Cook i totonu o le Whitsus Bropchet: polokalame ma ata ma ata vitio

Anonim

A oʻo mai le taumafanafana, e toetoe lava o tagata uma e o i soʻo se vaipuna. E le gata na faʻatagaina teine ​​i le faʻatulagaina o tamaʻitaʻi, ae ua vaʻavaʻai foi i aau ma isi meainu matafaga. Tele o se pareo i le matafaga, ae e sili le i ai le pape i luga o le aau e fesoʻotaʻi ma se matau. O nei galuega e matua faigata lava, ae ia e mautinoa o le iʻuga o le a mauaina ai le tele o manatu ma le faʻatagaina.

Lenei i luga o le Initoneti, ua i ai le tele o mamanu matagofie o nisi taimi e matua faigata lava e filifili le mea e teuteu tatou pulupulu. A uma ona filifilia mea uma, ona faʻatumuina lea o le koluma o le a masani ona oʻo mai e fesoasoani faʻatasi ma polokalame. O lona iʻuga, e oʻo lava i le taimi muamua, ma saʻeʻe foliga o le a aliali vave tele.

Cook i totonu o le Whitsus Bropchet: polokalame ma ata ma ata vitio

Cook i totonu o le Whitsus Bropchet: polokalame ma ata ma ata vitio

Aoga ma matagofie

Mo i latou o loo faatoa amata e fusia faatasi ai ma le fesoasoani a se mātau, i lenei vasega matai o loo faatusalia polokalame e mafai ona fesoasoani i lenei galuega, o se taunuuga, o le liliu mai se potu matagofie ma le masani ai mo aso malolo o le taumafanafana.

O MEA E tatau ona tatou saunia:

  • vulu o le lanu manao mai le uto;
  • matau i lalo o le numera 3;
  • Porkscale nila.

Faʻamolemole vaʻai o le a matou lalagaina le oloa i le 38 lapoʻa. E mafai ona e filifilia le aofaʻi o mea i lalo o le tele e te manaʻomia oe lava.

Cook i totonu o le Whitsus Bropchet: polokalame ma ata ma ata vitio

Tulimanu ili: i se tasi manogi tatou te manaomia e nonoa ni koluma se lua i nakid, e lua ea, koluma se lua i Nakud.

E pei ona talitonu le faamoemoega: tatou te faia e lima ea, faatasi ai ma le fesoasoani a le pata connective, tatou te fausia ai se mama. Mo le siiina, e tolu le ea, o le lua koluma ma Nakud, * Lua Air, e 3 Kopise ma le Nakid * matou te toe fai tofa. Lua ea, fesootai koluma i le masii i luga ea lona tolu, fesootai koluma e alu i le isi looper. O lea la e ala mai ile isi laina e tusa ai ma le ata na tuʻuina atu, aʻo matou faia se sui o le ea e lua o le 'auʻaunaga i laina muamua ea mulimuli e tolu o le fausaga faaofuofu mulimuli o le lona ono ma le lona fitu laʻau o le tasi i le Laina i nakid i luga o le ea mo le faaeaina. Ina ia mafai ona faʻamaeʻa le laina, e tatau ona tatou siaki se tasi koluma i le ea mo le siiina. Ua sauni le mafuaaga. Tipi le manoa.

Tusitusiga i luga o le autu: lole lole ma o latou lava lima ma sitepu-i-sitepu ata ma vitio

O le tele o la tatou savaliga o le 14 pasene, e faʻaigoaina le mafuaʻaga.

Cook i totonu o le Whitsus Bropchet: polokalame ma ata ma ata vitio

O le tua o le a aofia ai le 18 moliga o loʻo tatou aʻoaʻoina. I lea tulaga, tatou te manaʻomia nei vaega taʻitasi e pei o mea taua: ono laina ma le tolu o vaifofo i ni vaega taʻitasi. Le isi, matou te fesoʻotaʻi le laina mulimuli ma le tagata na aʻafia. E faʻafesoʻotaʻi le valu 'au mai itu uma e lua, e tatau ona e vaʻavaʻai i le ata o le modep o le ata. I ao lumanai ai le ea muamua e tolu o lenei faitotoa faaofuofu, o toso mai le mātau ma ulufale atu i ai le autau tuaoi - ona faamau ogatotonu o le muamua laina, ma faaofi tolu ea ma koluma e aunoa ma se aofia, i le amanaia ai le polokalame.

O le oloa o le a aofia ai 14 mo le mofi o le a ma le tasi mo le ogatotonu o le ua mai le mafuaaga b, ma mai le lua c. faʻafesoʻotaʻi mea uma i tua. Na o le itu o itu e fesoʻotaʻi e pei o vali o le pito o le itu o le itu o le lona tolu ma le fa laina, faʻaopopoina le lima muamua o le moto o loʻo tu i le itu o le lima. O le moliga uma e lalagaina o le a fai i le polokalame, le mea ma le lua ma le faʻata muamua o le muamua S.

Mo faagaau, tatou te manaomia e nonoa iva faamoemoega A ma le faatulaga o latou e tolu i le tolu laina. E naʻo le naʻo le aoina o mea uma. Ma o le matou Cape ua saunia!

Cook i totonu o le Whitsus Bropchet: polokalame ma ata ma ata vitio

Vitio i luga o le autu

Lenei mataupu meaalofa a filifilia vitio, lea e mafai ona e aoao e fusia a Cape crochet.

Faitau atili