Avega i luga o le Logginia ma le Falemeli

Anonim

E masani ona fiafia tagata nofomau o fale o povi 'ai i na' au: Faʻafefea ona e faʻaaogaina le faapaologa ma o le a le fua faʻatagaina i luga o le Loggia? E tusa ai ma tulafono, o galuega uma e fesoʻotaʻi ma le masini poʻo le toe faʻaleleia o le loggia e manaʻomia e faʻafetaui le sipi. O nei faʻamasinoga ua tusia ai le faʻagaioiga saogalemu o le fauina ma faʻatuina mai o loʻo fausiaina ma faʻavae i luga o le ituaiga o fausaga. Faʻalagolago i le faʻavae o le fausiaina, piliki poʻo panels, o papatusi Paleni e ono eseese.

GALUEGA TULAFONO

Avega i luga o le Logginia ma le Falemeli

E tusa ai ma tulafono faavae, e le faʻatagaina ona teuina mea tetele poʻo le amataga o le faapaologa. Faʻapea foʻi ona faʻasaina foi fale le faʻatagaina o le avanoa i le va o le paleni. O lea e leai ni tagata Sailiga poʻo le faʻaʻaisa o le pusa e tatau ona faʻatino maualuga-lelei le faʻamaufaʻailogaina ma le faʻamalosi. E mafai ona fua faatatau i lea mea ma le fesoasoani a Bam Readber, na lagona pe puʻupuʻu. Te faʻamautinoaina lava le vevela ma le faʻamauanoina o loʻo faʻaaogaina, o tatala i luga e tatau ona faʻaaogaina faʻapitoa polyaturethane o fom pad, lea o le a manaʻomia ona suia e le itiiti ifo i le 5 tausaga.

Foliga mai

Avega i luga o le Logginia ma le Falemeli

O i latou uma e avea o ni tagata faʻatau: eseese pa, vai pipi, faʻapea foi ma lanu lanu, e tatau ona faʻafouina faʻavave. O loʻo valiina ma vali e teteʻe atu i le Amospheric Phenomena. O le lanu o le vali e tatau ona filifilia, o lea na ia faalatalata atu ai i le hue o le felauaiga. Le foliga, faʻapea foʻi ma le nofoaga o le potu fugalaʻau, e tatau ona usitaʻia le poloketi a le fouga o le tusiata. E manaʻomia le tuu i totonu o papeti faʻapitoa, tumau i le kilia mai le pa o le 0.5 m.

I totonu o nisi fale mautotogi, o le Loggi ei ai le supa i fafo, o loʻo fesoʻotaʻi le panu ma o se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O faitotoʻa e tau atu i nei faasitepu e le tatau ona i ai se loka i fafo atu. Ogalaau e ala i le o le a le faia o le a le faia.

Avega i le fausiaina

Avega i luga o le Logginia ma le Falemeli

Faʻafefea ona ou mauaina le a le mamafa e mafai ona tatalia ai e le Lossia i ni fale eseese? Soʻo se fale pe a i ai le fale faʻapitoa. I nei tusitusiga o loʻo faʻaalia mai ai le tele o lou aveina le mamanu, pe fia tagata e mafai ona iai. E i ai ni faʻailoga e mafai ona faia ma suʻe ai le faʻamasinoga talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tuʻu le chippo camp i luga o le fola?

O le va o le step o loʻo iai uma le fuafuaina o avega i nisi fausaga. A faʻatulaga mea, e manaʻomia le amanaia le atoa ma le faʻaititia o taua o manaʻoga.

Faʻamatalaina le amataga o le fausiaina o le fale atoa, e mafai ona e mauaina le mea o le a faʻatagaina le utaina i luga o le faapaologa:

Views o le faapaologaUaea le avega
Taofia ai le mafanafana o le mauga1170 kg
Potul, o loʻo i ai i luga o papatusi faʻamalosi mai itu e pylons1776 kg
Loggis e le o le le mautonu o le fale o le fale1776 kg

Fuafuaina

Avega i luga o le Logginia ma le Falemeli

Afai o tagatanuu o loʻo faʻateleina pea le nofoaga o nonofo ai, ona aliaʻe ai lea o le isi fesili: O le a le mea e mafai ona sili ona maualuga i luga o le faapaologa? I lea tulaga, e aoga tele i le gauai atu i le isi tausaga na fausia ai le fale, atoa foi ma le lelei o le fausiaina.

