Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Anonim

O mea uma e lelei tele ging gofie: faigofie ma taugofie. Ae i le tau malulu, ma le tele o le kiona, e mafai ona tatalaina na o se matua lelei na fausia ma se suo. A e manaʻomia le galue, e leʻo le naunau lea. O lenei vaiemu ua le maua ai le solomuli pe, e pei ona latou fai mai ai, sliding / sliding faitotoa. O le tasi fasi pepa fausaga, lea na tapunia atoa ai le ulufale, malaga atu i le itu, nana le pa. E mafai ona teu i luga o se masani pe faʻamalosi pepe, ma e mafai na ona tietie i luga o auala. I soo se tulaga, e mafai ona e faia se faitotoʻa faitotoʻa ma ou lima. E le faigofie, ae ae ona.

Mamanu

I le ituaiga o le solomuli (sliding, sliding) faitotoʻa o:

  • Faamafanafanaina - ma utupoto, tasi itu o le ua mautu, o le lona lua o tautau i le ea. O le utupoto ei ai le p-foliga foliga ma sitepu i totonu. Sei ave i totonu, le au fitafita e liliuina i totonu. Uma uta mai lau laupepa auala i luga o aʻa o loʻo faʻalauiloaina i le utupoto.

    Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

    Faamafanafanaina le gate ma le balley

    I le nofoaga o lona nofoaga, latou:

    • ma le utupoto i lalo;
    • alavai uia;
    • pito i luga utupoto.
  • Taofia. I le ata lenei, o loʻo iai foʻi le utu, ae e faʻalagolago i pou uma i autafa o le faitotoʻa. E iai foʻi le fausaga faʻapitoa, tutusa ma le mataitusi "P" naʻo le i ai ma le punou i pito. I totonu foi o loʻo iai foʻi papa, latou te faʻatatau le faitotoʻa o faitotoʻa. O lea o le tapoleni ma gaoioi.

    Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

    Taofia le mamanu

  • Faaoo le nofoaafi. O le nofoaafi ua faafaigaluegaina i le eleele, e faapipiiina rollers i le pito i lalo o le faitotoa faitotoa. O le ie o tietie i luga o le taiala. O le ata o le sili lea ona faigofie, ae o lona minis o le nofoaafi ma taavale solofanua latou ua pupuni ma le kiona, palapala, mou.

    Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

    Toese nofoaafi

O le a le sili atu

Oka se lelei o le ata e faigata ona fai atu. Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻatuatuaina, o le filifiliga sili o le taofia le faʻamaloloina. E faigofie mea uma ma talitonuina, o se faiga e le aoga. O le faitotoʻa o lenei ituaiga o loʻo faʻagaioia i atinaʻe o le tele o tausaga. O lo latou le atoatoa - o loʻo faʻatapulaʻaina e tagata o le maualuga o le ulufale atu i le ulufale atu i felauaiga, e taua i nisi taimi. Ae o loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga i ofu faʻapitoa ma se faitotoʻa tatala, faʻatagaina le faitotoʻa e aveese ai le gutu i luga o le nofoaga.

O le taugofie ma faigofie ona faia faiga i luga o le nofoaafi. O nei lisi o faitotoʻa e sili ona faigofie e faʻaputuputu ai i latou lava. Ae o faʻafitauli e aliaʻe i le taimi o faʻagaioiga e le tatau ona le faʻatau.

O mea uma i luga, o le sili ona taugata ma faigata - faamafanafanaga, tusa lava pe tuu i taimi uma, faia lelei e le mafua ai le le talafeagai i le taimi o gaioiga. Ina ua filifilia, e tatau ona foaʻi i le taimi o lona masini i le itu taumatau poʻo le itu tauagavale o le faitotoʻa, o le mamao e manaʻomia, tasi ma le lautele o le upega tafailagi O se vaega faʻapitoa e aliali mai i le itu o pe tusa o le afa o le umi.

Faʻamatalaga ituaiga o faitotoʻa o faitotoʻa, foliga o le mamanu ma le fausiaina o loʻo iloiloina i le vitio.

