Faʻafefea ona tautau se ata i luga o le puipui e aunoa ma fao ma faʻafefeteina

Anonim

O ata o le sili sili ona faigofie ma sili ona taua auala e teuteu ai lo tatou fale, ia maua ai le mafanafana ma le tagata taitoatasi. Faʻapefea ona tautau se ata e aunoa ma fao i luga o le pepa puipui, afai e te le iloa faʻafefea ona taulimaina le mea faigaluega, pe le manaʻo e faia lenei mea? E mafai ona e tautau ni ata i auala eseese.

Faʻafefea ona tautau se ata e aunoa ma fao ma faʻafefete puipui i luga o pepa puipui

E i ai le tele o filifiliga, faʻafefea ona faʻapalepaleina se tasi pe sili atu foʻi ata tifaga, aua le tosoina puipui. Muamua, mafaufau i auala e mafai ai ona e faʻapipiʻi i ata faʻapipiʻiina i se faʻapitoa faʻapitoa.

I aso nei i faleoloa e mafai ona e mauaina ni ki faʻapitoa e faʻatagaina ai le faʻapipiʻi o teuteuga i le puipui e aunoa ma le faʻaaogaina o fao.

Velcro ma Hooks system "poloaiga"

O le "poloaʻiga" o kits e aofia ai velcro ma matau. O le mea muamua o loʻo faʻaaogaina mo ata ma sina mamafa, ma ma matau tautau sili atu le faigata ma mamafa o ata. O le mea autu o le puipui o le puipui o lamolemole.

Faʻafefea ona tautau se ata i luga o le puipui e aunoa ma fao ma faʻafefeteina

Afai e faigofie le ata, e te manaʻomia Velcro. O le tasi vaega o loʻo faʻatumauina i luga o le puipui, o le isi - i le itu pito i tua o le teuteuga. Faaaogaina o lenei metotia, ae le mafai ona faʻaleagaina le pepa puipui ma e mafai ona e sili atu le lelei o le ata i le tele o le mea e te manaʻo ai.

Mo ata tetele, faʻaaogaina matau. Faailoga le puipui e fatuina ai le maualuga o le malosi malosi, ma faʻapipiʻi se matau i luga o le laugutu-faʻavae faʻavae i luga. Afai e tatau, faʻaaoga ni masini.

Faatasi ai ma le fesoasoani a "faʻatonuga" e mafai ona tautau ai se ata i luga o le puipui e aunoa ma fao i luga o soʻo se pepa puipui, mai le manifinifi i le taimi sili ona tumau.

Matau faiga "oka"

I luga o ia fasi ata e mafai ona faʻamaloloina ma le mamafa mamafa o le 1.5 kg, faʻaaogaina ma se maea faʻapitoa poʻo uaea. Fausia le matau o le stat system e mafai ona i luga o soʻo se laufanua, o le tuusaunoaga na o le Vinyl itulau pepa.

Tusitusiga i luga o le autu: lalagaina o ninii ma le mamanuina o nilaina punou 33

Mo sina tamai ata, sa lava le matau e tasi, ma o le sili atu le tali mamafa ma mamafa ata o le a manaʻomia tele toʻatele o meafaitino. Aveese le puipui puipui mai le pito i tua o le matau, ma fetaomi malosi i le puipui, taofi mo le 30-40 sekone. A maeʻa ona e tautau se ata.

O lea, oe puipuia le saogalemu le ata i luga o le puipui e aunoa ma le leaga o le laufanua.

Faʻafefea ona tautau se ata i luga o le puipui e aunoa ma fao ma faʻafefeteina

Faʻafefea ona tautau se ata e aunoa ma le alu i le fesoasoani a le uo teine

E le mafai ona e mauaina ni mea faʻapitoa, ae tautau se ata i luga o le puipui ma le fesoasoani a le faʻauiga o le aganuu, e le malemo le puipui.

