Faʻatonuga Faʻafefea Ona Faʻatumau le Pa i lalo o Wint

Anonim

E masani ona tupu pe a maua e le tagata pe a uma ona suia le tele o mea ua suia i le siosiomaga o le fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le lava le tasi le pito i fafo poʻo oe manaʻomia e faʻapipiʻi se moli fou. E i ai le manaʻomia le tuʻu o le uaea, o lona uiga o puipui o le a paʻuʻi. Afai o le nafa lea o le faalatalata atu i lenei mataupu ma amanaia uma mea taua o le tekikino, ona o le a le manaʻomia le fesoasoani o tagata faigaluega i lalo o le au faasē.

Lautele tulafono o le pipii

A o le i amata ona e galue, tusi se fuafuaga fuafuaina i luga o pepa ma fuafua le vaega autu ma le fememeu i nofoaga faʻapipiʻi ma fesuiaʻiga.

Faʻatonuga Faʻafefea Ona Faʻatumau le Pa i lalo o Wint

O tulafono autu mo le uromu o puipui e mafai ona taʻua o mea nei:

  • E manaʻomia le tuʻu o le pa i lalo o le Wind Controlel i le vaega autu o le fale: siʻosiʻomaga ma agai i luga. O le mea taua o le susulu o le susulu e faʻatagaina i le tulaga o se paʻu o le pa (faʻataʻitaʻiga: Totonu:
  • Tipi le sprobel strobe i se mamao o le 150 mm mai le slab o le tumutumu. Mo le vaʻa vaʻa, mafaufau i mea mamao: Mai i faitotoʻa, Windows ma tulimanu o le itiiti ifo i le 100 mm, mai le kesi paipa - 400 mm. E le mafai ona faia itiiti. O le loloto ma le lautele o le susulu e le tatau ona sili atu nai lo le 25 mm, ma le umi e sili atu i le 3 m.
  • O le laititi o le auvae i luga o le vaega i le faila faila, sili atu. O le filifiliga sili ona lelei o le tasi le taimi e tasi mai le tafailagi i le itu (e aunoa ma le amanaia o le laina i le tafailagi i sooga o puipui).
  • Aua le faia ni auala lilo i fausaga fesoasoani, ae Ae Aemaise i fale o le fale, talu ai iina o pa puipui uma o ni fitafita.

E tusa ai ma nei mea, fai se fuafuaga faatino. Ina ua uma mea uma e manino, e faigofie ona e amatalia sao i le fausiaina o fursetas o latou lava.

TAUA! Aʻo le i amataina galuega, e manaʻomia le mautinoa e leai ni uaea i lalo o le malo i lalo o le va o le volā. E mafai ona e siakiina lenei mea ma se masini faʻapitoa e taʻua le faʻailoga.

Afai e le mafai le paʻu i totonu o le paʻu, faʻaaoga le lola mo le ki, o ni pakete ma uma le sioa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se ie-gelly (velcro o le pefu) mo le faʻamamaina ma ou lava lima

Metotia

Faʻatonuga Faʻafefea Ona Faʻatumau le Pa i lalo o Wint

E fa auala e faʻataʻitaʻi ai pa puipui:

  1. E leai se totogi (mama, vave, ae o le matamuli e le lamolemole).
  2. Bulgarian (vave, ae matua pefu).
  3. Stroporis (mama, lamolemole, ae taugata tele).
  4. Hammer ma chisel (palapala, pefu, ae taugofie).

E tatau ona maitauina pe a faʻaaogaina soʻo se mea faigaluega, o le faʻamuamua o gaioiga e tumau toetoe o tutusa. Mafaufau i auala uma e tele atu auiliili.

Uafu

Faamoemoega o nictor e mafai ona sima ma piliki puipui. O le a manaʻomia ni auupega se lua ma se lanu enaena enaena ma lau uliuli.

Faʻatonuga Faʻafefea Ona Faʻatumau le Pa i lalo o Wint

Le isi e sau le gaioiga:

  • Fai le 25 mm malologa i uma 10-15 mm i le laina fuafuaina;
  • O le suo e fai le masini o le groove o ia lava (aua le tuu se suo i luga o le grove, a leai e mafai ona vaeluaina se fasi).

O lenei sili ona saoasaoa auala, ae o lona siisii ​​isi e leai se aoga.

Bulgarian

O le piliki ma le sima ma palasitika pa ma le fesoasoani a se ata. Peitaʻi, o loʻo manaʻomia ai e faʻatau ai se taimane disk o le a fesoasoani e foia ai se faʻalavelave.