Faʻafefea ona fai le faʻamafanafana o faitotoʻa

O lenei mamanu e lelei aua e leai se utupoto i luga o le fuaitau. Ae o ia o le sili ona taugata i le masini. E leʻo tele le manatu i le handlomplem system, tusa ai ma le faʻavae o le faavae ma uamea uʻamea o le a faʻapipiʻi. Afai o loʻo i ai nei pollirs, ua maeʻa ona sasaa le faʻavae i luma i le tulaga i le umi o le aveeseina, lea e manaʻomia mo le Upega Tafaʻilagi.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Maeʻa o faitotoʻa faitotoʻa

Tusa lava pe latou te faia faitotoʻa o loʻo tata ai a latou lima, o se tamaʻi lima e aofia ai taʻiala, Roollers, e masani ona faʻatau na faatau i le kamupani. O vaega uma o loʻo fuafuaina i luga o le faʻavae o le tele o le tapoleni, o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ma le ituaiga o faʻailoga: mamafa e taua. O le mea lea, e manaʻomia le iloaina o nei tapulaʻa muamua.

I le iloaina o le umi o le taʻavale 'oti, e mafai ona e fuafua le faʻateleina o le faʻavae faʻavae. I le ituaiga - o le faʻavae lea o le lipine, lea o loʻo 'eliina i lalo o le loloto o le eleele o le eleele (mo itulagi taʻitasi o loʻo tuʻuina atu i lalo o papa e faʻatulaga, ma ua faʻapipiʻiina fata. O nei racks ona faʻapipiʻi lea o se seti o laina pito i luga o loʻo uuina le tapoleni ma aua nei e aau ia te ia.

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le faavae mo le fusiina mo le faʻamafanafana o le 'oti

E leai se mea faigata pe a fuafuaina. O le faavae o le umi e tutusa ma toetoe o le afa o le umi o le stana. Afai o le Snase o le 4 mita (malaga lautele poʻo le mamao i le va o koluma), o le faʻavae e tatau ona 1.8 c. O le loloto o le tumutumu o le eleele mo le itulagi o le eleele .

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Faavae mo se faamafanafanaga beam i le taimi o le fausiaina o le gabback gate

KOTLOVAN DUMPS O le isi 10-15 cm loloto - i lalo o le iliili ma oneone aluga. O lenei faavae o loʻo faʻamalosia (e ala i le ituaiga o le lipine), i le pito i luga o le faʻamalosia, o se auala (18 pe 20) o loʻo faʻaaogaina ma mea uma o loʻo taofia ma o lenei o loʻo onosaia ma o lenei mea o loʻo onosaʻia ma mea uma o loʻo faʻamamaina ma o lenei ua sasaaina ma mea uma o loʻo faʻamamaina ma o lenei ua sasaaina ma mea uma o loʻo faʻamamaina ma o lenei o lenei ua sasaa ma le sima. Scheller ua setiina i le "leai" tulaga, o lona uiga, e tatau ona tu i luga o le eleele tutusa ma le maualuga o le lotoā.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Sauniuni ma le mokesi schelleller

E i ai le taugofie ma le vave filifiliga, ae o le talitonuina e maualalo atu i le pito i luga faamatalaina. E tolu faʻaputuga uʻamea uʻamea o loʻo tuli i le eleele, otaota o lo oi totonu ia i latou.

Faapipiiina o Roller Lagolago

O le Studs e faʻamalosia i le mokesi mokesi, ona faʻapipiʻi ai lea o laina i le au rollers ia i latou i luga o le faʻapolopolo fesoʻotaʻiga. O nisi taimi e mafai ona e ausia filifiliga pe a atoa le tulaga o le tulaga i le mokesi. E le o le sao. E i ai le maualuga o le ono mafai e le faavae po o le pou o le pa o le a aveesea. E oʻo lava i se tamaʻi auala - ma o le a le aoga lau faitotoʻa. A faʻapea e mafai ona aveese le papa ma mea mata, o le au mata e faʻamamaina ma aoina mea uma i le nofoaga, faʻafefea ona fetuʻunaʻi pe o le tulaga o loʻo faʻamamaina? Tipi i lalo? E faigata tele, aunoa ma faamaoniga. Ma e sili atu le faia o mea uma i lenei tulaga e tusa ai ma tulafono.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Faʻataʻitaʻiga o le Mauga Faʻaseʻe Nofoaga