E tusa ai ma tulafono masani, o le maualuga maualuga utaina i luga o le faapaologa shab mafai ona 220 kg / km2. Ae, faʻatuina e le tulafono seisi faʻailoga - 112 kg / m2.

O le ogaumu, o loʻo iai le tele o le 0.8 x 3.2 m, o loʻo fuafuaina mo le 286 kilo. E taua le amanaia le numera o tausaga o lona faaaogaina. Ae maise lava, afai e sili atu o ia i le 40 tausaga, ona leiloa lea o le malosi e le tusa ma le 70%. O ia fausaga e le tatau ona soona aveʻese ina ia le paʻu'ū.

Avega i luga o le Logginia ma le Falemeli

Glazing o se avega faaopoopo i luga o le faapaologa.

Talu ai nei, o loʻo mimilo mai le malulu malulu, tele tagata nofoia glazed ballcipoe, ma o lenei foi avega. E faia ai tulafono, e taua lona iloa o faasinomaga:

  1. Le mamafa o le pito i fafo o le faapaologa i luga o le 1 p / m.
  2. Sound Glass Window of Plasstic, 1.5 m maualuga ma faaluaina faalua-glazed Windows, fuaina 555 kg.
  3. Sivine ma le faaumaina elemene i le 1m2 - 5 kg.
  4. Palasitika uma - 5 kg.

Tuuina atu faʻailoga faapena, o le aofaʻi o uta o le 65 kilokalama, ma o le faʻavae o le 50 kilokalama. E aliali mai o le 15 kilos faaopoopo. O lea, aʻo le i faia ni faʻatonuga, e manaʻomia le faʻamuamua o le faapaologa. Talosaga mo le faʻamaeaina mulimuli e mulimuli i mea malamalama: Sanuisi potu laupapa poʻo sivifo.

I luga o ogalaau e i ai lava latou o le tele o le mamafa o le glazing e matua lamatia lava.

E le gata i uta

A faatino sao fuafuaina, e manaʻomia le solo i le ua i ai faailoga o loʻo iai. O le a le tele e mafai ona mafai ona tausia le faapaologa kilokalama o le faʻauma poʻo le faʻamalosi, pe a mafai ona ave se utaina gafatia o le loggo e okaina atu - 1770 kiloka. Weightloads e tufatufa atu ni nai manatu:
  • Averesi, e toatolu tagata fuaina 80 kg o le 240 kg;
  • Eseese masini ma aitema - 175 kg;
  • Avega vai po o le kiona - 200 kg.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fetuunai micro-ave i luga o palasitika faʻamalama

E aliali mai o lea na maua ai e le polonoina o le tunaga o le avega - 615 kilo i la matou mataupu. Tuuina atu le faʻailoga ae leʻi faia le sikaleti, o le tele o le 922.5 kilokalama. O lea mea uma ina ia mafai ai ona faʻataunuʻuina le faʻauma manaʻomia 847, 5 kilokalama. Mo faʻamatalaga o le tusitusiga o le tusitusi o le faapaologa, vaʻai lenei vitio:

Mea ma o latou mamafa

O lenei e tatau ona e iloa le a le mamafa o le a suia ai le faapaologa i totonu o le potu o potu ina ua uma sighzing. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le fuafuaina o le mamafa o le mea o mea: pvc poloka faʻatasi ma le lua-laina faʻamalama-conmber compopoc - 80 kilomita x 6 = 48 = 480 kilomita. O le oloa tumau 367 kg. Peitai, i so o se tulaga, lisi 100 kg i le faasaoga. 267 kg manaʻomia i mea mo le faia o gaioiga.

Ae le i tuʻuina ni mea i luga o le tino poʻo le fuafuaina o le sao o le potu, e tatau ona e faʻamaonia vave le avega manaʻomia, lea o le a tumau ai.

Faitau atili