Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Anonim

I soo se isi pa e tatau ona i ai se ulufale. Mo le ulufale o taavale faia le faitotoʻa, mo le vaega o tagata - tiketi. O loʻo faia i luga o le faʻavaʻa o fafie poʻo uʻamea, o le faʻatumuina o le pikiina tutusa e pei o le pa poʻo se mea o loʻo iai. Afai o le ulufale i le va o le lua piliki puipui, o le faʻatumuina e mafai ona filifilia i lou tofo. Ma le isi, e le faigata ona faia se faitotoʻa, i so o se mataupu, ni filifiliga e leʻi feagai.

Togafiti

O le faitotoʻa o loʻo aofia ai pou ma le laʻau a le faitotoʻa i luga o le faʻavaʻa, lea e faʻapipiʻi i pou ma le au. Poles mafai ona piliki (maa), laupapa po o le uamea. I ni tamaʻiga, o se tamaʻi uʻamea mafiafia poʻo se mafiafia uʻamea uʻamea, lea na matou mauaina ai le faʻavaʻa mulimuli ane o le saoasaoa.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Le masani ai o le omea ma laupapa laupapa ma muamua le faʻatumuina

Uamea pou e faia o se lapotopoto poʻo le faʻapolokiina paipa ma palapala puipui. O pai taʻamilosaga e faʻaaoga e le masani ai: e sili atu le faigata ona aoga ia i latou, tuʻu i luga o se mea. O le papa o le paipa ma le vaega e tasi (dinosonal pe a faʻatusatusa i le lapoa) ma le le mafiafia mafiafia o le matagi malosi, i le vaega o le syow, butts. O le mea lea, e sili atu ona masani masani pe a le o le masini masini. O le isi filifiliga o loʻo i le faʻavaʻa mai le paipa paipa e faʻapipiʻi ai le tulimanu tulimanu. I totonu o lenei tulaga, o le faatumutumuga o le a pei lava o le faatuina.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

O le masini o masini ma le laupapa ma le uamea faavaa tutusa tutusa

O pou laupapa e masani ona faʻaaogaina pe o le pa o le laupapa. E masani lava, o pou o faʻailoga o pine laupapa ma le puipuiga puipuia. Latou te puipuia (pe tuai) le faatafunaga o fafie. Ae o loʻo i ai i totonu o pou uamea ma faʻataʻoto i uʻamea, ma o le fugalaʻau ma le pa o loʻo faapupuu. Ole mea lea aua o fafie i le eleele e vave tele ai, tusa lava pe puipuia le faia o gaioiga.

Laititi e uiga i le mamanu o le faasinomaga vaega. E na o le lua koluma i le eleele - o le filifiliga e talafeagai pe a le ai le eleele e aioi (oneone, oneone, lafulemu, lafulemu

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Na taitaia lava pou. Afai e iai Jumpers i le pito i luga ma lalo (i lenei mataupu, e mafai ona e faia le apo i le pito i luga), o le ono o na faalavelave e sili atu le maualalo

Mo le faʻaputuputu o eleele (omea, loga), e manaʻomia le paʻu o pou i le pito i luga ma lalo. I le tulaga lea, o le ono mafai ona skeody le malaia pe a uma le taumalulu e laititi. Afai e te le manaʻo e fai ni mea fiafia i le amataga, o le pito i lalo o le jumper e mafai ona tuʻu i lalo o le eleele le tulaga (i le bayonet ma le afa). O le a manaʻomia e faʻaalu ma le faʻaeteete le faʻavaeina o A A ANTI-faʻaleaga, e vavalo ma vali i nisi vaega o mea. Ma e tatau ona aloese mai le skew, e tatau ona e tanumia ni pou i lalo ifo o le fua faatatau i le itiiti ifo i le 15-20 cm.

O le faʻavaʻa o le Wicket e faia i le uʻamea paipa poʻo pa laupapa. Ua faʻaaogaina fafie mo pa laupapa, uʻamea - i isi uma mataupu.

Faatasi ai ma se faʻavaʻa o se paipa paipa ma se faʻamago, uamea ...