A faʻatau, vaʻai totoʻa i le kapela vapeta ma le au ponaivi i latou lava. O i latou nei e masani ona tapunia pusa o mea. E masani ona iai i laina e lua o le 4 fasi. O le ubricsation ia i latou e tatau ona frost-tetee - maualalo vevela tapulaa -60 ° C. Asiasia le tulaga o lo o faapipiiina. E tatau ona faʻamaligiina, lafo, uʻamea lelei ma le feʻaveaʻiga luga, ufiufi i puipuiga puipuia.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

O le lagolago a le mafaamatalaina o rollers, aua latou te tauaveina le tele

Tiʻetiʻe le rollers. E tatau i tagata uma ona tietie e aunoa ma se taumafaiga, ma e le tatau ona iai se tuafale (e le tatau ona faʻamatuʻu mai le isi itu i le itu). Ona mafai lea ona e mautinoa o le a nofo faigofie le faitotoʻa ma o le toe faʻaleleia o le auala o le a galue ai mo se taimi umi (nisi kamupani e faʻamaonia ai le 10 tausaga). I le maeʻa ai, o le tele o avega o loʻo i luga o le au faʻatau, aua o lo latou lelei o se taimi autu, faʻapea foʻi ma le paleni fausaga o tavata.

O le vaega o loʻo totoe o le a sili atu lona uiga o le a faʻaalia manino atu i le tusi ata: O le faitotoʻa o le faitotoʻa, e aunoa ma le aʻafia o tagata faʻapitoa.

E uiga i le otometi o le swing gates faitau ii.

Faʻatulagaina Gate ma ou lava lima: Ata Lipoti ma faʻamatalaga

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

O faitotoʻa nei e faia i luga o le faʻavae o le seti o le seti, na faia ai le faʻavaʻa e le tino

Na tuu le faitotoa i Moscow, na faia ma le tasi le vevesi, o tau o metropolitan. Na latou tuʻuina i latou i le 2010, talu mai le taimi o le faitotoʻa ua pa'ū tele. Mo se faataitaiga, o le "fou" e feaveai e feaveai tau mamafa e le sili atu ma le 400 kg (o loo i ai e oo atu i le 1.2 tone) - e uiga i le $ 100, ae o se filifiliga tala o le tupe lenei. I le taimi o le fausiaina o le Clilling Center vaega (o le sili ona lelei i luga o le maketi) ma le amataga o le 6 mita le umi. Sa iai foʻi le totogi o le iʻa i luga ma puipui. Mea uma ma le tilivaina tau e tusa ma le $ 600.

Sa faatauina mai foi ni mea nei:

  • FAAMATALAGA PIPE 80 * 60 MM - 6 m, 60 * 40 mm - 18 m, 40 * 20 mm - 36 m; 36 m;
  • Schelleller - 180 mm - 3 mita, 200 mm - 2.4 mita;
  • Armature 12 mm - 6 m;
  • Electrodes - 2 kg;
  • vali - 3 faletupe, pulumu, Rives;
  • Sima m-400 - 5 ato;
  • Sa faatau e le sao o le fola i le gaosiga o le pa.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Togafiti o se palu steate ma fua

O le mea muamua na unaʻia ai le faʻavaʻa mo se faitotoʻa ma se nofoaga. RAMA (Black) na faia i se talaaga paipi 60 * 40 MM, Jumpers ma se totonu o le totonu (lilac) mai le paipa 40 * 20 mm. I le pito i lalo o le taiala um tipi i lalo.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Faʻafefea ona suia le maʻa

