ai le gaioiga o le faitotoʻa.
  • O le pito i lalo ma le aufaʻamatalaga ua uma ona faʻapipiʻi i luga o le mea e tatau ona tuʻu i luga o le fola, ae aua le faʻapipiʻiina, o le a faigata ona faʻapipiʻi.
  • O le isi laasaga o le faʻapipiʻi o le sash. E tatau ona maitauina o le pito i tua o loʻo faʻapipiʻi muamua, aua afai e vave ona faʻapipiʻi faitotoʻa i luma o faitotoʻa, ona e le mafai ai lea ona toe malosi le pito i tua. A uma mea uma, o faitotoa o o i le apamemea tasi i le isi itu.
  • O le isi laasaga o le a manaʻomia ai le faʻapipiʻi o uili pito i lalo o faitotoʻa i le Groove. O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia ona e kiliki i luga o uili ma amata ina ia maeʻa i le Groove.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te nonoa i faitotoa mai le MDF, Laboated Chipboard, Laminate

Faapipiiina o le faitotoa o le leoleo mamoe, fai oe lava

E matua aoga faʻamalosi gaioiga tuʻulai ia, e faʻaavanoa le faʻaaogaina o faitotoʻa, faʻapea foʻi ma le olaga o le polokalama. E le gata i lea, o le faʻapipiʻi e faia i ni pili e lua. Mo galuega, o le le mautonu, sikulutive ma le tele o polts lava o le a manaomia. Pau le mea e te manaʻomia o le faʻaseʻe ai o le fusi i le taʻiala.

O le faʻavae lea mo le faʻapipiʻi o faitotoʻa. E na o le taumafai e tatala ma tapuni faitotoʻa, pe a fai o latou tala malie, ona e faia ai lea o mea saʻo.

Faitau atili