O le a foliga mai i lenei faiga:

  • Faʻasolo atu le lua tutusa manatu o le a iai i le umi o le laina atoa ua faʻatafunaina i luga o le puipui. O le mamao i le va o tusitusiga e tatau ona tutusa ma le lautele o le faʻaalia.
  • Le isi, faʻaaoga se tagata e faʻaituau poʻo le chisel e fai ai taliaina.

O lenei metotia fesoasoani e mautinoa ai o le furridge o le a sili atu nai lo le taimi e faʻaaoga ai naʻo le kiki ma se samala pe na o se peritorator.

Faʻatonuga Faʻafefea Ona Faʻatumau le Pa i lalo o Wint

Manatua pe a galulue ma le tioata, pefu e sili ona taua o lou fili. A o faagasolo lona galuega, e ono foliga mai e le mafai ona e faia e aunoa ma se ofu gaogao. Ma e sili pe a fai o se tamaʻitaʻi gaosi oloa. I lea tulaga, e ave foi le fesoasoani o le a taofia le fuainumera paipa i tafatafa o le tipi.

Stroborez

O le eseese o le strokeware o se faʻaleleia atili ma suia metotia o le faʻapipiʻiina o le puipui ma se grinder. O lenei masini ua uma ona i ai ni liu taimane lua, i le va e mafai ona e fetuunai le mamao. Diamond liʻo e puipuia e tagata faʻapitoa e ala i luga o latou ma le le mafai faʻafesoʻotaʻi ma le puipui.

Mataupu i luga o le autu: mafiafia o le toso mo vai vevela: fesoasoani mo le faauiga

O tulaga o tali e mafai ona suia i lona pule i lona manatu: suia le loloto ia e tatau ona lafoai ai le pa. E masani lava, o le faʻafetaui ua tuʻuina atu ma se popo faʻapitoa, lea e tautua e faʻapipiʻi ai se paipa tatagi paipa. O lea, o pa o puipui e faigofie ona faigofie ona tuu atu faapea, vave ma aunoa ma le pefu. A o uma ona e tipiina pito o seevae, ao aoina foi pefu, palapala ma toe maua mea e se tagata e leai se totogi.

Faʻatonuga Faʻafefea Ona Faʻatumau le Pa i lalo o Wint

O le sili ona taua ma iloga le lelei o le toe faʻaleleia o le fesoasoani o le strokere o le tau o lenei mea faigaluega. Mo le mo le fale e toe fai ma sui, o ni auala ogaoga.

Chisel ma samala

O nei mea faigaluega e le tatau ona faʻaaoga pe a fai o le puipui. I totonu o mataupu, pe afai o le pa o pilito, amio faapea:
  • Faia se ata o le loloto o le loloto o le pito o se vavalalata lautele (lautele: tasi pe lua eye o chison);
  • Tuu le lumu i luga o seevae ma filifili le vaega o le pa puipui;
  • Aveese le pito i luga o le pito i luga i le umi atoa, pe a uma ona e u i luga o le 25 mm (ae e mafai ona loloto i ai ma vave).

Faamolemole ia matau pe a na e faauu mai le tuina o seevae, e tatau ona faamama i latou ma se moli uila po o se uila. Ona tatau lea i le mea e tatau ai. Ona mafai lea ona e alu ma le kesi ma cable tapuni. Ina ua mavae lena, o le sitepu o le pipii o seevae. Lenei e mafai ona e faʻaogaina le sipuni ai, gypsium ma tometau, e mafai ona faʻaaogaina e se vaega faʻapitoa.

I le iuga, o le a ou fai atu o le filifiliga o le 'auga o le i ai o ou pa ma mea tatau faalenatura. I se tulaga, ina ua maeʻa faatonuga, o le a mafai ona e faʻaofuina pa ma tuu le ua tuʻua i le fale ma ou lava lima.

E tatau ona maitauina i nisi tulaga e le mafai ona feosofi i le puipui (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a iai se tuai natia pe faʻanoanoa e faʻaleagaina ai le fale fou o le fale fou). I lea tulaga, e sili le taofi o lau filifiliga i luga o le matala matala. Ioe, o le uaea, nonoa i luga o le puipui atonu e le tuʻufaʻatasia ma le potu mamanu. Peitaʻi, i le aso e mafai ona e filifilia le auala talafeagai e faʻatulaga ai le uaea, o loʻo faʻataoto mai ai le paʻu o le palakalafa o le Wilvate.

Tusi i luga o le autu: fola sima i totonu o le faletaavale: faʻatumu ma fusi e faia saʻo, ma ou lava lima sima, o le a le mea e manaʻomia mo le masini

Vitio "Tago o puipui i lalo o le uaea"

O se ata vitio ma se faʻamatalaga o loʻo o le faʻagasologa o le faʻapipiʻi o le fusi i lalo o le uaea ma o latou lava lima.

Faitau atili