Faʻafefea ona tautau se ata e aunoa ma fao i luga o le pepa puipui? Mafaufau i ni auala e maua e avanoa ma faigofie.

Lavalava ata po o matau

O le tautau i luga o le ata i luga o le kilipa po o lavalava masani e matau, o le a e manaʻomia se penitala, kulu poʻo se paʻu paʻu ma se maʻa maʻai.

Matau le penitala nofoaga o le mauga ma tipi lemu le pa puipui tu i luga. Faʻaoga Glue poʻo se fao o le paʻu i luga o le puipui i lalo o wolpaper, ma faʻapipiʻi le pepa pepa. I le maeʻa ai o le kulimi "stab" faapipiiina, ufiufi le incheper ma pepa puipui, tuu ma le faaeteete i luga.

E mafai ona tautau ni ata i luga o se matau i se tasi aso pe a uma ona faapipiiina.

Faʻafefea ona tautau se ata i luga o le puipui e aunoa ma fao ma faʻafefeteina

Uaina Plug

E te le manaʻo e faʻaumatia le puipui, taʻitaʻi fao i totonu? E mafai ona e tulia i latou i totonu o se kapeti o le pamu mai le uaina! Ave se pu uaina, ma ma le fesoasoani a se maʻa maʻa maʻai, tipi le "lio" o le 1.5 cm lautele mai le nofoaga o le lumanaʻi nofoaga o le ata.

A o le glue dries, ave le fao i totonu o le vaipuna (e aunoa ma le taunuu i le puipui!) Matau se ata. O se faʻailoga faigofie e mafai ai ona sili atu le tele ma lapoʻa o teuteuga.

Hook "Spider"

O sea faʻapipiʻi e mafai ona maua i le toetoe o faleoloa uma pisinisi. O le hok na faʻauʻuina i tua o le fa pipisi fa tamaʻi pine na faia o le tumau o le uati. O le matau e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le puipui ma taia le samala i le tele o taimi. A oʻo uma i totonu o le pa, e mafai ona tausina le ata.

Mataupu i luga o le autu: Smisel moa moa: Master vasega ma polokalame ma faʻamatalaga

Faʻafefea ona fai se "ata" mai ata poʻo atavali

"Bolages" Mai le tele o ata o loʻo i ai i se faʻatonuga e ese mai le tasi ma le isi o loʻo sili atu ona lauiloa. E maeu le manaia o le tautau i le tele o vali? E mafai ona e faʻaaogaina se tasi o nei metotia.

Taofia le mamanu

Ina ia faia se ata faapena, o le a e manaʻomia se laupapa laupapa (nofoaafi o le tuai carnis) ma tulimanu filo mai capron. Afai o loʻo e faʻaaogaina se ala savali o le clitch, e malupuipuia i totonu o le pito i totonu o le Categorous o le umi o le umi. I le tulaga pe a faʻavae o le faʻavae o le mamanu o se laupapa, o filo e mafai ona faʻasaʻoina, naʻo le "gidding" tasi le "tasi le mea i le masini.

I tua atu o lena, o le faavae o le fausaga ua tauemuina ma ua tumu i luga o le puipui, ma matau, pepa pepa po o isi masini ua faapipii i pito o filo, lea o le a taofi mau.

Faʻafefea ona tautau se ata i luga o le puipui e aunoa ma fao ma faʻafefeteina

Lautele lipine

I faleoloa o suʻisuʻi e mafai ona e faʻatau ai le satin lipine o eseese lautele ma lanu. Matou te gagau mea i le afa ma faapipii i le puipui ma se tamai counvation. E mafai ona oso le matau i le puipui, ma tautau le faapipii i luga o lona lua i lona itu taumatau.

O se tamaʻi matau ua faapipii i le faʻavaʻa faʻavae, lea o loʻo tautau ai i luga o le lipine. E tatau ona maitauina o lenei metotia e talafeagai mo ata laiti ma malamalama, o le mamafa o le teuteuga e tausisi i luga o le puipui ma se lipine o le a le aoga.

