Polokalame Pili

Anonim

Ua leva ona i ai ni mea na uumi ma e le gata i totonu o lavalava, ae faapea foi i mea o aiga. O nisi alofa o sea avanoa tatala e masani ona maua tutusa i faleoloa, o le mea e te manaʻo ai. Ma afai e i ai se mea talafeagai, e aoga tele le tupe. Ina ia sefeina, e le tatau ona e faʻaaluina lou taimi vaʻai mo le oloa e talafeagai mo le totonu poʻo le a fiafia i le tasi o loʻo sailia. O nisi fou e mafai ona popole e uiga i le galue ai ma fefe e ave ai. Ae o le vasega faʻataʻitaʻiga vasega ma o le polokalame aluga o le a fesoasoani e taulimaina tagata uma e muamua ave mo le matau.

Polokalame Pili

Polokalame Pili

Kolose lomiga

I lenei matai vasega o le a matou lalagaina se manaia o le aluga. Mo le amataina o tagata i se mea e faʻaoga ma le tele o se suʻega, o le a faigofie ona faʻafetaiaʻia ai ma le lalagaina o ia oloa. A lalagaina, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga saʻo, ia ou mataala ai ma o le a amata ai mea uma pe a tatau ai.

Mea e tatau ona tatou gila:

  • Cotton Yarn 226 m i le 50 g;
  • Crochet lapoa 1.7-2 mm.

O le tele o le oloa o le 40 i le 40 centimita.

Polokalame Pili

Matou te mauaina le lanu filifilia filifilia, matou te faʻafaigaluegaina o se filifili o le 12 matape ma le fesoasoani a se tagata faʻamaufaʻailogaina o se mal. O lenei ua latou sailia seia oʻo i le lona 12 laina e tusa ma le faʻaaogaina o le tagata. O lea, e tolu lava isi mafuaʻaga. A fesootai tagata uma, o le a tatou toe fesoʻotaʻi i latou. Mo lenei, i luga o le tasi laʻasaga matou te fesoʻotaʻi ma le lua o mea e lua, ua maeʻa * o se koluma ma se faʻapipiʻi mai le loloto o le mafuaʻaga, o le koluma pe o le over. O lona uiga, e tatau ona tatou pepelo i le itu taumatau ma agai i le itu tauagavale. O lea ua matou maua ai se fasi mai moliga uma.

Le isi, e manaʻomia tele lo tatou tuʻufaʻatasiga i le va o latou fasi ie, ae o loʻo ia i matou le koluma i lalo ma se faʻapipiʻi ma le pito i lalo o le fasi ipu *. Nofoaga, o loʻo nonoa tuʻaiga i le pito i lalo ma se faʻapipiʻi mai tulimanu, lua aircases, tasi koluma ma se faʻapipiʻi i le ogatotonu o le fesoʻotaʻiga, lea na maeʻa. Toe lua ea, tasi koluma ma Nakida mai tulimanu. A e faʻafesoʻotaʻi uma auiliiliga, e tatau ona tatou fusifusi i le perimeter mai le sefulutolu i le sefulu ma le fa laina, ma ia amanaia le polokalame. Ae o le itu lona lua e mafai ona fesoʻotaʻi tutusa pe suʻi mai le ie.

Mataupu i luga o le autu: Matai vasega i le Autumn Topriari ma ona lava lima mai mea masani

Polokalame Pili

Mo le teuteuina o aluga

E tele na laʻeina o laʻau o le laʻei o le a faʻaaogaina mo aluga, o loʻo taʻoto i luga Sofas, nofoa, nofoa. O ia aluga e mafai ona faigofie tele pe sili atu ona manaia ma tatala mamanu. O le lalagaina o le aluga i luga o latou lava lima faʻatagaina oe e faʻaoga lau mea leaga ma e oʻo lava i se faigofie faiga e teuteu ma isi mea teuteu. I totonu o le matou vasega vasega ma se faʻamatalaga auiliili, o le a matou laʻei i le aluga ma fuga.

O le a le mea e tatau ona tatou saunia:

  • Paʻepaʻe filo, sili atu le ofu tino;
  • vulu o le mumu, e mafai ona e faia ni acrylic po o fulufulu;
  • Numera numera 5.

Polokalame Pili

E amata la ona matou tolopoina, mo lenei mea tatou te faia ai se lanu paʻepaʻe ma le filifilia ma le filifilia ma le faia 39 teto ai ona ki lea.

1st Read: Matou te Skip 3 vaalele, ona nonoa lea i le laina atoa e ala i koluma ma Nakid. Toe fai lalaga e alu i le isi laina. 2nd laina: Toe tuʻu i lalo ole ea e tolu, * Faʻaofi se tasi koluma ma se faʻapipiʻi, ao ulufale atu i le itu i le ogatotonu o le laina muamua (lalo o le le fiafia o le laina o le laina. Ma o lea i le pito i ai, ona faʻapipiʻi lea o le tapoleni. O lea la ua matou tafafao seia oo i le umi o le taimi 97 lops.

O le taunuʻu mai o oloa na matou tuʻuina ai i luga o le laualuga, lea i le tasi ono itu, matou te faaofi i le tasi le 20 sene i le isi - 36 centimeters ina ia faʻaaogaina le tasi i le isi. O pito uumi e tatau ona fesoʻotaʻi le tasi ma le isi, e mafai ona kolosiina, pe o loʻo i ai ma le matau ma se pou e aunoa ma se kolisi e aunoa ma se anid. E tumau pea le teuteuina o le matou taupulega ma pamu. Ina ia faia lenei mea, matou te ave le filo mumu ma tipi filo na, pe a uma ona vaeluaina i vaega e fa ma fesoʻotaʻi i le popmon. Uma, o lenei o la tatou aluga

Polokalame Pili

Vitio i luga o le autu

O lenei tala o loʻo fai ai vitio ma le mea e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona koni le aluga mo aluga.

Tusitusiga i luga o le autu: Hook Orches ma polokalame ma faʻamatalaga: Matai vasega vasega ma le vitio

Faitau atili