O le mea sili, atonu, o le lautele o le o le Wicket o se faʻavaʻa o le paʻu paipa poʻo se uʻamea tulimanu. I luga o le uʻamea faʻavae, e mafai ona faʻapipiʻi soʻo se faʻatumu o mea: laupapa, pepa saienisi, tomai sipela, polecarbon, o le corn shid, o loʻo unaina pe puniti o ni mea ... e fai ai ni vaega o le tele o mea ... e fai ai ni vaega o mea. E tele filifiliga, pe a fai e te manaʻo e faia se faitotoʻa, e masani ona faʻaalia le sikuea paipa, ma o le mamanu e filifilia i le tasi sitaili ma le pa.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Faavaa mai le paipa paipa. Faʻatumuina - malulu faʻamalamalamaina ma fafie

Fuainumera ma Mea

Mo le fetaui lelei ma le mautu faʻatumu (fafie, pepa uamea, tomai faatonutonu, matc.), mo pou o le pipisi o le 60 * 60 * mm. E mafai ona ave paher pakete, manifinifi - - e sili atu le tatau. Mo le faʻavaʻa, o se taʻamilosaga o le paipa e sili atu 40 * 20 * 2.5 MM e masani ona faʻaaogaina. O le malosi o lenei paipa ua lava mo le matagi matagi avega. Ma le tamai matagi avega, e mafai ona e pueina se puipui o le 2 mm, ae o le a sili atu ona faigata e kuka. O mea uma e manifinifi o le 2.5-3 MM e tatau ona e ofi i se auala faʻapitoa ma e le faigofie lenei. Afai e malosi le matagi, o le a mafai ai ona faʻateleina le mafiafia o le puipui, pe faʻaoga le mautotogi o vaega tetele: 40 * 30 pe 40 * 40,

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le malifa mo le faitotoʻa faitotoʻa

O le maualuga o le Wicket ma le pito i luga o le Crossbar e masani lava e uiga i le lua mita, aunoa ma se koluse - mai le 1.2 m. E masani ona faia ni pa. Mo ni pa o le logo mai le pepa faapolofesa, fafie, mafolafola slara e sili atu uiga o le maualuga i le maualuga o le pa. O le lautele o le Wicket e itiiti ifo 90 cm, optimal 100-110 cm.

E aoga lava le toe talanoa e uiga i le loloto o pou. Tafaloga Fofo - 15-20 cm i lalo ifo o le alavai loloto . Faavae i luga o lenei numera ma le maualuga o le malaia fai pou.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

O isi vaʻa e siʻitia ai le faʻamalosi

Faatasi ai ma le fesoasoani a Borah i le eleele, sa latou faia se pu, i le pito i lalo o le pakete o le graffer o le ogatotonu o le ogatotonu o loo moe. Ona faʻapipiʻi lea o le pou, ua uma ona faʻatulaga, moe i luga o le moe (e mafai ona gagau ma piliki ma isi lapisi i fafo). A paʻu le fofo a le 50% o le malosi (pe a maeʻa le 7 aso i le vevela o le + 20 ° C), e mafai ona e maua le faʻavaʻa i pou. Afai e te manaʻo e fai se lakapi saʻo, o le mea tonu lea o lau mea e fai.

O se faʻataʻitaʻiga o le lava-faia: Vitio lipoti ma faʻamatalaga

O le pa e sau mai le pepa faʻapolofesa ma ni pou piliki, ma le komiti mai le aoga. I pou, o le metaltack Ports na ufitia ai se paipa i le ogatotonu ua tapunia i le pou. Na tonu ia te oe se lafitaga ma isi avetaʻavale - ina ia faʻamautu le polofesa, ma e siʻitia foi le kapeteni o le kapela. Castle - tuai i le taimi nei, sui.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Iuga iuga

O le faʻavaʻa o le Wicket e mafai ona saunia e faʻaaoga ai se faletalimalo o loʻo i totonu o le uldeng masini mai le faʻamatalaga paipa 40 * 20 * mm. O le a matou tuu "i le nofoaga", tatalaina i le mokesi. Oso ese mai le galuega:

  • Lua crossbars i le umi mai le tasi pillars i le isi (na liliu ese 108 cm),
  • Lua fata - 185 cm maualuga.