Fuafuaga mo ata

O lenei metotia o le a faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu i lou potu se ata tulaga ese. Filifili se laupapa, o le lanu o le mea e sili ona fiafia i ai ma lanu autu i totonu, ma faapipii i le puipui. O laupapa e valoia muamua, e le o latalata i le puipui, ma i se mamao mai ai.

E mafai ona e tuʻuina le faʻavae o le mamanu i lenei auala ma le fesoasoani o puipui faʻapitoa o loʻo tu i le pito i luga ma lalo ifo o le vaega. E mafai ona tautau ata i luga o le laupapa i soʻo se auala e faigofie mo oe, e faʻalagolago uma i au mea e fiafia iai. O le pa o le a tumau pea le manuia.

Mataupu i luga o le autu: o le isi faigofie ma matagofie crachet mamanu

O le a le mea e fai ai se ata pe a leai se fusi

Ae e te le i amataina le filifilia o se auala, pe faʻapefea ona tautau se ata e aunoa ma le faʻailogaina, faʻaeteete i le i ai o fusi i tua mai lona itu i tua. Afai e leiloa, ona leai lea o se tasi o auala i luga o le a le fetaui ma oe.

O le a le mea e fai i lea tulaga? Faʻapefea ona tautau se ata e aunoa ma le alu ese, ma e aunoa ma le faʻaogaina o fao? E mafai ona e faʻaogaina se tasi o auala e faʻapipiʻi ai mea teuteu, e leai ni taumaliga.

Pulu, nila poʻo ni pine

O nei tupe e talafeagai mo le faʻapipiʻi o ata laiti, pei o le pepa lautele poʻo le ata puʻeina, latou te le uuina le tele o le ata vali. Matau le penitala nofoaga e te filifili ai e faʻatulaga le teuteuina o le teuteuga, ma, o le tuleia o le ata ma se nila poʻo se faʻamau "i le puipui.

O le iʻuga, o se manifinifi, toetoe lava a le mafai ona ola pea i luga o le pepa puipui, ma mafai ona e faʻagaioi ata i taimi uma.

Faaluaina vaega

Faatasi ai ma le fesoasoani mai le lua-auala lipine, e mafai ona e faʻasaʻoina se tamai ata i luga o luga.

Filifili se nofoaga mo le ata ma fai le faʻailoga ma se penitala. Ina ua maeʻa, ki le pito i luga o le pito i luga o le ata ata scotch, aveese le pepa ma fetaomi le ie faʻamau malosi i le puipui. Afai e tatau, e mafai ona e faia le pito i lalo ma itu vaega o le teuteuga.

O le ata e faʻapipiʻi i lenei auala e le tatau ona sili atu. Aveese mai le puipui e aunoa ma le faʻaleagaina o le laufanua, toetoe a le mafai.

Polymer Glue poʻo fao faʻaʻaisa

O nei mea e talafeagai ona o latou te le o ese ai i luga o le pito i luga o nofoaga ma paolo. Tusi i luga o le puipui nofoaga o le ata, faʻaaoga le faʻapipiʻi i le itu i le itu o le upega tafailagi (e mafai ona e nonoa ai mai luga, ae e sili atu le puʻeina o le vaega, poʻo le maualalo o le vaega maualalo, poʻo le maualalo o le pito i lalo, poʻo le maualalo o le vaega maualalo faʻapipiʻi i le nofoaga i se mamao o le 5 cm mai le tasi ma le isi).

Ina ua uma ona faʻapipiʻi se ata i le puipui luga ma fetaomi mo le 30-40 sekone e maua ai se faʻapipiʻi malosi ma luga.

Filifilia o se nofoaga mo le ata, sili atu potu o moli lelei, ae le "utaina" ma le tele o meaafale.

Faitau atili