Tutoatasi faʻapipiʻiina le faitotoʻa o totonu ma ou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Anonim

Le faiga, pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina faitotoʻa i totonu o le potu, ua vaevaeina i nai tulaga. O le tipiina o fetauiga e faia e tagata atamamai. A leai, o le faʻapipiʻiina o polokalame o fetaui lelei e suʻesuʻeina auiliili.

Tutoatasi faʻapipiʻiina le faitotoʻa o totonu ma ou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Fale faitotoʻa faitotoʻa.

Filifiliga sao

A o le i alu i le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa faitotoʻa, o le a manaʻomia e suʻe ai ata iloga ma faʻamatalaga o le oloa. O le lau o le fale lea ua faia i fafie, palasitike, uʻamea, tioata, MDF maa.

Tutoatasi faʻapipiʻiina le faitotoʻa o totonu ma ou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Faiga ae leʻi faʻapipiʻi le faitotoʻa i totonu.

Fuaina le maualuga ma lautele o le tatalaina. O le potu faʻaalu e filifilia e faʻavae i luga o faʻamaumauga na mauaina. O loʻo gaosia galuega o loʻo faia i le va o le pito i lalo o le faʻavae o le amataga ma le faitotoʻa o se kilia o le 10-15 mm. O le faʻasologa o le mamanu e le faʻapipiʻiina, o se isi avanoa (5 mm) i le va o le faitotoʻa 'upega tafaʻilagi ma le pusa elemene ua saunia. Ae e te leʻi faʻatauina ma faʻapipiʻi faitotoʻa, o le ae manaʻomia e amanaia le faʻamaeʻaina o le faʻatulagaina o le fola. O le oloa e faamaonia mo le i ai o chips ma isi faaletonu.

Faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faia e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi o le foloa, fasi, fao, fao, sikulu, tulaga ma hackstaws i luga o fafie. O le faʻagasologa o loʻo fesiligia o loʻo faʻaalia ai o se faʻatasiga o le pusa talafeagai ma lana faʻapipiʻi, faapipiiina o faitotoʻa ma platbands.

Faapipiiina galuega

Muamua faia faʻaiʻu i le pusa. Ona faia lea o le fausiaina. O le pito i luga o le pusa ua teuteuina e tina. Faʻaaogaina le tulaga, siaki le tulaga saʻo i le itu faʻa-\ Ua sikoa tina. O le faʻapipiʻiina o le strut ua faia i luma o le pito i lalo muamua elemene. E tatau ona tutusa ma le umi ona tutusa ona pa.

Tutoatasi faʻapipiʻiina le faitotoʻa o totonu ma ou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Tipi pusa.

I le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa, siaki avanoa. O le mamanu e tatau ona tatala fua ma tapuni. O le pusa e tau e ala i le fauina o le ausa. O le ata o le muamua e susu i le vai. Talu mai le mea muamua, o lona uiga lava, ona e afaina ai lea o le vavau. E mafai ona puipuia e le faapotopotoga. O tina e le mautonu pe a uma ona faasolosolo malie ai le mago. E sili atu le tele o le tipi i se naifi.

Mataupu i luga o le autu: folasaga o le ogaumu i luga o le Logginia ma le Fanua

E faʻapipiʻi ai Plattbands, o le a manaʻomia e suʻe ai lo latou umi. E punou i le valea, faaaoga hacksaw. Ona faʻasaʻo lea o le platbabband ma le atoa fao. E mafai ona faʻateleina le taimi faʻagaioi taimi o le faitotoʻa pe a fai e te tausia saʻo. Mo lenei faʻaaogaina o oloa puʻe laupapa. O le fesoʻotaʻiga o le tapoleni ma alkalis ma acid e faʻasaina.

Pusa o MDF.

Afai o loʻo faʻaalia le pusa i le ituaiga o le MDF, ona fai lea o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le igoa o le vaivai o mea totino o le ata muamua. O le faapotopotoga o le pusa elemene na faia e fuafua lava i le ituaiga o le faitotoa na faapipiiina. O loʻo faʻapipiʻiina le pad e tusa ma le faʻapitoa tapulaʻa. O nei tekonolosi e maua ai le faʻavaeina o le kuata o le lautele manaʻo.

Tutoatasi faʻapipiʻiina le faitotoʻa o totonu ma ou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Faapipiiina le faitotoa totonu.

Ona faʻaaoga lea o faʻamatalaga o le pusa, lea e fesoʻotaʻi ma le upega tafailagi i le nofoaga o le vale o le vanipa. Faamuta tipi ese. O le elemene mulimuli e fesoʻotaʻi i le faitotoʻa ma le pata. Latou te le tau mafanafana. O lenei vala e taua pe a faʻapipiʻi faitotoʻa mai le mdf. Ona mage i vaega o totoe o le pusa. Ua latou faatulagaina ma tusi ata. E fautuaina e tagata gaosi oloa i le faaeleʻaina o nofoaga o elemene ma le fesoasoani a laupapa laupapa. Mo lenei faamoemoe, PVA kelu. Muamua-pu pu.