Kuka laka

Matou te le faʻafeiloaʻi i le koluse, ae na o le "ala" i le mokesi i lalo - e taofi. Moni e lua o le unlding manatu i le nofoaga o faʻapipiʻi. A o le i faʻamalamalamaina le lima lona lua, siaki le faʻavasegaina o le koluse. Na matou tuuina tulaga tauleleia, faʻasaʻo le tulaga, ona matou gaoia lea. O lea, e amata mai i le tatalaina o le lua osofaʻiga lua.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Matou te tago i le koluse i le mokesi lua togi

I le satauro satauro, o lo o i ai le fata mata. E tatau ona latou tolopoina - i le nofoaga o fesoʻotaʻiga ma jumpers o se tasi o le 90 °. Matou te siakiina i le fesoʻotaʻiga faiga, fetuunai pe a tatau ai. O le isi: o Seam e tatau ona lelei, tausi, dye mai itu uma, faataamilo i le tupua o le paipa.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Ma i le isi itu

O le iʻuga, na faʻamanuiaina le faʻavaʻa i pou. Matou te toe siaki i tulimanu, a leai e mafai ona tafiesea, o le a taofi le tapuni i le tapunia / tatala.

Matou te tuu se matasele

Ma le isi, o le sili atu le poto masani - E te manaʻomia le faʻamamaina o le matasele. Na latou ave le paolo uamea uamea mo le taʻeina o faitotoʻa, lea e faʻamaeʻa atoatoa i soʻo se fale fa fale ma luga o le maketi. E tatau ona faʻapipiʻiina lelei i luga o le faʻaaogaina, ma uma i luga o le tasi axis. A leai, o le a le tatalaina le sala.

Matou te ofuina le matasele.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Racker ma se faʻavaʻa mai le ata o le paipa - masini ma tele

Muamua le pito i lalo o le pito i lalo, toe fai lona tulaga o le itu. Matou te taumafai e faʻapipiʻi le lona lua i luga o le tutusa axis. Muamua, matou totoina i le mokesi, siaki ma le taimi atofaina, pe a fai o le konekalate, tuufaatasia ma le faaeteete faamaopoopoina le lafo. Afai o mea uma ua fuafuaina saʻo, o le matasele o loʻo lata ane i le paipa paipa, o lea o le a le o le faʻafitauli.

Mataupu i luga o le autu: Snowman faia o filo e faia oe lava

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Loop na i ai i le faitotoa

Ina ua tuʻu le matasele, matou te aveese le "faʻailoga" e tausia le faitotoʻa. E matiina ma le matiga / tapuni. Le isi, o se mea laititi - e tau ai tino. Galuega Tulaga Tulaga Lua: Oti ese fasi paipa o le le tutusa le umi, tatou te faʻaaogaina i le nofoaga o faʻapipiʻi, matou te matauina ma le palealea e tatau ona tipiina. Matou te ave le grinder ma se ofu savali i le uʻamea, tipi ese, siaki pe a tatou manaʻomia, ua tatou toe faʻalelei (ma le faila - jamk "). Ina ua avea "oe," ma ", matou te faamalamalamaina ai.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

E faigofie ona faailo

E faapena foi, tatou te iloiloina le faamalosia o le loka i luga o le faitotoa. I le mauga o le Cast Soul Castlen, e manumalo ai se fasi tulimanu, a le a le o galue e tusi.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Fai se faitotoʻa - e tatau foʻi ona talia le loka (pe a vali, o le a foliga sili atu)

O le lata mai o Walders - e manaʻomia e tapunia ai le tatala o le paipa o le paipa e faʻasino i luga ma itu. Afai e le tapunia, o timuga ma tafetoto o le a pa'ū ia, o le a amata ona sasaina le paipi i totonu, lea o le a vave ona faʻateleina le faʻavae. O le faʻaaogaina o lenei tulaga e le manaʻomia, e mafai ona e tapunia ma le silika pe maua ni pepa palasitika o se tutusa lelei.