O le pito i totonu na kukaina ma le indent mai le pito - 20 mm i itu uma. E sili atu foʻi ona faigofie ona tuʻuina atu i le Lotu o Owel, pe a e manaʻo, E mafai ona e agaʻi i totonu mai totonu.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Faʻafefea ona o le USA faʻamatalaga paipa 40 * 20 mm

Muamua Lolomiina le Faavae. Na faapipiiina lelei, pito i luga ma le sheleller pito i luga. Lua fata mai le pipili paipa 80 * 60 mm latalata i le schaveller. E tasi le fata e latalata i le pou, o le lona lua ua setiina i luga o le mamao o le 120 cm. O i latou ona latou faatautau ai le tapoleni mai luga. I le isi itu, o le 180 mm auala na faʻapipiʻiina i le tali pepa.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

180 MM Channel Faʻapipiʻiina i se faʻaseʻe pou

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Fetaui i luga o le nofoaga

I le isi vaega i le kapeka i le pito i luga ma lalo o le mailei, o le a le avatua le faitotoʻa e tafafao i le matagi.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Faaulufale mai i le mea na mauaina

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Pito i luga ma lalo o mailei

O le isi laasaga o le faʻatuina o papatusi ma Rollers. Ua pipii i le mokesi. I lea tulaga, o le auala lea, ona o le avanoa na tupu tele. O le taimi na latou tusia ai le faʻavae, aua na sili ona maualuga, ona o papatusi na i totonu tuʻusaʻo i le mokesi. E le talafeagai: Afai o le ale malepelepe, o le a suia i le faafitauli. E masani ona lalagaina le tulaga o le mea lea e taofi ai le 'au ma rollers i luga o le bolts.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Wade roller nofoaga ma "lavea" rollers

O le mea ua maeʻa le faʻatulagaina o le faitotoʻa o loʻo faʻaliliuina i tagata mautu.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Oloa foto ua uma ona gagau i luga o rollers mai itu eseese

A maeʻa ona faʻapipiʻi i luga o le lagolago o le beam, o le plags e ofuina mai itu uma e lua. Faatasi ai ma le itu mamao, o se uili malo mafiafia e faapipii, lea i le tulaga tapunia na aveina i le mailei pito i lalo, siitia le faitotoa ma aveese le uta mai le vaa mai le au savali.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Faʻapipiʻi le plug ma o le stubborn swarller (o le utupoto i le ata ua liliu i luga)

O lenei la o le faitotoʻa e le "savali" i le pito i luga (latou te le o faʻamautu i le taimi nei), o le ki luga o laina pito i luga e tumau i fata. Ua masani ona ofuina i luga o le faavaa. O loʻo avanoa nei i totonu o le au fitafita o le a taofia.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

Luga Rollers o loʻo faʻapipiʻi i fata, o le puʻeina o le pito i luga o le faitotoʻa

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

O lea o le faʻapipiʻi pito i luga o laina

Mea uma, o le rollback faitotoʻa o aoina ma sauni mo le taotoga.

Faʻafefea ona fai le faʻaseʻe (sliding) Gates: Fai le faʻamafanafanaga - Photo Lipoti, Vitio Vitio

O le a le mea e fai ai pakete mai le fanua foliga foliga

A iai sau fesili, vaʻai le vitio. Ua aoina se tama amata tapenaina, ae o le gaioiga atoa o le a sili atu ona manino.

Ata

O ni nai vitio ma eseese le gaumativa mamanu. Muamua - faamafanafana i luga o le auala. E leai ni faʻafitauli i le kiona, ae foliga mai o loʻo i lalo ifo o le fanua mai le fanua.

O le Incorey Fofoga: toe foi le faitotoa mo le foai. O le mamanu e faigofie i le mata.

Se isi galuega-faia. Lenei i le paipa 60 * 60 mm, proppolene kiliaina lea e faʻapipiʻi ai rollers. O le mamanu ua faʻaausili tulaga faʻatulagaina, aoina mai vaega eseese.

Tusi i luga o le autu: O le mea e fai mai le tioata pusa: Vase, moli, lole, fata, fata ma e le gata

Faitau atili