Ina ia faia le va masani i le va o le upega tafailagi ma le pusa, ua fautuaina i le faʻasaʻo o le tulafono o le lipine o le linoleum poʻo isi mea. O le sitepu o le 50 cm ua maitauina. Ua faʻamalosia le pusa i maea i maea i le faitotoʻa i le 3-4 nofoaga. O le metotia faʻaaogaina e faʻatulaga le pusa i totonu o le faitotoʻa, e faʻailoa ai avanoa talafeagai.

O le isi laasaga o loʻo aiaia ai le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa i le amataga faʻaaogaina spacler mai le pulumu. O le iʻuga o le va o le pusa ma le tatalaina o loʻo faʻatumuina i le fausiaina o le foma. Ina ua mavae le 24 itula e mafai ona e tapeina le maea. Ona latou tipiina lea o lima ma faʻapipiʻi le loka ma platbands.

Laasaga-i-sitepu faatonuga

O le pu o loʻo tipi i le tapoleni ina ia mafai ona ulufale mai le 'au e aunoa ma le tafafao. O lenei galuega o loʻo faia e faʻaaoga ai se eletise eletise. Muamua, latou te le teena le maualuga ia o le a. O le tulaga masani o lenei faʻailoga o le 1 m mai le fola. Fai se faʻailoga i luga o le faitotoʻa. O le faʻalauteleina o loʻo filifilia i lalo ole tino o le auala. O loʻo faʻapipiʻi le loka i le malologa, filifili le groove. Ona fai lea o se pu mo le 'au. Ua faamautu le loka. O le elemene muamua e tumau. O le isi laasaga o loʻo aiaia ai le faʻapipiʻiina o le tali.

Tusitusiga i luga o le autu: o le lautele o le faitotoʻao o le faitotoʻa o le faitotoʻa i totonu e tusa ai ma tulaga o snip

Tutoatasi faʻapipiʻiina le faitotoʻa o totonu ma ou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio)

Kilia i le va o le faitotoa ma le fola.

Lolomiina o loʻo faʻamago pe a maeʻa ona faʻamama le faʻauiga o le foma. O loʻo tipiina le mea mulimuli o le mea mulimuli. Mo le faʻasaʻoina o platbands, glue poʻo fao ua faʻaaogaina. O mea e lafo ai o le MDF po o fafie. Afai o le platbands ei ai se matematika luga ma o loʻo ufiufi i varnish, faʻaoʻo e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai. O fusiua e aveina e le 1 mm. Afai o le Telescopic mamanu ua faʻaaogaina, o le a le manaʻomia fao. O le elemene o le M-foliga pepa ua faʻaofi i totonu o le groove. O ia ituaiga fanua e faia i MDF, o le mea lea e faʻapipiʻi ai le galuega lea e tatau ona faia ma le faʻaeteete. A leai, o le a solia le tautotofia.

Ina ia faʻatuina se luʻi (mafiafia o le sili atu nai lo le 15 mm), faopalu faʻaaoga. Muamua-pu pu. Afai e tatau, o le faʻateʻaina o loʻo sauni mo le faʻapipiʻiina o le lelei. O le va i le va o elemene mulimuli ma le puipui ua faatumu ona o le vai.

Afai e i ai se tutoʻatasi o le faʻapipiʻiina o le mafiafia o le 10 mm mafiafia, ona o le luko tonu o le potu fono ma le fata e maua e le talafeagai togafiti.

O le nofoaga o le Banimiter o le pusa ua faʻapipiʻi i luga o le pa. I luga o faitotoʻa e filifili se kuata (10x10 mm). E fausia se miti e tatau ona gagau. O tapulaʻa o le 2nd elemene faʻalagolago i luga o fuaitau o le faitotoʻa.

Ua faaofiina e le 'au a le DOBo. Afai o le fale o le fale, ona o le faitotoʻa (puipui mafiafia 14-22 cm) vaega o loʻo faʻaalia o se mailei. O le ata i le tasi itu o le vaega e ese mai le lona lua i le lautele o le 5-8 cm. Afai o le pusa ua faʻapipiʻiina i se vaega vaapiapi, o le mea lelei e lautele. O le mamao i le va o le puipui ma le elemene mulimuli o le 3-5 cm.

I lea tulaga, i luga o le faʻafitauli o le faʻafitauli o loʻo tatagiina, o le umi o le 30-40 cm. O le mafiafia e tatau ona fuafuaina e faʻailoa ai le avanoa o le 1 cm. E latalata le avanoa i le Grove. osam. Seisi auala saunia mo se faʻavaʻa o se faʻavaʻa. I luga o puipui o loʻo i luga (i le maualuga o le tatalaina), faʻalelei le auala i le tele o nofoaga. E faʻapipiʻiina e faʻatatau i le gaioiga mai le pito i tua. Lelei faaofi i totonu o le groove e ala i le teuteuina i le faavaa. Afai o loʻo faʻapipiʻiina ni fasi mea, o le tau faʻamisa o le alavai o le tau. O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa totonu o loʻo faʻaalia ai o le nanaina o le faʻapipiʻi i le nofoaga o le faʻatulagaina o le faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: E leai se mea e te faia e oe lava: gaosia tekonolosi

Faitau atili