Faauma galuega

Pau lava le mea uma. Na toeitiiti lava a uma le faitotoa. Sosoo ai - Tulaga Sound Sound-Gyinding, Primer, Voltong Strate ma mulimuli laasaga - faatumu le faʻatumu. I le tulaga lea, e le eseʻese mai le faʻapipiʻi o le polofesa i luga o le pa.

I le USM (Bulgarian), matou te tuu le fasi pepa i luga o uʻamea, tatou te faʻamamaina uma nofoaga o ulding, aveese le leaga, ma isi mea I le auala, e sili atu le faigofie pe a tu le mafanafana i luga o le nofoaga. Afai e aveʻesea, e le aoga tele, o le a tatau ona siʻitia ai, savali i totonu ma lio ...

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Gate pe a uma le primer

Ia o le faʻavae o le pomuina e le umi se taimi, o le a matou faʻagaioia i le ele o le liliu, o lona uiga o le pher. Le isi, e mafai ona e faia se polofesa. E tatau ona vavaeeseina i le tele, taumafai.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Ma o le iʻuga sili lenei: na filifili e faia se faitotoʻa, faia ...

E mautinoa o le a tatau ona tipi i se mea ina ia tatalaina mea uma. O le mea lea, mo le amataga, o le laupepa fasi e moni i luga o le fa ia te ia lava, matou te faʻaaogaina faʻailoga - mea o le oti, aveese ai, tipi, toe taumafai. Ina ua ou ausia se taotoga masani, e mafai ona e faia "mo le tele o seneturi."

Laupapa laupapa mo le foai

Pa i Dachas seasea fai ma sui o se papupuni. E masani lava e le sili maualuga maualuga laupapa laupapa. Mo le pa, e aoga i le faia o se vai o le fafie. E faigofie lava ona faigofie, ae le o ni faʻamaanisi. O le a matou manaʻomia ni laupapa mago (saunia o loʻo i ai ni pou).

Afai e leai ni masini laupapa (reyguuus, milmaus, e faigofie atu le faʻatau o le laupapa laupapa o manaʻomia. O le lautele / le mafiafia o laupapa o loʻo rairarary, faʻapea foi ma mea mamao i le va o puipui. Tele taimi uma, o se kone laupapa o le 6-10 cm lautele ma le mafiafia o le 2 cm, o le mamao i le va o puipui o le 2-6 cm.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

O se tasi o masani masani filifiliga

O laupapa e manaʻomia e maua ai se matutu. O le potu o le faʻamago e le mafai ona faʻaaogaina, ae o ni nai tausaga pe sili atu i le afa tausaga o le matua (o le vailaʻau e sili atu ona lelei. Mo ni laʻau umi atu nai lo le faʻaleagaina, e tatau ona faʻatinoina ma puipuiga puipuia. A agai nei i fafie na te puipuia fafie, o loʻo taoto i luga o le foānuʻu (puipuia le puipuigaga mo se laʻau i le eleele. Ae o nisi oi latou e tuʻuina atu le laʻau tele o le paolo (tele e masani lava ona lanumeamata, olivesh, o le olive). Afai o le faitotoʻa o le a vali, e le taufaʻafefe. Afai na latou potopoto e faʻaaoga le malamalama o le malamalama, faʻalogo i lenei taimi.

Mataupu i luga o le autu: atavali mo interina i totonu - ituaiga, tofiga, tulafono

Faigofie togalaau Gate

O le faigofie lea o le faitotoʻa o se tagata masani e mafai ona faia e le o se kamuta. Afai e te iloa le oti, tuʻu le samala i ou aao, puʻe fao, o le a sologa lelei mea uma. E leai se mea e sili atu ona faigata e fai.

Ave ni pepa se lua pe lua (parameters faalagolago i luga o le Weight Wicket). Umi, e tutusa ma lautele o le lumanaʻi o le lumanaʻi. O nei ato ua faatulagaina. O le mamao i le va o latou e laititi ifo nai lo le maualuga o le mala. E mafua ai ona faʻatulaga i latou i le mamao e tasi o le auto i luga o le pa tuʻuga (pei o le ata i luga). Ona foliga mai ai lea o le vaipuna o le a foliga mai o le a le taua.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Masini laupapa laupapa

Na gaosia ma faamalamalamaina o siteki ua tuu i fafo ma se ese le mamao i luga o le satauro. Ina ia tetee atu i mea mamao sa faigofie, e mafai ona e faʻaogaina le faʻailoga o le umi o le umi, faʻasaʻoina i latou i le va o laupapa (e mafai ma faʻafetaui pusa). Ave fao (lua i luga o le pa i le pito i luga ma lua i lalo) ma laupapa i le koluse taitasi.

