Taliaina le kipe mo le Aquarium moli

Anonim

I se isi taimi ua uma ona matou aafia ai le tala e uiga i le sili atu le malamalama mo le aquarium. Ae, ua galo ia i matou le faʻatulagaina o isi auala, lea i le taimi nei e mafai ai ona e valaʻauina se aoga. O lea, o le kiina o le kaliti mo le fale faatau o le pito i tua o le kuarium. E leai se mea sa se lavea i ia i na mea faʻapipiʻi, ua lava na ona mulimuli i faʻatonuga ae aua le soona faʻalogo i ai.

Taliaina le kipe mo le Aquarium moli

Faapipiiina o Tape Tape i Aquarium

Muamua, e aoga le talanoa e uiga i le mea na taʻitaʻiina mo le faleta e filifili ai, a iinei na matou filifili ai e aua nei faia le mea sili ona lelei. E manatu o le maualuga-uiga lelei ma fausia lelei le moli i le aquarium, o le a maua uma ai tagata.

I le taimi lava e tatau ona le maitauina o le metotia o le malamalama e mafai ona faʻaigoaina taugata, ona o le lipine uma tali atu i le tala. O lenei faʻatauga o le a tau o le a tau e tusa ma le $ 30, ae afai e te faʻatonuina e mafai ona e faia atoa ma maualuga-lelei moli, e mafai ona faʻaagaga.

Filifili e taʻitaʻia le tala mo se aquarium e faʻatau 5 mita, ma le puipuiga lelei (IP-65) ma le gafatia o 9.6 w / mita. Ia te ia, o le tau e sili teisi, ae e le fefe i le susu ma oe e te le popole i le vai susu ia te ia. O le malamalama o le pupula e tatau ona paʻepaʻe, latou te le o momomo i isi, latou te fasiotia uma a latou iʻa i ni nai aso. O se mea faapipii foi e talafeagai foi ona o le moli i luga o le auala.

Taliaina le kipe mo le Aquarium moli

Sa matou talia le eletise i se 12 volt mana gofie. O poloka e uiga i le tau tutusa, toe tasi matou te fautuaina mai le toe mafaufau i le sili atu le malosi, e mafai ona faʻaaogaina mo isi mafuaʻaga pe a fai o lena mea.

Taliaina le kipe mo le Aquarium moli

Mataupu i luga o le autu: E maeu le sili atu o le tuuina atu o se fale faigaluega i le umukuka

Manatua, o le nofoaafi amata mo le aquarium o lo o faapipiiina na o le pito i luga. O lenei malamalama e sili ona afaina i le olaga o tagata uma o tagata nonofo o le aquarium.

Taliaina le kipe mo le Aquarium moli

Faʻapipiʻi, sa matou manaʻomia se taʻiala na mafua ai le ola mo le 350 lita. O le Uili o le FPE sa 3.5 Meters, le malologa o le a matou faʻaaogaina mo isi faʻamoemoe.

Alu nei i le mea autu.

  1. Muamua e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le eletise eletise i le lipine.
  2. Ona faatusa lea i le nofoaga o le tatou fesoʻotaʻiga. Mo le faʻaosoina o matou, matou te fautuaina e faʻaaoga le faʻaaogaina o tui, ua puipuia atoatoa i latou mai le vai.
    Taliaina le kipe mo le Aquarium moli
  3. I le taimi nei faamalosia le lipine i luga o le aquarium.

O se ata lenei o le puʻeina o taina mo le kasa, na ma amata ai i le iʻuga.

Taliaina le kipe mo le Aquarium moli

Faʻafefea ona fuafua pe o le amataga o le amataga e lava

A maeʻa ona faʻapipiʻi le kitusi i le falelotu, e tatau ona e amata ona matamata uma tagata nonofo ai. E masani lava, latou te le faʻaali vave se mea, e tatau ona alu i le itiiti ifo ma le masina. Afai e le suia e le iʻa a latou gaioiga, ma laʻau laʻau, o faʻailoga, o le tua foi ua maua saʻo. Faitau foi: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le taʻele taʻiala i totonu o le taʻavale.

A faʻapea e leʻi faʻalauteleina e laau ma iʻa, ona le lava lea o le malamalama. Ia faia lenei mea, faʻapipiʻi ni faʻailoga faaopoopo i luga o le lipine.

Taliaina le kipe mo le Aquarium moli

Tulaga lelei o le taitaiina o le moli mo le aquarium

  1. Saogalemu. Ua naʻo le 12 volt, o le mana, o le mana e faʻaola ai le mana. E leai ni tapunia e leai se aoga.
  2. Lelei. O lagona malamalama e tumau pea le aoga i soo se tulaga.
  3. E mafai foʻi ona faʻapipiʻi foʻi i vai, o le mea moni, afai e te faʻatau ma le puipuiga i IP-65 ma isi mea.
  4. Faʻapipiʻi faigofie.
Mai Misi, e mafai na ona e vili le tau, ae talitonu mai ia te aʻu, pe a uma le taimi o le a saʻo ai totogi.

Taid lipe mo le aquarium faia oe lava: vitio

Faitau foi: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se mea na faʻataʻitaʻi mai ai mai le 220 volt fesootaiga.

Faitau atili