Ina ua uma fasi fasilaau, matou te liu ai le ie a le togakai, ma taumafai i le taumafai e sapasapaia, faamatala laina e te fia oti ai. O mea o loʻo ofaina o le oligao, tuu i luga, krepim - lua pe tolu fao i itu uma e lua. Ia manuia nei uma laupapa i le Vila. O lenei mea e maua ai le Gate Faaopoopo.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Faʻafefea ona fai se faigofie tusitusia o laʻau mo le tuʻuina atu

Laips filifilia uamea, e mafai ona e - barn. O i latou o ni tamaʻi lapoa, mo na o tagata Dacha Utices. A manaʻo iai, ua faʻapipiʻi i foliga o le Wicket - latou te avatu se ituaiga o le maualuga. Ma le manuia lava, e mafai ona e faia i le itu i tua.

Faʻafefea ona fai se tapuni mai le laupapa: o le saʻo mamanu

O i latou na faamatala se filifiliga fou togalaau, ae o loʻo iai se faʻafitauli sili ona faigata. O le a manaʻomia le faʻaititia o carpentry tomai: o le a e faʻafesoʻotaʻia se spike / groove. O lenei ofu laupapa e aofia ai vaitafe e lua o le mafiafia mafiafia, lua crossbars (pito i luga ma lalo) ma Pan. O le mafiafia o le pito i luga sopoia ma le siteki (furtertics spets) e tutusa lava, ma le mafiafia o le fusi o le fusi o le tolu taimi (e mafai e sili ona manifinifi). O se faaaʻoaʻoga, e auai i paaga, sopoia ma sē ua i ai se mafiafia o le 20 mm, tafiesea o nofoa e 60 mm.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Faʻafefea ona fai se laʻau laupapa ma se faʻavaʻa

I nofoaafi nofoa, ua oti le togavao, i pito o le koluse. O le puipui ua susu i le Jaunery Gelu, patipati i le leaga. O le vaa e mafai foi ona faʻapipiʻiina - i luga o le atavali ma groove, ae e foliga mai o se mea faigata, e manaʻomia le fesoʻotaʻi. O lea, e masani ona pipii i fao - E faigofie. A maeʻa ona faʻaputuputu le faʻavasegaina e le vaega, ma inisi ni siteki. E aumai mai le lotoā poʻo le auala mai le auala. Nai lo fao, mafai ona e faʻaaogaina le faʻamau fesoʻotaʻiga, lea e fai ai foʻi isi ma mataupu faʻapipiʻi e fai ma teuteuga. E fetaui ma le faia o le slevanless po o bronze rivets.

Ata o le matagofie gate

O se faitotoa e le masani ai, ma e le faigata tele. Ma e le o taimi uma mo lenei, taugata mea e manaomia. O le a le mea e masani ona iai o se mea mataga. Ma o se uila e oʻo lava i le uila, se suo, o le kapeka poʻo kirk - mea mo faʻapitoa mamanu.

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Mo fagafao))

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Mo fale i se itu faaonapo nei e manaomia e le

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Mai le tele o mea ... e oʻo mai lava mai le lapoʻa

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Fafie ma le faʻatauina o elemene - o le manumalo-manumalo tuufaatasi

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Le vaega autu - fantasy

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Stencil suia e oo lava i le faigofie le pa

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Fai ni nai lavea i laupapa ... muamua laupapa laupapa ua sauni!

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

E asiasi i tala

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Uila, uili, suo - mea uma mo nati

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

I le pa o le Erupteer

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Se vaega laititi - o se pusi mai le plywood ...

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

Uluai mamanu ... mai le lotoā

Wicket ma ou lava lima: laupapa, uamea

E oo lava i le Wicket mai le folasaga faʻataʻitaʻi mafai ona muamua

Faitau atili